Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 23

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 4,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Hm, ravnokar me je klical frend k kandidira na volitvah, me nadrl k se mu ne javm na tulifon (moja stalna hiba :inocent: ) in da me nuuuujn rab v sredo, da mu neki pregledam. Tko da, če bi tole šlo popoldan in se končalo do kakih 8 zvečer bi šlo...... :inocent: x?x

pol pa rajš dejma v četrtek zvečer mam en obisk najavljen x8Dx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Deli na socialnih omrežjih

Kaj zaj to, ki maš vejico, ne štekam nič, v četrtek popoldan k maš zvečer obisk al v četrtek zvečer k maš v sredo obisk al kaj to zaj? Dans nč ne štekam bejb, bemu..... x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Bi rabil še ene par takih bratov, se mi zdi! x:Dx x;)x

Tiho ti! :vragec: Pa vbogaj lepo, pssst..... x:px x:Dx

dejt mama v četrtek x:Dx xcivx

Tvoja mama ima dejt v četrtek? :eek:

Popoldan? :inocent:

K. Čapek

Aha, v četrtek popoldan. Dober, da ne rabm o kosilu razmišljat.... x:o)x Audente pa tak sam žvegla neki, k pa gre zares pa zviz na sonček.... :vragec: x:Dx

K. Čapek

Aha, v četrtek popoldan. Dober, da ne rabm o kosilu razmišljat.... x:o)x Audente pa tak sam žvegla neki, k pa gre zares pa zviz na sonček.... :vragec: x:Dx

PRIDEM, samo če bo tiger zraven x:)x in čisto nič se ne "nevem kaj je žvegla" x:Ix

:inocent:

ja ja so mi že grozil :vragec: x^x

preklemanski internet mi tako teži...toooolk počas dela, da je za znort...od prejšnje noči dalje...karkoli poskušam naredit, da bi popravil, vse zaman :vragec:
ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Dons sm biu pridn k svina u buče - ful velik naredu. Po pisanju zahodnoevropskih tiskovni agencij in moskovske Pravde bom jutr intenzivno izležavu - d se vse skup zgliha. x^x

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Očitno ni sam zame deloven dan... x;)x

Vse živo sem naredila, zlikala tono perila, vložila paradajze za ozimnico, nadnujno čvekala s frendico eno uro po telefonu... x:Dx x:px , pospravila po bajti, naredila jesenske cvetne aranzmaje, se nekaj korit za roze nasadila...ma vse, sam ucila se nisem...dan x pa se bliza... :o|o: :xx!:

Astra

Per aspera ad astra

Ksenija pa ne vozi...ker je prpa :o|o:

Poznam tole. Jaz tudi nisem leto dni po prometni vozila..potem pa se končno enkrat ojunačila in sama probala(pravzaprav ni kazalo druge no..peški glih ne bi šla 25 km daleč)..hehe to je bila hitrost - celih 40 od začetka, potem 50 pol pa že solidno ratalo.

Probaj. Najbolje, da sama. Pa prej si vse luči in to prižgi, ker potem nekak ne bo časa x:Dx x:Dx

Očitno ni sam zame deloven dan... x;)x

Vse živo sem naredila, zlikala tono perila, vložila paradajze za ozimnico, nadnujno čvekala s frendico eno uro po telefonu... x:Dx x:px , pospravila po bajti, naredila jesenske cvetne aranzmaje, se nekaj korit za roze nasadila...ma vse, sam ucila se nisem...dan x pa se bliza... :o|o: :xx!:

Astra

A ti si nek šolar ratala? :eek:

Jaz tudi nekaj z rožami ubadala in SPALA na soncu x:Dx

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

...ja tole šolanje morš pa res mal obelodanit...tudi meni

prvi dan faxa :o|o:

preživela...samo so tako kaotični, da bi jih samo zaradi tega tožla, če bi se dalo

fuj in fej (če se to skp ne piše)

dopoldansko stvar spedenala, položnce plačala, karte kupila, obrlna pol ljubljane za Mjevo srrajco, našla jakno (nakup se odlaša do naslednjega keša) čist preveč ljudi me je danes klicalo :switz:

jaz pa v svojem filmu...kar med predavanjem me odnese in bluzim v glavi...imam ful domišljije, besede me pa še bolj uspavajo in rinejo v sanjarjenje...x;)x

zdej pa ne vem kaj bom, mejbi en drink

sončkeeeeeeeeeee

:vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

s tabo se ne menim,ker je cela familja brez gob ostala... x:px x;)x

Astra

Mi tudi. Samo EN liter gob imam vloženih in SAMO za 4x za juho (od tega 3x karžlje no)..

Ne pomnim, da bi kdaj tako malo gob imeli pri bajti.

V soboto šle pogledat -ker kao baje rastejo -in samo enega jurčka pa par lisičk našle. Za razjokat.

No, nič ne vem kakšna je kaj situejšen na Pohorju.

Ja Mana - kar en drink x:px

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Ja Mana - kar en drink x:px

ma še to so mi odžrli ...un bogi kozarc vina

...naj gre v maloro vse skupi...doma se pa sama ne bom alkoholizirala (k da se še nikol nism)

pa itak je sama kislca za pit doma :xx!:

sem kokice napadla

x;)x x:Dx x:o)x

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

saj ne vem, če sploh bi govorila........... :C: :V: :cry:

vsake tolko me popade, seveda moram kaj prav fino zamočit, in pol sem :xx!: .................................... :sick: ............................... :!!: ................................................................................

...................... x:(x ....................

mah. bo že bolje....... :mex:

Tiho ti! :vragec: Pa vbogaj lepo, pssst..... x:px

xrolleyesx jao, tipi, sam sranje nam delate!

Tio pa izzivaš, pol se pa čudiš! :o|o: Enkrat se bo zalomilo, mogoče pa rabiš ravno to! :vragec:

PRIDEM, samo če bo tiger zraven x:)x in čisto nič se ne "nevem kaj je žvegla" x:Ix

ja ja so mi že grozil :vragec: x^x

Matr, kakšne hinavke ste beybe, mi je včasih žal da pripadam tej vrsti. Redko katera se upa igrat open game. :xx!:

Tigr(ica), verjetno se boš pozanimala ali bo ali ne bo. Presenečenje te lahko ubije. :vragec: x:Dx

Behind every bitch there is a guy that made her that way.

Sheakespeare

ah, lea, svet je lep :inlove:

jes, jes, jes, jes !!!!!!!!!!

v ljubljano, v ljubljano, v ljubljano gremo miiiiii, la -la-la la-la-la

sprejet sem na psihologijoooo!!!!

jiiiihaaaaaaaa, :onfire: :onfire: :onfire:

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...