Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 23

Marsa

Recommended Posts

Dons zjutri sm pucala šipe s strgalom. :eek: Jebemti, se je že začel. :o|o: Mrzlo, k svina...se bo treba že začet mal z bundo spogledvt, k tole ni vse skp nč, ne. xrolleyesx

V glavnem, včer bla v totem MB, KRAAAAAAAAAAAAASNO je blo. :palec:

Bla na parih fajn pijačkah, spoznala neki novih forumovcev x:px , dobila krasno večerjo :yumy: . Kaj češ lepšga...razvajal so me. :2src: xDDx Bo treba še kdaj ponovit. Tko, 1x na mesc. x;)x x:Dx

Zvedla ene par zanimivih stvari...u iber zanimivih...od ene fejst čarovnce. :vio: x:)x xsrcx Kok bo še men fajn. xegox x;)x x:px

Todika me je pa skoz objemala. Ne da mira, hudič babji. xrolleyesx

Utrujena sm ful. :U: Bo že. x;)x

Jutro, lupčki. x:Xx

Ste pa pičke! x:Dx :vragec: Lahko bi povedale, sem mela cajt včeraj! xrolleyesx x:o)x

Behind every bitch there is a guy that made her that way.

Sheakespeare

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Mmmm :inocent: , a ti pripeljem s sabo dva latino americana? Sam prej moras povedat kaksna naj bosta po videzu, ker to ti pa jaz bolj tezko zberem. Karakterno bom ze izbral... x:Dx

Eh...še to se mi manjka, da se zatrapam v nekoga, k je na faking drugem kontinentu. :vragec: xrolleyesx :xx!: x:Dx

Ste pa pičke! x:Dx :vragec: Lahko bi povedale, sem mela cajt včeraj! xrolleyesx x:o)x

Ej, dečva, ne siki, k je že od sobote v dvojčkih napisan, da greva, tak da :att: NEA SERI! :vragec: x:Dx x;)x

Pa drugič...sam ti je lohk vorngi žal. x:px x;)x

Eh...še to se mi manjka, da se zatrapam v nekoga, k je na faking drugem kontinentu. :vragec: xrolleyesx :xx!: x:Dx

Ej, dečva, ne siki, k je že od sobote v dvojčkih napisan, da greva, tak da :att: NEA SERI! :vragec: x:Dx x;)x

Pa drugič...sam ti je lohk vorngi žal. x:px x;)x

Kaj dražiš zdej, drugič prej povej! x:Dx x:px :vragec:

Sheakespeare

Dons zjutri sm pucala šipe s strgalom. :eek: Jebemti, se je že začel. :o|o: Mrzlo, k svina...se bo treba že začet mal z bundo spogledvt, k tole ni vse skp nč, ne. xrolleyesx

V glavnem, včer bla v totem MB, KRAAAAAAAAAAAAASNO je blo. :palec:

Bla na parih fajn pijačkah, spoznala neki novih forumovcev x:px , dobila krasno večerjo :yumy: . Kaj češ lepšga...razvajal so me. :2src: xDDx Bo treba še kdaj ponovit. Tko, 1x na mesc. x;)x x:Dx

Zvedla ene par zanimivih stvari...u iber zanimivih...od ene fejst čarovnce. :vio: x:)x xsrcx Kok bo še men fajn. xegox x;)x x:px

Todika me je pa skoz objemala. Ne da mira, hudič babji. xrolleyesx

Utrujena sm ful. :U: Bo že. x;)x

Jutro, lupčki. x:Xx

JUTROOOOO tudi tebi x:Dx vidim da ste zabavali, vteško x:Ix

no ane, na Štajerskem je vedno noro dobr....sploh v Mb je ena posebna energija x:Xx

dobrojutro...

kolk bi jaz še spala... nič, grem Tibetančke osvajat, pa pod tuš, pa službica me čaka... me prav zanima če bom danes jaz na vrsti in če v celoti... nekdo dokazuje na prav bedast način svoj obraz in nemoč x:Dx

aja pa aerobika me čaka :eek: sej komaj čakam, če sem odkrita... je tole za mamice rokometašic, fajn družba... itak sem se odločila da če mi ne bo se vkloplo v večjo skupino pač ne bom hodila...

