girly 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 Od šefa žena še samo sedi doma in čaka, da bo rodila. Je rekla, da se do takrat več nikamor ne premakne, ker s tem vampom pa res ni za okoli hodit. Verjetno bo enkrat naslednji teden ... Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 sam je pa že razlika a ti fali en tedn al pa skor pol leta pa vse bi šlo, sj nism nek pussy al neki, sam č bi se naspala lohk tko si pa sploh zamislt ne da kok je kurčevo.....moj me tko zajebava da sn na pol mrtva....pritisk 90/50, ful nižja temperatura kt pr normalnih ldeh srca se pa tud ne čuje skor in pol sm se še prov tist suvala v rit in ful neki ga srala okol, sm misla da č se mal prematram tak onk, bom zihr spala....klinac sam še bol crkjena no pa sj bo......da nau kdo mislu da se mi res iztekajo dnevi bomo že nekak premrčali tole sam da je drgač vse ok, pa proti mami je dete prava zvreinica naspidirana KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 Hja zdaj te froc pač pripravlja na tistih nekaj mesecev po rojstvu, ko te bo na 2 uri zbujal ... Da ne boš potem čisto šokirana Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 morgen.... chist fak tole vse skupi..... :xx!: ni konca shvicanju..... kashlat sicer nehu....mal she smrkam.....sam vrochina pa noche it dol.... je jeba tole sred tedna staknit....tko de niti preizkushenih domachih receptou chlouk ne more uporabit.... to est: 3 iXe chvaknt pa na party celo noch shvicat.....zjutri pa k nou.... pa itaq de nker nch ne dogaja... todikaaaaaa.....drzh seeee zlomk....tralala777 ou tja.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 Aakhut, sej boš jutr lahko začel s svojo "terapijo" in do ponedeljka zjutraj boš že čil in zdrav Jaz pa neke čudne napade pridnosti doživljam kar nekaj pospravljam, perem, popravljam, čistim resno premišljujem da bi se k zdravniku spravil, ker to zna biti kaj nevarnega Grem še en stroj perila oprat, pa zložit posušeno, pa posesat sobo to je res bolezensko stanje, ker se česa takega NIKOLI ne lotim prostovoljno za vse zdravja in spanja prikrajšane Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 Aakhut, sej boš jutr lahko začel s svojo "terapijo" in do ponedeljka zjutraj boš že čil in zdrav Jaz pa neke čudne napade pridnosti doživljam kar nekaj pospravljam, perem, popravljam, čistim resno premišljujem da bi se k zdravniku spravil, ker to zna biti kaj nevarnega Grem še en stroj perila oprat, pa zložit posušeno, pa posesat sobo to je res bolezensko stanje, ker se česa takega NIKOLI ne lotim prostovoljno za vse zdravja in spanja prikrajšane hehe.....gospodinjski tip moshkega..... she mal, pa bosh u tifanija zacheu zahajat.... zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 Uf.. čist kul dan, čeprav bl nč nardila.. celo dopoldne + popoldne po štacunah letala, smo šli s fantom in frendico opremo za motor chekirat (gremo v soboto v Padovo na sejem pa je treba mal tle cene preverit najprej) pa neko pohištvo menjavat... Rutar = :xx!: Fant kupil pred novim letom eno mizo, prišla šele zdaj, smo šli iskat, pripelje domov in ni prava barva.. gremo nazaj, povejo, da take barve sploh ni, da je samo za razstavni eksponat.. ja zdej to poveste, pa pokazal jim je, da bi rad 'tako', ko je kupoval.. v glavnem, cel dan trajal, da so mu na tist koncu razstavni eksponat zavil in dal, mal obdrgnjeno, ne čist najbolj novo... jao še varstvo imela zdajle, tamal še zmer faca pa doma spim danes za spremembo, jutr me prijateljica zbudi in se učiva... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 jutrček sm še toooook zaspana večri sm bla 3 ure na trebušnih vajah, k sm prejšnji teden manjakal zarad bolezni...dans pa čist preč od tresenja pa neki mi v L kolku čudn preskakuje...verjetn sm si medenico izpahnila - ah bom dans, k dam pridem nazaj naštimala (raztegi) Včeri po službi vrnila knjigice v knjižnico, dans bom šla pa direkt v pojstlo zvečer se mi pridruži dragi You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 Za mojo ženo Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 Za mojo ženo zelo simpatično........ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 zelo simpatično........ Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 18. januar 2007 Za mojo ženo To je pa zlo lepo, pa se s komadom nisi razocaral, so mi akr vsec Parni valjak, pac, kateri komadi. ~ Vcer bla cist boga in se mi ni dal semle jamrat.Dons sm boljs. Bla nekaj casa brez vseh luci.Kok hecn se mi je zgodil! POnavad crkne vse oz. eksplodira, ko prizgem luc, no zandjic pa, ko sem jo ugasnila. Grem ven, ugasnim luc v kopalnici in POK! Uh, sem gruntala, kaksen shit, k mam neonko (sej je ne maram, tud zato) pa nc ne vem kaksno kupt, k prides v bauhasu pa je 150 polic z neonkami. skratka sranje.In se vrnem domov, avtomaticno prizgem luc v kopalnici. In DELA! Pol jo pa frend ugasne, pa spet z velikim pokom crkne, sam tokrat pa zares in se vse ostale luci v flatu! In kje iskat varovalko?ne vem kam se odpeljat za tole... pa vsa boga. pol sem sla pa v st.vidu v merkur, k sem tamalga peljala, k je izi pa lohk parkiras normalno pa ni treba po blazotnih mega centrih lazit zarad ene varovalkice.In sem kupla 2 varovalki. Pol pa kar pustila. sploh je ne zamenjala. me je blo kar strah, da bo kaj eksplodiral al pa kaj jaz vem.Pol se mi je pa dons ze trapast zdel, da tud ene varovalke ne znam zamenjat al kaj, rocno pritegnem lojtrco, se spravim gor, strucno prechekiram, vtaknem varovalko v eno od vticnic (k je zlo nelogicno blo oznaceno, pa nekdo je ocitno nekaj sharil z varovalkami - one zhichke pa to so menjal, tko da nisem vedla, ce je sploh v varovalki res fora).No v glavnem in sem maherca obvladala! In zdej mam spet lux. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 In zdej mam spet lux. Madona, a se kej božansko počutiš. In Bog je rekel: "Naj bo Luč." In bila je luč. Pridna You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 18. januar 2007 Jp, sej zato (lux). sam je res kar tko mal simbolicno... pismu, da je zun megla, shtala, tema... ti pa brez luci pa ves bogi... ja a ne, nadultra pridna? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 ej, Aliana, bi te malo povprašal, če so tvoje očke že čist OK po posegu?Se ti je vid kmalu popolnoma stabiliziral? ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 a ne Nordika , kok paše, dobro lenarjenje je najboljši grunt za dobro delovanje js si kr sem pa ke vzamem kakšen dan frej - kr tko za gušt Sam sem se v tork vseen spravla u mest - sem rabla novo bančno kartico (sej drugač ne bi šla )Zdele pa se počas odpravljam iz službe , tkole mi kr včasih paše potegnit, pa mam pol plus ure za kdaj drugič . . . nikol zadost, seveda Nimam drugač nič posebnega za povedat služba, pač in domov neki pojest. Pol zvečer bom še pogledala Belo Masajko k jo mam doma, pol pa spat - se neki trudim bolj pridno vstajat, kar mi ne znese že celo življenje , zdej sem se pa skor odločla, da bom nehala z ''snoozom'' zjutri, ker sem sposobna eno uro budilko ugašat in vsakič vmes nazaj zaspat :xx!: sem tak zaspanc lohk se sam nekam naslonim, pa zaspim - prec! Dons mi je že uspel prit v službo ob pol osmih (za primerjavo - včeraj sem prišla ob 8:45 ) - res pa je da nisem peljala psov na sprehod, ampak sem jih možu poturila - tole še ne vem kako bo šlo Neki mam na ''stand by'' dogajanje bo treba na telovadbo začet, res al kaj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 Ej, Cashy, ja. čist fajn je. jemljem še 1x na dan ene kapljice, še 14 dni, potem sem pa čist konec z zdravili. Vidim pa super. Na desno oko sicer malo slabše, ker so mi pustili malo dioptrije (saj sem že razlagala mensezdi, v glavnem 0,5 približno naj bi mela dioptrije na desno oko, na levo je pa čist 100%), ampak sem se navadla že čist in sploh ne opazim. Tko da - ja, vse ok in zadovoljna 100% vidla sem tko kot zdaj že takoj, ko sem lahko normalno oči odprla in me ni motila svetloba, se pravi 7, 10 dni po operaciji.. samo me je motilo, ker nisem bila navajena, pa oči so me mal bolele... (razlaga zdravnice je bila, da so prej vse očala delala, zdaj pa delajo mišice v očesu in nimam kondicije..) paje blo res, pol sem šla za 1 teden na morje, brez računalnika in TV, da ne obremenjujem, zdaj je pa čist OK. --- se učili s sošolko 4 ure, pol pa ni šlo več. Jedla, spala, zdaj mačkonu delam družbo, pol pa varstvo pa k mami in oči sta me na bowling povabla, pa moram delat WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 Za mojo ženo Sicer ful fajni komad (si menda na enega večjih fanov Parnega Valjaka nabasal ) ampak ta vokal od Akija je pa povsem popačen. WTF?!?!?! A je to sploh on??? Ej, Cashy, ja. čist fajn je. jemljem še 1x na dan ene kapljice, še 14 dni, potem sem pa čist konec z zdravili. Vidim pa super. Na desno oko sicer malo slabše, ker so mi pustili malo dioptrije (saj sem že razlagala mensezdi, v glavnem 0,5 približno naj bi mela dioptrije na desno oko, na levo je pa čist 100%), ampak sem se navadla že čist in sploh ne opazim. Tko da - ja, vse ok in zadovoljna 100% Zakaj pa so ti 0.50 pustili??? Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 Zakaj pa so ti 0.50 pustili???dve stvari.. prvič so to taki mikrometri za naštimat na laserju, da raje malo pustijo, kot preveč odvzamejo. Kot drugo pa to, da se ti z leti začne starostno spreminjat dioptrija, v drugo smer, se pravi v + in če imam zdaj -0,5, se potem izničuje in bom na to oko boljš vidla - posledično, poznej rabla očala za na blizu... ni pa 0,5 nobena taka dioptrija, zarad tega ti ponavad sploh ne predpisujejo očal še. sploh če si dost mlad, ker se oko lahko prilagaja... tko so rekl sej lahk bi zatežila pa rekla, da hočem 100%, sam brezveze v bistvu...majo kar prav na dolgi rok.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 huh da že sedaj razmišljaš o starih letih čez 30 let bodo takoalitako že v minuti pozdravil vsako motnjo v vidu, kadarkoli se ti bo zluštalo in to za ceno štruce kruha vsaj upam, da ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 Lej, skor 20 let sem nosila očala.. da mi jih zdaj naslednjih 20 ne bo treba, je noro. Če mi jih pa pol še naslednjih 10 ne bo treba, sem pa na konju ma ne razmišljam o starih letih, mal se hecam na ta račun.. pa kako mam očala spravljena za takrat za štruco kruha ja, bi rada vidla WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 18. januar 2007 super aliana! ... men se zdi pa to dobra metoda. da se 'prisil' oci da delajo... da se ne 'razvad' vida.to se dejansko zgodi. to pr ocesnih dostX nardijo - da 'vrzejo' s kakimi temi forami 'na finto' tele mishice (in vcas zivce in tele povezave).je zlo zanimivo in dost logicno se mi slis. ja pa res je akijev voice cist cudn, Girly... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 Drčer Pismo, ta dva dni pa sem se spet nagledal in naposlušal človeške nečimrnosti, zavisti, privoščljivosti, lažnivosti....in seveda neumnosti. Kak to, da se folk ne zave, da pa res kar pogosto dobi to kar daje......No, pa tudi smrti. Na cesti. 22 letno dekle. Tak da če ne druga smo srečkoviči, ker smo še živi.....pa kolk tolk zdravi......no, pa eni počas tud, da smo dočakal ta leta Tak da.... mal mam dost vsega, vendar čutim, da mi koža postaja vedno bolj trda, ne vem, mogoč pa ker se res staram počas. Eh, to ziher ne bo . A a ....No, vseen še mi ne uspe, da se mi kdaj ne zasolzijo oči.....pol se pa delam, da mi je nekaj v uč padlo. Moški pa ja ne jočemo, mar ne...... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 bohdej.... jao....kak dan nje za mano.... presedu ceu popoldan s tremi frendicami na kofetu..... in to v btc-ju.... biu dons tretjich u lajfu tam... zlomk....tralala777 ou tja... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 presedu ceu popoldan s tremi frendicami na kofetu..... Bemti novinarje, samo tebe so posneli, frendice pa nobene Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts