Ksenia 7. januar 2007 Prijavi Deli 7. januar 2007 kr smejte se jst sem se pa še dvakrat užgala... tko kuhinja spucana, kopalnica tud, vmes ugotovila da imam poplavo (nekje pralni stroj pipca ratuje), po tleh urejeno, zdej grem pa srečo z likalnikom preverjat (kad se mora se mora)spekla sem se pa tko že včeri Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 7. januar 2007 Prijavi Deli 7. januar 2007 iskala zdajle v shrambi arašide in suhe slive. pa tak odprem omaro in zagledam kekse domačica in se mi sploh niso zluštali , sam vzela nekaj arašidov, tri suhe slive in tri fige ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 7. januar 2007 Prijavi Deli 7. januar 2007 ...produktiven vikend.... prepleskal sobo... popucal vse omare... naredu selekcijo stvari, ki jih hranim tam in zmetal stran ogoromn blasata... I believe I can fly!!!! You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. januar 2007 Prijavi Deli 7. januar 2007 doooolgčas.......sej delam, sam se mi ne da glih....ma še dobro da so čez slabo uro bobni....k dans je pa res tumač.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 7. januar 2007 Prijavi Deli 7. januar 2007 doooolgčas.......sej delam, sam se mi ne da glih....ma še dobro da so čez slabo uro bobni....k dans je pa res tumač.... ..ne mors jamrat na luno v devici, no... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. januar 2007 Prijavi Deli 7. januar 2007 ...ja ki lahko..... ...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. januar 2007 Prijavi Deli 7. januar 2007 tko likanje prestala brez zapletov zdej me pa čaka dolg večer in še težji jutrišnji dan... vem da bo vse ok, ker mora bit... amen lepo preživite današnji večer in jutrišnji danpapa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 7. januar 2007 Prijavi Deli 7. januar 2007 doooolgčas.......sej delam, sam se mi ne da glih....ma še dobro da so čez slabo uro bobni....k dans je pa res tumač.... O saj res, saj ti bobne špilaš. Carica! Čak, čak, te mam par stvari za vprašat... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2007 .. jaz pa ne hranjenje brez zapletov. pa stratesko pojedla tablet PRED hrano... pa se po...pa me tok boli da je za znort.sploh ne morem mislit. vseen napisala kar nekaj napovedi.pol gre pa tamal gor, upam da mi uspe kasnej.v glavnem, tolk blo dobr za jest, zdej pa tolk boli! grem pocivat za 10 minut, da prime pill. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 7. januar 2007 Prijavi Deli 7. januar 2007 .. jaz pa ne hranjenje brez zapletov. pa stratesko pojedla tablet PRED hrano... pa se po...pa me tok boli da je za znort.sploh ne morem mislit. vseen napisala kar nekaj napovedi.pol gre pa tamal gor, upam da mi uspe kasnej.v glavnem, tolk blo dobr za jest, zdej pa tolk boli! grem pocivat za 10 minut, da prime pill. Ojej, da bi blo čimprej mimo. To je pa res vse prej kot lušno. :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2007 thanx! ja, upam da bo jutr mim (ce se mi uspe narocit).ja, cist nc lustn. saj bo.. ker sicer ne jem tablet, mi kar hitr primejo pa tud pomagajo.sam mam ta okus ze 1 teden... kemicni... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. januar 2007 Prijavi Deli 7. januar 2007 jao marsa....upam, da prideš jutri do zobarja, pa da ti porihta.... ...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 7. januar 2007 Prijavi Deli 7. januar 2007 Marsa, shit tole...sem mislila, da se je ze mal uneslo... Jutr pa, valjda da ti bo uspelo,če boli, vzamejo takoj..menda... ksenia, tudi zate ----nedelja ..mal mi jo je tamala zagrenila, ker tik pred zdajci piše eno projektno nalogo, dolgo deset strani, pa sme tipkala kot zmešana...v nemščini... :xx!: sam je zdaj gotovo Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 7. januar 2007 Prijavi Deli 7. januar 2007 luštn vas je brat se človk mal nasmeji, pa prste kdaj prekriža pa tko jutr grem delat spet, pa še en izvid dobim za ledvice, upam