Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 23

Marsa

Recommended Posts

No, pri nas pa mizar zamuja.

To imam, kaj pa se lotevam stvari v retro merkurju.

Itak se odločila na koncu za tistega - ki je edini v pravem času poslal predračun - ostali so bili še takšni asi, da so izključevali mobije recimo..in zdaj gre spet vse narobe. Se zmenima za datum risanja šablon..ga nekaj zadrži..in tako naprej in nazaj..v soboto baje za ziher pride.

Mater še nisem vidla folka, ki bi jim keš smrdel.

drugače pa smo imeli še kar sreče z majstri.

Ok..parketar ne glih..

Sicer pa v Hazolah še vedno mlatimo po grozdju x:px pa matramo kostanj x:px x:px

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

totalna crkovina danes...včeraj ponoči smo bili na urgenci z Mjevim očetom :V:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Cao x;)x

Sem bila zdej 2 dni v Lj...

Jebeno je brez avta ja x:o)x Sem bila pri dveh zdravnikih...pustmo to...

Pa na faksu. Naval brucev xrolleyesx Izgubljenih. Sej so luškani. Mladi x:o)x So mi sli spet totalno na roko na faksu, mi bodo vse potrebno poslali na dom :palec: Eni pa stojijo za potrdila o solanju :vragec: :inocent: Opravicilo sprejeto, pa vse. Tako da cez kak teden zacnem v easy hodt na predavanja...

Kaj se? Nič v bistvu...aja peljal so me v kino, gledat neko Fashion stvar... x8Dx

Zdej sm pa gledala mal Bar x:o)x Hehehehehe.

Nic nimam za povedat.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

totalna crkovina danes...včeraj ponoči smo bili na urgenci z Mjevim očetom :V:

xrolleyesx kaj dogaja sploh z njegovim očetom Mana? Verjetno sem spregledala, če si napisala tukaj na Luni kaj... a je kej takega da se bo stanje izboljšalo al je --- kaj resnejšega :sori:

Uglavnem xcrossfingx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

:vragec:

nch se mi ne ljub... :xx!:

spet... :inocent:

she zhurat se mi ne gre.... xrolleyesx

ajajaj....kaj bo tole z mene ratal... :o|o:

nch obetavnga... xcivx

zlomk...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Valkira, kul :palec:

----------------

Prejle sem šla tankat, gužva na črpalki, postavim se za eno žensko, ki je pravkar končuje tankanje...Na roke si je dala une rokavičke, da si ne umaže rok. Ko neha tankat, pa komaj začne čistit stekla... :eek: ..lepo počasi, previdno in temeljito...pa še stekla luči, potem se postavi in gleda, če je kak prahec spregledala. Iz avtomobila pobere vse, jakno, torbico in avto zaklene, da gre plačat. Aja, še prej si je zapisala, koliko je tankala ...ne vem, kaj ej počela noter, doooolgo je ni bilo nazaj.zagledam jo, kako se počasi približuje avtu in primerja račun in listek z napisanim tankanim gorivom... xrolleyesx :o|o: ...lepo počasi, verjetno še ni spila jutranje kavice, se končno spravi v avto, v njem še nekaj pospravi...in se počasi, previdno seveda odpelje.Niti smerokaza ni pozabila vključit, ko se je odpeljala z mesta, kjer je tankala...

v tem času so se na drugih mestih izmenjali trije avti... x!x ...jaz pa sme razmišljala, bog ne daj, da je zaposlena v kakšni upravni službi, kjer so stranke odvisne od njene hitrosti dela... :xx!:

-------

menda je zadnji sončen dan pred nami,izkoristite ga na polno... xsrcx

Astra

Per aspera ad astra

xrolleyesx kaj dogaja sploh z njegovim očetom Mana? Verjetno sem spregledala, če si napisala tukaj na Luni kaj... a je kej takega da se bo stanje izboljšalo al je --- kaj resnejšega :sori:

Uglavnem xcrossfingx

ma se mu vlečejo problemi z zdravjem že od maja, ko je šlo kao za preprost zdrs.

pred operacijo na hrbtu so odkrili, da se mu je nek tumor razrasel na istem mestu in so še to odstranili.

potem so predlagali obsevanja...na pljučih odkrili neko metastazo :V:

...ma sploh ne vem več....po obsevanjih vsak dan vročina in tko..grozno...slabi tako, da tudi vstane ne več, že kak mesec

sedaj je na gastro, ker je imel ponoči take probleme (začel krvaveti,.,,izgleda, da črevesje)

izgleda, da se potem počasi vse zjebe, ker človek že mesece in mesece trpi.

pravi, da nazaj na onkologijo pa ne gre...upam, da dobimo danes kaj več podatkov.

Kok fajn dan dons x:px

... dobila kredit... našla sanjske ploščice... kupila trosed :2src: , mizo s stoli... vse tok stajliš... ma mega nakup sem mela dons x^x x^x x^x

čestitke za ugoden nakup...kje si pa ploščice kupila?

meni še sedaj manjkajo za kuhinjski pas.

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Dons vidu mat plesat na 80's musko. Čudež :eek:

a lohk prašam, kolk je stara? ker če boš reku, da je mojih let, te dam na ignor :vragec: x;)x

Zadnji trije posti, čisti čudež x:Dx x:Dx x:Dx

pa še niti 17. oktober ni, kaj šele bo xrolleyesx

x:Dx

Prejle sem šla tankat, gužva na črpalki, postavim se za eno žensko, ki je pravkar končuje tankanje.............

vse mogoče modele srečaš, a ne x;)x x:px evo, tudi take bom dala na ignor.

...ma sploh ne vem več....

xcrossfingx xgoldfishx :detelca: lepšajte mu dneve še naprej.. :vtz:

mana, ti si taprava, veš :palec: :vtz:

mene pa spet glava boli :vragec: . mogoče je pa krivo, ker pijem lanskoletno vino zvečer in nekam poceni so ga dajali pa smrdi ko svinja, ko odpreš kantico, ampak paše pa x:px . saj veste: *za kri* pa tak x;)x .

tale megla mi pravi, da bi morala začetek dneva prestavit za kakšne 4 ure. sicer sem pa kul. sem zadovoljna, ker spet hodim v fitnes, ker sem se naučila nekaj novih reči in ker sem zdrava in srečna, v bistvu xscratchx. ka mi pa fali. za jest imam, imam otroke in moža, službo, mam roke in noge, mam družbo, smisel za humor, pa enga, ki me vsak dan preseneča x;)x xegox ....

pa jovanotti pojčka xsingx xmusicx

svašta xscratchx :eek:

Vsem vesel petek trinajsti. x^x

http://richardphillips.org.uk/number/13.gif

Juhu!! :hepko: vedno vesel dan ...

Žalostna sm ... ful. :V:

Kako naj človek vrže čez ramo občutek, da ga izkoriščajo. No, pravzaprav ni občutek, ker mi to tudi ostali govorijo, da me res ...

Na primer danes - zbolela sem. Ostala naj bi doma, kliče šefinja, da moram nujno priti delat it to 4 ure čez moj delavnik. Se pravi - poklonila bom ure fakkin šoli. Ma fuck off, stalno to ... eno in isto. Pa resnično mi nič ne pomenijo tiste pohvale: joj, si pa res pridna. Zlata si.

Ko jih jebe

VSE!!

A ti tud težko rečeš ne? :sori:

Zoprn problem, poznam. Ko se ti zdi, da več narediš za druge, več hočejo ... Včasih je dobor reči Ne, KO VAS J...

Zdrži...

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Žalostna sm ... ful. :V:

Kako naj človek vrže čez ramo občutek, da ga izkoriščajo. No, pravzaprav ni občutek, ker mi to tudi ostali govorijo, da me res ...

Na primer danes - zbolela sem. Ostala naj bi doma, kliče šefinja, da moram nujno priti delat it to 4 ure čez moj delavnik. Se pravi - poklonila bom ure fakkin šoli. Ma fuck off, stalno to ... eno in isto. Pa resnično mi nič ne pomenijo tiste pohvale: joj, si pa res pridna. Zlata si.

Ko jih jebe

VSE!!

Edina stvar, k je nujna, je smrt. Umret moramo vsi, to pa je edin muss v lajfu xDDx

Te pa zastopim, če si zaposlena za določen cajt (oz, nisi za nedločen). Pol ti res ne preostane drugega - čeprav cenit tega ne bodo znali (tvojega prispevka), sčasoma bo to postalo samoumevno. Žal.

Kaj učiš? :8):

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Danes sem slišala v službi en stavek - Ksenija vsak gleda na dobrobit sebe oz. svoje firme... mi je dalo misliti... sej je bilo v čisto drugem kontekstu ampak mi je dalo misliti...,

Mystica, naredi tako, kot misliš da je prav... ja tale ne tud men dela težave.

Dobila dve knjigici, ful hepi :2src:

:vragec:

morgen... :o|o: :o|o: :o|o:

chist sfukan.... :xx!:

žspal chist u kurcu.... :xx!:

sanjal pa.... :eek: polagal pasjanso... x:Dx

eno za drugo....v nedogled.... xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

se zbudi chist prfukjen.. xrolleyesx :o|o: :xx!:

in najhuj je to, de je bla una rachunalnishka....k samo klikash.... x:Dx

shtos je pa she v tem, de sm to verjetno samo ene parkat v lajfu pochel v zhivo.... x:Dx x:Dx x:Dx

bemti PETEK 13. .. :xx!:

uapm, de bom popoldan lohk kako urco v drimofornijo spizdu.... :vio:

zlomk....ajajaj

777 zaspanih x:Xx -ou tja

PA SLIKOOOO!!!!!

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

a lohk prašam, kolk je stara? ker če boš reku, da je mojih let, te dam na ignor :vragec: x;)x

x:Ix Ups, zdej moram pa prvo vedt kolk si ti stara :inocent: x?x

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

:switz: x:Dx x:Dx :palec: x:Dx

ne bom pa rekla, da je bila tvoja mama videt čudno, ko je plesala na 80ta, ker vem, da bom čez 20 let tudi jaz plesala na tole musko, ki jo zdej delajo in vrtijo x;)x pa tudi na vso drugo, staro pol stoletja ali pa čisto najnovejšo. x8Dx

:switz: x:Dx x:Dx :palec: x:Dx

ne bom pa rekla, da je bila tvoja mama videt čudno, ko je plesala na 80ta, ker vem, da bom čez 20 let tudi jaz plesala na tole musko, ki jo zdej delajo in vrtijo x;)x pa tudi na vso drugo, staro pol stoletja ali pa čisto najnovejšo. x8Dx

Jst bom tud še na 80's plesu pa na starejše zadeve, če bom čez dvajset let še krevsal po tej kugli x^x

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...