Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 23

Marsa

Recommended Posts

Dons bo še krasen dan. Čutm na vodi. x;)x

Oddelamo svoje, pol pa prot večeru na morčka. x:px

Dons si morm še leče not uturit...to bo spet Sizifovo delo. x:Dx

No, sej, čez 1 teden bom že profi. x:px

:U: Še vedno zaspana. :vio:

PETK JEEEEEEEEEEEE!!!!! :onfire: x:px

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Že 2 dni zanič spim. 100 krat se zbudim ponoči. In oba dni se mi je sanjalo, da sem v reality showu. Pa še neke druge sanje (po vsakem prebujanju nove). Ostale so bile prijetne, moram rečt. Koncert od Kreslina in podobno.

Mrcina pride na zajtrk, potem pa proti Štajerski.

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Ma kaki mantrala. Potem sem šla spat. TV na tajmer, pa me je v 5 minutah pobralo.

Sem ravnokar slišala, da bo cel vikend po celi SLO sončno, samo na Primorskem in Notranjskem oblačno.

Fajn si si ti ta vikend splanirala ... Približno tako kot midva z Mrcino pretekli ponedeljek.

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

spanje....ne bom komentirala spljoh.....že nekaj časa pol noči budna....no, dans se bom menda naspala.....če drugega ne, lahko jutri zjutraj spim.....in če bo tako vreme še naprej, bo prav idealno za se zabubit..... x:px

mejte se....... x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

spanje....ne bom komentirala spljoh.....že nekaj časa pol noči budna....

aha, pri meni enako :o|o:

proti jutru sicer zaspim, samo kaj, če se pol začne že ura neki dret :o|o:

uf, končno je petek. tale teden bil ubijalski. mater, včeraj bla na šoli od sedmih

zjutraj do pol petih popoldan, vpisovala v evidenco ocene za moj razred,

sam kaj, ko so nekateri prof. tak komot, da ocen za svoj predmet niso vpisal, pa

čeprav je bil rok za vpis ocen včeraj do enih :o|o: ker se danes vsa obvestila o

ocenah že printajo. pa dnevnik urejala, pa neopravičene štele, pa računala

realizacijo pouka :o|o: pa pri opr. in neopr. urah vedno dobla drugo cifro :inocent:

danes drugo uro, ko imam fraj, napišem še dva ukora, pa še razgovor z dvema

dijakoma opravim, z njunimi starši sem to opravila že včeraj.pa še enih par stvari

za zrihtat v šoli.pol pa... domov spat x^x

lep dan x:)x

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

druidka....pa ti si skrajno pridna.... :palec:

fajn petek....pa spanje pol.... x:)x

hvala vam... saj vem v čem je keč in Astra zelo blizu resnice si, čeprav je pri men bolj tisto, da sem začela vegetirat v življenju ;) ok dost o tem prav?

prehlad se me loteva, kul ane... mam da se za vikend spravim k sebi da bom ko rožica

Revce... :sori:

Jst pa fajn spim. Probite ob 5h vstajat, pa bit pokonc 18 ur, pol bo pa šlo. Pa nism bla sarkastična al pa kej. sam, probite se zgont, pol bo pa :sleeping: xsrcx

bejbi...js ob 5ih ustajam.....med 24 in 2 uro grem pa spat.......pa ne morem glih rečt, da čez dan zabušavam....... :o|o: .......

Bemu sunce, no....pol pa ne vem, kaj nej ti svetujem. :sori:

Neki te psiha jebe, pa ne morš zaspat...preveč o nečemu razmišljaš...mislm, sej vem, da to veš. Sam, dokler novš razrešla, nema. x:Ix xsrcx

Ksenč....ful limone, meda, toplega čaja...pretiravaj!!!! xsrcx x:Xx

Očitno je tak cajt :o|o: jaz tudi malo spim xrolleyesx , čez dan v pogonu, potem pa ne zaspim za vraga, zjutraj sme pa mrtva...

Pikica, uzivaj na morju :detelca:

ksenia :palec: xsrcx

Druidika, mal se režim zraven, ko takole free napises, še dva ukora dam, pa sem končala... x;)x

dan kot dan pred mano, nič posebnega verjetno... :o|o: ..čeprav, luna je šla v škorpijona, bogve kake strasti še privrejo na dan... :o|o:

Astra

Per aspera ad astra

Pika, saj ne rabi biti vedno Mr.Pravi, ki pridirja s fanfarami...

Mr.Nepravi tudi lahko paše. Pogovor, dotik ...tam nekje, brez jutri. Ko si das vse danes, zdaj,ker jutri ne obstaja...

Astra

Per aspera ad astra

Pogovor, dotik ...tam nekje, brez jutri. Ko si das vse danes, zdaj,ker jutri ne obstaja...

Astra

x:)x :palec: razsvetljena

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Jp, astra...sej ne iščem pravega...vem, da vsak, ki pride medtem, je neka lekcija, tko da...samo, vseeno pa, če se že zapletem, hočem, da je vseeno neka energija al pa strast, da ni kr en, k ma pač 5 min cajta. :inocent:

Lia... x:px

Vem samo, da sem v lajfu veckrat jokala, ker nisem "dala", kot pa zato,ker sem...

Včasih se prevec obremenjujemo s tem, kaj bo jutri, pa pozabljamo na danes...in vsako dozivetje, tudi slabo, nas bogati. tako pa danes zivimo v jutri...in ta danes se kar vleče in vleče, jutri pa nikoli ne pride...

pika, saj nihce ne govori o dol dajanju na wc-ju kaksnega lokala... :xx!: ...govorim o tem, da je lahko tudi nadzemeljsko dozivetje ena sama noc...in to ni zapletanje, kot pravis...ne, je sam eno dozivetje, ki ga neses s seboj..tisti trenutek, ko zacnes delati plane, je ze lahko trenutek navzdol.

Eh, sem pametna danes... :o|o: xrolleyesx

Mogoce pa sam mal zavistna :inocent: ..kaj vse bi jaz, danes, s tem vedenjem, takrat itak nisem znala in sem raje sama jokala... :o|o:

Astra

Per aspera ad astra

Ma, klinac, sej nism radodajka... :o|o: x:Dx

K mi bo pasal, bom že dala, brez skrbi. Pa mislm, da sm do zdej vsem, k sm jim hotla. :inocent:

Ja, definitivno vsem. x:Dx x;)x

Aja, enmu nism, k mi ni hotu nedolžnosti vzet, se pa zdej neki matra, da bi fasu. E, zdej pa ne dam! :vragec: x:Dx x:px

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

ja vsak ma svoje travme x;)x

treba je izživeti...če le imaš kaj dati x;)x xrolleyesx morš najprej kaj imeti....

s seksom in ljubeznijo je tako, da morajo stvari dozoreti, da je to umetnost, za katero smo različno talentirani , kje je šele potem izobraževanje in praska

ups praksa x;)x

xcivx pih gledame kak nam najstniki razkrivajo svoja ljubezenska izkustva in prigode, pa se mal učime x;)x

ma malo se hecame x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...