Nordika 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 Lep dan je zunaj - moram še mal uživat v tem razgledu, ki ga imam iz pisarne, ker nas bojo poleti 1x preselili v novo bajto , kar je kao krasno, ker bomo mel za delat full več placa, sam bomo pa ostali brez teh fensi pisaren, ki jih mamo zdej in bomo dobil ene boxe al ne vem kwa :xx!: Včeraj sem v Mengšu gledala 5moških.com - je blo kr u redu, čeprav sem se po moje na 5žensk bolj nasmejala, ampak sej je blo cool, no Za jutri napovedujejo lep vreme, tko da me bojo spet spravli nekam kolena grizt . . . že vidim .. . . pa tok bi spala , sam vem da ne bom Danes , pa itaq plan, da letim iz službe že ob ene 2h - mam ob petkih vse za preoblečt s sabo in zganjam kle striptiz in šibam u luft Še za drug teden se morm zment, da bi en dan ostala doma, da grem mal še pogledat štacune, če še niso izropane, pa frizer zgoraj in spodaj . . . . prav pasal bi Pa rabim kakšen teden ali dva slabega vremena, da naredim mal plusa v službi - februarja mam full načrte Pa lep vikend everybody Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 Pikica, vsekakor premalo... ...dovolj pa, da vem, o cem govorim... Bi blo bols, ce bi vprasala, kolk jih nisem, pa bi lahko...bi bil seznam daljsi... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 Ne bodimo malenkostni, lahko obe cifri poveš. Lia je pa spizdla zdej. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 Piki ne zamert, sam tebe neb kresnila, mi ne sede tvoja energija hec ne , sem pa res čudna , da ne zgrabim vsake prilike osov pa ne pišem več, odkar me leeon zaradi občudovanja njegove ljubezenske poezije izsiljuje pa se ti ne zdi, da so to taka osebna in intimna vprašanja, večina ki o tem na ves glas in razbobnano piše, je itak sam marketing itak da še nobenga nisem wornk kresnila, vsi do zdaj so preživeli ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 Sej prov. Kaj ti pa ne potegne pr men? Ja, no, sej, lohk mi pa sms napišeš, je tud varianta. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 tole k morš vsazga najprej razsut ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 tole k morš vsazga najprej razsut A se ti zdi? Vsazga al vsako? Hm...zanimivo, da me tko vidš. Bom razmisnla. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 pametna punca, good luck ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 Sm že razmisnla, se ne strinjam. Če pomislm, kok sm jih jst razsula in kolk jih je mene, sm popušila na celi črti. Pa tud nobenga nisem namenoma. Tak da...mam čisto vest glede tega. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 Hm; pripomba. Nikoli nas drugi ne razsujejo, vedno se sami...sam precej iskren moras biti do sebe, da to ves... pika, stare babe so skup stople, nimas sans... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 pika, stare babe so skup stople, nimas sans... AstraVsak ma svoj fetiš. Lepo, da tudi vidve živita v skladu s svojimi prepričanji. Pohvalno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 Nikoli nas drugi ne razsujejo, vedno se sami...sam precej iskren moras biti do sebe, da to ves...No, pa še to, če je ta poved resnična, potem itak jst nism nbenga razsula, ne, k se je sam! Kaj sm se dobr zmazala vn. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 ja stare babe so strup no naj mi kak pravnik al pa nekdo ki obvlada latinske pregovore pomaga Nepoznavanje zakonov, te ne ščiti pred njih sankcijami to ti je neki aksiom v pravniški terminologiji praktično uporaben tudi pod to temo. Če ne poznaš zakonov, še ne pomeni , da jih lahko kršiš brez da bi brez posledic nosil breme kazenskih posledic ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 Pika, ne bit uzaljena, saj mal lahko pametujemo, morda pa je zrno resnice v tem, saj nismo menda vseh teh let prezivele kr tko, mal modrosti pa se menda lahko nabere... A ves, kaj ej najbolj zoprno? da se vedno moramo uciti na svojih napakah. Gledam tole mojo najstnico, bi rada kaj pripomnila, pa moram bit tiho...tole je njena pot, ne morem je peljati po moji poti...in vem, da bo vedela vse to in se vec, sam takrat si bo ze gube stela pred ogledalom.. Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 Hm; pripomba. Nikoli nas drugi ne razsujejo, vedno se sami...sam precej iskren moras biti do sebe, da to ves... pika, stare babe so skup stople, nimas sans... Astra ja, sam je razlika, če ti prileti skala na glavo, al pa ti padeš s skale eno te splošči, drugo povzroči razsutje na praatome ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 12. januar 2007 ja, sam je razlika, če ti prileti skala na glavo, al pa ti padeš s skale sam v koncni fazi ipak ni. ce si razsut, si razsut, ne glede na nacin bliznjega srecanja s skalo. mam take dneve da ni res. zobje so ok (mal se kej pobocka, sam to ni nic, ze jem in vse ). se zbudila nesoncna v soncen dan. pa sem pol se jaz mal bolj soncna. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 Marsa, sej bo še zmer je blo se mi tudi tako tolažime ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 pa če ti skoz in durh no durh nekdo skale pa kamenčke vali je tud velika možnost da se razsuješ, pa če si še tako notranje močan pa gibek toliko dodam boljš da ubereš drugo potko al pa počakaš, da zmanjka skal LOL ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 uf bejbe ste naštepale spet sm se kr mal nasmejala dobre ste js pa fajn spim sm taka crka edin kar me jezi k morm scat hodit kr naprej sicer res naapol v spanju nardim to, amak je pa en moteč faktor tole pa aja, marsa joj kva se mi sanjal dons da sma se midve spoznale in sma šle ful na živce ena drugi prov tist sj se ne spomnem vsega, sam prov tist se je čutla ona energija, pa k se trudiš neki, najraj bi pa zgrizu človeka sm se odločla da nom skritih pomenov iskala v tem KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 pika, stare babe so skup stople, nimas sans... jel me netko tražio???? sam mal na hitr pozdravim, ker se mi baje mudi kdo bi vedel a je res treba tolk enga mudenja??? No do včeraj sem verjela, da moj samovoljno razmišljujoč telefon lahko sam presodi, kdaj se hoče ugasnit in ne sprejemat klicev. Se mi je zdelo prav en velik blagor in blagoslov, ker se mi je začel zadnje čase sam zgašat ....no včeraj mi jo je pa zagodel ne bi o tem, kako sem se potem počutila, ker sem pustila na čakanju, nekoga ki se ga ne spodobi Izvedela, da so se moje molitve začele uresničevati in da nas čaka veliko lepega v prihodnosti. Ljubljana res dobiva težo na kvaliteti življenja Dobila klic od enega gospoda, ki se ga do zdaj samo občudovala po pričevanjih drugih in si želela dat svojo desno roko za njegovo levo, tata mata na svojem področju. Imel je eno prošnjo če lahko uredim nekaj za njega in jaz vsa kaj me kliče, pa mi on reče...a veste saj mi je kar malce nerodno, sem bolj sramežljiv ...tolk se me je pol dotaknila ta človeškost, pa hecno no, da je nekomu nerodno pred mano ...evo morem že gret, pridem kasnej na en krog spet vsem Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 Uhhh kaj je prekrasen vreme zunaj... greeeemooooo na sonceeeeee...Mejte se fajn.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 morgen..... neki sm zlobn razpolozhen.... tale chapski nou let bo kriu.... pa she tri dni bom po bljakfutru zaudarju.... :xx!: :xx!: ampak......se pa zna kaka znamenita zlomkovska zgodit..... drgach pa na metrelkovi v mizzartu PARTYYYYYYY.....transijada....se vidmo zjutri tam.... zlomk....tralala777 ou pa itaQ... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 fajn se mejte vsi, izkoriste ta sonček, xrosex jaz grem na srečo domov, poln kufer mam LJ. domov, domov - užiiiivat!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 12. januar 2007 Uzivaj doma, Macona! xrosex haj aakhut, fajn da si se mel fajn! kok je res lepo vreme! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 haj aakhut, fajn da si se mel fajn! pishuka.... pa zgleda de je res fajn, de sm se meu fajn.... zlomk.....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts