aakhut 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 morgen.... hvalabogu de je megla.... sej kugla ne svet skoz okn na glavo..... pa folk je tut chist drgachne volje....tko bl na kisl jim vleche.... pa telefona skor nbenga dopoldne... drgach pa techejo priprave na ponovni zagon K4... spet bo veselo tja do poletja... zlomk....tralala777 oun tja.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 No, končno sm se pobrala - bla prehlajena prejšn tedn, zdej sm ql Se fajn našpancirala za vikend, pesjanka tut mal zmatrana mal sm se načvekala, nagledala, naspala, nabrala knigic - no, dve morm še do jutr prebrat - pa sej bo Dans je plačaaaaaaaaaa , no sej bo hitr pošla - najemnina, položnice, poplačilo dolga, minusa, fasnga, pa bom spet suha ok, se mi vsaj s shujševalnimi ni treba ubadat Dans mam še kozmetičarko, v sob letim do vedeževalke (nism bla že dve leti ) Tak, na hitr You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 Ene položnice ne najdem, v bistvu sploh ne vem a je prišla al ni sej opomin pošljejo, a ne... mačku moram it tablete prot zajedalcem iskat, neki čuden je.. posesat in pomit flat.. učit se, frendico bom za dons po moje skensala, nisem glih pri volji za skupno učenje.. MS kupla kup junk fooda, bobi palčke, bonbone, oreške.. priprava na učenje je to varstvo mam zvečer.. pa zaljubljena sem heh, včer bla tko luštna fora.. sva dobila za nov let eno kitajsko vino, sem brskala po netu kaj bi to blo pa nič kaj dost najdla, frendica, ki se uči kitajščino tud ni mela v slovarju.. sem pa mela fotko etikete na mobitelu.. in se včer v kitajski spomniva, da te bejbe bi pa mogle vedet.. in vprašava natakarco, ki sam na hitr pogleda fotko in reče: mandarinino vino. pa moj dragi tko ves začuden vpraša, ja kako si pa to tko hitr ugotovila? pa jaz njemu nazaj. prebrala je pol sva ugotavljala, da je blo verjetno tko, kot da bi njemu en flašo od Laškega pokazal in vprašal kaj je to pa pol bil ful začuden kako je tko hitro ugotovil frizura za na bolniško, moram si lase oprat.. aja, tale rjava barva čist kul zgleda v bistvu.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 odpisala izpit...ne vem kako je šlo v sredo ob 9.00 se rezultati in, če sem naredila še ustni ob 15.30 ma bi ful rada vsaj piesnega naredila, da ne gre moj trud v nič (že tretjič) drugače imam danes v planu učenje, ker imam jutri kolokvij, v ponedeljek pa še enega...druge izpite sem skenslal, ker mi ne bi zneslo počutim se vremenu primerno...žal pri nas meglaaaa...blagor vsem, ki uživate v sončku sem si šla coldrex kupit in čakam na učinke...oz. čudežno ozdravitev med izpitom sem imela cel kup posmrkanih robčkou na mizi trenutno imam toliko načrtov in želja in opravkov, da se vem ne vidim...mogoče mi celo nekoliko časa zmanjkuje, ampak bo že Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 odpisala izpit...ne vem kako je šlo v sredo ob 9.00 se rezultati in, če sem naredila še ustni ob 15.30 ma bi ful rada vsaj piesnega naredila, da ne gre moj trud v nič (že tretjič)good luck! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 Nism nč brala, bom pol, k pridem s fitnesa. Besna sm, k ris! žMamicu jim sodniško nesposobno!!!!Spet sem dobila položnice, za kazen, ki sem jo plačala!!!!! Ej, to ne morš verjet!!!!! Samo, da so zdej zneski v evrih. Pa ista odločba, vse! Pa v roku sem plačala! In sem tok besna, da jim bom skopirala položnice in napisala eno jebeno sarkastično pismo, da so nesposobni, k jih mam pun kufr! Že tko je bil postopek popolnoma napačno izpeljan, ker sploh nisem dobila nobenega dokazila o prekršku, seveda dokler se nisem pritožila in dobila sodnico za prekrške, kjer mi je ONA pokazala sliko!!!! In je rekla, da je bil policist, ki me je kaznoval, v prestopku in da naj se na njihovo pol. postajo pritožim. Yeah, right, da me bodo jebal pol v glavo cel lajf. Kdo si pa sploh upa jebat policaje nazaj, čeoni zajebejo? Nben!!!! In pol se čudmo, da kok zaostaja sodstvo in kok so bedni policaji! Sramota!!!! Ja, seveda, če vsakmu cepcu po 2x pošiljajo stvari za isto stvar, pol NI čudno!!!! Fak, kok sm jezna, res!!!!! Ok, grem na fitnes, vn dat. Oooooooooommmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 ..pa zaljubljena sem .... free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 Pojma nimam kak je s prekrški, sam tam ob položnici je ponavad tud naveden dokaz....fotografija na primer, vsaj pri men je blo. Drgač pa ne štekam nič kaj pišeš, tak da....sami bedniki.....policaji in sodniki, najboljš bi blo jih ukinit! Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 Kolk? Kam pa si jezna? ...Fak, kok sm jezna, res!!!!! ... free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 ...sami bedniki.....policaji in sodniki, najboljš bi blo jih ukinit! (kje je tist smajli k kima?) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 Pojma nimam kak je s prekrški, sam tam ob položnici je ponavad tud naveden dokaz....fotografija na primer, vsaj pri men je blo. Drgač pa ne štekam nič kaj pišeš, tak da....sami bedniki.....policaji in sodniki, najboljš bi blo jih ukinit! Ok, bom počas napisala. Julija 2005 so me na radarju ustavl. Polcaj me je ustavu, reku, d ame je kolega mal višje gor naciljal in da bom vse po pošti dobila. Pol sm dobila čez pol leta odločbo, da morm plačat kazen. Odločba brez fotografije al česarkol o prekršku. Samo, da sm tok pa tok vozila (zdej jim mormo že na lepe oči verjet). No, na to sm se ptrožla, da nism dobila nobenga dokazila.In sm čez cajt dobila sodnico za prekrške. No, ONA mi je pa pokazala sliko. Ko sem ji povedala, da mi je policaj ni in da tud z odločbo ni bilo nobene slike, je rekla, da je on to napačno naredil in da se lahko pritožim (mislm, koga farbaš, pička? ).No, pol sm valda podpisala, da se strinjam, da sm prekršek nardila, če je blo na sliki jasno vidno, da sm jst (sam, prej mi ap niso mogl tega poslat, ne, da sm ja mogla še k sodnici za đabe hodt! ).Čez par mescov je pršla odločba in kazen 3x 10 čukov + 10 še za obravnavo al kaj, česar sem bla oproščena, kot študentka. In to sem lepo plačala oktobra, novembra in decembra (sm prosila za obroke). No in zdej, januarja, 1 mesec po plačani kazni, dobim še enkrat isto odločbo, z novim datmom in položnice v evrih!!!! A je to faking normalno???? Dost jasno? Zdej grem pa res na fitnes. Voda gori. Ti pa tacajt svetuj. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 Ja, kolk vem (vem bore malo k še niti novga prekrškovnga zakona nisn preštudirau zares), če se pritožiš greš posledično pač k sodniku za prekrške, na odločbi pri nas v mb kolk vem piše kaj je dokaz, ni pa priložena slika, pri vas pač ne al pa nis bla pozorna Nobene slike ti niso dolžni prilagat, kolk vem, policaji pa so ti tko povedal, da so te slikal, garant. Saj ti je reku, da te je naciljal, baba smotana, kaj bi še rada, misli mal z glavo, zato jo maš. Tak da v bistvu si hotla se zmazat nekak pa upala, da ti bo kojim čudom ratal, pol pa si jih fasala. In pol ti sodnica še stroške oprosti, ti pa pljuvaš o njej, povej ktera je hiter, da te opali še za unih 10 jurjov . Kar se pa tega tiče, da si dobla spet položnice je verjetn povezan z uvedbo evra, se zgodi, jaki problem, pač javiš, da si plačala in konc. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 (kje je tist smajli k kima?) Pih, še enga smajlija ne najdeš ...si tud za ukinit Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 men se bo strgal tale mesec izpitno obdobje imam, ko moram nonstop študirat. Potem imam službo, kjer se dogajajo kadrovske spremembe in sem edini, ki ve, kako poteka receptorska služba...moram bit vedno na voljo. Potem glasbena šola, petje, so nastopi...potem bend, pa igranja...za pusta itd...potem pa sem še sveži kulturni minister naše občine, kjer odpiramo novo sekcijo dramske skupine...potrebna vsa organizacija. poleg tega organiziram še proslavo 20.1 in potem še za prešerna, iščem nastopajoče.danes sem opravil toliko klicev kot prej ves mesec skupaj ne za usklajevanje vseh dejavnosti.Danes imel kolokvij, nato takoj pogovor z nekom iz dramske skupine sosednjega kraja, da mi je obrazložil organizacijo. Nato sem eno uro visel na telefonu in telefoniral povsod naokoli, študiral za izpit, ki bo v ponedeljek, nato sem šel delat vajo za en predmet na psihologiji. Sedaj se bom pa spravil naprej študirat....za umret ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 Pih, še enga smajlija ne najdeš ...si tud za ukinit Ti si pa še zmeraj tečen :xx!: .......a te ukinemo? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 Ti si pa še zmeraj tečen :xx!: .......a te ukinemo? drugi glas za ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 Ti si pa še zmeraj tečen :xx!: .......a te ukinemo? Cccc Štajerca ukinjat! Tri žabarje raje, pa bo mir. Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 drugi glas za ...in potem se čudijo, zakaj rade pogledamo čez plot Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 Cccc Štajerca ukinjat! Tri žabarje raje, pa bo mir. drugi glas za ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 Pol bi vam blo dolgčas za mano, kar priznajta Girly ....Stare koke so tečne pač, pa naj jim bo..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 ....Stare koke so tečne pač Stara koka...dobra supa... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 Naj ti bo, k si že ti, no Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 iz varstva.. enga 3 leta starga fantka pazim mal.. sploh ni pametno tole k se mam tko noro fajn, da bi kar še enga doma mela ne, ampak se mi tko fajn zdi.. mama skoz prepričana kako je tečen pa kako bo jokal in bogi in ne vem kaj.. tamal pa total srček, vse se da zment, čist noro.. je tulu ene 10 minut, ko je šla, se je v kopalnico zaprl.. prišla za njim, pa je še bolj tulu, sem mu sam rekla, da sem mislila, da se bova igrala, sam če bi rajš tulu pa kar.. pa če mu luč ugasnem je sam zatulu jaaaa, luččč.. pa sem ugasnla in šla v dnevno, na glas se risanki smejat je pršu po 5 minutah nazaj in sva se pol 3 ure skup igrala brez teženja.. lubi mi je juhico skuhal, neki še dela, pol greva pa en filmčk pogledat.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 Celi dan sprašujem okrog, če kdo dobi MOJ TV, ga od vas kdo vidi in gleda Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Pijem kawo . . . . . amapk doma Mam kr dopust dons mam kao milijon opravkov, pa se mi zmeri bolj zdi, da ne bom nič zrihtala, ker sem še v pižami. Preden bom nared za ven bo ura 10, ko pridem v Lj. bo 11 oz. ko najdem park plac Napaka je bla že, da sem računalnik prižgala, zdej bo sploh cajt šel 100/h. Sam bi blo res dobr, kej postorit, če sem že doma , ampak tooook paše lenart Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts