Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 23

Marsa

Recommended Posts

Zdej ste mi mal sumljive ve 3. :ermm: A bi kej rade od mene al kaj? :inocent: x:Dx x:px

Ziher čokolado :vragec:

jao ej. če bo men kdo kdaj mati reku, ga bom na gobec.

Jaz svoji vedno rečem mati ... xnckrivx Fotru pa "oča" ...

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

To sem nekak razbrala iz pogovora, te je bil vesel :palec: x:)x

x:)x Jp...se že dooooooooolg poznava. Sva mela kr ''težke'' debate takrat. x:Dx x;)x

Ziher čokolado :vragec:

Ja, sej, kr naenkrat bi ble vse moje prjatlce...k bo pa zmanjkal čokolade, bojo pa vse :fiju:

:vragec: x:Dx

Tukja in grem zdaj..........spat počasi...jutri pa domov............. x:Dx

Nočko. Pa uživaj zadnji dan. :palec:

sej kul, sam jst mam bedne asociacije, jebat ga x:o)x

Hehe .. Ja, saj jih imajo vsi. Jaz tega sicer nisem od Cankarja prevzela, mislim pa, da sem s svojo mamo v približno tako osebnem odnosu kot je bil on takrat s svojo.

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

da še jest mal pojamram... sem se pred kratkim prek mailov malo dopisoval z eno deklino. Po nekaj mailih sem poslal še fotko. Takrat je popolnoma prekinila stike :eek: pa je bila čist luštna slikca x:o)x x:Ix Toliko o tem, kako punce bolj gledajo na notranjo "lepoto" kot zunanjo x:Dx x:o)x xrolleyesx

To pa ni lepo, da kr tko posplošuješ, Cashy :o|o: Si pač mel smolo, se zgodi. Boljš to, kot pa da začneš neki z nekom, k je totalno nasprotje in se ti na konc vse tameštra v en velik vozel, ki ga (dlje ko odlašaš, težje je) je potem nemogoče presekat, ne da bi bil prizadet še kdo drug... Ah, ne bom več moralizirala... Kaj pravš, če se zdej res že enkrat končno dokončno zmenva za tisto pijačo, da mal pošimfava čez vse svet? x;)x x:Dx x:Dx

Sicer pa sem tut jest mal razočarana... Provzaprov sem besna (kar je po svoje dobr, ker bo vn udarla moja trma, ki me ponavad rešuje pred totalnim zlomom in ponižanjem)... :!!: in pravkar sem se spomnla, da že dolg nisem več boksala... Morem poiskat rokavice pa vrečo, pol pa nabijat, da spravm jezo iz sebe... Boga vreča se mi smili, ker jih bo spet fasala, pa mi ni nč nardila... Ne vem kaj je to z mano - prej nikol nism bla nasiln človk, zdej se pa večkrat zalotm, da bi najrajš enga orng na gobec, če me samo mal bol postran pogleda xrolleyesx x:Dx x:Dx x:Dx (pazte se, da me ne srečate x;)x x:Dx x:Dx x:Dx )

Dones sm mela kolokvij (bravo jest, k nisem falila datuma in povzročila vsesplošne zmede pri kolegih x:Dx ). (hmmm... očitno sem še zmer mal optimista, če v vsej kolobociji uspem najdt tut kej pozitivnga, a ne?)

Pa kaj je to z mano... misli mi kr preskakujejo s teme na temo! Sploh ne morem napisat enga normalnga povezanga teksta!!! xrolleyesx Nč, grem raj še mal druge teme pogledat, da vam nau treba te zmede še naprej brat (če kdo slučajn bere) x;)x

xsrcx xrainbowx xgoldfishx vsem ki rabte, ostalim pa x:Xx na lička x;)x

živi in pusti živeti

Jutrček x:Xx

Noč preživel doma :eek:

Prav mi je :vragec: kaj pa kadim v nekadilskem avtu in vozim z odprtim oknom :o|o: mi je zob prepihalo in me je začel skeleti :xx!: zdaj, ko se je ogrel, me ne boli več x:)x

Ampak sem se vsaj naspal, bom vsaj danes za žur (je pa xsrcx toliko bolj zdelana xrolleyesx od včeraj)

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Jutrček x:o)x Končno sn se ornk naspal :palec: V LJ pa sonček x:)x Sicer me pa raskur k vse vage narobe kažejo..... :o|o: x8Dx

Mačona, ne sekaj tolk po seb...... x;)x Saj ti gre, kolk vidim, ne :palec: Poštenost ni vrednota.....hm....vse preveč ljudi zadnje čase tko misli, sicer pogosto tudi izpade, da se ne splača, zlasti v materialnem smislu. Sam pa mislim, da je poštena pot sicer težja pot, pa zato toliko več vredna, daje mirno spanje, pogosto vesoljne energije poskrbijo, da je tko al drugač tud poplačana, verjamem to. Žal ne vedno, samo kaj v lajfu pa sploh je - vedno? x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

:palec:

Berem.......223 milijonov otrok je žrtev spolnega nasilja. 1,8 milijona jih sodeluje v prostituciji. 1,2 milijona jih je "v obtoku" na belem trgu. 100 do 140 milijonov deklet in žena ima še zmeraj obrezane genitalije. Vsakih 15 sekund otrok zboli za aidsom..... :V: :sori: Grozno.....

In pol tu eni tumbajo o razmerah v Sloveniji, o popolnem nedelovanju sistema, države, policije, pravosodja in ne vem česa še vse. Sploh se vam ne sanja glede na splošne razmere na našem planetu v kakšnem raju živimo (sploh če bi zvišali standard). Mogoče to uvidimo, ko tega raja več ne bo.....kar se lahko zgodi kar kmalu.... :sori:

K. Čapek

Tumbajo in tudi še bojo/ bomo,.....taka je razvojna pot uvidenja........eni preje, eni kasneje,....slej ko prej pa zagotovo vsi,.....pa to ni mišljeno indiferentno,....pač pa ljudi in sebe je treba sprejeti take kot so/ smo,.....dokler ne uvidiš, ne moreš ravnati drugače,....ne zato, ker ne bi hotel,...povečini zato, ker ne zmoreš oz ne znaš....

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Ja. Imaš prav. Mogoče bi jim rad s takšnimi in podobnimi posti le vsaj čist mal pripomogel k hitrejšem uvidenju. Pa da ne bodo lajfa zapravljali s kritizerstvom, nezadovoljstvom, tečnarjenjem ipd. slabimi filingi. Saj se trudim, da sprejemam, velik mi je pri tem pomagal ta forum, pa moje delo......Mogoče sem zato le redko nesrečen v prostoru in času v katera sem postavljen......Če pa sem me pa dokaj hiter mine......Sploh pa le redko al pa skoraj nkol za kvaliteto svojega življenja ne krivim drugih, pa časa in prostora v katerem se nahajam.... x;)x Je pa res, da se ljudi s takšnim prevladujočim negativnim razmišljanjem v privat real lajfu praviloma izogibam, jim ne dovolim vstopa v moj lajf.... x^x

K. Čapek

Uf, pa sm doma. Sm neki bluzila po BTCju in si še en spodnji del trenirke kupla, k grem v pondelk spet na fitnes. Kar je preveč, je pa preveč. :vragec: x:Dx x:px

Pa to, da jem čokolado uzdele, mi ni treba posebi govort, ne? :inocent:

No, zdej bova skup hujšala, k mam jst tud dost vsega. Sn se zredu še za 2,5 kg, verjetn sicer sam vaga napak kaže, pa cote sn si verjetn dal napak prat, pa so se skrčle.... x8Dx No, skratka.....manj bomo žrl (ne vem kak se naj čokoladi uprem), velik gibal (trbušnjaki, tibetančki, basket, ko bo lepo vreme sprehodi, kolo, pa plavat mal, pa velik seksa....tko! Dost tega od 1.1. že izpolnjujem....

K. Čapek

Hej hej!! x:Dx

Kdaj imava dejt?

Mick, ti pa se počasi na pot spravi, da ne boš ponoči vozil.

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Je že v LJ, pa na netu visi, namesto, da bi se cartal?!?!?! :eek: :eek: :eek:

Svašta.

Uh, saj dokler to spacava, bo že krepko v večer ... Hehe. Sem prepričana.

Pridi kadar hočeš, pa po možnosti preden trgovino zaprejo. x;)x

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Uh, uh, se strinjam!!!!

(zdaj se bo sicer po moje naredil, da ni videl teh sporočil :vragec: )

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

mater sem se opekla... prav fletkan dan imam danes ... po dolgem času ne bom šla na rokometno tekmo, se mi ne da... ampak do 17 se lahko še spremislim ane

auč, grem nazaj pacat x:px

daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

mela levji obisk :2src: :vio: neki se govori, da bom mela do konca mesca nov avto xsuperx :wOOt:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

x:Dx Valda, sej, tak je, dedc. :vragec: x:Dx x:px

:o|o: ...haloooo......sam prepozn sta se to spomnl, zdej mam že družbo...... x;)x xsrcx Adios x:o)x

K. Čapek

Mogoče sem zato le redko nesrečen v prostoru in času v katera sem postavljen......Sploh pa le redko al pa skoraj nkol za kvaliteto svojega življenja ne krivim drugih, pa časa in prostora v katerem se nahajam.... x;)x Je pa res, da se ljudi s takšnim prevladujočim negativnim razmišljanjem v privat real lajfu praviloma izogibam, jim ne dovolim vstopa v moj lajf.... x^x

:palec: zelo vščeno, kar si napisal....

Če me do jutr nov gor, sm se zadušila v čokoladi. x:px x;)x

xDDx

Včeraj sem bila v igralnici......."zaslužila" 15 evrov x^x ....Obisk igralnice enkrat na leto je pač "službena dolžnost" in sem bolj opazovalka, kot pa strastna igralka.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...