da bo vse ok da naujo spet kako tumarijo pogruntali, men se ne da bit bolana, nism navajena, pa mi gre na živce razprodaje se začnejo jutr, pa tale evro in nova blagajna in vse tak bom padla not kt totaln bumbar, nimam pojma za ka se gre upam sam da mi nau slab vsake pol ure oz, itak bom mogla na wc kr naprej laufat, bom pač še mal bruhnla vsakič mal mi zbiva sej vem u tork na ultrazvok, da vidmo kok smo zrastli in vse pa spet v lonček lulat pa kri in to grem ajat zj, zjutri bo treba vstat, pa mal sm hin že tko al tko, smo do treh zjutri tarok žgali spanja pa ni blo tolk k bi lohk k sm se zbudila zato k me je tolk lulat se mi je prov sanjal da kt nora iščem wc, pa nikakor, ko sm ga že najdla je blo vse svinjsko in tak nikakor nism mogla zravn, kr po tleh in povsod ona svinjarija, mene pa tolk tiščalo no, pol sm se pa zbudila, hvalabogu, k bi me tak u spanju konc če bi se mogla na tolk svinjskem skretu uscat takle mamo mejte se KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 Uf, ker naporen vikend, kaj šele teden. Včeri z girly končno spacale čokoladne zadeve in sicer kuhane hruške s sladoledom, prekrite s čokolado in smetano, pol pa še metine kroglice ali trufle. Tok je blo čokolade, da nama je blo pol že mal slabo, samo, nardile sva pa 1A! Pa čvekale tud, ful fajn blo, res. Pa skoz me kregajo neki bejbe. Baje, da sm ful tečna, težka, pa trmasta. Ma, klinc, tko je in basta. Bomo še vidl, samo, po mojem bom še kr furala ta moj ponos. smotka d.o.o. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 Joj, pa je res bilo fajn včeraj. Samo Pika bi so morala dati nekaj dopovedat, pa bi se večer idealno končal. Grem na šiht, morje bo odpadlo, ker dežuje. Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 Joj, pa je res bilo fajn včeraj. Samo Pika bi so morala dati nekaj dopovedat, pa bi se večer idealno končal. Grem na šiht, morje bo odpadlo, ker dežuje. Jst sm bl glupa, mi morš dolg cajta dopovedvat. za morje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 Sem malo vašo stran čekirala Ta Miha Barborič je pa tudi na tisti strani, ki sem ti jo včeraj kazala. Ima ful ljudi ponavadi pri sebi ... Mislim, da je celo na enem skupnem žuru bil, ampak nisem čisto ziher. Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 Ja, Mihc rad potuje. Fajn pobč je. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 Kakšn naporen vikend V soboto smo garal k norci. Smo šli peš na Krvavc in to čist od spodaj, pa na vrh ta nove 6 sedežnice - sploh ne vem kok dolg sem hodila, men se je zdel ene 3 ure zihr . U glavnem sem kri scala ko smo prišli na smučišče, ker je čist leden in sem komi prišla do vrha. En-x sem se prav zaplezala tam na sredo ene ledene plate in sem 10 minut rabla, da sem se kam premaknila - tam sem hotla že kar peš dol , edina varienta je bla, da sem se udedla na rit in odpeljala 20 m nižje, kjer je bil sneg mehkejši in po drugi poti spet gor . To sem mi je blo najtežje odločit , ker sem bla že tko crknjene in mi je bila zadnja opcija, da grem nižje, da bom šla lahko višje :xx!: . Sploh ne vem kako sem zvečer zdržala, da sem še cel Stik pogledala, najbrž zato, ker mi je tko cool film Danes pa ima moja babica rojstni dan (84 ) full dobr se drži Vse najboljše Jo morm še poklicat, če je že sploh vstala Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 dejmo držat pesti za Ksenjino dečvo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 dejmo držat pesti za Ksenjino dečvo. dejmo!!! http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 itak da..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 8. januar 2007 dejmo držat pesti za Ksenjino dečvo. sej res, dons smo 8. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 Še od mene en pofočk Držte se! Sicer ni pa nič novega....izpitno obdobje se bliža, z lubijem sem velik, poskušam hujšat, pa se ne premakne, to je vse... lp Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts