Mick 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 Ni za kej Nekak dobesedn prevod bi bil : nepoznavanje prava škoduje. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 res pa nepoznavanje česa drugega tudi ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 itak. Sam mal pa popestri lajf tud, ne Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 Hahaha, tota je bla zdaj prava......pucam hladilnik......v vratih v katerih je tud tak sicer samostojen "nosilček" za jajčka v okviru vratnega predala se ta predal zatakne, probam ga spravt ven, ne gre, mal bl, ne gre, še mal bl.... ko se na1x iztakne....ups.....in po luftu odleti 5 od 6 jajčk veselo po kuhinji :xx!: ....no, pa mam še kaj za pucat, pa še brez jajčk sn ostal .........aakhut bi reku - to s tak že ves cajt. Fak :xx!: Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 Tak...zaj mi je pa še šesta na tla padla :xx!: :xx!: ....ne morš da verješ ........... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 Tak...zaj mi je pa še šesta na tla padla :xx!: :xx!: ....ne morš da verješ ........... Sej ne vem, kaj bi sploh rekla ...bogi? Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 Ja.....k zaj pa sn brez jajčk Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 hudič je to ja....nič nisi bogi...čist prav ti je, kaj si pa bil nepozorn...tak kr navadi se na stare dni se to zmerom bolj pogosto dogaja noo tak de se vam lahko malo smilim, zaj vidim kak strašno folk skrbi zame virtualno in realno.... me kliče sosed pa sprašuje, zaka nimamo avta ne vjutru pa ne zvečer, če se ni gospod sličajno kam preselil pol me tu en bizgec na os sprašuje zakaj sn brisala post v katerem omenjam da ga sovražim porka duš, kok ma folk enga dela pa skrbi nepotrebnih ja sovražim vas firbci zagamani.... tak sam teko da se bote meli kaj menit Ja.....k zaj pa sn brez jajčk v mečkatorji jih majo toliko, de jih prodajajo ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 . me kliče sosed pa sprašuje, zaka nimamo avta ne vjutru pa ne zvečer, če se ni gospod sličajno kam preselilPa kaj se jeziš, ženska? Tako pozoren sosed je boljši od vsake protivlomne naprave Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 matr pa veš koliko jih je totih alarmov tu fkoli...porka duš ulica penzionistov, mamicu jim vidim, neka mera more bit...sej stari je devica, se nea more drugači bit se sn mela čist na konci jezika,,de bi mu zabrusla da se je k eni petindvajstleni odselu, pol sn se pa rajši v jezik vgriznila.... ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 matr pa veš koliko jih je totih alarmov tu fkoli...porka duš ulica penzionistov, mamicu jim vidim, neka mera more bit...sej stari je devica, se nea more drugači bit se sn mela čist na konci jezika,,de bi mu zabrusla da se je k eni petindvajstleni odselu, pol sn se pa rajši v jezik vgriznila.... Ni vredno....mu je pač dolgčas..... Mi je enkrat soseda omenila, da jo moti, ker imamo pred hišo suho listje na tleh.Sem ji posodila svojo metlo in nam je pometla ves listje Ko je končala sem ji sama omenila, da imam umazana vsa okna v hiši....ampak ničesar več je pri nas ni motilo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 hudič je to ja....nič nisi bogi...čist prav ti je, kaj si pa bil nepozorn...tak kr navadi se na stare dni se to zmerom bolj pogosto dogaja noo tak de se vam lahko malo smilim, zaj vidim kak strašno folk skrbi zame virtualno in realno.... me kliče sosed pa sprašuje, zaka nimamo avta ne vjutru pa ne zvečer, če se ni gospod sličajno kam preselil pol me tu en bizgec na os sprašuje zakaj sn brisala post v katerem omenjam da ga sovražim porka duš, kok ma folk enga dela pa skrbi nepotrebnih ja sovražim vas firbci zagamani.... tak sam teko da se bote meli kaj menit v mečkatorji jih majo toliko, de jih prodajajo ti me nasmeješ Slovenski avto leta 2007 je Opel Corsa.......vreji avtek zgleda, pismo ...tud men v finalu bil naj všeč......razn AudiQ7....sam zanj dobiš ene 3-4 corse verjetn ....Punto pa Peugeot tud nista slaba........Toyota Yaris mi ni všeč kaj preveč, sam je pa drgač vreji kar, pravijo......sam v glavnem samo bl "ženski" avti....hm......no, glede na to kaj da corsa od sebe bi šlo vun verjetn Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 maš pa srečo Enja...tolk pa niso de bi mi pometli...seronje mate kaj snega gor al sam umetnega pa drgač maš kakega ježka letos? meni so vse one gobe crknile, zgleda da sn strup, ko sn jih prala sn jih zgleda okužla, tak da ti jih ne morm več zrihtat.....ono kombušo mislim ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 maš pa srečo Enja...tolk pa niso de bi mi pometli...seronje mate kaj snega gor al sam umetnega pa drgač maš kakega ježka letos? meni so vse one gobe crknile, zgleda da sn strup, ko sn jih prala sn jih zgleda okužla, tak da ti jih ne morm več zrihtat.....ono kombušo mislim Lia snega ni nič..smo imeli 7.januarja piknik na vrhu Karavank .. ...ja, ja, saj sem vedela, da misliš na kombušo, pa saj šentjanževke tudi nisva uspeli it nabirat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 Mi je enkrat soseda omenila, da jo moti, ker imamo pred hišo suho listje na tleh.Sem ji posodila svojo metlo in nam je pometla ves listje Ko je končala sem ji sama omenila, da imam umazana vsa okna v hiši....ampak ničesar več je pri nas ni motilo ...kaj se mi to dopade......enja.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 ne mi rečt da je škorpijo nekdo pustil.... to se pa ja ne dogaja jeli sine, pa ti si to več davno znao ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 jeli sine, pa ti si to več davno znao you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 ....generalka skor zaključena Toti moj kabinet morm še skup zmetat......pa pc vun zabrisat O, haj enja, kako? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 a še kr pucaš There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 Ja, treba tud zaključit začeto, ne ......... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 nekam dolg ti to pucaš There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 Če generalka, čuj..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 ja in aja pozabljam devičji asc There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. januar 2007 Prijavi Deli 13. januar 2007 No, zaj sn pa gotov Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. januar 2007 Prijavi Deli 13. januar 2007 Nu , morgen od vse silne duhovnosti in vseobče brezpogojne ljubezni vam povem v praksi ostane bore malo. Ljudje smo žleht. Tok žleht, da nas previšnji še premalo štrafa. Faušni, naduvani vosli smo. Edin kar nas žene naprej je faušija. Že od malih nog. Tak kak za koritom poveča apetit pujčekom ne kvaliteta hrane, ampak kvantiteta jedcev. Faušni smo še za tisto , česar ni pa si sami namislimo, v toliko so pujčeki na boljšem, oni so faušljivi sam za koritom. Stric Anzek, mi je toto povedal že zdavnaj. Zmeraj se najde kdo , ki bo popljuval pa z blatom premazal, če bo le dosego late v ograji. V glavnem v naslednjem življenju bom mačka. To je edina žival, ki jo folk še ne zna zaklent za ogrado , pa ne prpet na ketno. Pa še nekaj mi šinulo to jutro, zakaj mora imet otrok fotra pa mater....sam zato, da lahko reče :Jest bom pa boljši od njega /nje Če tega nima, se nima s čim primerjat ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts