Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 23

Marsa

Recommended Posts

Drdan x:)x Matr me razkur k post napišm pol pa me dol rukne in ga z backi ne uspem povrnt. :xx!: No, drgač pa spet prehitro minil vikend, še dober, da je podaljšan, po svoje x:)x :palec: Sicer pa na mick-hodu nč posebn novga. x:o)x Če bo vse po sreč ta teden dokončn spedinam flat in se pol končno posvetim še čemu drugemu, tud na primer prelepi jeseni :2src: , ki je v naravi še skor nč nisn zaužil. Aja, mal me je razpenla banka, k mi je bankomat kazal za celih 180 jurčkov višje stanje kot je dejansko bilo, grrrr, zdej pa sn mal v blemih. No, pa bomo tud to rešl. x^x Pa mal sn prebral kaj dogaja na lnf, me je zamikal na nekterih temah kaj siknit, pa sn se uspešno zadržal x:Dx Bi pa blo treba komu kak ducat metl, smetišnic, lopat in čistil poslat, pa en konkretn kamion za odvoz, pa da se lot pred svojim pragom počistit, k če ne bo tega storu, se lohk počas ne uspe iz svinjarije izvlečt. :vragec: x:Dx No, če bi pa koga spet zamikal se na moj prag spravt, mu pršparam trud pa sporočam, da ni nbene potrebe, sn ga konkretno sam, prav sije :flower:, pa še predpražnik imam nov. x;)x No, tko, mejte se :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

pri nas se pa kostanj že zaključuje... menda... sem ga jst tud včeraj pekla (kar v kuhinji), pa še prejšnji vikend tud... sem ugotovila na katermu placu je boljši xsrcx

lep začetek tedna vam želim :palec:

Tebi tudi x:px vse v redu x:Ix

Jz bi tudi pico x:px x:px x:px

x;)x

jst bi tud pizzo x:px

jest pa nism tko skromen, Mick....jest bi pa tvoj stanvanje zdaj, ko je urejen x:Dx

kdaj bo opening party :inocent:

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Mah, opening partya ne bo, lnf prijatelji in dobronamerni lunatki pa lohk tud brez tega pridejo na obisk. x;)x x:)x Mi2 sva se pa tko zmenla, da prideš mjuzo čut..... x;)x :palec:

K. Čapek

Mah, opening partya ne bo, lnf prijatelji in dobronamerni lunatki pa lohk tud brez tega pridejo na obisk. x;)x x:)x Mi2 sva se pa tko zmenla, da prideš mjuzo čut..... x;)x :palec:

o, ja, o, ja xyesx x:px :2src:

tole se lepo prebere.

jaz bi samo pico x:Dx in ne na sredo na četrtek x:)x

Če bi bla ti, kot si oblubla, v bikinkah.....bi bil prej closed-ning x:px :vragec: x:Dx

aja :inocent: čud....se nč ne spomnem dab kej oblubla :vio: ti si neki sanju mensezdi o tem x;)x sam js mam občutek da bi ble tiste bikinke čist mim x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

hm če pa ti prideš v četrtek v mb..potem pa lahk gremo bsi trije na pico......ampak pico in dva pira pa sam micku plačam x^x x:o)x

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

aja :inocent: čud....se nč ne spomnem dab kej oblubla :vio: ti si neki sanju mensezdi o tem x;)x sam js mam občutek da bi ble tiste bikinke čist mim x:Dx

No, sn te pač narobe razumu xnckrivx x:px x:Dx Ja, če bi ble mim, pa bi jih pač slekla, ne xcivx :vragec: x:Dx

K. Čapek

mah.............nič ne bo :C: :V: se je zgodila nesreča, zvedela prav zdaj :vragec:

ne bom prišla v Mb ta četrtek........morda kakega naslednjega x:Ix al pa tud ne x:Dx

za plačat ni problema x:)x barbika plača x:Xx xsrcx

:eek: :sori: xcrossfingx xgoldfishx :detelca: xvrtcx

upam, da ni resnejših posledic

in dva pira

x:px ...hm, če še mal počakava, se bom počas lohk še napil na tvoj račun..... x;)x x:o)x

Audente, upam, da ni kaj hujšga. MB pa še bo dolgo stal, upam vsaj, no.... x:o)x x^x

K. Čapek

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...