Aliana 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 jaz pa maja začnem z odstranjevanjem osmic :xx!: ponavadi, ko prideš do vrhunske kondicije diplomiraš tko nekak, ja... ma sam letos me je res čist minil tole... nič naredila v pol leta.. sam sem se zadnjič mal pogovorila s sabo, da to ni čist nič men podobno, da bi tkole puške v koruzo metala.. tko da se zdaj mal brcam, da nardim, kar se da nardit... to zihr kakšen pluton al kaj vem kdo bluzil po mojih zvezdah letos (sej men zna tud kak majhen pa siv pa sodčkast bit simpatičen ) WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 vem, sej je men tud....še zmeraj pih ko bi me vsaj dr. Jarc danes prerezal, pol bi pa blo vredno bolečin bogve kater parfum uporablja a si predstavljaš jao , se takle fino skloni .....pih so čist v kotu delali bi moral priti čist blizi pusti Plutona, dost dolge počitnice so ble, sej boš vidla, sam da prvi pade pol pa dobiš gušt, pa veselje verjem, isprobano ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 baje rabim zagulenega tipa s krvno skupino 0- tamala veselo stoka še za včerajšnji dan samo da je doma... grem nazaj kuhat, zelenjavna čorbica se dela, pa motovilec bo pa kozarček al pa dva terančka (ja za kri se je vredno mal žrtvovat )marsa, upam, da je boljše Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 9. januar 2007 jaz mam 0 minus. sam da nisem tip. in se manj sem zaguljena. drugac pa cist boga, vse razbolen, dons mam dva trakca (namest enga) pa na rtg so me poslal, k se jim je bad zdel (sam je vse kul, ista 'diagnoza' kot vcer, sam tolk shtalsk, k mam obcutljivo sluznico). jutr morm spet pridt. dons cakala vec kot 1 uro, pa je sam eno mela not. tok cajta so jo revo matral.pol sem sla se v lekarno po Saridon in ga kar pozrla, da ne crkavam.mi je z onim jeklom stiskala dlesen, se mi je kar meglilo. dam sem pa vozila kot po kartici, k v SF filmu... sm ze cist zblojena od teh bolecin pa tablet pa pms-ja. jamr jamr. ksench, upam da je s Tami ok. lepo jo pozdravi. Lia, sem vidla da mas ti tud bolecine podobne, upam da bo cimprej boljs. morda grem kar pocivat, nisem za nobeno rabo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 bejbe.....pobože, popihe...in.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 marsa, če bom rabila, bom posredovala tvojo cifro revca tole z zobom...Amis, tnx, saj veš, za vse Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 madoniš bejbe,....pocajtite se Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 zdejle so pa na našem radiu tamalo v smeh spravili... posluša glasbene želje pa sliši, tale je pa za našo dečvo, za tami pravi - tami, čisto primerna za danes - Ne grem na kolena... ful se reži smotka, je takoj klicala pa se v telefon režala ko pečena kura Silki sej bo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 fajn...rdeče pese ji ponudi pa ubodi kake komedije iz videoteke, to zmer pomaga pri okrevanju ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Ksenia... Marsa, to mas ziher obcutljivost zarad tega, ker kadis... Eh, boga.. poznam ta filing, ko ze tolk boli, da si cist preč od vsega. Morda pa bi res bilo pametno, da ti ta zepek operirajo, pomeni, odrezejo in mal zasijejo, to so men nardili, ko sme mela ves cas tezave...pa norela, zdaj pa je kul in se nikoli vec ne ponovi. zadnjic, ko sem bila na pregledu, se grem vsakih mal pokazat, ker je bilo prehudo vcasih,je nasla na eni strani delcek, kjer dlesen dela mali zepek. me je takoj narocila, da tole mal odrezemo, je rekla, poznamo tole, kaj se lahko iz tega potem izcimi... o, fak, zdaj sem se spomnila, kdaj pa imam termin? In kje imam listek???? ooo, shit... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Jst ga mam pa nasledn teden. Se ga u iber manj bojim, kot sm se ga pa...vaja dela junaka. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 eh, jst sm 2 mesca prej vun uletu sam jeba, k so me u inkubator vrgl eh rak bo skor ni šans, veš kok prej bi mogl pol bit aja. sej res skoda k nam internet ne dela ne Thanx punce in Free (na telefonu mam pikrich pa pol ne klicarim, bi ti rekla B pa bi me ven vrgl )! me pa tok boli se vedno, trakec je zlezel ven ze okol 18h, spet pozrla (zadnji) dve tableti. beda.dons mam spet, upam da bo pocas slo res na boljs. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 9. januar 2007 jp, mi bi moral bit vsi ovni, pa smo vsi ribe, necak je pa clo vodnar (k je isto kot ti, free, bil s 7 rojen).jazs em mela rok 3. aprila, rodila sem pa 8. marca.me je cist presenetil, nepripravljeno dobil. ja sej nam dela, pa v dnevnik napisem - a cem vsakmu se po osih jamrat? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 kokr kol, bo zihr glih taprav/a rak z venero v levu, pa pomožnosti asc devica in se pobijema pred puberteto a jst (no ja, tut zaguljen sm mal )baje rabim zagulenega tipa s krvno skupino 0- tamala veselo stoka še za včerajšnji dan samo da je doma... grem nazaj kuhat, zelenjavna čorbica se dela, pa motovilec bo pa kozarček al pa dva terančka (ja za kri se je vredno mal žrtvovat )marsa, upam, da je boljše he he, sploh ni smesn, ker dejasnko res. vem iz lastnih kadilskih izkusenj da cigareti in obloge zelo vplivajo na stanje v ustih. Ksenia... Marsa, to mas ziher obcutljivost zarad tega, ker kadis... Eh, boga.. poznam ta filing, ko ze tolk boli, da si cist preč od vsega. Morda pa bi res bilo pametno, da ti ta zepek operirajo, pomeni, odrezejo in mal zasijejo, to so men nardili, ko sme mela ves cas tezave...pa norela, zdaj pa je kul in se nikoli vec ne ponovi. zadnjic, ko sem bila na pregledu, se grem vsakih mal pokazat, ker je bilo prehudo vcasih,je nasla na eni strani delcek, kjer dlesen dela mali zepek. me je takoj narocila, da tole mal odrezemo, je rekla, poznamo tole, kaj se lahko iz tega potem izcimi... o, fak, zdaj sem se spomnila, kdaj pa imam termin? In kje imam listek???? ooo, shit... Astra aja, z 8 si rojena ti al kaj? (k moj fotr ).od zdej naprej te um klicu fotr ja, ocitno, ce ni haska ne... jp, mi bi moral bit vsi ovni, pa smo vsi ribe, necak je pa clo vodnar (k je isto kot ti, free, bil s 7 rojen).jazs em mela rok 3. aprila, rodila sem pa 8. marca.me je cist presenetil, nepripravljeno dobil. ja sej nam dela, pa v dnevnik napisem - a cem vsakmu se po osih jamrat? ura je natanko: 19:30 free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 aha. zanimiva in vsekakor zelo poucna tema za danasnje case! sicer pa, kolk casa si hodila na bioresonanco, kolk casha si dala za zdravljenje in koliksne je bil ucinek? To me pa res zanima zdej no!? Pa ne da bi kritiziraul al kej, temvec cisto zaradi primerjave in drugih moznosti zdravljenja... tema: zobar Ste mi potrkali na vest ... poklicat moram zobarco ... odlašam že 2 meseca. Đizs, mi je tole skeri ... se še nisem navadla na tole. Uff.Drugače pa sm še kr. Včeri smo imeli v službi predavanje na temo stresa na delovnem mestu v povezavi z imunskim sistemom. Ugotavljam, da mi bo kmalu žal, da nisem šla medicine študirat. Alojz Ihan je predaval ... prav fajn dohtar. Jutri grem še zadnjič na bioresonanco, pol pa kar bo ... ne kaže lih super, ma ... kaj naj.V četrtek mam pa dan D. Ksenia, tole je pa za tvojo dečvo ... no pa še zate enga free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Jao ....narava se prebuja 3 mesce prehiter......to se ne bo dober končal. Tud za nekadilce ne. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Mater, sem polomljena od včeraj! Bemti fitnes...k da bi me en nalomu...kle okol ramen je najhuj... Šla sm dons k optiku, na pregled za leče...bom dobila mesečne, za 3 mesce*tekočina*pregled za 49 Evrov. To se mi zdi pocen. A ne? K se ne spoznam, nej kak ''lečar'' pove. Zdej pa ferrero rochere jem...mater, so dolg zdržal, od novga leta, oziroma od neki čez 20. decembra, pa e ta velka pakunga je. Jutr grem pa v kino in ne grem na odbojko... podaljšujem eno agonijo. Sej nima veze. Mal me je prej pisker hotu bolet, pa sm rekla, nema, sej boš fererote dobila, buča zmešana, pa je blo kuj dobr. Mal sm prtegnena, vem, ja, gled gledata Gospodinje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 kdo te ja na fitnes spravil Pikica pa ja ne kak nov lavor no lepo to.......jaz imam ta teden še počitnice.....drug teden pa izpit ti sam uživaj v fererereotihhhhhhhhh ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 kdo te ja na fitnes spravil Pikica pa ja ne kak nov lavor Ni bil lavor, je biw kr ŠLAUF. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Piki, dost pocen ja, sploh če ti bodo leče kul pa jih boš lahk nosila brez težav. Katere pa dobiš? (hehe, kok kul, da se mi ni treba več s tem ukvarjat ) Ok, dons: prevedla un tekst do konca, treba še obdelat.Preletela dve knjigi in poiskala pomembno not, predelala natančno 15 strani jezikoslovja.Predelala u nulo 20 strani psihologije, rešila vsa vprašanja na temo in dodala par zapiskov.Se zmenla za job za v soboto in za varstvo v petek in posledično cel drug teden.Visela na forumu cel popoldne Dost bo za dons. Zdej morm sam še na telefon dobit, da vidim kaki so plani za naprej... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 moram zdaj takoj tole napisat... grem v barcelono x!x 25.januarja ..poln kufer mam vsega, dobila ponudbo od ryanair in cena.. 35 eur povratna s taksami vred... sem klicala frende v beograd, takoj bili za, pol pa sem gospoda sam določila... karte kupljene, potem pa sem še en hud hotelcic v cistem centru ubodla, cist novo, pa 40 eur za dva na noc... ...pogled na sagrada familia... ..je cist nov, pa so zdaj v januarju promocijske cene dali... hvala bogu, koncno se nekam premaknem... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 še meni , jst mam tud vsega poln kufer če neoš dala, bom sama našla sam še malo daljšo destinacijo, pa po možnosti one way ticket ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 jst sn bla v jesen....je še boljš.... ker majo tak fajn mediteransk toplo , ko je tu že čist sluzavo megleno joj pa de se nene spomnim one obale pa spremljevalca to je bil lover, tak delaven pa priden pa zagnan , je mel Marsa v devici matr še malo spomine obujam, pa bo življenje postalo lepo ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 matr še malo spomine obujam, pa bo življenje postalo lepo Pušiš :wOOt: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 daj vzemi rajši glas ljudstva, oni vse vejo jao Stane nea pušim, propušila sam ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts