Audente 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 upam, da ni resnejših posledic ne vem bom povedala, ko bom videla saj sploh ne dojamem da je res Audente, upam, da ni kaj hujšga. MB pa še bo dolgo stal, upam vsaj, no.... Ne vem, dokler ne vidim.Mb bo že še stal, ampak moja želja v Mb pridet, pa ne bo večna Saj veš, ne vmešavam se tja, kjer mi ni mesto ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 ...hm, če še mal počakava, se bom počas lohk še napil na tvoj račun..... Audente, MB pa še bo dolgo stal, upam vsaj, no.... Kakšen zvitež si! Z mano se nisi hotel sam dobit, z drugimi se pa, a a? Saj veš, ne vmešavam se tja, kjer mi ni mesto Pametna poldika! Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Kakšen zvitež si! Z mano se nisi hotel sam dobit, z drugimi se pa, a a? Pametna poldika! Ja, no, s tistmi, ki me bi , se dobim sam v troje Saj veš, ne vmešavam se tja, kjer mi ni mesto Ne vem. Niti ne vem kaj ima pizza pa pir z vmešavanjem...... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Zakaj pa svoje ne povabiš zraven? Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Zakaj pa svoje ne povabiš zraven? Kam? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Na luno buhtelj! Če pa ne veš kam, potem ti pa ne morem pomagat! Jo bo pa kdo drug! Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 mene so pa kr spregledal, zlobe jutr mam ginekologa... sita sem vseh teh pregledov, pa neprestanih bolečin... me zanima kaj bo ta pogruntu, vsak ima svojo verzijo diagnoze (zadnja je zdrs maternice)...kaki sonček... jst pa kup cunj, haha je blo treba med vikendom 500 strani knjige prebrat (sej sem likala sam je bil še večjiii kup)... v službi nihče opazil moje nove buče... smotkoti pa z Umetnico sem govorila, sem dokazala med pogovorom svoje poznavanje SLovenije, dobro da me pozna, da če ne bi se udrla v zemljo joj moj neptun je danes čisto zaseden s kozlarijami jedla bom pa pir... hahamater bi se ga ulila Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Še vedno ne vem kam bi jo naj povabu zravn, Ksantipa, daj mi mal razjasni..... S klarus pa je že bila na drinku, kaj druzga nisn opazu..... Hehe, verjamem, da bi jo in jo še bo povabu kak tip, pa tud kak tvoj sorodnik na primer.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Mick mogoče je mislila zraven na pizzo... joj descimogoče jo danes obiščem, če popoldne dela Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 mene so pa kr spregledal, zlobe ene majo privide dans, ene pa ne vidijo dober, luda kuča .....saj sn ti povedu, sreda je že določena, sam ura pa plac še.....pa prid, ne Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 peški v maribor sej sem se šalila... ampak bi mi pasala vaša družba, priznam Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Mick mogoče je mislila zraven na pizzo... joj descimogoče jo danes obiščem, če popoldne dela Ktero pizzo? No, to boš dans lahko storila sam pr men. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 aha potem jo pa pozdravi v mojem imenu, prav? (lahko jo tud prijateljsko objameš namest mene ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Prav. A ti nimaš avta? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Ksenija pa ne vozi...ker je prpa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Še vedno ne vem kam bi jo naj povabu zravn, Ksantipa, daj mi mal razjasni..... S klarus pa je že bila na drinku, kaj druzga nisn opazu..... Hehe, verjamem, da bi jo in jo še bo povabu kak tip, pa tud kak tvoj sorodnik na primer.... Hehe, njega ne šmergla edin ošpice lahko dobi! Mick mogoče je mislila zraven na pizzo... joj desci No enim vsaj hitro klikerji delajo! Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 ...a vozniško pa maš? Nč ne štekam, ktero pizzo, kaj ste se zaj na to pizzo tolk upičle, jo bom raj na kako fajno večerjo....... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Včasih ste pa res zeleni! Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Ksenija ne vozi od nesreče naprej, plus tega pa še tisti ki zraven sedi nima glih potrpljenja... mogoče letos dobim svojo hondico nekaj starejšega za začetek, ampak tisto kar sem z veseljem vozila... sej sem povedala da sem prpa no Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Včasih ste pa res zeleni! A tko ? Raj vbogaj bratca, pa bejž stran od mene tu hiter zdej.... Ksenija ne vozi od nesreče naprej, plus tega pa še tisti ki zraven sedi nima glih potrpljenja... mogoče letos dobim svojo hondico nekaj starejšega za začetek, ampak tisto kar sem z veseljem vozila... sej sem povedala da sem prpa noAja. Hm, sam kaj če ti hondica, če je neuš vozla? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 ne štekaš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Hondica, ja the best avtoček nedvomno boš imela veliko veselja z njo ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 ...hm, če še mal počakava, se bom počas lohk še napil na tvoj račun..... pa še kej potem velja za sredo There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 mene so pa kr spregledal, zlobe jutr mam ginekologa... sita sem vseh teh pregledov, pa neprestanih bolečin... me zanima kaj bo ta pogruntu, vsak ima svojo verzijo diagnoze (zadnja je zdrs maternice)...kaki sonček... jst pa kup cunj, haha je blo treba med vikendom 500 strani knjige prebrat (sej sem likala sam je bil še večjiii kup)... v službi nihče opazil moje nove buče... smotkoti pa z Umetnico sem govorila, sem dokazala med pogovorom svoje poznavanje SLovenije, dobro da me pozna, da če ne bi se udrla v zemljo joj moj neptun je danes čisto zaseden s kozlarijami jedla bom pa pir... hahamater bi se ga ulila dej zrihtej že tole no.......... Pojdiva se ga skupaj V Mb bi te jaz morda lahko peljala ne ne bom šla ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 pa še kej potem velja za sredo Hm, ravnokar me je klical frend k kandidira na volitvah, me nadrl k se mu ne javm na tulifon (moja stalna hiba ) in da me nuuuujn rab v sredo, da mu neki pregledam. Tko da, če bi tole šlo popoldan in se končalo do kakih 8 zvečer bi šlo...... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts