Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 23

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 4,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Lea x:)x Sej veš, ups and downs, da se kej naučimo in popravimo. x;)x xsrcx

Cashy, čestitkeeeeeeeeeeeee :onfire:

Michelle, fajn, da si spet vsa pri močeh. x:)x

Klarus x:Dx Joj, ti pa tele tvoje prigode z noži in ognjem...me nasmeješ, samo, mi je žal, da te boli. :sori: :inocent: x:Xx

Ksenia :sori: Naj se že razreši tole, no...pa vsi držimo pesti, da je vse super xsrcx xsrcx

Mene pa glava boli dons...pa ne migrensko, ampak una bedna napetost v sredini čela, pa pri sencah. :xx!:

Bi mogla it z bratrancem v kino, pa sm ga skenslala, k res ne morm. :V:

Jebemo, k mi gre to na neki. xrolleyesx

Drgač sm pa ok. Mela dons en najs pogovor. :2src: Bog pomagi, a boš? x:Ix

Deli na socialnih omrežjih

Čau folk.. so ble neki čudne situacije tlele, se mi ni dal pisat in vtikat se zraven sploh... dogaja kar.. sem mislila, da mi bo uspelo na izi urnik naredit, pa zdaj vidim, da bom cele dneve na faksu visela :o|o: no ja, vsaj naj bi visela... x:o)x tele ob 8h zjutraj so mal ubijalske zame...

se mi zdi, da se počas pripravljam na neke spremembe v lajfu.. sam ne bomo šli na vrat na nos, lepo počasi...

konc tedna sem na obali, mamo prevajalsko delavnico v Izoli.. a me kdo na kofe povab x;)x x;)x

ajd, mejte se, grem še eno stran teksta prevest in prepisat v word, pol pa frendica pride na chat..

Ta študij bom delal veliko bolj sproščeno in z občutkom kot prejšnjega, kjer sem kar drvel od izpita do izpita, brez pravega smisla in občutka.

čestitke :palec: jp, poznamo to xyesx

:vragec:

grem jst pochas na shiht....zhurat x:o)x x:px x:o)x

dons zhe ob 8ih odpiramo.... x:)x

zlomk...tralala

Hehe, Zlomk, sva se z bratcom dons o teb pogovarjala.. je spet neki v K4 zacel hodt.. me je sprasval, ce mas slucajno zdej neko divjo blond cupo, ker je vidu enga tazga, ki je ven sel iz back vhoda sam ni bil zihr a si al nisi x:Dx

Aja, Audente.. slučajno opazla tvoj podpis.. čist tko na blef.. Borges? :inocent:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Cashy čestitkeeeeeee xbendx xrosex xyesx

sem si kupila blato proti celulitu...sem bila pol ure namazana s to packarijo in zavita v prozorno folijo w:Iw

...ni kej, se je treba v roke vzet x!x

iz lastnih izkušenj:

na mestu, kjer si namazana, bo koža dobila nek glup odtenek plesnive barve in bo izgledalo, kot da te je kdo prebutal.

celulit pa ostane. xrolleyesx

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Cashy, psihologija, kaj? Sliši se ZELO dobro, zelo zanimivo! Samo, da te veseli, pa bo! :palec: x8Dx

Vsem ostalim želim, da bi jim do jutri zgodaj zjutraj vsi problemčki čudežno izginili. xsrcx

Z mano je pa tko, da imam po tanovem od 1. oktobra redno službo. Sem še kar zadovoljen! x8Dx

Pa vračam se v glasbene vode, plavat sem sicer že mal pozabu, zato bo treba mal potrpljenja. x8Dx Drugega smisla enostavno ne vidim več (zaenkrat). :inocent:

NAj bo sreča vaša prijateljica. Čaaaau! x:Dx

Z mano je pa tko, da imam po tanovem od 1. oktobra redno službo. Sem še kar zadovoljen! x8Dx

Pa vračam se v glasbene vode, plavat sem sicer že mal pozabu, zato bo treba mal potrpljenja. x8Dx Drugega smisla enostavno ne vidim več (zaenkrat). :inocent:

Opa, kdaj boš za večerjo dal? x:px

Pa super za glasbo...ziher boš obvladal. :palec: xsrcx

iz lastnih izkušenj:

na mestu, kjer si namazana, bo koža dobila nek glup odtenek plesnive barve in bo izgledalo, kot da te je kdo prebutal.

celulit pa ostane. xrolleyesx

a res? :wOOt:

meni je pa blato morskih alg vedno pomagalo..bolj napeto kožo sem imela...obseg ne vem, ker nikoli merla...samo moram rečt, da sem imela vedno samo xupx izkušnje

katero blato si pa uporabljala?

jaz navadno Collistar...pa sedaj nisem našla in sem eno cenejšo varianto vzela x8Dx

evo, včeri na salsi je bila totalna beda, ker smo bili ful počasni. srečala sem eno punco, ki trenutno počne v lajfu to, kar sem si sama ful želela, pa sva skupaj štartale...samo jaz sem potem nehala se s tem ukvarjat :V:

tako me je zabolelo, ko sem pomislila, da bi lahko tudi jaz...mah ni kej...gremo naprej

do 24.00 smo potem na nekem drinku viseli in se sploh nisem mogla ok sprostit in vključit :eek:

...bila z mislili popolnoma drugje

čaka me pucanje Rudija, sesanje in pa fax do 16.00

ajaaaaaaaaa CD Pilatesa sem dobila včeri, moram sprobat danes :palec:

yessssssssss

sončkeeeeeeeeee

:vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Drdan x:)x Ne morš verjet, še nisn končal s flatom xcivx x:Dx Včeri spet po dolgem cajtu preizkusu kak zgleda 16 urn delovnik, bemu, svaka mi čast, da sn ga več k mesec zdržau. x:o)x Me vse boli.... :o|o: Ampak ta teden, čist zares, če se ne bo zalomlo z zavesami, ta teden pa bom gotov, res, no.... :inocent: x:o)x Pol pa se posvetim drugim stvarem, komi čakam, prav hlepim že po tem.... x^x Do naslednje selitve pa morm tolk zaslužit, da se sam vselim, vsa ostala opravila v zvezi s tem pa plačam, halo, nea se mi da še 1x se tolk zezat..... x^x Tolk. Kaj dogaja kaj? :8): Grem mal prečitat....

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

...ampak očitno je zdele en tark tranzit al pa komet, ker jih poznam kar nekaj vključno z mano, ki smo trenutno v :nuke: :bomb: razpoloženju bili ali pa smo .....

Mhm, se podpišem pod ta post; prou morilsko razpoložena :bomb: :horro-cb: pa ne morem se odločit: bolj ko se pogovarjam sama s sabo, bl sm zmedena, neodločna...odločitev veeelika; se mi zdi, da je to ena izmed bolj ključnih odločitev v mojmu lajfu, univerzum noče pa nč povedat ne za enga ne za druzga...

Cashy, psihologija, kaj? Sliši se ZELO dobro, zelo zanimivo! Samo, da te veseli, pa bo! :palec: x8Dx

Cashy, čestitke!!! xpartyx

Ksenia, sej bo vse u redu xcrossfingx xgoldfishx xwitchx

Sebastjan, čestitke za job xsuperx

Mick, če bi blo kakorkoli drugače, ne bi bilo zanimivo xokx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

x:o)x Hja, verjetn že mora bit tko :o|o: ...tud, da je potem bl cenjen. xDDx No, zavese bodo ta teden..... x8Dx :palec:

K. Čapek

Drdan x:)x Ne morš verjet, še nisn končal s flatom xcivx x:Dx Včeri spet po dolgem cajtu preizkusu kak zgleda 16 urn delovnik, bemu, svaka mi čast, da sn ga več k mesec zdržau. x:o)x Me vse boli.... :o|o: Ampak ta teden, čist zares, če se ne bo zalomlo z zavesami, ta teden pa bom gotov, res, no.... :inocent: x:o)x Pol pa se posvetim drugim stvarem, komi čakam, prav hlepim že po tem.... x^x Do naslednje selitve pa morm tolk zaslužit, da se sam vselim, vsa ostala opravila v zvezi s tem pa plačam, halo, nea se mi da še 1x se tolk zezat..... x^x Tolk. Kaj dogaja kaj? :8): Grem mal prečitat....

superca :onfire: jutr te pa še pocklam z pico, pa bo vse še velik bolš x^x :palec:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

a res? :wOOt:

meni je pa blato morskih alg vedno pomagalo..bolj napeto kožo sem imela...obseg ne vem, ker nikoli merla...samo moram rečt, da sem imela vedno samo xupx izkušnje

katero blato si pa uporabljala?

jaz navadno Collistar...pa sedaj nisem našla in sem eno cenejšo varianto vzela x8Dx

Obsega tudi jaz nisem merila. Sem pa blato namazala približno 3x, potem pa šla na en dejt na bazen s tipom, ki me je vprašal, kje sem se potolkla, da imam celo zeleno rit in bedra. x:Ix NIKOLI VEČ :xx!:

Ne vem, kako se je blatu reklo. V takšni beli plastično okrogli embalaži z zelenim pokrovom je bilo. Sem ga kar direkt stran vrgla po tistem. Pa samo tistega so tudi imeli v drogeriji, se mi zdi.

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

sprejet sem na psihologijoooo!!!!

x8Dx :onfire: čestitam x:)x

sem ti rekla, da ti bo ratalo x^x

sem ti včeraj hotla poslat sms, pa mi je telefon čist zaštekal :vragec:

uživaj v študiju.

jaz pa moram danes tudi končno se spravit izpolniti vpisni list, da pol vse skupaj

pošljem v lj. bila prej na pošti, plačala prvi obrok šolnine za 2. letnik podiplomca

in tak skoraj si čist spraznila bančni račun :vio:

danes me čaka pa še konferenca. in moram pol spet v šolo. čez dobri dve uri.

grem zdaj še mal ležat.

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Si bom naroču eno italijansko pizzo in pa enga italijančka (to ti je 2dcl pira x:o)x ), sam zate si bom obleku eno Armanijevo mikico pa Cavallijevo jakno, ja, pa obul ene šuhe k sn si jih v Toscani kupu, pa lohk bi šla v pizzerijo Roma, kjer ti bi ob par italijančkih pa Ramazzotijevi mjuzi mal razložu o mojmu italijanskem dedku, izletu po Toscani, pa kak lohk Ferrari eventuelno postane prvak.....pa tko :inocent: :vragec: x:Dx

K. Čapek

Si bom naroču eno italijansko pizzo in pa enga italijančka (to ti je 2dcl pira x:o)x ), sam zate si bom obleku eno Armanijevo mikico pa Cavallijevo jakno, ja, pa obul ene šuhe k sn si jih v Toscani kupu, pa lohk bi šla v pizzerijo Roma, kjer ti bi ob par italijančkih pa Ramazzotijevi mjuzi mal razložu o mojmu italijanskem dedku, izletu po Toscani, pa kak lohk Ferrari eventuelno postane prvak.....pa tko :inocent: :vragec: x:Dx
za ferarija pa sem itak navijala x:o)x x:Dx izleta po toscani se pa nebi branla...to pa itak ti častiš x^x x:Dx xcivx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

utrujena sem... prelagam cote, poletne spravljam, mater tolk mali stanovanček... še lignje imam namen polnit danes, pa likat sem mislila... grrrr... ktera hrana ima tolk železa da gre direkt v žilo... pesa ne pomaga...

zdejle bi šla na en sprehod, pa nekje na sončku sedela v objemu kakšnega hrasta (drevesa )...

vem da ni z menoj nič narobe, tko da ne skrbite zame, hvala za lepe misli x:Xx

pa itak čez 14 dni imam kontrolo... aja pa še to, za tiste ki ob postu premišljate odvajalne tablete ali klistir - definitvno klistir... ker tole boli, je dolgotrajno, pa jst že dva dni čakam na učinek haha

bila danes na kavici v prijetni družbi in ugotovila da mi je nenavadno, da nekdo med pogovorom reče moje ime... očitno pogrešam to - mami ima to anvado da vmes uporablja imena... a vi velikokrat slišite svoje ime, razen kadar vas kdo pokliče... tko prav prisluhnila sem, ko je bilo med pogovorom slišati, Ksenija a veš... na kaj jaz vse nisem pozorna...

bila danes na kavici v prijetni družbi in ugotovila da mi je nenavadno, da nekdo med pogovorom reče moje ime... očitno pogrešam to - mami ima to anvado da vmes uporablja imena... a vi velikokrat slišite svoje ime, razen kadar vas kdo pokliče... tko prav prisluhnila sem, ko je bilo med pogovorom slišati, Ksenija a veš... na kaj jaz vse nisem pozorna...

Saj veš, tiste kapsule ( Iron...nevem kaj)....sva že govorili o tem :vio:

Meni je to tudi všeč, če nekdo omeni moje ime med pogovorom. Sama to naredim večkrat, ko se pogovarjam z nekom.

Bi se mi prilegla kavica. No še malo, pa bom šla......na kavico xDDx

čakam dostavo tistega, imam naročeno... ampak jst sita tega počutja hočem takoj se počutiti polna energije, elana, v polni kondiciji - dost je vlačenja okrog - me že senca prehiteva...

ja kavica je tud men pasala v levji družbi ;)

Opa, kdaj boš za večerjo dal? x:px

Pa super za glasbo...ziher boš obvladal. :palec: xsrcx

Hvala. xsrcx Glede večerje ni problema, enkrat zvečer bi... x:Dx x;)x

Mhm, se podpišem pod ta post; prou morilsko razpoložena :bomb: :horro-cb: pa ne morem se odločit: bolj ko se pogovarjam sama s sabo, bl sm zmedena, neodločna...odločitev veeelika; se mi zdi, da je to ena izmed bolj ključnih odločitev v mojmu lajfu, univerzum noče pa nč povedat ne za enga ne za druzga...

Cashy, čestitke!!! xpartyx

Ksenia, sej bo vse u redu xcrossfingx xgoldfishx xwitchx

Sebastjan, čestitke za job xsuperx

Hvala Cookie. Želim, da bi se prav odločila. Lažje bo, če se umiriš. x;)x

Sebastjan - glasba, kaj več o tem? ;)

čestitke za job :palec:

Thanks! Saj ne da sem bil prav aktiven na glasbenem področju, me je pa rahlo sram, da sem toliko let zanemarjal svoj talent, ki me povrhu še veseli. Navsezadnje sem kar nekaj let hodil v glasbeno. No, saj ni nič takega, začel sem obnavljat znanje harmonike, klavirčka in začel igrat še kitaro. Kuuul... x8Dx x:Dx Če se še peti naučim, ne bom več pogrešal radia. x:Dx

Ksenia, evo tebi pošiljam en NABOJ ENERGIJE :onfire: , da ga pokuriš tako, kot ga sama hočeš. Vendar ga je škoda porabljat za jezo :mad2: , ne pozabi! BUM in že letiiii... Ujemi! x:Dx x8Dx :wOOt:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...