Nordika 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 Glih kar sem rezervirala novega Harryja Potterja na Amazonu Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 Kakšn naporen vikend V soboto smo garal k norci. Smo šli peš na Krvavc in to čist od spodaj, pa na vrh ta nove 6 sedežnice - sploh ne vem kok dolg sem hodila, men se je zdel ene 3 ure zihr . U glavnem sem kri scala ko smo prišli na smučišče, ker je čist leden in sem komi prišla do vrha. En-x sem se prav zaplezala tam na sredo ene ledene plate in sem 10 minut rabla, da sem se kam premaknila - tam sem hotla že kar peš dol , edina varienta je bla, da sem se udedla na rit in odpeljala 20 m nižje, kjer je bil sneg mehkejši in po drugi poti spet gor . To sem mi je blo najtežje odločit , ker sem bla že tko crknjene in mi je bila zadnja opcija, da grem nižje, da bom šla lahko višje :xx!: . Sploh ne vem kako sem zvečer zdržala, da sem še cel Stik pogledala, najbrž zato, ker mi je tko cool film Danes pa ima moja babica rojstni dan (84 ) full dobr se drži Vse najboljše Jo morm še poklicat, če je že sploh vstala no sem vedla, zakaj moram še sem pogledat, no tak zapis ti da pa voljo do dela pa življenja Hvala ker si to zapisala....pa pripravi kako malo veselje za babico ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 Se mi zdi, da se nas kar ogromn tkole počut, Marsa. ampak itak smo taf bejbe, pa bomo tud to dale čez, a ne. Ja, zgleda ns je več v tem "klubu" Pa neky me po grlu praska (pa mam čaja že polhn k.rac, pa Angala, pa..) blazno naporen (psihično) vikend je za mano, totalno sm izžeta amapk sm že boljše, mogoče je pomagal tut to, k sm novoletne lučke preč potrgala in okraske pospravila - no, edin na vhodnih vratih mi še visi venček - ta bo šu tut v tem tednu preč dost sm tut spala - ker prejšn tedn nism mogla, dans si grem pa ubost en (no, al pa dva, tri) kurje hrbte za kurjo župco (da tole praskanje odpravim), pa mal zelenjave bom not naseckala. dejmo držat pesti za Ksenjino dečvo. Ksenia, sej bo! You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 Glih kar sem rezervirala novega Harryja Potterja na Amazonu Šele zdele sem vidla Estimated Delivery Date - Januar 2008 Jst sem pa mislila, da bo že polet enkrat Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 dobila nazaj CD, ki sva ga s frendico po španiji celo pot poslušale.. kok paše, mal spomin na poletje pa 40 stopinj yes, bom šla med počitnicami mal ven iz SLO, pa čeprav samo za en dan, mal do Padove na nek moto sejem... sam da se gre... Sva s Tristanom prišla domov, rabim mir, ker sem se odločla, da nardim 2 izpita zdajle.. tko da še 10 minut bluzenja, pol se pa učit začnem Marsa, a si se že zmenla za zobarja? (aja, drugač te čakajo pri men še une posodice za kreme, pozabla zanč prinest ) Pa za ksenjino bejbiko hehe, Nordika, jaz sem pa že hotla se javit, da mi posodiš, ko pride Drugač pa mi tamala zanč v varstvu dala eno tud hudo.. Pullman je pisatelj mensezdi, prvi del je naslov Severni sij, pol pol sta pa še dva dela.. sem prebrala v šusu, do 3h zjutraj.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 Upam, da se Ksenia kmalu javi..in seveda, da je vse ok... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 hehe, Nordika, jaz sem pa že hotla se javit, da mi posodiš, ko pride Drugač pa mi tamala zanč v varstvu dala eno tud hudo.. Pullman je pisatelj mensezdi, prvi del je naslov Severni sij Ja Njegova temna Tvar = triologija. Severni Sij je je prvi del . Mam druga dva tud doma, lohk posodim, čeprav zdej jih sigurno dobiš tud v knjižnjici, ko so izšli, pa so bli baje razgrabljeni Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 ma tamala tud drugi del, tretjega bom pa v knjižnici vzela, majo, sem že vidla.. morm dodat.. mi je ful všeč, da so začel takele 'uspešnice' pisat... sej po en stran je čista komerciala (Ko zorijo jagode pa Bobri pa kaj vem kaj so tud ful dobre knjige, pa jih redkokdo povoha), sam otroc so vsaj začel brat kok se mi je pa dobr zdel, ko je tamala mi navdušeno razlagala, da je dobila 6 knjig za praznike pa oba s tamalim, da mormo nujno naslednjič, ko mamo varstvo it v knjižnico, ker mata že cel seznam kaj bi rada brala mi ful pomen to, da otroc berejo... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 8. januar 2007 ze nazaj od zobarja, prec so me vzel, prva sem bla na vrsti celo! (po eni, k je bla pac ze notr) je blo kot sem rpedvidevala, najbrz nic takega, ranjena dlesen pa odmaknjena pa se mi je zhepek naredil. zdej mam trakec not, jutr ga moram pridt zamenjat oz. ven dat.Boli k shus (sem kar trzala na stolu, pa sicer sem dbest in priden pacient, vse prenesem, sam da prinese olajsanje, no tokrat sem pa kar poskakovala mal ), sam briga me, k je *zdravilna bolecina* pa itak bo pocas popustila. thanx vsem za socutje! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 No, sam da si (končno) spedenala drugič pejt pa že prej h zobarju (veš, da se nism mogla zadržat mam prav "bubico" za zobe in zobarje) komi čakam, da grem dam, res se mi dans čist nič ne da no, razen ležat, pa dremat, pa mogoče kako knigico fajno zraven You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 no sem vedla, zakaj moram še sem pogledat, no tak zapis ti da pa voljo do dela pa življenja Spet ne vem, če me zajebavaš U glavnem enivej, res je bil shit, skor mi je šlo že na jok k sem obtičala tam sred ledu s 15 kilskim punklom na hrbtu in si nisem upala premeknit niti za cm, ker sem prec začela drset dol Folk k se je pa s sedežnico fural nad mano, se je pa prav dobr mel, če so me gledal In za povrh, vse to, samo na dveh kivijih za zajtrk jebemti sadni dan! Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 8. januar 2007 drugič pejt pa že prej h zobarjubom sla, obljubim. zdej je tko naneslo (visja sila).hvala za spodbujanje. aja, aliana, tih bod, vsakic k te zagledam, mam slabo vest. ;|velja, thanx. (sva na zvezi). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 marsa...super...sej zdej bi pa moglo bit hitr ok.... še ksenia da porihta, pa bo..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 8. januar 2007 Fajn za biro opravke - si v skladu z. mah se vedno me boli. pa trakec mi "ven leze". hodim vsako minuto chekirat. ne upam si jest.komi cakam da bom lohk grizla spet. gric gric. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 8. januar 2007 nimam nc tacga za na zob.noben me ni uslisal, k civkala za viljamovkami in taksnim. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 Boga Marsa Pismo, si me kar vzpodbudila, da še ta teden zobarja pokličem pa skočm na kontrolo..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 8. januar 2007 zame ze ne. pa glih kolonjska! bljek! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 bejbe hvala vam tko, zdejle prišla dam... bila celo pop. pri tamali, ob 11 je bil poseg končan, nato jo fizoterapevtka ful pohvalila, da ima lepo ohranjene mišice na nogah, da ji bo to koristilo, kej več pa ne vem, niti kaj so ji delal. Ob 16 vzela tabletko proti bolečini. Zoprno je bilo ker ima menstro, tko da je bilo mičkeno solzic potočenih (ko je zvedela da ne more imet svojih hlačk, temveč mrežico, ampak mislim da je bilo tisto bolj od strahu. Šla že sama na wc, hoja mora biti čimbolj naravna... jutri pride pa upam domov. Ker je moj moral prej domov, je na obisk k tamali prišel trener in še mene potegnil domov. Ji je prinesel luškanega medvedka... upam, da jo ne bo preveč bolelo Videla Aiwo, mater je fejst dečva... Aiwa še enkrat hvala ti za vso skrb in pomoč Marsa, naj čimprej mine bolečina... lep večer vsem in še enkrat hvala za skrb Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 Ksenia vidim da sem spregledala, da je Tami že po operaciji.Držim pesti, da je vse v redu Meni se vsae odvija 100 na uro če ne 200. Sploh ne dohajam več. V glavnem........držite se saj bo vse v redu. ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 super za tamalo.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 Ksenia, vesela za Tami, da je poseg uspešno prestala. Želim ji hitro okrevanje ... kdaj pa ti? v ponedeljek? držim pesti, da bo tudi vse OK Marsa, upam, da zob ne boli več (brrr, zobobol je res ... jaz mam zobarja drug teden. se mi je plomba odlomila in me tud mal boli) lepo se mejte, lunatki funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 No, samo, da je mimo s Tami. Še tebe pošlihtamo, pa bosta obe kot novi. JSt pa s fitnesa. 2 uri švicala...matr, sm utrujena. Sm kumi zlezla pod tuš, pa še glavo sm si umila, tko, da sm za pojest, mislm, pardon, za v postlo. Prov pasal mi je. Sicer je blo težko, k svina, vsa tista kondicija k sm jo polet dobila, je šla pa pa. Mišice tud, tko, da sm bla k ena upokojenka. No, bomo že nazaj prnesl. Ampak srčno upam, da bom pridna in bom redno hodila. Drgač sm dons migreno fasala in sm kr prec tablet pojedla in šla spat in sm ene 2 uri spala. Prov sedl je. Drgač me pa mal vrat boli, mislm, tak, čist trd je, no. Bi kaka masaža prov prišla. Teden, polno zaposlen je. Bomo že, sam, da dogaja. V petek grem pa najbrž čez vikend na morje, s sošolci s srednje. Ne vem še, a se veselim al mi je v breme. Bomo vidl. Lahko nočko. Aja, Marsa, kul za zob...zdej, k so ga spedenal, bo vsak dan bolš, boš vidla. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kuky 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 Joj Pika Pikica ene 2x si me tako lepo ob pravem času potolažla, da mi je kar neroden, da ti ne morem vrnit . V glavnem imam občutek, da si ti ena super punca , zato si od življenja vzemi samo ta dobre stvari, na ta slabe se pa ne ozirej, ker niso pomembne!! Vsem ostalim lunatikom s težavami pa želim, da se v tem začetku leta vse pošlihta!! LP, Kuky Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 Neko precej temno rjavo barvo sem si dala na lase grem prevajat za pol ure, pol pa da vidmo rezultat... pa funny, gledam rokavice, čist prozorne, nič rjave.. pa pol ful nisem bla pozorna, neki luč ugašala in tak.. pol pa vidim, da tole šele sčasoma barvasto rata.. tko da mam zdaj flekasta vrata in stikalo za luč jaz pa na flamenku bla.. čist uživala, čeprav sem se komaj zbrcala od tlele.. mah, sploh ne štekam kako je možno da tolk nimam koordinacije nobene.. sam dobr, sem pogruntala zdaj, da kar mi sploh ne gre komninirat pač samo noge delam, roke pa pustim.. ker drugač vse zbluzim ma ja.. počas.. važn da se mam fajn zraven.. tok sem zrasla kar se tega tiče, ful ponosna nase Fajn za Tami Ksenia, še ti zrihtaj... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 Joj Pika Pikica ene 2x si me tako lepo ob pravem času potolažla, da mi je kar neroden, da ti ne morem vrnit . V glavnem imam občutek, da si ti ena super punca , zato si od življenja vzemi samo ta dobre stvari, na ta slabe se pa ne ozirej, ker niso pomembne!! Vsem ostalim lunatikom s težavami pa želim, da se v tem začetku leta vse pošlihta!! LP, KukyMadona, si ti prijazna. Verjemi, da se že s tem vrne vse. Če mi pa to rata spedenat, da si bom od življenja znala vzet sam t adobre stvari, sm pa zmagala in obljubim, da ti povem, kako do tega prit. Samo, boš mogla bit potrpežljiva. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts