Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 23

Marsa

Recommended Posts

:xx!: smotan si ko zajla, to je sam moje navdušenje nad tvojim razmišljanjem

čista resnica vse kar si napisal x^x ajd uživaj v svoji tečnobi, zna da te mine pol, pa nede več takega gušta x:Dx x:Dx x:Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Nič mi zaj v rt ne lez! :o|o:

Valjda, da je resnica, kaj si pa mislila, da bom take k ti pisal? xrolleyesx xcivx

No, saj, ti bom čist po pomoti povedal še neki........še dober, da si tu xsrcx x:Xx Da mam na koga lajat :vragec: xcivx x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Nič mi zaj v rt ne lez! :o|o:

Valjda, da je resnica, kaj si pa mislila, da bom take k ti pisal? xrolleyesx xcivx

No, saj, ti bom čist po pomoti povedal še neki........še dober, da si tu xsrcx x:Xx Da mam na koga lajat :vragec: xcivx x:Dx

:att: še dobro da delaš pomote, drgač bi mislila da me nimaš več rad xscratchx xflirtx

ajd glavo pokonci djed, svet je kakršn je, vzemi si svoj vsakdanji obrok drobnih zadovoljstev xsrcx

zaj te pa mam nehu si kadit, zato si tak tečn xcivx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Jaz če mam rad mam rad, ni zaj tu da bi me kar minil..... x^x Če nimam pa me tud ne mine kar tko :vragec: x:Dx

Ktero glavo to? :inocent:

Narobe. Tečn sn....k še vedno kadim. :xx!:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

(popravljeno)

sem danes izvedela, da bi blo najboljš da mi drug teden pamet zamenjajo... fajn občutek tole.

ravnokar govorila s svojim osebnim zdravnikom.. šokiran nad izvidom, če se po operaciji stanje ne popravi, greva naprej v raziskovanje zakaj je tole stanje plus tega me čaka še podroben pregled pri okolistu ter nevrokirurgu..

in jaz poslušam izjave da je nekdo že sit tega da se vedno počutim slabo... nemorešverjameš juz tud :xx!:

Popravljeno -> Ksenia

...ne bom komentirala spljoh..... :vragec: ...lahko si pa svoje mislim......

poskrbi zase..... :palec: ....za dohtarja je pa zadnji cajt, da se misli zmigat....bi mu morali alarmi v zvezi s tem že kdaj zvonit..... :vragec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Ksenia... :sori: drz se bejba.. xsrcx

napisala ti bom nekaj, zaradi česar bos lahko celo jezna name, pa bi ti rada v resnici dala samo morda drug pogled.

Pred dooolgimi leti sem nenadoma hudo zbolela. Za neko cudno boleznijo, ki je nihce ni mogel odkriti, vsi zunanji znaki in izvidi pa so bili grozni. večkrat se je sestal konzilij zdravnikov v bolnici, pa niso odkrili vzroka. Poslali so me na vse mozne preiskave, tudi take, ki so jih redko delali in so bile zelo drage. pa vzroka niso nasli.potikala sme se po bolnicah, z enega oddelka na drugega. Delali so mi punkcije in svašta, ti rečem...jaz sme bila samo grozovito bolna, kasneje sem izvedela, da so mi pripisovali še sam par mesecev...sam vzroka pa niso nasli.

no, naenkrat sem cudezno ozdravela...in to popolnoma, nikoli niso ugotovili, kaj mi ej bilo,sam nobena od diagnoz ni štimala...

danes, oziroma pred leti sme sama ugotovila, kaj mi je bilo. Umik. Beg. pripravljala sem se sprejeti eno pomembno odločitev, pa je nisem mogla...in sem se umaknila v bolezen. Ko pa sem se odločila, sem ozdravela v dveh dneh... brez vsakih posledic...

Mogoce mal premisli. S tem pa nikakor ne zmanjsujem tvoje bolezni, ker se spomnim, da sem bila tudi sama resno bolna, morda bi me lahko celo pobralo, ce bi nadaljevala...

ceprav vem, da si sama najbolj od vseh zelis biti zdrava, je morda neka sila v tvoji notranjosti, ki ti ne da ozdraveti...

zelim, da bi bila cimprej dobro xsrcx

Astra

Per aspera ad astra

Ksenia. xsrcx

Jst mam pa lečeeeeeeeeeeeeee. x^x

Ta trenutek, k pišem, jih mam not. x:px

Madona, se to m atraš, da jih not vtakneš. :o|o: x:Dx

Vaja dela mojstra, a ne?

No, pa zob me boli neki. Pi... mu materna. :vragec: :lol:

Pa lačna sm. xrolleyesx x:Dx

Eh, Ksenia, si me prehitela...sem mislila zbrisat... x:Ix

mah, saj sam moja izkusnja, sam nanjo sme pač pomislila, oprosti se enkrat, morda ni pravi trenutek, ko si slišala besede nerazumevanja in se pocutis se bolj sama in obupana...zdaj pa se jaz dolivam... :o|o:

Ves, naucila sem se pa tudi, da vse pride, tudi spoznanja, ko je pravi cas za to...saj jaz vsaj 20 let po tistem nisem stekala... xrolleyesx

Drž se, še enkrat!

Astra

Per aspera ad astra

:vragec:

ha!!!!

evo vam zlomka nazaj.... x:Dx :vragec: :vio:

bemu...meu srecho z vremenom...sam en dan blo mal uscano....drgach pa SONCHEEEEEK... x:)x x:)x x:)x

pa miiiiir....nbenga folka nker.... :vio: x:)x :inocent:

skratka....martulk me she vid vsake 14 dni .... x:)x

zej pa naprej arbajtat.... :xx!:

jutr me chaka nepopisn vecher....pravoslavn nou let u K4.... :xx!: :xx!: :xx!:

jao.....meni in njim.... x:Dx

zlomk....tralala

777 x zaostalih x:Xx ou na rilchek x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Ksenia... :sori: drz se bejba.. xsrcx

napisala ti bom nekaj, zaradi česar bos lahko celo jezna name, pa bi ti rada v resnici dala samo morda drug pogled.

Pred dooolgimi leti sem nenadoma hudo zbolela. Za neko cudno boleznijo, ki je nihce ni mogel odkriti, vsi zunanji znaki in izvidi pa so bili grozni. večkrat se je sestal konzilij zdravnikov v bolnici, pa niso odkrili vzroka. Poslali so me na vse mozne preiskave, tudi take, ki so jih redko delali in so bile zelo drage. pa vzroka niso nasli.potikala sme se po bolnicah, z enega oddelka na drugega. Delali so mi punkcije in svašta, ti rečem...jaz sme bila samo grozovito bolna, kasneje sem izvedela, da so mi pripisovali še sam par mesecev...sam vzroka pa niso nasli.

no, naenkrat sem cudezno ozdravela...in to popolnoma, nikoli niso ugotovili, kaj mi ej bilo,sam nobena od diagnoz ni štimala...

danes, oziroma pred leti sme sama ugotovila, kaj mi je bilo. Umik. Beg. pripravljala sem se sprejeti eno pomembno odločitev, pa je nisem mogla...in sem se umaknila v bolezen. Ko pa sem se odločila, sem ozdravela v dveh dneh... brez vsakih posledic...

Mogoce mal premisli. S tem pa nikakor ne zmanjsujem tvoje bolezni, ker se spomnim, da sem bila tudi sama resno bolna, morda bi me lahko celo pobralo, ce bi nadaljevala...

ceprav vem, da si sama najbolj od vseh zelis biti zdrava, je morda neka sila v tvoji notranjosti, ki ti ne da ozdraveti...

zelim, da bi bila cimprej dobro xsrcx

Astra

Iskreno verjamem, da je bil vzrok res v tvoji psihi. Kako se mi zdajle nekatere zadeve jasnijo... Edino do vseh vzrokov še ne morem. V otroštvu se ti dogaja svašta in ravno takrat nastane največ problemov, ki te spremljajo še doooolgo, dolgo. Starci prenašajo svoje slabe lastnosti nate pa še kdo, potem pa nosi to s sabo... Pa komu se da sploh še s tem ubadat, tako utrudljivo je vse skupaj pa počasno... Fuj in fej. :xx!: :o|o: :vio: Ali pa sem morebiti res za kanček preveč dramatičen? :inocent: Ves ta trud in skrb povzročata samo stres. Naj se bože ukvarja s tem... :o|o: x:Dx x;)x Naj kar hitro pove, kako pa kaj. Nisem jaz kriv, da sem tukaj. x:Dx x:o)x

Ksenia,

popolnoma te razumem, da so besede odveč...vse besede..pa vendar...

Morda je res več ali manj vse v tvoji glavi in si misliš, da ne zmoreš....ZMOREŠ.

Zmoreš, ker si maximalno fejst punca, ker lahko usmeriš pozornost drugam x:)x

Obstaja boljše in lepše in nežnejše...obstaja nekaj, kar ta trenutek še ne vidiš. Odpri oči.

Odpri srce. Meni ogromno pomeni par besed Nekoga, ki ga sploh ne poznam, vse kar vem, je ime, in to, da mi polepša jutro, dan in večer...brez obveznosti...samo vem da je. In to mi je dovolj. Prepričana sem, da je na drugi strani enako. Mogoče bo to prebral. xsrcx Hvala, je iskreno in iz srca. Ne bom pametovala, ker ni treba. Ker imaš sama dovolj pameti in poguma, da boš našla žarek.....nov žarek...in za tem enim pride še eden in še dva in trije...na koncu jih je cel šop....Zdaj vem, da se splača. In da vse mine. Samo želeti si je treba in sprejeti, tako kot je. Moja ljubezen je ostala za vedno. Vendar jo dobivam nazaj, na drugačen način.

Rada te imam.............pa naj izveni še nevem kako pocukrano. xsrcx

Jst mam pa lečeeeeeeeeeeeeee. x^x

Ta trenutek, k pišem, jih mam not. x:px

Madona, se to matraš, da jih not vtakneš. :o|o: x:Dx

Vaja dela mojstra, a ne?

No, pa zob me boli neki. Pi... mu materna. :vragec: :lol:

Pa lačna sm. xrolleyesx x:Dx

:palec: kere, kere? x:o)x vaja dela mojstra, ja xyesx pa ne preveč matrat učkov za začetek, počas jih navajaj..

jaz z lečami nikol nisem zdržala za tv al pa računalnikom dlje kot 15 minut, me je vse motit in pečt začelo :xx!: aja, pejd si pogledat v uno temo o lečah, sem enkrat dala link od neke nemške strani, kjer se da ful poceni leče kupit, večinoma dost cenej kot pri nas dobiš isti model..

bla na faksu zadnjič, za eno predavanje mi je žal, da ga je že konc.. blo edino, na katero sem hodila, tud ko me je za vse ostalo minil.. ma ja, vsega lepga... smo pa mel debato o predmetu in sem pohvalla profesoričin način dela. ne da bi lezla v rit, fučka se mi, sam se mi zdi fer, da se ji pove to. ker je blo res kvalitetno narejeno, tko kot bi moral bit vsak predmet..

nič, grem se zabubit v psihologijo, dokler xsrcx ne pride domov... dost se mam v tem lenobnem stanju, stagniram že pol leta :xx!: dva izpita zdaj, eden aprila, pa mam že en velik del opravljen.. sej se vse da x^x

Ksenia.. drž se.. iščem kake besede.. pa je vse preplehko, neke tolažbe pa neki.. ne rabiš tega.. samo xupx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Grrrr :vragec: očitno se mi je ena žvau v desno nosnico naselila.. me vsake tolk časa neki špikne, kaj vem mogoče so sinusi tam, čist globoko not v nosu, in sem v sekundi vsa jokasta in solze tečejo in na kihanje mi gre.. pa še kihnt ne morem sploh :xx!:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

:vragec:

ha!!!!

evo vam zlomka nazaj.... x:Dx :vragec: :vio:

bemu...meu srecho z vremenom...sam en dan blo mal uscano....drgach pa SONCHEEEEEK... x:)x x:)x x:)x

pa miiiiir....nbenga folka nker.... :vio: x:)x :inocent:

wb dobro da si prišo, Mick je bil čist preč, k te ni blo

fajn de si se fajn mel x:Xx x:)x

Grrrr :vragec: očitno se mi je ena žvau v desno nosnico naselila.. me vsake tolk časa neki špikne, kaj vem mogoče so sinusi tam, čist globoko not v nosu, in sem v sekundi vsa jokasta in solze tečejo in na kihanje mi gre.. pa še kihnt ne morem sploh :xx!:

Hmm a niso v nosu običajno "mucke" ali pa "svečke"...

:O: grozno, v ambulanti trije iz Šibenika, smučal na Krvavcu vsi polomljeni :sori:

uni so jih pa pol ure pošiljal od vrat do vrat

če si polomljen, moraš tulit ko dinozaver ,da te sploh opazijo :8):

se mi je kr strgal, se je pol una sestra kr na hiter obrnla pa dala v drugo prestavo, ko sn se ji postavla med vrata, sn bla glih prav razkajfana, k me je že un strelc dopodne nakuril, no pol je pa reva fasala kar me je tiščal :o|o:

kak je že rekla silki, si na takle način pridelat bad karma

pa kaj čem , nekje moram ventile spucat xrolleyesx

:palec: kere, kere? x:o)x vaja dela mojstra, ja xyesx pa ne preveč matrat učkov za začetek, počas jih navajaj..

jaz z lečami nikol nisem zdržala za tv al pa računalnikom dlje kot 15 minut, me je vse motit in pečt začelo :xx!: aja, pejd si pogledat v uno temo o lečah, sem enkrat dala link od neke nemške strani, kjer se da ful poceni leče kupit, večinoma dost cenej kot pri nas dobiš isti model..

V bistvu sm šla v optiko Klarus in sm dobila kr njihove lelče, so mel neko akcijo. Dons sm jih mela not dobre 4 ure, od tega sm ene 2 zabila pred računalnikom, pa ni nč pekl al pa kej...sm čutla, da so not, tist rob, ampak drgač pa ni hujšga blo. Sm prov vesela. x:px

Bom ščekirala tud tisto varianto, itak jih mam pa za 4 mesce, k sm še poskusne dobila za 1 mesc. Tenks. xsrcx

Gledam ta zadn del od razočaranih gospodinj, ta drugo sezono...napeto. :vio: x:Dx

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...