Todika 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 o zlomk KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 o zlomk ooo....cigy.... zlomk.....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 ooo....cigy.... zlomk.....tralala zaka pa cigy KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 zaka pa cigy k se tko cuckano slish.... zlomk.....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 ...sem se prej pozabila pohvalit, da mi je tehtnica milostno pokazala, predpraznične številke kar v bistvu niti ni neka hudo dobra novica že basic sama od sebe ....no to je tko nekak, ko se odločaš med dvema slabima novicama. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 dobr pol KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 no naj mi kak pravnik al pa nekdo ki obvlada latinske pregovore pomagaNepoznavanje zakonov, te ne ščiti pred njih sankcijami to ti je neki aksiom v pravniški terminologiji praktično uporaben tudi pod to temo.Če ne poznaš zakonov, še ne pomeni , da jih lahko kršiš brez da bi brez posledic nosil breme kazenskih posledic Ignoratio iuris nocet Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 Ignoratio iuris nocet ignoratio mick-eni notes..... zlomk.....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 = ignoratio aakhutni nonsens Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 = ignoratio aakhutni nonsens kako se sklanja tezhak?trojane....celje....maribor.....mickeni zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 Ne, to pa ne. Tu nas učijo...... trojane, ljubljana, kvak, močvirje, žaba, aakhut.......to še stara dobra šola Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 luftar in strelc There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 Red mora bit, pa tud tradicija pa to, ne...... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 Red mora bit, pa tud tradicija pa to, ne...... ti mash tolk veze s tradicijo....kokr tvoj micromickeni z vstajenjem.... zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 .......vstajenjem? No, za bejbe je res bog (ne, ne piše ubog ), sam za tolk pretiravat pa tud ni...... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 No, za bejbe je res bog (ne, ne piše ubog ) mash prou.... pishe: BOG-I zlomk.....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 prav srčkana sta There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 mash prou.... pishe: BOG-I zlomk.....tralalaTo sam štajerska množina za boga, hepan........ Jaz sn srčkan , on pa sračkan Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 Jaz sn srčkan , on pa sračkan konchn si priznal.....de si toplovodar zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 .....to neka akutno usračkana ljubljanska logika..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 konchn si priznal.....de si toplovodar zlomk....tralala .....to neka akutno usračkana ljubljanska logika..... no, to da pri tebi inteligenca ni kaj dosti vishja od dolzhine micromickenega, ni nou podatek.... zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 Sam zgleda, da si ga vseen ornk čutu...... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 Tale januar bi lahko bil mnogo mnogo lepši Je pa danes vsaj na pogled lep dan, šajna tole sonce za popenit! Zvečer bi šla nekam, ampak mi x-ti čut daje občutek, da bom doma :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 Pismo, mal večji gospodinjski nakup pa 150 evrov Pa sn sam, čez vikende 2, halooo.......nič jasn. Dober, to sn odradu, zdej pa raspakiravat, pozlagat, kosilce pripravt do konca, usput hladilnik spucat, pa ena mala generalka bo padla, da bom meu mir in lepo čez vikend......no, taki so plani , pa da vidimo Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 Ignoratio iuris nocet Hvala Mick ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts