Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 23

Marsa

Recommended Posts

Dober večer vsem! xDDx

Najprej bi zaželela miren in srečen Božič vsem LNF pravoslavcem, ki slavite jutri. xrosex

Ravnokar telefonirala mojim dragim prijateljem v Bg, kot vsako leto.

Je zadišalo skozi slušalko po dobrotah x:px , se dobro, da smo mi dali vse te požrtije skozi, danes so baje še trije kralji :ermm: , jutri se menda lahko podira smrečica.

(lani smo imeli novoletni venček na vhodnih vratih do dneva mladosti x8Dx x:px x^x )

*

Za vse zainteresirane, jutri začnejo v Italiji sconti (posezonko znižanje).

*

Danes sem se klatila malo po domovini. Na kp tržnici so vrle kmetice prodajale motovilc po 9-12 evrotov/kg :eek: :vragec: :sniky:

Potem pa šla na obvezno mesečno špežo v Mečkator. Tam sem naletela na stalažo z nadomestki za meso in se do solz nasmejala, in že cel dan se smejem kot pohan maček, ker sem se spomnila enega blaznega Marsinega posta, češ:

"...kako blede mestne srajce turijo komplekse podeželskemu folku, ki ima hvala konzumaciji zdravih sezonskih poljščin zdrav ten- z zasliševanjem ' zakva in kuko da ne ješ sendvičev s sejtanom?!?' " x:Dx x:px :madpro: xokx

x;)x

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

iiiii....ruby...... xDDx :palec:

uspelo mi je premert flat pa kvadrature spacat na papir.....sem se odpravljala že več kot mesec dni....ko da bi bla to taka strašna reč......pa namakat se v banji....zdej pa še ne vem kaj bi naprej......

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

iiiii....ruby...... xDDx :palec:

uspelo mi je premert flat pa kvadrature spacat na papir.....sem se odpravljala že več kot mesec dni....ko da bi bla to taka strašna reč......pa namakat se v banji....zdej pa še ne vem kaj bi naprej......

Ruby :palec:

Ja o tej temi pa še nisem videla nič napisanega...popisu nepremičnin!....

Mi je najboljša prijateljica prinesla darilo: dve solni lučki, svečke in dišave....na vsako stran bane ena lučka, voda...in oba naj zlezeva notri :xx!: .......Imam samo dve možnost: zamenjam bano ali pa moža.

ene par ljudi me zaradi tega posebej ceni in imajo me radi in nimajo kaj slabega za povedat o meni. pa miren spanec, čista vest - to mi je važno, zato itak ... kaj se čem ubadat s tem, taka sem se rodila, ne bom se spremenila.

vem, s čim je poplačano. pa niti pod razno ni v materialnem smislu. x:)x

jaaa pa kee siii tiiii goooodiiinaaaamaaaaa?????????

še ponoč te ni nker videt x;)x

štekam kot kulll x;)x x:Dx :palec:

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

približno štekam 2. in 3. stavek, več kot približno pa se mi tudi ne da. x:Dx

kjeeeee sem? nimam časa sveže poročena biti kaj dosti na forumu. :inocent: x:Ix :inocent:

še največ povem če sm tih, pa tko od deleč.... lep žiulenje želim... sploh pa je to od tebe odvisn... mačona :palec: :palec: :palec:

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Madona, me je namatrala tale girly...sva lapali, k naviti....čudn, da ni dežja nč. :inocent: Pa novte verjel, tud 1 čokoladne zadeve nisva nardili...je blo preveč za povedat. x:Dx

Ampak mislm, da tud 1 forumovca nisva prešimfali...aja, sej sva, ene 2. :inocent: x:Dx x:px x;)x

Matr, spat bo treba, kumi gledam. :vio:

kaj da ni dežja....je.....sam ste vsega na naš konc poslale..... xcivx :vragec: .....

dobrojutrodoberdan......z dežjem al pa brez njega......nekaj bi mogla delat danes.....sam ne vem, če se mi da......

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Madona, me je namatrala tale girly...sva lapali, k naviti....čudn, da ni dežja nč. :inocent: Pa novte verjel, tud 1 čokoladne zadeve nisva nardili...je blo preveč za povedat. x:Dx

Ampak mislm, da tud 1 forumovca nisva prešimfali...aja, sej sva, ene 2. :inocent: x:Dx x:px x;)x

Matr, spat bo treba, kumi gledam. :vio:

Pa ne dež, toča bi morala padat x:Dx Mogoče bo pa danes x:Dx

A 2 sva prešinfali? :eek: Hm ... xscratchx Pa veš, da se res ne spomnim.

Aha!!! Že vem x:Dx No, to sem jih jaz, tebi še ni meja tolerance padla (meni pa neverjetno hitro ... hehe) x;)x :vragec:

No, da vam malo sline pocedim ...

Danes bova delali metine pralineje in hruške, kuhane v vinu, polnjene s sladoledom (in to kakim! :2src: ) in oblite s čokolado. x^x x:px

Do takrat pa upam, da ne bom spet celega dneva zabluzila ... Vsaj kakšno uro bi se bilo fino učit.

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

pozdrav vsem x:)x

nekaj časa nisem nič pisala sploh, samo brala sem vas.

čudne volje bila, se čudno počutla, obremenjena sem bila, še vedno sem,

z določenimi stvarmi... očitno še nisem šla preko neke točke, za katero sem mislila

in verjela, da sem že... :sori:

samo, kljub temu, da sem bila zamorjena zadnje čase in sem še na tenutke vedno, se bom

trudila še dalje. mi bo že uspelo x^x

in v tem času sem se samo nažirala s hrano, predvsem z milkami :o|o: ne samo, da se

pol nisem nič kaj bolje počutla, še zredila sem se in si nabrala pravi šlavf okoli trebuha :o|o:

in sem se odločila, da ne smem tako škoditi sama sebi. da bom dokazala sama sebi,

da zmorem brez čokolade in nažiranja. in tak danes teče že četrti dan, kar nisem

pojedla niti koščka čokolade x^x sicer se ne mislim čokoladi odpovedati, samo, kar je

bilo preveč, je bilo preveč. in spet sem začela mal migat. in se že bolje počutim x:)x

lep dan vsem.

pa veliko sončka. xsrcx

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Oj!

Jaz tud nc pisala, pa tud ne v prevec dobri kozhi. :||

saj bo, Druidka! xupx xyesx

se sicer sam mal javljam.

mam tima cez ves vikend pa sem mu pustila da je dost na netu, pol pa jaz ne morem bit.

vcer gledala kar dva dobra filma. xokx

Kaj zre Gilberta Grapea in kalifornia.

Jutr se narocim k zobarju. je boljs, sam ne morem jest, brez da bi morala nujno pol se tablet pojest, tko da jem 1x dnevno, ful zadrzhano in strahoma in pol se mi vse razboli in pojem ono kemijo. letos sem jih ze tolk kot jih v 10 letih nisem. :o|o:

no sam tolk.

cokolada Druidka? pol te bo pa tole zanimal, namrec zadnjic sem si jo nad zazelela, jo napadla (s celimi lesniki, k shizim), in jo potem SPLJUNILA VEN! xyesx tako me je zasekalo v zivec v zobu. :sori:

ajd, lepo nedeljo! x:Xx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jo, thanx punce! xsrcx

Itak da bo boljs. xDDx

pol k so zobje (al kerekoli bolecine v glavi), se bolj tko negativno razmisljamo.

Leto sem zakljucla nad mega, novega zacela pa cist shtalsk. na vec nivojih pol pa se tale zobobol.

tko da nisem cist nic fajn. x:)x

ampak dolg se itak nom gledala taksne. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

uau, kakšna volja do življenja in zdravja pri Druidki in Marsi! :palec: x8Dx :onfire: to mi deli! x;)x

Pri takem odporu zoper slabo in hudo bosta zmagali in to prav kmalu xyesx x:Xx

bojevnice, rad vas imam xsrcx

x:)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

uau, kakšna volja do življenja in zdravja pri Druidki in Marsi! :palec: x8Dx :onfire: to mi deli! x;)x

Pri takem odporu zoper slabo in hudo bosta zmagali in to prav kmalu xyesx x:Xx

bojevnice, rad vas imam xsrcx

x:)x

a to se hecas Cahsy? x:px xDDx :8):

takale volja al kaj - pa ze 1 teden sam jamram. x:o)x x:Dx

haha...

bojevnica tezka pa to. x:px xcivx

aja, pa nisem ponosna nase, k sem nardila nekaj, cesar ze kako desetletje nisem; namrec nabila sem z vso mocjo stekar in sem ga razsula. x:o)x :8):

tolk na silo in srdito sem luc prizgala al ugasnila, da sem ga kar not v zid vtisnila in je zdaj luknja. x:Dx x:o)x x:Ix (:o|o:)

Ja, verjamem Pikica in tud mal sem vidla, ko preletela dogajanje v Dnevniku.

eh saj bo, kaj pa druzga! xupx x;)x

Picasso

jst sem pa dons tko štorasta - najprej ko pomivam po tleh se nekak zapnem za kljuko in si skoraj cel prst olupim... nato grem delat salato, u razkužila s kisom čist, potem se treščim v odprta vrata omarice v kopalnici pri čiščenju keramike, zdejle sem si pa skor nebo preklala... a ne bi blo bolše da ležim in berem x:Dx le kaj bom med likanjem ušpičla...

ja pol pa najboljs res da se das kar na standby. xDDx

Picasso

Druidka xsrcx x:Xx

xsrcx

Oj!

Jaz tud nc pisala, pa tud ne v prevec dobri kozhi. :||

:sori: uf, zob x:((x xcrossfingx čimprej se naroči k zobozdravniku

Druidka, Marsa, saj bo spet vse OK in po starem. xsrcx

xsrcx jp, tudi jaz tak mislim

no ja, ne vem, če se temu ravno tako reče. se bom pa trudla x^x

jst sem pa dons tko štorasta

x:Dx sorry, sam se se nasmejala zdajle. ker sem jaz tudi tak štorasta.

sem se v četrtek v šoli tak zabila v mizo, da sem zvezde vidla, dijaki pa sam :eek: x:Dx

pa rekli, da naj pazim, da ne bom naslednjič prek mize poletela :vio:

Ksenia, nič likanja danes :vragec: x:)x

... svet pripada tistim,

jaz tud - 2x se nabila vcer na isto mesto. x:o)x

likanja pa itak nou. x:Dx x;)x

Picasso

x:Dx

sem si pred časom šla v kopalnico masko z obraza dol sprat,

pa sem se tak treščila s čelom v pipo, da sem nosla buško en teden okoli

pa v petek, ko sem vozla, sem nekak čudno zamahnila z roko, da sem se s

prstom treščila v volan, komaj pripeljala do trgovine, mami poleg mene pa je

bla čist rdeča v obraz, ker se tak smejala :o|o:

danes nisem bila še nič štorasta x^x

... svet pripada tistim,

uhh, pa se nevarno je (k volan)!!

jaz sem si 1x s chikom v roki (:o|o: x!x) z avtomatic gesto popravla lase, se zadela s chikom v strop/streho avta, ogorek pa mi je padel med noge na zic, mela sem pa oblecene kratke hlace (se sreca da ne minice), k je blo poletje. :OO!:

to je pa blo!! komaj sem izkoristla momentek, dala zmigavce, zapeljala desno pa ono ven stapkala! k je kar zhgal, sem mela mesce opeklinco na notranji strani stegna!

tko da, te so nevarne, v avtu...

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...