Michelle 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 Ker dan :xx!: Po moji avtomobilski nesreči, se je zaletil še moj :xx!: Neki ne klapa no Ma veliko materialne škode, pa nobene fizične poškodbe. Sej to mi je glavno, da ni kaj hujšega, ampak vseeno Grozno. Se mi zdi, da je pametno, da se še mal izogibam avtom...ne vem Itak se mi ga niti kupovat ne mudi...Ma beda bedasta :xx!: Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 Ker dan :xx!: Po moji avtomobilski nesreči, se je zaletil še moj upam, da je ok, da sta ti in on vredu neki čudni dnevi so. včeraj si je en moj dijak pri športni vzgoji zlomil nos tak da je šel pol včeraj na operacijo.. pa tudi jaz neke čudne volje. me muči neka zadeva. eh, bo že.grem čaj piti naprej lep dan vsem ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 morgen.... chist sfukan...nch spal.... :xx!: :xx!: ma klr neki.... in zdej kava.... pol pa v K4 na lojtro plezat pa piskre pod strop shraufat... pa vse sprogramirat...ob 19ih pa tonska zhe... shele zachetek sezone jst pa zhe vsega pouhn kurac... kwa shele bo... zlomk....tralala777 -ou....tja PA SLIKA BEMU VAM KWA ZHE... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 drek... :xx!: grem na shiht.... :xx!: :xx!: :xx!: za 15 (PETNAJST) ur.... zlomk....ajajaj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 14. oktober 2006 Ker dan :xx!: Po moji avtomobilski nesreči, se je zaletil še moj :xx!: Neki ne klapa no Ma veliko materialne škode, pa nobene fizične poškodbe. Sej to mi je glavno, da ni kaj hujšega, ampak vseeno Grozno. Se mi zdi, da je pametno, da se še mal izogibam avtom...ne vem Itak se mi ga niti kupovat ne mudi...Ma beda bedasta :xx!: x!x dbest ko je vse kul z njim! aja michelle, nisem se hotla vtikat pa bit pametna pa strasit pa vse to, sam... mas prav, pust pr mir zdej avto pa to, casa je se vec kot dovolj v lajfu za vse to. vse kul obema! xrosex ahoj vsi! vcer je bil *moj dan* (petek 13 pac) in sem bla ves dan off the net. Milijardo osev, mailov, telefonov, vsega... v teh dneh, tako da sem kar mal skenslala se. Sem mela obisk, sem ful dobre, zdaj grem pa mal pospravt pa to, morda okostje za N napisat, da bom lohk spet tamalmu na net pustila. Bogi aakhut! mejte se, lepo soboto vsem! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 14. oktober 2006 ahhh, locitve ne sprejmem pod nobenim pogojem, zdaj bos videl vraga, kwa se pa s *skorpijami* zapletas, to te ne spustim, te ozhamem do konca, do nezavesti! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 tak se govori marsa There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 14. oktober 2006 a ne! that's our nature. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 14. oktober 2006 TO! obvlade'! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 14. oktober 2006 Hmm, a zato tko velikodusno? ja, no, das pac sebe, jaz hocem pac vse, pac kar mas, te bomo ze zganjal se za kaj vec. itaQ. ~~~ Haha, kaksen mail sem zdajle dobila!! Rang vne kakih By to ni bylo rangov! A chernye magi. Onni hladnokrovno prikinula rasstoianie i skorost valuna. Tonkoe zelenoe zhalo lazernogo lucha vpilos v centr massivnoj Urodlivoj ladoni, i chudovishchnye palcy okrasilis blednymi blikami otrazheniia. Ty znaesh, kak vygliadit smert, cyplenok? Ona podobna ogromnomu Chernomu sharu, s beshenoj skorostiu letiashchemu k celi. Potomu chto ia vse eshche nahodilsia v etom prokliatom Gorode, gde Na menia byla ustroena travlia, kak na dikoe zhivotnoe, i gde mne byt ne Hotelos. tfu ty propast. Tochno napius. Kishka kishke marsh igraet. Shalun ne boialsia Ni pronzitelnyh krikov, specialno prednaznachennyh dlia raspugivaniia Nedostatochno trenirovannyh drakhov protivnika, na kotorye byli bolshimi Masterami starye voiaki, ni bleska stali, ne obrashchal takzhe vnimaniia na zapah Krovi. Prokliatie galtov, nashi tela na zemle, prineslas obespokoennaia Mysl Otshelnika. a ni hudo!!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 cel teden sem delala dva šihta. včeraj zvečer sem bila tako zmatrana, bolela me je glava, celo zobje so me boleli prvič v življenju kar pomnim ... ampak sem pol doma počela še svašta, pospravljala, pucala ...danes sem si privoščila vsaj pedikuro, dobro hrano, crkljanje in TV. ampak zdaj sem čisto sama. in mi je dolgcajt. kar neki bi počela ... nekaj fizičnega, nekaj bi prčkala, sortirala, pospravljala, urejala, polepšala ... aaaaaaah. navezala sem se na ta dva šihta, na enem sem dva mesca in čeprav so dnevi, ko preklinjam in se jezim na prah in smeti (pravzaprav na malomarne osebke, ki mečejo smeti mimo koša in posvinjajo mize kot živali - na tem šihtu mi totalno sekata ven moj MC in Sonce v Devici. ) ne morem iti stran. na ta drug šiht, kjer delam komaj dva dni, pa sem se navezala še bolj in to že na začetku. mogoče pa mi je zato tako kul, ker sem pač nerodna kot vsi začetniki, sodelavci me malček zafrkavajo (jaz pa njih nazaj) in mi je izziv, da se ne zlomim in ne obupam že na začetku, češ da ne zmorem, da vsaj enkrat v življenju vztrajam pri enem delu (v končni fazi nisem sama, ni dolgočasno, samo ustvarjalno pač ni bogvekaj) dlje časa. v končni fazi mi je najvišji cilj tega joba - (če odštejem dejstvo, da se zdaj moram preživljati 100 % sama, ker mačeha ne more razumeti, da če pavziram, vseeno živim dalje, tudi če ne hodim na faks in se ne učim, moram nekje bivati, se hraniti in oblačiti. ampak mi je kul, zdaj bom đekica, ko bom za vikend prišla domov in bom sama svoj gospod, neodvisna in ponosna nase. bratu pa še zdaj pri njegovih 16-ih pripravlja cunje za šolo za naslednji dan. jaz sem se sama začela oblačiti in zanimati celo za modo pri ene 5-ih letih in nisem pustila, da bi name navlekli vsak žakelj. hja, Venera v Levu je pač fensi. ) - pridobiti si izkušnje in pol lahko delam marsikje. jutri pa ušpičive s frendico kaj "umetniškega". eh .... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 pismo, mi je dolgcajt na tem šihtu...če se da komu zgovarjat z mano na msnju, naj mi na os napiše svoj msn...pa ga pokličem ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 14. oktober 2006 ušpičive ( ker fax ze furash? ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 filošit. ma kaj s temi pusijevskimi smeškoti ( ), ne mi s tem, ker me iritira. rabim pavzo, dejstvo je, da jo rabim. itak sem se pustila, da me je zmedla ljubezen, ki se je itak sfižila, pol pa se je sfižil še faks. rabim denar, moram kam it, moram si kupiti slovarje, priročnike ... in paše mi delati. to je samo test, kok sem finančno neodvisna, samostojna, če bom znala sfurati. pol bom pa itak carica. mislim pa malček zamenjati študijsko smer. kokkrat sem spraševala, kaj pomeni tranzit Saturna v 9. hiši in vsi znalci so rekli, da lahko pomeni spremembo študijske smeri ali pa poglobljen študij. in sem študirala za nazaj, fak, pa saj tale tranzit sem imela tudi takrat, ko sem pustila sanitarno inženirstvo in se odločila za nemščino/slovenščino. fak, in pol me je kak teden nazaj prešinilo, da jaz pa ne bi več slovenščine (jaz dobivam take fleše in se odločam čez noč ), da bi raje kaj drugega, še najraje pa v bistvu nemščino enopredmetno. ker sem ugotovila, da bolje delam, če se v neko stvar poglobim in napredujem počasi kot pa dve stvari ali več in vse nekaj na pol. s koncentracijo mam itak vedno večje probleme, težko sem pri miru in če me povrh stvar dolgočasi (slovenščina ), se ne bom učila za nobeno ceno, ne morem se prisiliti. nisem ambiciozen tip. če pa zajebem še to, pa sem lahko kozmetičarka. Marsa, samo eno vprašanje, zdaj mam tranzit Neptuna čez 3. hišo in Urana tudi ... mogoče se zato težko učim oz. se nikakor ne znam organizirati? a tko pol čistilke preklinjajo mene ker iz žlehtnobe mečete papirčke mimo koša. kdo nam bo pa plačal fizioterapijo in okrevanje po išiasu in zaseku v križu? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 14. oktober 2006 filošit. ma kaj s temi pusijevskimi smeškoti ( ), ne mi s tem, ker me iritira. to je tko kot z besedami - UPORABLJAS jih pac, ce so na voljo, kar pomeni, da tud ce ful cvekas, lohk poves zelo natancno! x!x (= natancno tega smeska - - sem hotla uporabit ) aja ono: ja, seveda, to je to, sam je se nekaj 'zadaj'... mora bit nek jupiter al nekaj tud pr teb dejaven zdaj.... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 aja ono: ja, seveda, to je to, sam je se nekaj 'zadaj'... mora bit nek jupiter al nekaj tud pr teb dejaven zdaj....hja, Jupiter. skoz 12. hišo se šetka trenutno in če sem prav skapirala, je povzročil, da sem se z večjim zanimanjem vrgla v proučevanje astrologije. me le zanima, kaj bo, ko bo šel čez Urana in Neptuna v 1. hiši jao meni...http://www.clicksmilies.com/s0105/fragend/confused-smiley-017.gif aja, glede na to, da mam natalno Jupitra itak na Asc, mi ne uide, da se ob tranzitu Jupitra čez Asc odebelim? jaooooooo. bom začela že zdaj hujšati, da mi pol ne bo treba tok ... iz žlehtnobe ja lih da se mi še do snažilk bit žleht ... filing žrtve, zna bit zlo moteč kakšna žrtev, meni se smilijo tam uni na Ministrstvu, kjer pucam, ker si 8 ur razbijajo glave z raznimi problemi in tečne stranke jih nadlegujejo, jaz pa pridem in oddelam svoje in nihče ni ne nad mano, ne pod mano, nihče me ne nadzira. mi je pa šefe točno povedal, kere tečnobe nalašč mečejo papirčke mimo koša in nastavljajo razne sponke in pisarniški material po kotih ... jih je zelo malo, ampak jim ne more uspeti, ker vse vidim in poberem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 pa spet zabušavam. kak je to to fajn sicer pa prej šla na sprehod z nečakinjo in sestroše prej pa se dobla z enim lunatkom, ki sicer ni nič več na forumu,bil v celju, pa šla na pijačko, pa biljard igrat. jaz pa biljard, dva čist različna pojma fajn bilo, se imela vredu ti dve uri, tak da zdajle bom še malo pred pc-jem zabušavala, pol pa bom šla najbrž malo bratlep večer vsem ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 Ej mačona, sam tega pa jst res ne štekam... a misliš, da bi kdo zares čistilki podtikal sponke v kote in načašč metal mimo koša, da bi imela čistilka več dela šefe je tko reku. pa saj nisem ciljala nate ali na koga posebej. tam, kjer delam, so pač ene tečne babnice, je reku šefe, naj se jih pazim, da so take, da podtikajo ... in sem pol vprašala redno zaposleno čistilko, ki sem jo nadomeščala en čas, če se je zdi, da je tako in je rekla, da ja (te babnice namečejo vse okoli koša, čeprav majo dovolj placa v košu in sponke ležijo po tleh v kotih - pa kje se jim da tako jebati čistilko v glavo, ko da bo to njej ne vem kaj med vsem tistim delom, ki ga ma že itak, smet je smet, pa če je na mizi ali na tleh.). ampak zdaj itak delam v drugem delu stavbe, tam niso taki picajzli, hvalabogu. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lubenica 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 ja jz mam tud zdej mesec pucarij...doma hodim kot policaj pa pregledujem kote pa brišem prah,pa pospravljam in se z mamo kregam ker včasih ne pospravlja za sabo...pa ful pajkov mi je prišlo na obisk,baje grejo na čisto sem nekje prebrala...mačona,a si dobila tisto službo,v enem wellnesu,al neki takega ko si pisala? drugač sem pa dans ful happy,sem dobila mojga mačkona na obisk ...ga nisem videla 3 mesce...oddelam še ta del službice,pa se grem muckat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 ja jz mam tud zdej mesec pucarij...doma hodim kot policaj pa pregledujem kote pa brišem prah,pa pospravljam in se z mamo kregam ker včasih ne pospravlja za sabo...pa ful pajkov mi je prišlo na obisk,baje grejo na čisto sem nekje prebrala...mačona,a si dobila tisto službo,v enem wellnesu,al neki takega ko si pisala?ne, sem klicala v welness, pa se prekleti kripli niso oglasili. verjetno sem napisala kakšno bedarijo v vprašalnik. jaz pucam skoz za drugimi. ne, ker mi naročijo ali ker je tak dogovor, ampak drugače bi se smeti metale zraven koša, ker ne bi bilo več placa v košu, cunje visijo zunaj obešene po par dni (cimri skoz doma, jaz na šihtu, pridem zvečer zmatrana domov, kje bom pol še pobirala cunje! ampak pol me razjezi vsa ta malomarnost in lenoba in poberem ... to pa potegne za sabo, da grem še sesat, pomivat posodo za njima .... ironija pa je v tem, da ena izmed njiju skoz teži meni - oz., takrat, ko se zgane pospravit, takrat mi reče, naj si kar pogledam, kako je u nulo spucano in "da bi bilo fajn, če bi vse tri tako pucale". a jaz skoz pucam SPROTI za sabo in še za njima lase iz tuša (fuj, znajo bit gnuse! :xx!: ), pomivam posodo, nosim smeti, skrbim, da so cunje oprane in pobrane ... en čas sem jih celo zlagala. zdaj pa svoje zložim, njune dam na kavč in pol ležijo tam vsaj en teden, jaz pa se jezim ... ah, zakaj sem Devica? )). ma to je folk z Luno v Raku (obe cimri ), nikamor se ne zgane, vse dneve ždi doma, enih cunj ne more pobrati, pol pa se enkrat odloči res pospraviti v nulo in pol gre Devici razlagat, kako mora biti spucano! ampak mata tudi onidve sive lase zaradi mene, ker ju skoz šokiram s svojo hitrostjo, fleši ... pa en tak norček sem, optimist, Raki pa tega ne štekajo. drugače sta obe Kozoroginji ... ampak z Luno v Raku - joj meni! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 veš kako je to, kot bi živela z meglo in polži in ribami in raki ... :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 . drugače sta obe Kozoroginji ... ampak z Luno v Raku - joj meni! joj šele meni lep dan za menoj... upam, da Astra uspela.nočko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 kaj čem, bolj se štekam z luftarji in spremenljivimi znamenji. od vodnih pa samo z Ribami in tudi to do neke meje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 ....daaaaannnnnnnn...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 morgen.... chist sfukan... :xx!: ampak....blo je pa megakulsko..... nkol nism biu ne rocker ne punker...ampak tistle ucheri je pa sedl.... profi odshpilano....brez jajcanj, pevka 1A, nbenga tezhenja... sam tonska se je mal vlekla...ampak....jebiga...K4 pa she ful folka je blo... dons pa spet njnjnjnj house zlomk...tralala777 nedeljskih -ou na rilchek.... S L I K A ! ! ! ! tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts