Pika Pikica 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Ej, jst nism šla 13 let k zobarju, k sm mela v otroštvu enga sadista in sm se bala, k svina. In pol so se stare plombe začele luknjat, krušit, pa sm kr čakala, pa čakala, dokler ni začel bolet. Pol sem se pa le spravla in zdej že en let pridno hodim in mi pedena vse. Ja, sej, če me začne bolet, preden sem naročena, grem kr prej, čeprov ni take paniek več. Smo kr fajn porihtal. Matejč, kr prvošč si en glažek rujnega. Si si zaslužila. Gledam Batmana - the beggining Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 bohdej..... tale sestankich...hehe.... ceu cajt kashljam pa kiham pa shvicam ke u bejbo.....una pa kr vame bla chist... jst pa ves.... bemu.....skakat od vesela zram pa kashlat.....heheno ja.....jutr nadaljujeva.... zlomk.....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 A je Štajerka? Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 A je Štajerka? dej bit she bl blesava.... zlomk.....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Eh, pol pa že ni ne vem kaj ... :xx!: (razen, če je Primorka ) Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Eh, pol pa že ni ne vem kaj ... :xx!: (razen, če je Primorka ) ljubljanchanka (kot se spodobi), 22 let (kot se tudi spodobi), ostalo te pa en kurc briga... zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 pa saj ostalega ne sprašujem ljubljančanka :xx!: x 2 Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 pa saj ostalega ne sprašujem ljubljančanka :xx!: x 2 nimash pojma...... zlomk.....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 ljubljanchanka (kot se spodobi), 22 let (kot se tudi spodobi), ostalo te pa en kurc briga... zlomk....tralalaU, na polnoletne si prešaltu! Gud for ju. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 U, na polnoletne si prešaltu! Gud for ju. nikjer ni zapisano, da ne bom vech dajal dol nepolnoletnih zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Haljo Upam, da je Ksenja fajn je že cajt, da se ji zrihta tole joj, kolk mi tle slabo vest delate s temi zobarji se spravljam že par mescev plomba ven padla, tko da ful previdno jem ... ampak dokler ne boli, se kar ne spravim se jih tolk bojim s tistimi svedri tam :OO!: imejte se najbolj krasno jst sm prov fajn sicer se mi tele seminarske ne ljubi packat ... ampak jo bom že mal preverila svoje znanje in je kar sploh glede na to, kolk sm se učila jutr damo tole skoz za vikend pa spet uživancija How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Glihkar dobila MMS od kolegice...je rodila!!!!! Sploh nisem vedla, da je šla v bolnico, ke rje mela še slab mesec!!!! Kak fejst poba!!!!! Dobrodošel, Aljaž. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 mal bl boljš počutje.. tamal ni spal, sva mela tako žurko do 10h, da so sosednje po steni tolkl ja kako naj se pa človk potihem s kockami igra mela v planu it na en koncertič v Gajota, en sošolc iz gimnazije, ki je večinoma v ameriki zdaj.. pa bi itak vse zamudila verjetn.. pa niti mi ni preveč do folka, po pravici.. sem se rajš tlele prišla crkljat k , eno Galactico al pa dve pogledava.. (heh, sploh nisem vedla, da to obstaja, sva kar tko mal začela gledat, zdej sva pa že na koncu 1. serije..) sej sm se pogruntala.. prvi dan MS je bil, zato bla tko čudna.. mam zmer iste fore, sam mi je zanimivo, da to šele zadnje pol leta ugotavljam, prej sploh nisem bla pozorna.. jutr tud bolj odpade učenje, me mal letanja okol čaka.. pol pa v četrtek na ful, še frendica pride, da bova se skup brcale.. ajd, lep večer WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Se pofočkam po doooolgem času Letos se samo še okoli vrtim še žurat sem nehal ljubezen me je totalno spremenila, se sploh več ne prepoznam Ampak me je očitno spremenila na (mnogo) bolje (so danes za mano najstnice žvižgale in mi namigovale)Same tople (že kar vroče) poglede dobim od žensk kadar se ven spravim mi je kar nerodno, nisem vajen Moja draga je zbolela in grem jutri k njej, se bova "zdravnika" igrala bom kuhal, jo razvajal in crkljal, psa sprehajal, pa še za njeno malo sekico poskrbel, skratka podaljšani "družinski" vikend Zadnje čase mi ta vloga (že kar preveč) paše Ni čudno da mi zmanjka časa za žur, če je lajf zabavnejši od zabave Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 Iiiiiiiiiiiiiiiiiiii Onix, kolk je pa tole lepo prebrat seminarska končno napisana sicer bi lohk bla boljš nism tolk ful zadovoljna z njo sam je tema tud čudna, tko da bo že znamo tud nekej bo cajt za spat it še pod tuš skočim pol pa res ... v mižule a se kdo javi, da gre jutr zjutri (dons v bistvu) namest mene tamalmu tlačt leče v oči bi jst eno urco dalj lohk spala nočko pa krasne sanje How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 Jutro. Spala sm 4 ure. No, pa sej, če čvekaš po MSN, je to za prčakvat. Pa niti nisem tok zaspana....sej, pravjo, da so prve 4 ure najbl krepčilne, tko, da bo. Dons 2 šihta, okol 2h se spelem h kolegici, k ma gleženj zdrobljen, jo gremmal obiskat, pa še kosilčeka mi bo nardila, pol grem pa direkt na odbojko...dons 1. z lečami igram. Kva bom razturala. Aja, dons sm se odločila, da bom dobre vole. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 Aja, dons sm se odločila, da bom dobre vole. Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 Butl, čeprov si butl, si mi všeč. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 Druidka, vcer sem ves dan imela v glavi da ti voscim, pa nisem prisla do tega: upam da dons se velja. Vse naj naj pa ostan tok pridna pa ucinkovita se dalje, mal je pa tud za zabavo treba poskrbet! xrosexhvala za lepe želje, itak da še velja Aja, dons sm se odločila, da bom dobre vole. aha, tudi jaz. pa itak se že zadnjih 14 dni tak odločim vsako jutro samo spim pa za en k*** ponoči. in to samo čez teden. med vikendom spim kot ubita.včeraj ponoči sanjala kačo in mačko. se niti ne spomnim več sanj, samo so bile bedne.danes se jih na srečo ne spomnim. samo sem pa zdajle tak zaspana. no ja, se bom zbudla, ko bom hodla v službo , moram peš danes.včeraj imeli konferenco. katastrofalen uspeh ima moj razred v tej konferenci. danes jim grem povedat, da imamo jutri spet razredno uro. se sploh ne zavedajo, da bo maj kmalu tukaj, pol jih pa čaka že poklicna matura grem še čaj spit, pol pa da se zrihtam pa šibam v službo lep dan vsem ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 povedla v službi, da sem kupla avto...če bi pogledi ubijali Foušija, foušija, foušija mah ne sekiri se, eni so zmer fouš - iz navade če druzga ne Pozabla povedat, da sm mela včer zobarja......Aha, še to. Dons sm pogruntala, d ami je bančna kartica potekla...ker mi na nobenmu bankomatu ni delovala, pa v štacuni tud ne ( ma nemoj, einštajn ). In mi ni jasno, zakaj pod milim bogom mi niso nove poslal? A ni to neka stalna praksa, da dobiš 1 mesec, preden ti poteče, novo? In zdej morm še to urejat...Prou ponosna sm na vse redne in naključne obiskovalce zobarja Tko se dela, banda Ja, tut banke niso več, kar so bile :xx!: popoldne sem imela zobarja, ... in se zgovarjam da je zarad lune frizura za na bolniško...aha, zato mam frizuro totalno v qrcu :xx!: Sicer pa sploh ni treba trpet pri zobarju. Stvar je preprosta. Rečeš nej ti da anestezijo, pa placas tistih 1500 SIT al kolk je ze, in je MIR... Sem pa tud jest ze trpel s tem zdravljenjem... in to za man.. Zobozdravniki - velika večina - v zdravstvenih domovih (seveda tudi nekateri privatniki) so SAMI SEBI NAMEN. se strinjam čeprou pol gorenjke v men mi ne da, dab dala 1,5k sit za anestetik a si znoru, veš kok je to dnarja (da ne razlagam o tem, kok se igle bojim - na smrt!)tko da...jst se na stolu lepo sprostim, mal pomeditiram, zmer obiščem enainisti plac (v mind-u, jasno), tko da sm tok sproščena, dab zaspala res, me morajo prou dregnt, da se zbudim z napol odprtim gobcem Res pa je, da me po obisku zobarja začne glava bolet, nekak preselim bolečino ob vrtanju v zob v glavo ljubljančanka :xx!: x 2a maš kej prot ljubljančankam polnokrvnaljubljančanka.press You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 Revček naš mali. Nej čimprej mine. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 za Ksenijo In za vse ostale popihe in pobože, če jih glih rabite. No..pa sem tudi jaz danes dežurala ponoči. Ob treh se zbudila(ura liinega in nosorogovega hojenja na sekret) -tudi moja po novem očitno.Se spomnila na tiste živčne gospodinje, ki ob dveh treh zjutraj kopalnico ribajo ali pa peglajo..no raj že kot pa vluft zijat in se prepuščat črnim mislim..ker le te so.In prihajam do novih in novih sklepov..samo manjka mi poguma izpeljati tole - zdaj ugotavljam, da bi bila ideana rešitev da bi gospodič šel...pa ima dovolj močno sonce v 2.hiši da mu ugodje preveč pomeni..materialna varnost, ki jo izgubi z odhodom recimo...ampak jaz pa nočem biti to.materialna varnost..Bomo videli kaj bo prinesla prihodnost. Sicer pa kupila bundo včeri, pa šuhe..pa šparhet ki ne dela najbolje -šla brat navodila in ugotovila že vzrok..samo razkurit se moram dovolj še.. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 nat bo že prav tko, če si do tega pršla......itak se bo pa vse razpletlo tko da bo prov neki smrkam pa kiham pa clo vročine sm mel mal včer 37.3, kar je zame kr, ker mam normalno tel. temp. tam okol 36.3-36.4 hecno ja....pa za lepo se mi ne dvigne, tak da mi tole ni nč všeč pa tak butast pritisk v glavi....ja ja sj vem, če bi bla polna pa taka sm k crka že itak ta pritisk moj nizek pa še spim za en klinc ponoč :xx!: pol se pa komi vlačim po svetu, kt en zombi ampak vem da zdjle, vsak cajt....skor že kr.....bo bolš ne damo se kr tko, sam mal pa morm pojamrat grem si čaj skuhat KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 Ma jaz za en k... spim ponoči že cel teden Poln kufer že imam tega. Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 Ma jaz za en k... spim ponoči že cel teden Poln kufer že imam tega. ma sj js tud...že dlje.....če sm na hrbtu mi je ful čudno, tak stegnjena se zdim sama seb pa tak čudn filing mam v vampu in sm kr živčna pol na boku mi ne paše, vse me neki žuli in to, pa trebuh mi je napot pol k ž pa končno nekak zaspim me pa scat prtisne AAAAAAAAAin pol jovo na novo me zanima kj šele bo, ž zdej sm pravi psiho KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts