Mana 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 tudi ti Marsa...bi bilo škoda zapravit tako lep dan doma x!x sploh pa, ker še ne vemo koliko časa se bo tole sonce obdržalo.nč, grem še mal čajčka popit, pa razmišljam, da bi kak tablet za prehlad vzela jutri...a obstaja kej takega hitrega, da te vsaj za par urc k sebi spravi...imam tudi vročino, zato.. Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 lep dan, sonce kje ... pr nas temačno, megleno, oblačno ... fuj :xx!:pri nas v celju je prav lep dan ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 Hodila danes po naših bregih. Videla zunaj metulja in pikapolonico. Še malo pa bojo kače tudi zunaj..mater se pikapolonica slabo vidi. metulj pa itak ušel Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 Dopoldanski sprehod se je zdajle končal.. sva šla psa sprehajat, mal se nadihat zraka, pol pa kitajska pa en folk obiskat.. zdaj pa cajt za učit. hehe, tko zgroženega pogleda, kot ga je mel moj maček danes, ko je psa v svojmu stanovanju zagledal, pa še nikol vidla WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 Tole bo še zanimivo.Mačje in pasje ljubca.. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 Marsa, dans so na Nedeljskem popoldnevu o Tožibabah govorili dve bivši članici sta bili tam sem upala da bom tut tebe videla pa... 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 Hodila danes po naših bregih. Videla zunaj metulja in pikapolonico. Še malo pa bojo kače tudi zunaj..mater se pikapolonica slabo vidi. metulj pa itak ušel Prelepa Štajerska to si ti Pohorje zeleno v jutru spi Ja na Štajerskem je zmer bl toplo *** Malo manj tečna , k sn se eno mal prešvicala pa zluftala Vročina padla sam še kr marodiramo :xx!: sme naveličani ovih krompirjevih obkladanj :xx!: pa čajčkov :xx!: pa etc Pa Astra 0 ni blo totalni zero, tak da ni u sanjah trojke *** Pa sosedje so mamba, nesem smeti vun, pa pita jeli susjed zlati: "A je možno de sn vidu vaš avto na drugem koncu mesta? *** Marsa o fajn to..sam de je zobki bolj...čuj sej to itak že veš, sam mene so zdajle spomnili, da so zobje enu rahlo povezani z odločitvami, to oni alternativni psihoti razlagajo, pa Tonček Ihanov mislem de tud, da ni zdravo cincati, de se treba kr hiter odločat ** Aliana imaš gledališče v hiši, smo meli to privajanje ja , blo pestro inu zabavno, ampak na konc sta spala skp zvita v klobko ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 14. januar 2007 Marsa, dans so na Nedeljskem popoldnevu o Tožibabah govorili dve bivši članici sta bili tam sem upala da bom tut tebe videla pa... ja. pac. mi ni blo do tega.... tacga pojavljanja. kaj cmo. Lia, ce bi blo sam s tem, bi mela skoz frke (al pa bi mi clo ze vsi zobje izpadl ) oz. ne bi mela tega schtr. ravno zdej.. ko sem se ze v zvezi z vsem dokoncno odlocla. (kao, vse jasno pa to ) uh bi blo treba kako musako nardit al pa kej tacga. pa pico, lazanjo in vse bodemo pekl! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 np! Meni si tako na forumu čisto dovolj... samo eno pričakovanje, u --- a --- a bo kje Marsa nič drugega 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 Tole bo še zanimivo.Mačje in pasje ljubca.. je že zanimivo, mava zgodbic že en kup zanč za nov let je mačk na omari sedel, da se gledata iz oči v oči, pa se pes okol sprehaja, gor in dol, gor in dol, je mačk mal pošizil in taco stegnil proti njemu, pes pa gasa... pa je bil na ploščicah.. in je šlo ko v risanki, v prazno, na mestu pol pa valda še mačk čist pošizil od strahu.. Ja, Lia, sej mogoče bi se.. sam mačk je 2 let star pa nima glih + izkušenj s kužki (pa tale ni glih 'kužek') pa še premal sta skupaj, se enkrat na teden mogoče vidta... Aja, musculo deluje pol.. dobr vedet, če se slučaj spravim pečico pucat.. čeprav dvomim jo itak že skoz uporabljam, ker ni tko zamaščena.. pa tud, glede na to kako sem dobila, ne vem zakaj bi se jaz zdaj ukvarjala s tem, da bo naslednji dobil 'novo'... (tole je mojih 10 minut pavze med učenjem blo, sej že grem nazaj no....) WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 14. januar 2007 saj vem, Petrca, saj je jasno pa logicno. pac.sam.. men pa to pac ni... se mi nit ne da utemeljevat, k sem se odlocla kot sem se, pa je pol itak brez veze.saj da nous misla da me niso masiral z vseh strani. v glavnem, se za LN ne grem, pa um za TZB rinla.pa nisem za zgodovino jaz prevec. to kar se je pred 20 leti pocel, ni tok bistveno.dokler se zivim pa migam. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liriel 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 mačje-pasje ljubezni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 Lia, ce bi blo sam s tem, bi mela skoz frke (al pa bi mi clo ze vsi zobje izpadl ) oz. ne bi mela tega schtr. ravno zdej.. ko sem se ze v zvezi z vsem dokoncno odlocla. (kao, vse jasno pa to ) no vidiš se mi je zdel, da ne Lojzek pa ne alter scena točn ne vejo važn da je boljš ta zobna scena ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 ... pa na šloganje v europark v mb hotla it..pa me včeri kliče iz salona pohištva -da baje pripeljejo danes omare za ta veliko..no omar od nikod, šloganje pa tudi šlo v maloro...ker me prej sodelavka klicala, ker jo jaz ful navdušila -ja kje si? doma..pa pravi, da taka gužva da brezveze hoditi, ker itak ne bom na vrsti..tak..pa je šla prihodnost vragu v rit...... bil sem povabljen kot astrolog in lahko rečem, da nas je bilo sedem (šest žensk in jaz), ki smo odgovarjali na vprašanja in v štirih urah ni zmankalo dela. nikomur.. Osebno sem imel sem minuto in pol odmora... Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 Sm damu. Čist nč sonca blo, jebemti tako primorsko. Ampak ajd, sam, da sm počivala...nism 5% šljivila telefona, ker sm mela dopust, tko da...jutr sm dosegljiva, sitnobe tečne. Zdej morm pa pod tuš letet, pol pa počas spat. Pa z lečami se še zdej jebem..tole vn pa not dajanje. Čeprov, vn gre mal lažje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 Pa Vasja Korosec je bla gost tut, z AURA SOMA Marsa, dans so na Nedeljskem popoldnevu o Tožibabah govorili dve bivši članici sta bili tam sem upala da bom tut tebe videla pa... free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 saj vem, Petrca, saj je jasno pa logicno. pac.sam.. men pa to pac ni... se mi nit ne da utemeljevat, k sem se odlocla kot sem se, pa je pol itak brez veze.saj da nous misla da me niso masiral z vseh strani. v glavnem, se za LN ne grem, pa um za TZB rinla.pa nisem za zgodovino jaz prevec. to kar se je pred 20 leti pocel, ni tok bistveno.dokler se zivim pa migam. upam da so te vsaj dobr premasiral, da ti ne bo treba tajske plačevat še par let se mi prov sanja kaki so televizijci, že radijci so bli tečni 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 ......#¨#"¨$¨%#&¨&¨#&¨%#¨$#$¨#&¨¨¨......in neposuta cesta.....$#¨#$¨"¨%"¨&"%¨!¨$""¨#¨..... še dobro, da sem vozila počasi.......adrenalinski šok že ob 6ih zjutraj...... daaaannnnnnn...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 Zdaj pa si zamisli iz Štajerske do LJ po takem ... Sem se včeraj 100 let cijazila, cel čas 80 po avtocesti ... Pa to ni še nič ... počakaj, da začne snežit. Ta teden sicer naj še ne bi, kljub temu, da se bodo temperature spustile. Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 Ja. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 bil sem povabljen kot astrolog in lahko rečem, da nas je bilo sedem (šest žensk in jaz), ki smo odgovarjali na vprašanja in v štirih urah ni zmankalo dela. nikomur.. Osebno sem imel sem minuto in pol odmora... sem brala da boš ja.. itak sem se zate ali pa za Meto Malus odločila..viš..pol pa nič s tega. Menda vas nekaj elektrika zezala ali kaj..pa gužva torej res bila. Bi morala očitno ob osmih tam bit TOliko o moji prihodnosti..solarec za to leto je za razliko od lanskega - dva velika križa in samo tako sranje..no letos je boljši..saj roko na srce..lansko leto sme preživeli, ni vrag, da ne bi še letošnjega.Sam..ferbec pa me vseeno daje. Nu tako..preživele včerejšnji zadnji dekliški večer - tole sem rekla puncam, ko čepimo pred nunami in mislimo na nič..razen na mandarine, ki smo jih pridno lupile zraven. Danes pridejo gospodič domov in bogami. Nič več ne bo tako kot je bilo.Kako modre besede tole.. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 15. januar 2007 upam da so te vsaj dobr premasiral, da ti ne bo treba tajske plačevat še par let se mi prov sanja kaki so televizijci, že radijci so bli tečni saj ne tok oni, televizijci, kot tud ostali dve (ki sta bli v oddaji, ipak, kot sem jima tud rekla, naj izvolita, ce se jima gre, k najprej nista hotli it, ker jaz nisem hotla... k nisem pa hotla da zarad mene bi kdo se cemu odrekel).Ja, v bistvu lohk do stropa skacemo, da filamo program... nad vesele pa hvalezne za *svojih 5 minut* po 20 letih. pa celo naj bi igrale. halo. da bi klovna pa maskoto iz sebe spilala, hvala lepa. mam rajs mir.jasno bi velika vecina zapopadla. prec letela, saj se jo bo vendar na tv vidl! prec nove komade nardila pa revival.. TZB po 20 letih! Gas! Kupte plate! ()Kot razni LJ psi ipd. .... halo! Ahoj evribodi! smotana megla je tle. ampak sej bo boljs.Lep teden vsem! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 Pri nas pa tako sončno, da v kratkih rokavih šibam naokoli. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 15. januar 2007 a dej! blagorcek! no saj tle bo tud, kot vidim, se ze sonce nakazuje mal. sam skoz meglo (je pa res da sem bliz vode) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 mi mamo tud sonček, grem hitr izkoristit ga in na eno šetnjico tako kratko sicer sam bo pa čist kul....pop. če bo še tko pa še dragija zalaufam, pol bo pa sploh KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts