Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 23

Marsa

Recommended Posts

Pospravla kuhno. Ostalo stanovanje še zmeri čist zanemarjeno. ogabno se počutim tuki. Si bo treba uredit dom. Ne pridem rada domov.

Kuhala kosilo...mmmmm...dobro.

Mal jokcala zjutri, ampak je pomagal.

Zdej bi šla pa na sonček, pa ni nobenga v Lj., da b šel z mano. Sami se mi pa dons ne da.

Lahko bi delala za diplomo, pa sem lena.

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Aloha! :palec: :vio: xcivx

jaz pa bla ful pridna dons. x^x

(no v bistvu bolj vcer kot dons, ce ne bi ze vcer se lotla napovedi, vprasanje, kako bi blo).

mam nekaj za naredit dons (k je do jutr dedlajn), pa se mi je zato slo, da bo napoved pod streho, da mi ne visita za vratom 2 stvari.

zdaj pa pichim v mesto do mame, najbrz, pol pa dalje akcija.

Vcer koncno privlekla bas pa frsterker dam, k se je tamal cist ufural in je dons ze bas igral in je cist hepi, da "si ni mislil da bo tok hud bas" ... kaksen pa ce bit - svetski Ibanez bas!! x:px Model... je mislu, k je pa od matke, da bodo pa ena jetrchka. xDDx

zdaj je pa zunaj.

ce me nou nc gor vec, je to zato, k je tamal na netu.

sam dons morda nou tok, k bo bas shopal. xDDx

ajd, lep preostanek nedelje vsem! :palec:

preberte napoved pa nehite travmirat! x!x xyesx x;)x :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Končno doma x:)x

Sicer bolehen (prehlad + neke želodčne težave :xx!: ) ampak vesel in prijetno zmatran xrolleyesx

Prijetno noč je en tip pokvaril s teženjem mojemu xsrcx (če dekle v minici sama pleše si je mislil da lahko kar grabi po njej), je prišla skoraj objokana do mene v sosednji klub.Pa smo zadevo uredili v treh minutah :vragec: tip se ne bo upal več niti pristopiti k ženski na Metelkovi x:)x je ves bled kar odletel ven (z nesebično pomočjo redarjev in ostalih prisotnih9. Danes. ko (če) je trezen verjetno hodi s škrniclom čez glavo xrolleyesx

Zdaj pa k zasluženemu počitku :inocent: grem malo oddremat, mi kar lije iz nosa, pa grlo me boli da tudi jest ne morem :o|o: bo čaj malo pomagal xcrossfingx

Lepo nedeljo (kolikor jo je še) vsem x:Xx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

o lejga, sem glih dasn študirala kje si :vio: :vio: :vio: :vio:

za prehlad pa si naredi eliksir iz jaspisa....men je v treh dneh pomagal, pa sem bla čist hin :palec:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Klarus, ljubezen me je spravila stran od računalnika :inocent: lepega vremena bo kmalu konec in zadnje dneve še lovim (va) v naravi x;)x

Aakhut, Psihopati so me sicer vlekli proti kleti :inocent: ampak je zmagal HellEktro + D'n'B v Garaži x:)x pa še koncert v Gromki xsuperx sicer sem ga zamudil, ampak je igral eni mački "hudo priljubljen" band Anaeroba

Itak se mi sploh ni dalo iti ven :inocent: raje bi se stiskal in crkljal x:px ampak sva vseeno za pavzo šla malo zažurat

Upam da je Aiwek preživela prijeten vikend xcrossfingx ga je "vroče" napovedovala x;)x čakam poročilo x:)x

Se pa kar malo bojim za njo, glede na to kam se odpravlja naslednji teden :o|o: upam da bo vse OK

Čakam en odgovor na OS, upam da ga bom dočakal še danes x;)x

Nejc Zaplotnik

Guest mačona
S L I K A ! ! ! !

kaj še vedno nisi dobil slike "V objemu z Mickom". x:Dx

Aakhut, Psihopati so me sicer vlekli proti kleti :inocent: ampak je zmagal HellEktro + D'n'B v Garaži x:)x pa še koncert v Gromki xsuperx sicer sem ga zamudil, ampak je igral eni mački "hudo priljubljen" band Anaeroba

hihi. x:Ix niso mi lih priljubljen band. besedila so vredu in sporočilnost, ampak glasba je preveč za moje živce in preveč me napsihirajo. ne vem, kako zvenijo z novim kitaristom (ali sta pa dva, če se ne motim - od Aktivne propagande? :inocent: ), ampak s prejšnjim so meli take rife in prestope in da ne govorimo o pevcu, kako se mu utrga na odru ... :O: ne ne, preveč kripozno za mojo nežno dušico. x:)x

ne ne, preveč kripozno za mojo nežno dušico. x:)x

Žal jih nisem slišal in ne morem komentirat :inocent: samo plakat sem videl, ko sem prišel do kluba je že bilo konec

Sem se takoj na te spomnil x;)x

Nejc Zaplotnik

neki sem bla bolana cel vikend

pa za Mjevega očeta me je skrbelo,,,sedaj je malo bolje...yessssssss :palec:

jutri spet fax...pa 2 rdja te teden xcheersx xsmokex

grem se farbat ta teden xflirtx ...ka bom spet lepa x:Xx , ja ja čist res

jutri samo sokovi in župica...v torek, sredo in četrtek pa spet samo sokeci...če bom uspela

ma vedno uspem, ker drugače sploh ne znam...wowwww xegox xhypnox

kakšna samozavest...to bo še od vročine

Astra kako je šlo?

Onix, hitro okrevanje! :detelca:

sončkeeeeeeeee...tudi v ta jesensi teden

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

xyesx x^x

Pridna Marsa!

Pa mas prav, bom se pocakala malce z avtom, ceprav se mi zdi, da bom zdaj drugim v breme.

Jaz pa jutri začnem spet delat :onfire: V easy sicer in bolj ročno, kot na računalniku, ampak glavno da se spet ufuram ( in malce zaslužim x:Ix ) :palec: Bomo videli, kako bo. Imam srečo, da je folk razumljiv :palec: Potem pa še faks, komaj čakam x:o)x Da začnem vsaj malce poslušat. V sredo grem spet še k dohterju in upam, da dobim zeleno luč in se vpišem na pilates ( uh, kar me spomni, da moram še eni lunatki na OS odgovorit x:Ix )....hočem te kilograme, ki sem jih pridobila v ležečem položaju do novega leta skenslat xrolleyesx

A je kdo kej seala videl? Kje si fant?

Upam, da se mi uspe s cashyjem videt ta teden kaj, ga ze dolgo nisem.

Lepo se mejte x:Xx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

:O: :O: :O: ...ja kdo ma pa cajt travmirat..... :wOOt: ....mal se hecam...sam kar se mene tiče je v bistvu res. še če bi hotla nimam cajta za to....pa itak da jasno, da tud nočem..... x:Dx ......od silnih vzponov do podstrešja in nazaj, bom mela jutri najbrž musklfiber......ampak, je pa zato en košček spucan..... x^x x:px ..... :onfire:

jao...jutri pondelk....po vsem tem vikendaškem fatiranju bi mela zdej še kakšen dan za zabušavat.....pa ne bo nič...naslednji vikend z istim tempom dalje....čez teden je pa že tako al tako kažin......ajd, mejte se...... x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Sem vceraj naredil 500 km samo zato, da sem osebno vrnil dovoljenje za prestop meje v ZDA. :xx!: Po moje me lep cajt ne bojo videl x:Dx Ni ja, sem izkoristu prilko, pa sem pocen nabavu sesalc x:Dx . Za prihodnje bom pa ze vedu, da ko se vracam, da jim takoj vrnem pildek. 6 dolarjev za pildek, velja ti pa 3 mesece in brez omejitve potujes. Sam glede na to, da ne potujem velik po ZDA, se mi bolj splaca takoj ga vrnt ob povratku x:Dx

Zdaj sem pa crknjen....pa se skoncat moram program xrolleyesx

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

Ja, Michelle, sem ze zadnjic hotla se vtikat, pa sem se prav zadrzala. xDDx xyesx

Vcas moramo gledat na dogodke tako, da je ze OK, da je pac tko. Vem, shit, nesreca, sam, si s cest(e), drugac se te morda ne bi dal spravt "off the road" (pa bogve kaj pa kako bi lohk sele blo).

Bos mela pa zdaj drugacno obdobje; mal seb se posvetit na drugacen nacin (kot sam tko, da si tok zahtevna do sebe: studij, ostalo, maratoni, razno.... mal na off se daT, ce pa ne gre, te pa *vesolje* pac prisili. xyesx x8Dx).

Ti si tezko neaktivna, morda je to to, cesar se mors naucit.

Zdaj so ti *testi*, ko je pomembno, kako ravnamo, kaj pocnemo in tako dalje, a hkrati pa se moramo prepustit, kar je pa glih zato tezko - ker je pac pomembno in to cutimo in vemo in potem skusamo 'pomagat', v bistvu pa ne bi smel oz. bolje - ni potrebno. xyesx...

Pol pa kar nekaj ravnamo, a vcasih je nedelovanje najboljse delovanje.

Evo, zato pa ne napisem napovedi vcas. x;)x x:Dx x:px

Amiska, jp, od podstresja do kewdra, vse bo treba pospravt (blazota!! :switz: x;)x x:px)

ma glavno da je zhur (ce, kadar je, si je treba prizadevat pac, da je cimveckrat, da je to konstanta xDDx xyesx).

saj schtr. pa itak maramo, v bistvu: boljs to kot pa nc. x:o)x

Aja, to bo tebe zanimal, Amis: dons sem risala! xokx

(*en logo mam v paci, ni nujno, da bo slo skoz, je pa priloznost, da mignem mal v tej smeri, ker sicer se ne lotim).

Mam polno glavo crt in tehtnic in ostalega, sem morala mal prekint, sam zdaj sem pa lacna ratala. :o|o:

a ni hec! lohk totalno fizicno garam, pa sploh nom lacna.

A napisem napoved, crtkam nekaj (pac kao ustvarjalno delo, ki ne zahteva fizicnega napora), pa postanem sestradana! :eek:

Grem nekaj pojest, pol pa se pedencat, morda kako maskico si clo ubost, ce se mi bo dal.

berem eno Coelhovo knjigo (pa sicer ne shizim nanj, dobr, pac razen na Alkimista), pa mi je zlo vsec.

Bla pri mami (je rekla da cist zgazhena zgledam :xx!: x:o)x x:Dx), se po dolgem cajtu pogovarjala s sestro, timu mal pokazala na basu par stosev.... napoved je gor, par idej za znakec mam....

Tko da, dons sem mela ultra aktivno nedeljo. xokx

ajd, uspesen in cimmanj stresen teden vsem! xcivx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

marsa, sej prav uživam....sam kakšno zabušavanje pa to res ni.... x:Dx .....

čestitke za risanje.....in naj se iz "morda" spremeni v "ziher"...... x;)x :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

skoz sem mislila da sem stari ;)

jaz tudi x;)x

lea :wOOt: ...jaz nism vedla, da imaš že štalco, pa bikeca...in celo teličke...

me ful preseneča, da druge to preseneča. le zakaj xscratchx....

kar se mene tice, pa sem se zdaj umirila... x^x jebiga, naredila sem , kar sem lahko.....

no, kako je šlo :irs:

Dans grem pa štajercem mal nagajat..pazte se me. Pa še bodigardiko bom mela zravn. x:px xsrcx

Še 2 urci, pol pa počas pičim. x;)x x:)x

:palec: uživita x:px , pa še kakšen drink na moje zdravje :inocent: x;)x

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

Oj!

šele zdaj vidim, kolk sem težila s tem izpitom... :o|o: x:Dx

ok pisala, sma nisem zadovoljna s sabo.. :sori: , 63 %, sam to zame ni dovolj...sem pa precej zadev razčistila pr seb okol tega.prvič, nisem zganjala panike brezveze, znala sem natanko toliko, kot sem mislila, torej premalo. kor drugo pa se moram bolj naučiti povezovati zadeve...torej moram imeti tokrat dovolj časa.da se najprej naučim, potem pa še povežem delovanje, kar mi je zdaj zmanjkalo...

Sicer pa so to sam kolokviji, ki v bistvu sploh ne bodo šteli na koncu, ker imam sam en izpit iz VSEGA v začetku junija...pred hudo strogo in natančno komisijo. Moram delati sproti, zato so dobri ti kolokviji, ker sem tako prisiljena...in dobro moram znati osnove, da bom lahko videla celo sliko...

fajn, da sem tko realno videla vse skupaj in precej natanko ocenila znanje... x^x , zdaj sem poštekala tudi sistem, tko da vem...

drugače pa noro uživam v šoli, sam da neb blo tolk učenja... x:px pa mal bi se menda morala zresnit, s frendico sediva v prvi klopi... x:Dx , pa se preveč zezava, čeprav ful sodelujeva, sam sva mal moteči, se mi zdi, ko so vsi ostali tolk resni...sam si skor ne morem pomagat, ko mam vedno tolk asociacij... x:Dx ..pol pa se kr reživa in dajeva pripombe... x:Ix

noro dobro se počutim, kolk sem se naučila...in kolk znam.Včeraj smo na travniku, med dišečo travo delali chi gong vaje, zajemali sonce...in počutila sem se kot na spidu...

potem pa sem dobila fotko po sms od doma, kjer je moj gospod organiziral oktoberfest...in sem se v trenutku odločila, da špricam zadnji del predavanj in se odpeljala domov...ful sem se smejala, kako je blo res vse v stilu...moški so bili vsi opravljeni v irhaste hlače ...in pripadajočo opremo...pir pa je seveda tekel v potokih, no, mal sem ga bla tudi jaz deležna... x:Ix , ah,kaj malo...nalila sem se kt kanta... x:Ix :inocent:

-----------

Todika, kako je bilo???

pa vsem thx za podporo... xsrcx

Astra

Per aspera ad astra

tole bi sicer lahko napisala v *česa sem se danes naučila* pa mi je dnevnik ljubši. čez vikend sem nekaj pogruntala. včasih mi tudi to rata, ja. glodam in glodam, zakaj me vsake tolko potegne dol, zakaj pristanem v *vrtači* (po marsino), zakaj moram stalno nekaj srat pa težit, ko je v bistvu vse ok. no, in mi kapne, da sem takšna kot tisti, ki se režejo, da se sploh čutijo, da takrat so olajšani. jaz pa očitno sebe čutim, ko sem v dreku :eek: . se kar na silo potisnem v negativo, da imam 'potem razlog za gurat naprej. a ni to bedasto. xrolleyesx

pa v bistvu sem ful vesel človek.

Ko bi vi videli nas zdajle...Poklice babica mene ob 10. zjutraj, ko sem v svojem "organiziranem neredu" delala in reče, da pride v naše kraje za nekaj dni. Povem doma, fotra itak ni, jaz pa mati sva pa v trenutku nehali delati za job, pa karkoli je ze ona delala in zaceli: http://www.cosgan.de/images/midi/haushalt/d025.gif pa http://www.cosgan.de/images/midi/haushalt/e015.gif ....itd.

Namreč moja babica je taka, da more biti vse sterilno čisto ( pa imamo pri nas doma čisto v redu ), ampak pri njej mora biti vse tipitopi, kar je pa spet pri nas težko, ker imamo velikega dolgodlakega psa v hiši x:o)x Skratka, če ni pospravljeno, poslušamo o tem več ur...dni... xrolleyesx

Tako da sva bili zdaj videti po mojem, kot v hitrem posnetku...sesat še enkrat, pomivat vse, gledat če je slučajno kakšna pikica na ploščicah, smeti nest... xrolleyesx Matr oba s fotrom, 2 odrasla pametna človeka, se jo bojita kot zmaja :fool: Škorpijonke x:Ix

Meni je sicer vseeno...dokler ne pride v moj stuk, ko me ni in začne ZLAGAT moje papirje na kupčke :wacko: Ker ko delam in se učim, imam vse popredalčkan..na kupčkih in točno vem, kam kej paše...ona pa zlaga po svojem okusu...po barvah ali pa velikostih... x:o)x Tako da....

Mene pa popoldne ne bo, ker imam študijske obveznosti, tako da sploh fajn x:o)x

Jaz sem zdaj obupala, je kot je...v mojo sobo je pa ne bom pustila x:o)x

Pa še ena novica; vem kam grem za novo leto xpartyx xpartyx

Lepo se mejte xsrcx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Astra, kul¨! x8Dx x^x

Valjdka, po takem schtr. da se mal pijuckas. x;)x x:px

Lea, ful dobr si razmisljala, tud jaz sem zadnjic, ko bla cist slabe pa custvena pa so vsi rekl "da cist rpetiravam", naj se "ze malo umirim" in tako dalje, pa sem rekla, ma ne, vsaj cutim, vsaj nisem cist otopela.

tko da, rabmo takele vrtache, ja! :vtz: x;)x

Michelle, a je devica al kozorog tvoja babica? x:px

haha, men bi se zmesal, pa bi nalasc skret mela! :vragec:

tak pressure! xrolleyesx

Boga tvoja mat. pa ti. si rpedstavljam, da si ze brez babice picajzl. x;)x

(*haha, kel smesko - s sesalcem!! x:Dx)

fak, nimam kave pa chike (ene zanic, suhe, rezkega okusa :||) na suh kadim. x:o)x xrolleyesx :o|o:

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...