free 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 zoprn telofon dvign ane (jst u dnevnik glih ne uletim velikrat no)jst tut od zobarja ukol 14 ure ze tko nekak redna mesecna scena... ce niso ravno pocitnice. pravi deklca, da se je spet neki naucila od mojih zobekof in ja, lahko noc. nimam nc tacga za na zob.noben me ni uslisal, k civkala za viljamovkami in taksnim. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunlight 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 Zdajle ob tej uri študiram ali naj se spet končno vpišem na hip-hop al ne . Pa mislim da bi bilo dobr, če bi se spravla mal migat.In pol spet študiram, da bi lahko še mal počakala s tem, da bom spet najstarejša tam, a zgledam itak najmlajša potem . V glavnem, sami izgovori so me. No, in danes je nov dan , mogoče res pristanem v plesni šoli Dokler diham, upam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 dan že dobro uro pokonci, peljala mamo v službo, ker bom jaz danes vzela avto za službotak se mi nič ne da, spat bi šla. pa moram biti danes pol ure prej v službi,da nam novim razrednikom razložijo nek rač. program, ki ga bom sprobala žev četrtek, ko bom morala urejati papirne zadeve za svoj razred, pa evidenca pa ne vem kaj še danes bom bolj ali manj samo spraševala, treba dobit ocene do četrtka, čeprav imamo konferecno šele v torek samo, ni to tak velik problem, spraševati celo uro sicer pa sem naravnana veliko bolj pozitivno kot prejšnje tedne aja, pa danes se je začel že šesti dan, kar ignoriram čokoladne zadeve pa kaj je še bolj čudno, sploh me ne gane tale čokolada, vse sodelavke v kabinetu kar naprej ponujajo same čokolade, pa ferrerote in podobno Marsa, fajn, da si zrihtala zob Ksenia, še zate in za vse, ki to potrebujejo prijeten dan vsem ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 sjeos bla na servisu prej madonca....vlki smo 16 cm prov hecn je blo, se je zdravnica tolk smejala, js pa tud k mladiček tako zdeluje not da joj nč pr mer, obrača se in poskakuje, maha in brca in čist je naspidiran noro dete drgač smo pa vredi, zdravi pa tko KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 o, Todi,kak fajn, da uživaš... Naj vama bo dobro x!x Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 drgač smo pa vredi, zdravi pa tko pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 tenks bejbe me kr razganja, tolk sm hepi KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Todi, super Ksenia, čudi me, da so hčeri opravli z obzirom, da ima menstro nekateri kirurgi nočejo opravljati poseg če je luna al pa, če ima pacientka menzes (kao, že itak si bolj švoh, več krvi zgubiš...), čepraou, kdaj pa je pol kak dan Super za vse obiskovalce zobarjev prov ponosna sm na vas ane, da ni pol tok grozno, kokr ste mislili, da bo Jah, jst pa smrkam pa kiham, mi je kolegica tuki v službi potalala par viruskov :xx!: mislm, zakva za hudiča morš bolan v službo hodit pa bolezen talat, mamu ti spalim :xx!: :xx!: kokr da si nenadomestljiv, bemu razprodaje - jst pa nič kupila - me tut ne vleče - sm čist še travmirana s tem eurotom pa špar programom, kar je po svoje tut vredi. Pozabla povedat, da sm bla za NL v Sarajevu - ful lepo - pa ubodla čist hude cekinčke za moj TP - zdej pa res zgledam skor k taprava trebušna plesalka (no, edin zalit vamp mi manjka, pa kva, znam pa dobr zašejkat) You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 sjeos bla na servisu prej madonca....vlki smo 16 cm prov hecn je blo, se je zdravnica tolk smejala, js pa tud k mladiček tako zdeluje not da joj nč pr mer, obrača se in poskakuje, maha in brca in čist je naspidiran noro dete drgač smo pa vredi, zdravi pa tko Todi , je že čist po mami , kaj pa če bo dvojček Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Todi , je že čist po mami , kaj pa če bo dvojček eh rak bo skor ni šans, veš kok prej bi mogl pol bit KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Todi, super Ksenia, čudi me, da so hčeri opravli z obzirom, da ima menstro nekateri kirurgi nočejo opravljati poseg če je luna al pa, če ima pacientka menzes (kao, že itak si bolj švoh, več krvi zgubiš...), čepraou, kdaj pa je pol kak dan ker je samo lokalna narkozica... sva vprašali prej, so se malo posvetovali, pa še kri ma super, tko da ma ne vem, je šlo skoz Todi, me veseli da se fajn počutiš... "pri nas" pa menda še vedno hude slabosti. Upam, da ji kmalu minejo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Aja, jst pa mislila, da je bla splošna (narkoza). Sej bo! Normalno je, da je 2 oz še 3 dan vse razboleno in tako, pol se pa zboljša! You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 eh rak bo skor ni šans, veš kok prej bi mogl pol bit sej bo verjetno levja venera , lohk bo luna v dvojčkih Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 sej bo verjetno levja venera , lohk bo luna v dvojčkih rak z venero v levu, pa pomožnosti asc devica in se pobijema pred puberteto KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 9. januar 2007 Thanx punce in Free (na telefonu mam pikrich pa pol ne klicarim, bi ti rekla B pa bi me ven vrgl )! me pa tok boli se vedno, trakec je zlezel ven ze okol 18h, spet pozrla (zadnji) dve tableti. beda.dons mam spet, upam da bo pocas slo res na boljs. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 marsa sj bo... KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 ksenija marsa avto je skor moj v četrtek grem po njega There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Thanx punce in Free (na telefonu mam pikrich pa pol ne klicarim, bi ti rekla B pa bi me ven vrgl )! me pa tok boli se vedno, trakec je zlezel ven ze okol 18h, spet pozrla (zadnji) dve tableti. beda.dons mam spet, upam da bo pocas slo res na boljs. kolk je tega marsa, kr sem te nazadnič nekam poslou???a sm sploh kdaj????hmmmmmmm......treba te je mal u rt brcnt.... ircat si tut ti začela sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Pa še za Marso mal čarat rak z venero v levu, pa pomožnosti asc devica in se pobijema pred puberteto pa vseeno boljše zate kot še venera v devici , moraš bit optimistka, asc v dvojčkih ali pa v strelcu Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Tole okoli zobarja mene še čaka..taka pizdica sem kar se zobarja tiče..boli, boli..pa saj bo mogoče minilo..pa logiš da ne mine..ampak očitno ne boli še dovolj..tak da tule roka vsem, ki tole sproti pedenate.. in roka tebi Marsa da tole uštimala.Pa vse dobro za Tami(mi ušlo za kaj se glih šlo) ampak želje veljajo..Pa Todi -kaj sem vesela zate...tako fajn sproščena bodoča mami si.. Jaz pa...no..se pomalem privajam misli, da gospodič zdajle pride domov. Še teden pa bo doma. in ne vem ali se naj veselim ali kaj..saj se..pa malo so dvomi tu..pa panoramski izleti se bojo pojavili..zdaj jih ni..panorama ostala ista..bo pa se ćez teden spremenila seveda..bo pa fajn, da bom lahko potisnila nos pod pazduho..me že nekaj zebe vanj..pa gnezdila do onemoglosti..pa vse ostalo kaj prinese zraven..ah..saj bo fajn..že zato, ker so deca malo razštelani..pa tudi jaz..kakšen trd organ vedno prav pride sicer sem pa zdaj videti kar v redu..preležala vikend, včeraj še boga bila, danes pa me kar razganja...mater se obnavljam res..jutri kozmetičarka..pol frizerka za deco..pa bo minil dan.. Vredik smo kaj bi si želeli več..res... Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 prav maš Nataly, kakšen trd organ *** sam ne danes, prosim , če lahko izbiram lih od zobarja, sm rekla če to ni prekletstvo, pol sm se pa spomnila da me je že lani junija naročila za zdaj sam grem sam ležat, pod nujno morm zamenjat zobarco s kakim postavnim zobarjem da se vsaj oči v nasladi napasem, ko me mučijo tam ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 kok sem bla jaz jezna, ko mi je frendica predlagala eno zobarco (ki je mimogrede ful fajn), pa sem enkrat pol ure prezgodaj prišla in je iz iste ordinacije stopil ven zobar, visok, temen, tam ene 35 si delita urnik eh, bluzila do zdajle, grem študirat. ful nimam kondicije več WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 sjeos bla na servisu prej madonca....vlki smo 16 cm prov hecn je blo, se je zdravnica tolk smejala, js pa tud k mladiček tako zdeluje not da joj nč pr mer, obrača se in poskakuje, maha in brca in čist je naspidiran noro dete drgač smo pa vredi, zdravi pa tko kulllll.....!...todi, pa sej nima po komu bit miren..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 kok sem bla jaz jezna, ko mi je frendica predlagala eno zobarco (ki je mimogrede ful fajn), pa sem enkrat pol ure prezgodaj prišla in je iz iste ordinacije stopil ven zobar, visok, temen, tam ene 35 si delita urnik eh, bluzila do zdajle, grem študirat. ful nimam kondicije več ja pa včeraj sem ujela košček unih zmešanih gospodinj, tam je tut bil en fajn zobar no fajn ....sej komu je pa všeč en nizek, siv in sodčkast evo še mal jamr jamr jamr jamr....boliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii zdaj bolj ko prej nu kondicija pride počas z andohtjo pa vsakodnevnim treningom, ponavadi, ko prideš do vrhunske kondicije diplomiraš ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Kwa je tema o zobarjih popularna zadnje cajte Neki je u luftu moja sodelavka si je tud po 5 letih zobarja zrihtala, jst sem pa tud naročena 13. februarja Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts