Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 23

Marsa

Recommended Posts

jaz pa očitno sebe čutim, ko sem v dreku :eek: . se kar na silo potisnem v negativo, da imam 'potem razlog za gurat naprej. a ni to bedasto. xrolleyesx

pa v bistvu sem ful vesel človek.

sploh ni bedasto...važno, da si to ozavestila x!x

,,,super, ampak vprašanje je, če se boš vsakič, ko se boš spet v "vrtačo" zarila, spomnila na tole ugotovitev x?x

tudi meni so nekatere stvari zelo jasne (tudi moje bederanje in to, da moram vedno nekaj zasrat, drugače se ne počutim ok...predvsem rabim občutke krivde in potem seveda samokaznovanje...bolani vzorci, vem...ampak jih je težko skenslat)., ampak ko pride trenutek, takrat ne znam reagirati xrolleyesx

no ja, upam, da bo tebi tole šlo x!x

mogoče gre za potrebo, da se začutiš...lahko pa tudi kak drug filing...jaz sem imela druge fore, ko sem se odpovedovala svojemu obstoju (valda na čustvenem nivoju)

danes se morm na fax spravt, čeprav nisem ravno v najboljši formi :ill:

frizerja bom na jutri dop prestavla

drugače pa fullllllllll filmov v glavi...grozaaaaaaaa

ajaaaaaaaa,,,rudi je imel rdečkast urin in me je skor kap, taka panika :OO!:

samo so me pomirili, da se barva urina zajčkom spreminja :eek:

bi mi bilo neskončno hudo, če bi bilo kaj narobe z njim, ker živalce ne zastopijo, zakaj jih boli in zakaj jih potem vlačimo k veterinarju in jih tam špikajo, raztegujejo, režejo... :V:

uf...saj je ok...se moram še malo pomirit

MARSA, kakšen projekt sestavljaš?

Ful lepo, da rišeš, daj kaj na net, da vidimo kako se počutiš in kdo si v tem obdobju x;)x :palec:

ASTRA, samo da veš kje si...sedaj lahko vsaj smer izbereš...drugače pa :flowers: čestitke, da si speljala

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Sem šla računat. Škorpijon je v soncu, asc ma v Kozorogu, pa Luno v Raku...čeprav ne vem točno ure, pa nič... x:Ix

Ona je bila vedno gospodinja.

Dedek je bil arhitekt, ki ga cele dneve ni bilo doma, njen glavni cilj je pa imet vse zelo pospravljeno. Mojega fotra se mi zdi, je to na nek način prav zafrustriralo, ker pred vsakim slikanjem, ko je bil še čisto mali otrok ( pa naj bo kakršnokoli slikanje, tudi čisto zabavno ), ga je počesala na prečko in dala kravato gor. Ni se smel igrat z drugimi otroki zunaj, da se ne bi umazal. Ni smel imeti psa, da ne bi bile dlake po stanovanju. Bila je tudi "pretirano poštena".Na roditeljskih sestankih, ko je izvedela, da je šprical kaj, ga ni opravičila, ampak zraven še povedala, kakšne bedarije dela doma, tako da so ga imeli še bolj na piki... so sicer malenkosti, samo vidim, da ji to zameri...

Kaj se je iz tega izcimilo? Da je postrizen tako, da si precke niti narest ne more ( kratko ), oblek skoraj ne nosi,če ni nujno potrebno, hodi okoli v kavbojkah, meni je vedno brez debate napisal opravičilo ( čeprav sem mu že prej povedala, da bom špricala ponavadi ), imamo velikega psa, ki se lahko mirno sprehaja po stanovanju..itd.. xrolleyesx

Pa si je useeno ustvaril prav fajn lajf xrolleyesx

Tudi jaz bi najraje pustila "razmetano", samo potem jih posluša mami, da je slaba gospodinja, kar pa resnično ni.

Že tako je babi ne mara preveč....

Sem se razpisala, zdej je ap prišla...pridem kasnej kej x;)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

grozovito, z drugimi besedami.

No pr men je bla tud mama natancna pa taksna, postena in vse to, pa glej mene zdaj! :vragec: x:o)x x:Dx x:px

haha. :D

mat pa sestra, obe asc devici, to sta s prstom za mano hodili in kazali da kje je se smetno pa taksno.

saj ni cudn, da se mi je cist utrgal.

tud pr men, nc mack in tega (tooooolk prejokala zarad tega, tooooooooolk si zelela macko, nekoc jo ze kar dam privlekla, napaka!!! mat bik, se ne pusti izsiljevat in je sam rekla: "Ni govora!" :att: s TAKIM tonom in je blo konc, pol sem se shtale mela, kam naj tisto mucko bogo podturim, res je blo svasta), men mizo pospravljat pa tko....

po mojem sem tud zato tak speh. ker sploh ne rpenesem niti pikce vec tega. xDDx

ah nc, mana, en logo, ni nujno da bo sploh sel skoz (osebno mislim da itak ne, ker je oni totalen picajzl in ful komplicira)...

drugac pa sem zdaj v takem stosu, da bom verjetn kaksne rozhe risala al kaj tacga, ne recimo fac, mam dost ksihtov. x;)x x:Dx x:px

Nisem se nikol napisala, da mam ze 2 mesca pokvarjen fotoaparat, nisem hotla pisat, ker sem bla prevec slabe.

tko da ne morem dajat vec fotk gor. :o|o: :V:

mam pa vseen eno, k je vcer tamal z mobijem fotkal, ampak bas (xokx):

http://www3.shrani.si/o.php?basskita1000930.jpg

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:vragec:

morgen.... :o|o: :o|o: :o|o:

konc vikenda... xrolleyesx x^x

zlomchi zbolchku....driskica pa bruhica...smrc

pa tko sm se veselil, de bom shu she mal na gorensk...smlc...smlc

fakit

zlomk...smlcsmlcscsmlc

777 pobruhici smrdechih x:Xx -ou...tja x:)x

S L I K A ! ! !

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

evo, takle zabušavam pred računalnikom dan x:Ix

me dijaki vedno spravijo v boljšo voljo, pa itak sem vedno dobre volje v šoli.

danes dobilo ženitno ponudbo, me je en dijak iz drugega letnika vprašal,

če bi se poročila z njim x:Dx , je še rekel, da bi vse on delal, kuhal, pral,

likal in to, če pa kaj ne bi znal, bi se pa že naučil x^x

seveda je pol vprašal, koliko sem stara, pa to me sprašujejo tako drugi kot četrti letniki,

sem rekla, da to ni pomembno za pouk zgodovine, in dejal, da leta zanj niso ovira x:Dx x:Dx

skratka, pestro je vsak dan v šoli xDDx zadnjič, ko smo imeli športni dan, so me nekateri tretji letniki zamenjali za dijakinjo x:Dx x^x

pol imela še klicarijo na agencijo za opravit, grem jutri zvečer s svojim razredom v črno goro

na maturantski izlet x8Dx

mi je mami ravno prinesla jabolko, tak da grem jabolko zdaj glodat xzobkox

lep večer x:)x

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Tolk me oči bolijo da ne morem niti 15 minut buljit v monitor :xx!: Malo od suhega zraka (centralna, niti mokre brisače na radiatorju ne pomagajo xnckrivx in (verjetno) precej bolj od bolezni xrolleyesx

Čeprav je danes že bolje, sem še vedno kako svetlobno leto daleč od zdravja :o|o: in da je stanje še slabše je tudi moja najdražja zbolela :sori: ni verjela v nalezljivost (tudi če bi verjela bi se vseeno stiskala k meni, vikend bi bil preveč pust in prazen)

Astra, čestitke za trud in (po mojem mnenju vseeno) uspeh :palec: itak je vsak (posebno ponovni) začetek težak

Komaj še gledam xrolleyesx čaj in pojstla me vabita v objem x:)x

Lep večer vsem x:Xx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Luc sem popravla!! xokx Sama! :vtz:

(*pac, *popravla*, kao... x:o)x.. neky sem pac sharila... xDDx...

tko sem vcas ure 'popravljala'... pol so pac kar delale. x:px)

Tle sem mal energije spremenila, svetlobe niso ble prave (*ribja posla* x:px)...

heh, glih pravjo Jinx, TA HIP: "tako je bolje, zar ne? tako je puno bolje sve" ne mors verjet, hudo! (k sem glih svetlobe popravla xDDx)

v glavnem, mega! x8Dx x^x

grem neko osebno negyco nardit... pol pa se mal crtkat.

aja v dvigalu sem dobila par idejc... kar shinile so skoz...

pol sem tle poslusala muzko pa pospravljala, wc pomila in razno, pa kar v stoje, z ritjo migajoc x:px, crtkala ene zadevcke, ki so mi v glavo padle.

Kok dobr!!

"ne budi me!

putujem kroz zemlje daleke!" xsingx (*zdej je namrec ze ta komad) - "vrati se po mene kada prodje ovo sve"! xsingx

kok mam dobro svetlobo! xokx

milijardkrat boljso! x^x x8Dx

"sanjam! svake noci isti san... xcivx

jutro ce mi ionako pokvariti s((v)n))e---" xsingx

x;)x x:Dx xcivx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:vragec:

kurc pa arcnije... :xx!:

LIMONA!!!!!....to je zakon!!! x^x ................................................................................

.................................................................................

...(zram tequile jasno) x:Dx

pa dzholica....pa zdravje trka na vrata

she bruha se mi ne vech..................................................no...vsej dokler se kak osladn tekst kle gor ne pojau... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Aakhi nima časa odgovorit, školjki šepeta in doživlja vroče izlive x:Dx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

ne vem a nej grem spat al nej si za jest nastimam. x:o)x x:Dx

nekam sem lacna ratala.

ratatatatatala. x:px

vse tihceno, sam moje tapkanje se slis.... pa ze tolk je ura, pa je se cist temno....

hecne so tele urice.

Pr men je tud ena muha nekaj hotla crkavat, pa sem jo previdno prijela (kok je tecn, k nimas za kaj prijet) za lasek od nogce pa sem jo cez okn vrgla... ce je se pr lajfu, naj pac poleti zunaj namest pr men tlele xDDx.

Kar prletela je not pa na luc pa jo je mogoc mal 'sprzilo'...

vcer pa pikapolonca. :vio:

je not prsla, sam je ni sprzilo, sem gledala kot sokol, kdaj bo poletela da si hit nekaj zazelim, pol je pa lisica tocn tedaj poletela, ko sem enkrat pac stran pogledala.

sam sem se odlocla, da mi bo vseen zheljo/e izpolnila. xDDx

kako se rece, ko se poslovis tkole.... ?

Lahko noc? x:px

aja - na svidenje. xokx

(*al pa kot pravi ona: na sNidenje... k mi je tok zoprn, da se kar naslajam :mad2: x:px)

Picasso

mmmm, kok je dobr.... :yumy: (x;)x)

je se boljs zdajle, se bolj okusno, ko nekak 'ne bi smel'.

jem zhemljo crno pa sir pa mlek pijem. x:o)x

kar pomen, da se bom zbudila (ce bom sla spat) cist zabuhla od vsega tega mlecnega... sam se ne morem upret, je tolk nad dobr. x:px

mnjami. :yumy:

Picasso

Dobro jutro, radni narode! x:Dx Danes boste imeli lep dan, z malo soncka in okrog 18 C. Skratka precudovit dan x:Dx x;)x .

Marsa, saj ni greh, ce jes tolk mlecnih stvari. Ti kar uzivi x:)x . Jaz sem glihkar snedu mlecne strucke s sirnim namazom x:px :vio:

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

ne ni greh, sam... v bistvu skoz sam to jem skor. x:o)x x:px

no ja, ne glih skoz, sam taksno najveckrat jem, mi skor vedno pashe.

sircek pa to. xDDx

sem ze pojedla (pa ze gledam, kaj bi se kaj x:Dx)...

ce sem tamalmu cokoladko pojedla (k sem mu jo kupla)! :eek: x:o)x

tega nikol ne nardim, mrtvo hladna, briga me, ce je tisto tam, se opazim ne, me ne zanima.

Dons sem pa napadla vse kar je blo. x:px

Picasso

Ja, saj vcasih tko pride, da nam ful zapase sladko, al pa tocno dolocena hrana.. x:px :vio:

Jaz sem obozeval straccatelo (danone).... x:px x:px x:px x:Dx

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

2 de octubre de 1912

Dons zjutri sm pucala šipe s strgalom. :eek: Jebemti, se je že začel. :o|o: Mrzlo, k svina...se bo treba že začet mal z bundo spogledvt, k tole ni vse skp nč, ne. xrolleyesx

V glavnem, včer bla v totem MB, KRAAAAAAAAAAAAASNO je blo. :palec:

Bla na parih fajn pijačkah, spoznala neki novih forumovcev x:px , dobila krasno večerjo :yumy: . Kaj češ lepšga...razvajal so me. :2src: xDDx Bo treba še kdaj ponovit. Tko, 1x na mesc. x;)x x:Dx

Zvedla ene par zanimivih stvari...u iber zanimivih...od ene fejst čarovnce. :vio: x:)x xsrcx Kok bo še men fajn. xegox x;)x x:px

Todika me je pa skoz objemala. Ne da mira, hudič babji. xrolleyesx

Utrujena sm ful. :U: Bo že. x;)x

Jutro, lupčki. x:Xx

tocno dolocena hrana..

jp, k prej sem pa najprej kornflex grickala (jaz to tko na suh, namest grickalic, mam rada te 'brezokusne okuse' xDDx), pol sem pa se polento skuhala! x:o)x (odkar sem tu, je se nisem, recimo). tko da, koruza mi je pasala zgleda tud.

ja, vcas ti cist kaj nenavadnega oz. cist specificnega zadishi, pol ze rabis pac. xyesx

V glavnem, včer bla v totem MB, KRAAAAAAAAAAAAASNO je blo. :palec:

Bla na parih fajn pijačkah, spoznala neki novih forumovcev x:px , dobila krasno večerjo :yumy: . Kaj češ lepšga...razvajal so me.

xokx Gudy! xcheersx

Bunde, plasci, shipe drgnt... ne govor! xrolleyesx (jaz mam tle se ljubljanco,velik vlage)

joj kaksna sm, k p'no'u'rt. x:px xrolleyesx

pa se kar eno alergijo sem dobila! :xx!:

ocitno nekaj cveti tacga, k me tud oci mal scemijo pa tko, sem zabuhla mal pa taksna.

grozn, v glavnem... :o|o:

Picasso

dobrojutro...

kolk bi jaz še spala... nič, grem Tibetančke osvajat, pa pod tuš, pa službica me čaka... me prav zanima če bom danes jaz na vrsti in če v celoti... nekdo dokazuje na prav bedast način svoj obraz in nemoč x:Dx

aja pa aerobika me čaka :eek: sej komaj čakam, če sem odkrita... je tole za mamice rokometašic, fajn družba... itak sem se odločila da če mi ne bo se vkloplo v večjo skupino pač ne bom hodila...

lep dan si naredte :palec:

jutro x:)x

mal sm tko....khm khm....pršvasana bi bil kr taprav izraz x:Dx

nad je blo včeri :palec: res, sam fajn folk x^x bo treba ponovit še kdaj x;)x

lačna xrolleyesx

pa fasado morm še gor ruknt pol na šiht....cel dan dons :O: jao mene mili bože x:o)x

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

kwaj zej! a nič ne spite :eek: .

x:Dx

mene pa malo skrbi tale Dan. sem si že včeraj zvečer naredila plan kaj in kako bo Danes. na kaj bom pozorna, kako bom potrpežljiva, ljubezniva, prijazna, tudi in predvsem do sebe, kako bom zdrava in srečna in lepa in suha in zelo kreativna, kako si bom želela srečne in zdrave moje okrog, kako bom ena sama ženska milina, pa ne vem čisto, če bom zmogla vse skup v 17 ur stlačit xscratchx . no, zdaj imam par uric še časa, da se naštelam, da jasno, da mi bo uspelo in vse to že sem in bom še bolj še naprej. uff :switz: x:Dx

mater pa še v službi moram kaj narest, it v štacuno, v fitnes, kosilo skuhat, zobe umit,..., pa valda, še meditirat bi morala, pa....

najboljše, če se ruknem v trans, pa bo. xokx

Aja pa še to bi dodal

Klonirajte Leo in Piko Pikico, pa jih razmnožite vsako v tkole vsaj dve kopiji, da imam eno pr seb drugo pa v hladilniku x:Xx xsrcx x8Dx

:eek: :2src: :kiss:

očitno nas je več v rožicah :fiju:

Ti tudi? :vio: :onfire:

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

2 de octubre de 1912

Jst bi bila tud zalublena. :inocent:

A morte klel lušte poštenim ljudem delat? :o|o: x;)x x:Dx xsrcx

Mmmm :inocent: , a ti pripeljem s sabo dva latino americana? Sam prej moras povedat kaksna naj bosta po videzu, ker to ti pa jaz bolj tezko zberem. Karakterno bom ze izbral... x:Dx

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

2 de octubre de 1912

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...