Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 23

Marsa

Recommended Posts

x^x čuj Bobi zakaj si dal dol ono lepo ritko, zaj pa niam zakaj faušije zganjat x:o)x

bogami da jesam x:o)x
....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

lia xsrcx a msliš da je res tolk hudo :inocent: k js sm le optimist, pa bi še neki cajta verjela da smo kuj dobri x;)x sj....enkrat me bo utroflo, sam mam trdo betico pa se ne dam kr tko x:o)x

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

napisala 3 strani...vse šlo v maloro :xx!:

uglavnm: prehlajena sem in temu primerno tečna in popadljiva :o|o:

vsem ostalim pa: sončkeee :vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

jutroooooo banda.....ste pa začeli s hudimi debatami že navsezgodaj..... xcivx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

regrat sem dobila x:px

čevlje kupila, pa copate, pa spodnje perilo, tamalio na račun položila, v drogerijo zavila,mater sem zapravljiva,.... pa neki se mi prehlad kaže jebelacesta..

nič grem... mejte se

lia xsrcx a msliš da je res tolk hudo :inocent: k js sm le optimist, pa bi še neki cajta verjela da smo kuj dobri x;)x sj....enkrat me bo utroflo, sam mam trdo betico pa se ne dam kr tko x:o)x

x^x eh se ni tak hudo...spet lahko jem, tak da konc prisilnega posta x:o)x vročina nam je padla, tak da nea več sam ležijo pa javkajo :o|o: pa lase mam oprane....ober luksuz x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

x:px kako sme skromni ratali x:px

jaz pa ravnokar solato posejala - luna še v škorpiji se mi zdi-genau za solato..

kam smo prišli..solato sejati sredi kao zime x?x :eek: :eek:

pa na šloganje v europark v mb hotla it..pa me včeri kliče iz salona pohištva -da baje pripeljejo danes omare za ta veliko..no omar od nikod, šloganje pa tudi šlo v maloro...ker me prej sodelavka klicala, ker jo jaz ful navdušila -ja kje si? doma..pa pravi, da taka gužva da brezveze hoditi, ker itak ne bom na vrsti..tak..pa je šla prihodnost vragu v rit...

eh..ja..se gospodič žalijo, da me ne bo spoznal z drugimi lasmi pa mu pravim jaz sem tista seksi s tavelkimi joški... x:px če pa me zdaj ne bo spoznal pa kriza...res

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

x^x Nu , morgen

od vse silne duhovnosti in vseobče brezpogojne ljubezni vam povem v praksi ostane bore malo. Ljudje smo žleht. Tok žleht, da nas previšnji še premalo štrafa. Faušni, naduvani vosli smo. Edin kar nas žene naprej je faušija. Že od malih nog.

Tak kak za koritom poveča apetit pujčekom ne kvaliteta hrane, ampak kvantiteta jedcev. Faušni smo še za tisto , česar ni pa si sami namislimo, v toliko so pujčeki na boljšem, oni so faušljivi sam za koritom.

Stric Anzek, mi je toto povedal že zdavnaj. Zmeraj se najde kdo , ki bo popljuval pa z blatom premazal, če bo le dosego late v ograji.

Jutrček x:o)x Mmmm kak vse sija okol mene in diši x:px , pa sonček tud sije, zajtrk je bil dober, tuš je neizmerno pasal, ta kava pa čik ob lnf pa tud......lajf je lep x:o)x x;)x

Hahaha, lia moja x:)x Kaj se tolk s folkom ukvarjaš, tko pač je, raj si kako mačko ubodi, te bo naučla kak sama s sabo zadovoljno živi :vragec: x:Dx Mene faušija ne muč, včas kak preblisk pride :inocent: , ki mine še preden se prav izrazi....Kar se pa pljuvanja in blatenja tiče......bolj te, bolj jih faušija muč x;)x , kolk te bo trofl pa je od tebe odvisno, ne x:px Mal pa te mora, da ti neb blo prelepo v lajfu x:Dx

Nč, mal vas prečitam pa to, pol pa čas, da grem babico obiskat, se že mrgodi mal baje....... :inocent:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

neki se mi prehlad kaže jebelacesta..

ja, prehlad je v zraku, namest ljubezni :inocent:

aaaa...to je mene rešlo pred propadom..... :wOOt: ....mačka doma..... :vragec: x:Dx x;)x

mačke tako pomirijo človeka, sploh mene :2src: jih imam res rada...mogoče si še kdaj umislim kakšno, samo da se od tu spokam x;)x

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

mana....oboje ti bo uspelo...... :palec:

x:Xx x:Xx x:Xx poljubčki do onemoglosti, za tvoje dobre želje in vero

...in iz tvojih ust v božja ušesa x;)x

afriški pregovor

Jutrček x:o)x Mmmm kak vse sija okol mene in diši x:px , pa sonček tud sije, zajtrk je bil dober, tuš je neizmerno pasal, ta kava pa čik ob lnf pa tud......lajf je lep x:o)x x;)x

Hahaha, lia moja x:)x Kaj se tolk s folkom ukvarjaš, tko pač je, raj si kako mačko ubodi, te bo naučla kak sama s sabo zadovoljno živi :vragec: x:Dx Mene faušija ne muč, včas kak preblisk pride :inocent: , ki mine še preden se prav izrazi....Kar se pa pljuvanja in blatenja tiče......bolj te, bolj jih faušija muč x;)x , kolk te bo trofl pa je od tebe odvisno, ne x:px Mal pa te mora, da ti neb blo prelepo v lajfu x:Dx

Nč, mal vas prečitam pa to, pol pa čas, da grem babico obiskat, se že mrgodi mal baje....... :inocent:

xcivx ja lajf je lep....ta zadnja dva mačko pa mačka so mi zastrupli :V: jeli sej ne zanalašč, ljudje so dobri x:)x sam strup so miškam nastavili, a ne, zakaj pa mam take mačke , ki miške lovijo x8Dx prav mi je x^x

veš kak mi je vmiral na rokah pa jokal :V: menda je rekel veterinar, de je to najbolj grozna smrt, de povzroči razpad notranjih organov pa hude bolečine....

pa ki ti sonce vidiš, tu sami oblaki xrolleyesx xcivx

glih zato, da ne bo kompleksov x:o)x

dobričina luftarska x:o)x

ah lia......

meni že tudi umirale mačke na rokah -tudi zastrupljene..celo svinja je poginila na račun radodarnih sosedov..

res..kaj pa imamo take mačke..

mah bo bolje enkrat..

prejle Oprah gledala in dala izjavo: ko ste v krizi se zaustavite in zahvalite Bogu. Ker lahko veste, da bo po tej krizi bolje..(nekak tak) bistvo isto, besede malo prilagodila..

bila bi slab pravnik..očitno

Bile v mestu, iskale bundo zame. Nič našle.

tak da bo treba kam drugam pogledat.

In nov šparhert rabim

Pizo pečem že dve uri :vragec: :vragec:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Dannnnnnnnnnnnn x:Xx x:px

Končno nism več tečna x^x xrolleyesx x:Dx sploh ne vem, kaj mi je blo ... slabo obdobje očitno ... no, sam, da je mim x:px

prehlajena totalno že cel teden :o|o: pa ne vem, zakaj :vragec: ne ostanem doma, ampak kar še rinem v službo ... bacile okol stresat :inocent: xrolleyesx klinc, k mi pa pol jamra, kolk je težko zamenjavo dobit :sori: mam slabo vest doma ostat, če nimam vročine :o|o: sej računam, da bo boljš x^x glava dons ne boli več, kolk je to lepše x:px x8Dx

včeraj smo imele dekliščino. se sestrična poroči xsrcx smo skor jokale :inocent: ... tamala se bo kar poročila ... pa mamica bo :2src: x:Ix kolk smo se fajn imele xsrcx

spala sam tri urce :inocent: x:Dx je bil seminar dons ...

fino se mam x:px xcivx x;)x

ne bi o zastrupljanju mačk :V: za pop* kolk zna bit folk prijazen :o|o: :vragec:

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Guest mačona

zjutraj me je zbudil naš mali mačkonar, ki se je prišel dret na balkon. :vragec: x:Dx

sem mu šla odpret in ga vzela s sabo v posteljo. hotela sem zaspati nazaj, mačkonar pa mi je silil okoli glave ... bolj sem ga z rokami rinila stran, bolj je rinil v mojo glavo ... x:Dx dokler mi ni kihnil v obraz. :eek: :xx!: pa naj mu bo, ker je mladič. :vragec: x:Dx

zdaj pa spi v dnevni na kavču ... prej se je igral z mojim copatom in zavesami ... x:Dx

počutim se ful koristno :inocent: , ker sem bratu prostovoljno pripravila tople sendviče in prebrskala reklame in časopise in odnesla vse staro med odpadni papir ... poleg tega sem se celo uro sprehajala ... :inocent: kakšen sončni zahod je bil danes ... krasen ... :2src:

druidka....pa ti si skrajno pridna.... :palec:
Druidka, ti s tok fajn. x:)x xsrcx

:inocent: a zato, ker dajem ukore x:Dx

Pikica, upam da si užival ana morju x:)x

Druidika, mal se režim zraven, ko takole free napises, še dva ukora dam, pa sem končala... x;)x

xnckrivx sam sem se res na daleč izogibala, da bi jim dala ukore, samo..

so mal preveč izkoriščali mojo potrpežljivost in tolerantnost :o|o:

evo, končno spet naspala mal se. pa lenarla. včeraj bla sicer varuška nečakinji in sem morala odpovedati srečanje z enim lunatkom :sori: pol zvečer pa šli s sestro ven, sem jo peljala

v kitajsko pa še na pijačko pol x:)x tak dolgo že nisva šli skupaj kam ven. tak da se zmenli, da morava zdaj tole prakticirat vsaj enkrat mesečno

ne bi bilo slabo, če bi si mal sobo spet pospravla x:Ix

aja, pa čokolade nisem jedla že :eek: 11 dni. niti nisem občutla nobene potrebe po njej :eek:

tak da, zdaj vem, da le nisem odvisna od čokolade x:Dx x^x tak da, kak košček tu in tam

bo spet x:Ix x^x

nič, grem še mal zabušavat, pol pa se še za jutri pripravit

lepo nedeljo x:)x

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

:vragec:

morgen..... :o|o: :o|o: :o|o:

noulet konchno mem...jao trubache in ostalo prehrambeno uvozheno navlako.... :xx!: :xx!: :xx!:

pol me je jasno she na trance nesl... x:o)x :vio:

konchal pa ucheri zvecher v sauni... x:)x

sm moral mal vse strupe iz sebe spravt.... :inocent: xrolleyesx x:o)x

dons pa izzica... x:)x

zlomk...tralala

777 x:Xx -ou tja... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Aloha! xcivx :palec:

morm se mal pofockat.

Enja helou! x:Xx

hehe, frajerka (ono s sosedo)! xokx

Lia, kaj dogaja? :sori:

mah ne no, sta ne ubija, jaca, sej ves... ce kdo to ve, so/ste pa skorpije. x;)x x^x

boljs kislopekoca kot pa vodena in mlacna juha. x8Dx (k mam rada jushne primerjave x:px).

Zadnje cajte se mi velik tle neki instalira pa skoz nekaj laufa, tko da po cele ure ne uporabljam kompa, vcas si ga tud s tamalim delim, pa sem tud zato mal bolj 'odsotna'.

Pa ce nimam nc za pisat (al pa sam razne zubo- in ostale -bolje ipd.), pol se mi se manj da civkat tlele. xDDx

Koncno me zobje vec ne matrajo (sam kaj trdga pa se vedno tezko grizem, k so sprednji zobje oz. 2).

Drugac pa je bil vcer zgodovinski dan!

Koncno spucala (:sick: blazota :OO!:) pecico! xokx

Mi je frenda zadnjic Mr.Musculo prnesla.

Pa ta rec totalno dela, ne mros verjet. K moja pecica bi bla za v reklamo za spucat, ces, kaksn vse se lohk spuca. x:Dx

V stotih vodah splahvala, ona kemija mi je na pljuca sedala, da me se dons sluznica pece, sam se je splacal.

In spekla kruh! Prvic v lajfu. No saj ga nisem jaz, sam sem pa zlo pomagala. x;)x xDDx xcivx

Pa mesila pa mesila... kok mi je pasal, kot da bi glino masirala.

Ful dobr. Morm se kdaj, morda se postanem maher za testo (k drgac sem anti tip za testo, kljub veneri).

Kok kul, ejj! Kruh, svoj! xokx

z domacimi koshpicami pa mandlji!

Tko zdej grem pa dalje prckat.

Mejte se, cimlepso nedeljo vsem! :kiss: :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest SheBoom

sem se komaj pobrala zdajle ... naenkrat sem dobila krč v mezinec na nogi, v meča in v kolk! :eek: ... in zdaj še vedno temo vidim pred očmi ... a počasi se da kaj napisat ...

izgubila sem navdih za ilustriranje :O: nič ne rata, tak da verjetno grem na en daljši sprehodek, da si zbrihtam glavco. :vio:

bemu prehlad :o|o:

upam, da se bom jutri sploh do faxa sposobna spravt :sori: , mogoče pa čez noč čudežno ozdravim x^x in izpit opravim pozitivno :palec:

drugače se nalivam z vitamini in raznimi domačimi čajčki, voham olje 31... ampak me prav mori, da je takole naneslo, ravno sedaj, ko sem toliko že vložila v ta izpit in vse....saj mogoče pa bo...samo eno revno 6ko bi...nič več :inocent:

ej, pejte vn na sončka in uživajte v tej čudoviti nedelji

:vio:

afriški pregovor

shtala, ja cajtaj se dons, jutr pa dobr oprav, mana! xcrossfingx

mas prav, treba it ven mal... me bo odneslo zdle na gorenjsk, pol grem po tamalga pa do mame.

ajd, uzivajte vsi! :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...