Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 23

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 4,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

vem da ni z menoj nič narobe, tko da ne skrbite zame, hvala za lepe misli x:Xx

Ah, itak, da vse štima. :palec:

ugotovila da mi je nenavadno, da nekdo med pogovorom reče moje ime... očitno pogrešam to - mami ima to anvado da vmes uporablja imena... a vi velikokrat slišite svoje ime, razen kadar vas kdo pokliče... tko prav prisluhnila sem, ko je bilo med pogovorom slišati, Ksenija a veš... na kaj jaz vse nisem pozorna...

Hudo, ja...men je všeč, če to izgovori moj tip, sploh, če mi na uho kej tazga zašepeta...Keti, kok si luštna/ kok dišiš. :2src:

Hvala. xsrcx Glede večerje ni problema, enkrat zvečer bi... x:Dx x;)x

Aha, aha, sm tole kr citirala, da ne boš kdaj reku, da sm si zmisnla. :vio:

Če se še peti naučim, ne bom več pogrešal radia. x:Dx

Itak, da bi ga pogrešal, pa svojo najljubšo spikerko. xredx :inocent:

Sm že doma. Bla na pici z mami... čez 2 dni gre v pokoj in je ful vesela...ji privoščim. Ma že ful načrtov, kaj bo delala, upam, da se bo res potrudla in delala neki zase. x:)x

Zvečer grem še na odbojko, kumi čakam, pa upam, da bo sekal. Sem pa mal prej dobila služben mail, da mamo brezplačno jogo 1x na teden. :2src: x:px TO MI DELITE!!!! :palec: Tko da, končno joga tud zame. xDDx

No, kaj še? Mečkala bi se. xredx x:Ix

Deli na socialnih omrežjih

oooooooooooo kako sem zmatrana...zdejle samo še pod tuš...zvečer ne bomo nič pilatesirali xrolleyesx , ker mi bodo noge in roke odpadle...glava se bo pa verjetno tudi kam zakotalila

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

izleta po toscani se pa nebi branla...to pa itak ti častiš x^x x:Dx xcivx

Mhm....glede na trenutno fin.stanje lohk mirno greva.....s prstom po zemljevidu xg:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

KE PA JE TO? :)

Hehe, Zlomk, sva se z bratcom dons o teb pogovarjala.. je spet neki v K4 zacel hodt.. me je sprasval, ce mas slucajno zdej neko divjo blond cupo, ker je vidu enga tazga, ki je ven sel iz back vhoda sam ni bil zihr a si al nisi x:Dx

:vragec:

morgen.... :xx!: :o|o: :xx!:

evo...mucika...kle k je alia na tko lepop opisala sceno... x:Dx x:Dx x:Dx

drgach blo pa ucheri nad mega dobr... :vio: x:px

pa itaQ pol after padu pr men....tko de sm shu spat shele enkrat ob 11ih dopoldan... :inocent:

zdej pa ke do sobote nch pametnga tam... xrolleyesx

sobotnga bom pa v PARTYYYY objavu... x:)x x:)x x:)x

zlomk....tralala

777 x:Xx -ou tja na tisto rech... x:)x

PA FOTKO MI ZHE POSHLTE BANDA!!!!

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

banda hudičova se reče prav. to bi pa ja lahko vedel, po vseh bližnjih srečanjih z vzhodno raso ... hehe :vragec: x:Dx x;)x

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Uf... crknjena... bla že ob 8h na faksu, dobr od zdaj naprej bo 8:50, še zmer čist prezgodaj zame, sam je tko fajn predavateljica, da se bo splačal vstajat. Pol pa neko brezvezno etanje gor in dol pa še mal faksa, pa varstvo do zdajle.. saj sem rekla, da ne bom sploh, pa očitno vseen bom mal.. občasno x:o)x

vmes mela eno urco frej, ko so bli tamali na dejavnostih, odkrila kje je Cult in si kupla en kjut mini pirsing..

zdaj pa pakirat, jutri grem na morje..

pa tolk sem crknjena, da sploh ne morem mislit kje naj začnem in kaj sploh moram naredit...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Končno doma x:)x

samo pojstlo še vidim :sleeping: ampak bil nad priden, pomagal urejati strop v Garaži, bomo celo nekaj zvočni izolaciji podobnega sestavili :eek: na veselje sosedov :o|o:

Dela še ogromno, nocoj pa mora biti že odprto xrolleyesx Zvuk party xsuperx

Grem pod deko nabirat moči za nove podvige x:)x

Aliana, Cult :palec: tam se moj xsrcx luknja, nekaj se meni celo da bi delala (prodajala) tam xcrossfingx

Dobro jutro vesolje, lahko dopoldne Onix x:Xx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Je že kdo slišal, da bi mizar naredil naročeno pred rokom? No, jaz doslej še nisem...razen danes... xrolleyesx

vstala ob 5h, peljala Jana na prakso, potem zbudila tamalo in ji naredila zajtrk, vmes obesila perilo, potem peljala tamalo v šolo ...zdaj pa si lepo skuhala čaj in na dan privlekla knjige...ko zvoni telefon..mizar.Gospa, čez dve uri pritemo na montažo... :wOOt: , smo naredili en teden prej... x!x ...pomeni, da moram zdaj v teh dveh urah spraznit cel prostor...in vse odstranit, da lahko vgradijo novo...pa cel dan mizarje met v bajti... :o|o:

Jaz pa sem si tako lepo razdelila gradivo, koliko danes in koliko mi še ostane za jutri...izpit imam v soboto...

Pi***, že itak sem v paniki, zdaj pa še tole... :sori:

What a day... xrolleyesx

Astra

Per aspera ad astra

Ojla mladina x:Xx

Kaj dogaja? V kotlini megla :o|o: me je kar malce zbodlo v oči, ko sem jo zjutraj ugledala. Včeraj sem končno srečala frendico, se nisva videli že 5 mesecev, pa sva si imeli kar veliko za povedat, sva imeli redne up date prek telefona ampak vseeno, spada zraven objem in poljub in kafe, da je občutek popolen. Poleg Klining d.o.o., ki sem ga v veliki meri uprizarjala včeraj in se čudila od kod toliko oblek in enega stafa v omari pa še vedno nič za oblečt xrolleyesx ....vse bo potrebno zreducirat in poenostaviti.

Zvečer sem šla v knjigarno in sem se nagradila s knjigo, ki je kar sama skočila vame od M. Kojca Pot k sreči ...odprla točno tam kjer me žuli, ker seveda knjige ne moreš prebrati in predelati v knjigarni je šla z menoj domov, jo berem po odlomkih, tam kjer se mi odpre.

V moji razširjeni družini divja nek čuden virus, ki te priklopi na lavor in wc :sori: upam, da me ne doseže, po Kojcu, če me bo strah bo tudi mene, če pa odmislim ta virus, preživim bp.

Včeraj sem že itaq mislila, da je danes in sem se že pripravila na današnji dan, tko da Astra sem v soskladju s tvojimi mizarji, čeprav roko na srce, še nikoli kaj takega slišala, so res izjemni :palec:

Aiwa sem ti kar folš za potovanje, uživaj maximalno :palec: in prinesi nam slike na ogled.

Sebastjan :palec: za službo.

...se še odločam a je frizura za na bolniško al ja :madpro:

*pogrešam Matejo

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

morgen.... x:)x x:)x x:)x

konchno sm se naspal kokr se zlomku spodobi.... x:)x

tko de bom lepo svezh in spochit zvecher za zhur v GARAZHI... x:Dx ...al kwa... :vio:

mah...sej she ne vem, che bom res tam... :inocent:

mejbi.. x:o)x

drgach se pa dons obeta nabiranje kostanja....tko se govori... xrolleyesx x:o)x

bi kr pasal mal med drevje it...pa po listju gazit...pa kako mushnco ubost... x:px x:px

neki letos ni blo gob....pa ozimnice ni...mislim one prave....mushnichne... x:px

ostalo bo zhe sproti raslo.. x:)x :vio:

zlomk...tralala

777 x:Xx -ou tja... x:)x

S L I K A ! ! ! ! !

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

....mushnichne...

x:Dx Model.

aakhut? :inocent: x?x x;)x

Helou evribodi! :palec: :8):

Kok sm spala ogromn v teh dveh dneh! :eek: x:px Blazota!

Pa tok sanjam ko utrgana, cist odstekane sanje, cist zhivo pa taksno kot da bi blo, cist 'realno', tud osebe not pa vse, tko da sm morala pomislit, ce je res blo. xDDx

Drugac pa - mal bolj action zdaj v tem tednu, hvalabogu! ful enih opravkcev spedencala itd.

Drugac pa nisem zlo kul, sam tud ne v downu, se mi je pa tok hecn nekaj tud sANJAl ze vcer, da dol pades.

da plavam proti obali v totalno lepem modrozelenem morju, naenkrat pa se rolam cist pri dnu. in celo cutim one alge! se v sanjah pomislim, ojoj, tole pa je to, cesar se vsi bojijo, kao "naj bi blo nekaj zoprnega" ("ljudi ne vznemirjajo stvari, ampak mnenja, ki jih imajo o stvareh")... mislm, alge!! ki jih cutis na telesu... sam.... je blo, kot bi bla taka odejica, tko mehko in varno, plus, me je kar potiskala ta "odejica" (iz pac teh alg in tega) proti obali, jaz pa sem se kar prepustila, pa pomislila, cudno, da mene pa sploh ni strah, pa bi 'me moral bit', sem kar potem tam ostala ovita v ono in nic se upirala oz. se clo 'pomagala', ritem zraven lovila... xDDx Tud ta 'odejica' je bla modrozelena, taka prijetna, mehka, mal kosmata, sam ne zoprn.

hecne sanje. x:)x

Vcer sem iskala dve sliki med svojimi slikami, da bi jih fliknila na steno, ker mi gre na jetra da sem kovaceva kobila (prazne bele stene)... in ju nisem nasla!!! in se kakaksne!! :eek: xscratchx

Upam da uleti Mitja, da mi dofura plascke in jakne x:o)x - tedaj se mi ni dal vlacit tistega, junija al kdaj. x:px zdaj pa ze nujno rabim (:o|o:)....

Vcer sem sla pesh v bauhaus! sem mislila da je bolj izi, da se da tam direktnega vmes po industrijski (pa se rada mam industrijske cone, rada po kakih takih plejsih setam), pa se ni dal in sem morala cist okol po kajuhovi in je tecno, ker ni lustno tko kot zadaj, pac pa ful smoga pa tega, ker je kajuhova ful prometna. bljek, tko da sem sam z osmino pljuc dihala na tistem rpedelu. x:)x

Polna plavic in poskodb, pa se urezala sem se vceraj. no dobr, to je itak klasika. x:px

party dons vidim? :irs:

Trash metal x:Dx x;)x al trance :8):?

ajd mejte se! xcivx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

pa itak čez 14 dni imam kontrolo... aja pa še to, za tiste ki ob postu premišljate odvajalne tablete ali klistir - definitvno klistir... ker tole boli, je dolgotrajno, pa jst že dva dni čakam na učinek haha

Imela sem priložnost preizkusit zelo dobro zadevo za 'čiščenje črevesja'. Neko mislim da iransko rastlino, plantaga ovata oz. psilium.

Jo zmešaš z vodo in popiješ predno postane želejasta. In potem z nekimi laski čisti črevesje, baje da tudi črevesne žepke. Name je delovala tako, da sem med postom kakalo kot ta velika. x:Dx

bila danes na kavici v prijetni družbi in ugotovila da mi je nenavadno, da nekdo med pogovorom reče moje ime... očitno pogrešam to - mami ima to anvado da vmes uporablja imena... a vi velikokrat slišite svoje ime, razen kadar vas kdo pokliče... tko prav prisluhnila sem, ko je bilo med pogovorom slišati, Ksenija a veš... na kaj jaz vse nisem pozorna...

Meni kar toplo rata, ko me nekdo med pogovorm še po imenu pokliče. Tudi jaz tega nisem navajena, ampak je lepo.

Vse dobro ti želim Ksenija. xrosex

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

najboljsh odvajalo so LISICHJA JETRCA

to kr pade skos

sam....nekak za vegije niso lih... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk...tralala

Pa s postom grejo težko skup. x:Dx x:Dx x:Dx

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Eh, do 25. zdržim, pol se ga grem pa napit. Tko al drugače. x:Dx

Dolga bo :o|o:

Zdrži :palec: (z učenjem mislim, ne abstinenco)

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Drugače pa moji dnevi zgelado takole: vstajanje, služba, pridem domov, jest, učenje, spanje .... vsak dan eno in isto. xrolleyesx :o|o:

no ja... xnckrivx zhvish pa le... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk...tralala

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...