Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 23

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 4,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:2src: kolk se je fajn po sončku spet mal šetkat x:px pa pol grem še na en sprehod x:px xcivx

drugač mi je pa mal čudn, k sm neki frej ... kar ni mi treba it dons nikamor več :inocent: tolk že navajena enga letanja, da skor ne morem verjet x:Dx

pa neki me luna daje ... čist na izi se me loteva :inocent: neki sentimentalna ratujem :eek: xcivx dobr, da se jutr že zamenja luna ... v levu mi je prov krasna :2src: x:px

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Deli na socialnih omrežjih

ma se mu vlečejo problemi z zdravjem že od maja, ko je šlo kao za preprost zdrs.

pred operacijo na hrbtu so odkrili, da se mu je nek tumor razrasel na istem mestu in so še to odstranili.

potem so predlagali obsevanja...na pljučih odkrili neko metastazo :V:

...ma sploh ne vem več....po obsevanjih vsak dan vročina in tko..grozno...slabi tako, da tudi vstane ne več, že kak mesec

sedaj je na gastro, ker je imel ponoči take probleme (začel krvaveti,.,,izgleda, da črevesje)

izgleda, da se potem počasi vse zjebe, ker človek že mesece in mesece trpi.

pravi, da nazaj na onkologijo pa ne gre...upam, da dobimo danes kaj več podatkov.

čestitke za ugoden nakup...kje si pa ploščice kupila?

meni še sedaj manjkajo za kuhinjski pas.

:sori: bad ane, ko gre narobe mora it v stilu vse narobe, the grand way :xx!: še enkrat xcrossfingx

Vidim pa tudi da vsi na veliko kupujete, opremljate, a bodo kake fotke padle? Od Micka še nič nisem zapazila, upam da nisem zgrešila :inocent: valkira, Mana vidve pa tudi, da ne bosta šparale ponosa x;)x

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Čist sem zj*****... :xx!: ...ful paničarim, hja je pač že dolgo,kar sem bla študentka...

verjetno je to zarad let.. x:px x;)x , pih, mladenke... :inocent:

itak sme zdaj v fazi, ko več ne znam nič... xrolleyesx , ko begam s strani na stran...in se več ne znajdem... :xx!:

želim vam lep vikend, jaz ga bom prezivela v lj... :o|o: .

Astra

Per aspera ad astra

Čist sem zj*****... :xx!: ...ful paničarim, hja je pač že dolgo,kar sem bla študentka...

verjetno je to zarad let.. x:px x;)x , pih, mladenke... :inocent:

itak sme zdaj v fazi, ko več ne znam nič... xrolleyesx , ko begam s strani na stran...in se več ne znajdem... :xx!:

želim vam lep vikend, jaz ga bom prezivela v lj... :o|o: .

Astra

jutri, ne?

max držim pesti...boš vidla, da boš pokazala, da znaš xokx

pa eno ribuno za pomoč: xgoldfishx

neki me grlo začenja bolet, upam, da se ne razvije kaj bolj tečnega :eek:

jabuke narezala za kis...zdej čajčka pijem...mogoče se še kam zbrcam danes...gleda na fizično počutje, pa močno dvomim, da ga bom kaj ružila danes x;)x

lea :wOOt: ...jaz nism vedla, da imaš že štalco, pa bikeca...in celo teličke...uf...pridna xscratchx

sem bila kar presenečena

sončkeeeeeeee

:vio:

aja, grem v knjižnico verjetno...po kakšno fajn poezijo ...Neruda?...yesss

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Astra xcrossfingx

Po opravljenem izpitu se boš spomnila tudi prijetnejših zadev iz študentskega življenja kot je učenje - vsak izpit se mora dodobra zalit xcheersx

Jaz sem pa cel izsušen :xx!: dva dni dela centralna in mi grozi dehidracija, oči pečejo, grlo ne štima, ....

Včeraj sem še prah in delo na Metelkovi krivil, danes pa, končno, našel pravi razlog xrolleyesx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Mana :sori:

Mysti xsrcx

Astra...a tuki boš? A me na kak drink pelješ? :inocent:

Jst sm pa tooooooook utrujena. Delala 9 ur, uredila neke finančne zadeve, šla še na fitnes, pršla damu, pojedla božansko večerjo, zdej sm pa kle. :vio: xDDx

Ampak sm fajn. Pa krasen klic mela dons. xsrcx

No, grem naprej šimfat. :vragec: x:Dx x;)x

upam, da jutri vreme zdrži, pa da naju prevoz do začetka poti ne pusti na cedilu (to pomeni a mulca kar ne bi bilo , ne sej ne bo tega storil), pa da bom že kmalu to knjigo prebrala da se še kaj likanja lotim ;) ful mi je všeč tole - nekje ste omenili te tri knjige - prva je Rod jamskega medveda ;) - se splača kdaj kakšen namig sprejet...tko grem nazaj brat...

vidim, da ste še vsi bolj ali manj pri življenju x:)x

Mana, želim, da se obrne na bolje xyesx :detelca:

oddelal prve 3 dni novega faksa. Kaj naj rečem?

res the bestično :onfire:

sploh dejstvo da nas je med 60 študenti 7 fantov x:Dx x:px

in sem bil ful, ful presenečen, kako so nove sošolke ful odprte, komunikativne, prijateljske...čist nobene zadrege, zadržkov pri medsebojnem spoznavanju, vsi smo že frendi med sabo, čist tako sproščeno, prijateljsko ozračje x:px x:)x ful mi je všeč tole....ostali fantje so pa ene boječke, samodržci, se bolj zase držijo....jest jih ne razumem xnckrivx

tudi profesorji so dost ok, predavanja poskušajo narediti zanimiva, četudi je snov bolj kilava, se da vse dogovorit z njimi, prilagodljivi...

si bom pa moral počasi spet fitness omislit....mi že vse plahni, spet dobivam kurje joške x:(x, masa mi upada....to ni dobr :sori:

na našem oddelku je dobra študentska organizacija, dosti žurov, tudi vikend paketov, kjer se spoznavamo, žuramo itd....pestra obštudijska dejavnost x:px

zaenkrat toliko....in najbrž se slišimo samo še za vikende :sori:

mi je žal, da ne bom več toliko na tekočem glede srečanj....upam, da se potem kaj na gsm-ju slišimo s tistimi, ki se že poznamo, da se kaj vidimo x;)x

lep večer vsem xsrcx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

cashy, priznaj, da ti ej blo še mal do zuranja in novih sošolk, ne pa do studija... x:px

Kul, uzivaj!

pika, nimam cifre... :sori: ...pa tud predavanja imam soboto in nedeljo od jutra do vecera... xrolleyesx

Se pa kdaj zmenimo, ko bom tale šok od študija prebolela in bom spet padla noter...saj zdaj bom kr naprej tam..v lj mislim...2 leti..

Mana, za m-jeva oceta :detelca:

Misty, hudo, sam nimaš kaj, ko si na taki pogodbi... :o|o: moz od moje sestricne je ze 8 let x!x zaposlen za dolocen cas po 6 mesecev.Ko mu vec ne morejo podaljsevat, ga pa premestijo v svojo drugo, tretjo firmo..pa potem spet nazaj... :xx!:

kar se mene tice, pa sem se zdaj umirila... x^x jebiga, naredila sem , kar sem lahko, vem, da premalo, ker sem prepozno začela...mal pa si tudi tezje zapomnim, je ene 25 let, kar sem nazadnje izpite delala... x:Ix pa ful natancna sem pri ucenju, vsako stvar moram natanko razumet, sele potem si lahko zapomnim, ko si jo plasticno predstavljam...

saj ne bom vec s tem tezila... x:Ix , zdajle za prvi izpit pa se mi oprosti.. :inocent: x:px

grem enkaj brat, da se mal relaksiram... x^x , potem pa v mižule... x^x

mejte se x!x

Astra

Per aspera ad astra

želim vam lep vikend, jaz ga bom prezivela v lj... :o|o:

:vragec:

mislm.....tuuu mach....tole... :o|o:

kokr de jih zhe med tednom ni prevech v prestolnici :xx!:

zej she chez vikende????? :xx!: :xx!: :xx!:

tole nasilno shtajerizacijo slovenije je treba zajezit.... x:Dx x:Dx x:Dx

pa sm mislu de so Barabci tisti.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

ja, ja, saj te peljem na pir... x:px

Astra

sam she tega se mi je falil... xrolleyesx x:Dx x:o)x

tale mesec si bom pa zapomnu... xrolleyesx

zachel se je z mick-enim... xrolleyesx

in ker nesrecha nikoli ne pochiva.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

pa da mal razporedim tvojo srečo, te pelem na pir drug mesec...saj veš, kdor dalj uziva x:px

Astra

she dobr de nisi rekla de augusta....bi meu ceu let pokvarjen... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

cashy, priznaj, da ti ej blo še mal do zuranja in novih sošolk, ne pa do studija... x:px

Kul, uzivaj!

Astra

prečitala me je kot odprto knjigo :O: :inocent: :vio: x:Ix

prejšen študij ga nisem nič žural..samo faks sem vozil skozi...bi rad mal nadoknadil...

pa ne toliko z žuranjem, kot s tkanjem prijateljstev, in aktivnim udeleževanjem pri organizaciji samega študija, pomoči študentom...v glavnem, študij ustvariti čimbolj prijeten za vse x:)x xsrcx

lotil se ga bom s xsrcx , sproščeno, z veseljem in s pristnim zanimanjem x8Dx :palec:

tebi, astra, bo šlo pa tudi vse, kot po maslu...študirat se ne pozabi, tako kot ne plavat in vozit kolo x;)x samo kolesca je potrebno malo naoljit, pa gre x:Dx :palec:

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

jutr grem s padalom skočt :unsure: :switz: boh dj taprav vreme pa vetr pa da mi noge ne odpovejo k se bo treba zalaufat po oni stezi k se skoč pol z nje :O: x:Dx se javm, s fotko po možnosti x^x

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

velik sreche... x^x :palec:

pa de se u luftu naush od strahu uscala... x:Dx

k pol bojo uni spodi mislili de se je dezh uscau... x:Dx x:Dx x:Dx

pa she dan bojo poimenoval "uscana todika".... xrolleyesx

(k uscano zofko zhe mamo) x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

velik sreche... x^x :palec:

pa de se u luftu naush od strahu uscala... x:Dx

k pol bojo uni spodi mislili de se je dezh uscau... x:Dx x:Dx x:Dx

pa she dan bojo poimenoval "uscana todika".... xrolleyesx

(k uscano zofko zhe mamo) x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

x:Ix tenks

ja sj xrolleyesx študiram a čm si pampers zmontirat za vsak slučaj....k če bi že dan po men imenovali, bi blo fajn kej drujga najdt x:Dx

me res kr stiska mal u želodcu :O: sam sm pa čist hepi....navdušena.....komi čakam x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Si pa glih tako izjavu, kot da mas ze ful zim za sabo x:Dx .

Pa dobro jutro vsem forumovcem in obiskovalcem, seveda! :vio:

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...