lep dan si naredte :palec:

Fino Ksenia,

jaz spala slabo edino sanjala ssem lepo....v sanjah se mi je nonstop izpisovala beseda LJUBEZEN x:Dx

Aja meil mi včeri ni delal. Upam , da bo danes boljš :vragec:

Imejte se skrajno fajn xsrcx

Mjevemu očetu so odkrili že treje mesto raka :V:

jaz sploh ne vem več kaj naj jima rečem, kako naj bom tudi jaz močna...potem pa kadar sem sama kar odbluzim v neke moje filme, da se vsaj takrat umaknem.

verjamem, da bo vse vredu, ker enostavno moram verjeti

kakšna grozna jesen...pa ravno letos, ko sem dihat začela

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Drdan x:)x Kva dogaja? x:o)x No, svečano objavljam, da sn s flatom zaključu, ostala so še sam mickena opravila, ki so več al manj posledica mojga zaguljenga horoskopa, asc device zlasti. x:o)x Pa končn sn mal jeseni :2src: zaužil, tud s papcanjem kostanjev in odličnim sauvignonovim moštom x:px . Hm, kaj se še kaj dogajal? :unsure: Kaj morm, emšo dela svoje, spomin peša xnckrivx Ajaaaaa......včeri sn morau do onemoglosti Pikico objemat x:px x:Dx , eno čarovnico klarus spet poslušat x:o)x , no Todika pa je k običajn kliznla takoj k je slišala, da prihajam, pol pa se po pomot prehitr vrnila pa sn jo za kravatlc, ni mogla zviznit več nikam. :vragec: Booogaaa :sori: x:Dx Pa enga simpa lnf mladička sn spoznal. :palec: No, tko nekak......

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Drdan x:)x Kva dogaja? x:o)x No, svečano objavljam, da sn s flatom zaključu, ostala so še sam mickena opravila, ki so več al manj posledica mojga zaguljenga horoskopa, asc device zlasti. x:o)x Pa končn sn mal jeseni :2src: zaužil, tud s papcanjem kostanjev in odličnim sauvignonovim moštom x:px . Hm, kaj se še kaj dogajal? :unsure: Kaj morm, emšo dela svoje, spomin peša xnckrivx Ajaaaaa......včeri sn morau do onemoglosti Pikico objemat x:px x:Dx , eno čarovnico klarus spet poslušat x:o)x , no Todika pa je k običajn kliznla takoj k je slišala, da prihajam, pol pa se po pomot prehitr vrnila pa sn jo za kravatlc, ni mogla zviznit več nikam. :vragec: Booogaaa :sori: x:Dx Pa enga simpa lnf mladička sn spoznal. :palec: No, tko nekak......

Ti si pa tud pička :vragec: x:Dx že veš zakaj! x;)x

Sheakespeare

Mjevemu očetu so odkrili že treje mesto raka :V:

jaz sploh ne vem več kaj naj jima rečem, kako naj bom tudi jaz močna...potem pa kadar sem sama kar odbluzim v neke moje filme, da se vsaj takrat umaknem.

verjamem, da bo vse vredu, ker enostavno moram verjeti

kakšna grozna jesen...pa ravno letos, ko sem dihat začela

xsrcx xsrcx

Mana, kako se pa zdravi?

Mojemu prijatelju so namreč tudi odkrili raka, pa je zvedu za frekvenčno terapijo, ki jo je pogruntal nek dr. Riffe že kakih sto let nazaj. Je članek o tem v Vivi. Premalo vem, da bi kaj trdila, ampak mislim, da je ta terapija že marsikomu pomagala.

Pa neke biološke razstrupljevalne tablete je (kombinira s strogo dieto), ki so pomagale prijateljevemu očetu, da se pozdravi, potem ko so ga zdravniki že odpisali.

Morda lažno upanje, a če te zanima, mi piši.

Vse dobro.

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

A nisva rekla, da to med nama ostane? :o|o: :vragec:

Bemu dede, sploh se ne morš več na njih zanest. :vragec:

Kaj kaj, saj tist da sn ves polubčkan pršu domov sn pa zamolčal..... xcivx x:Dx x:Xx

K. Čapek

Hm, kolk jaz vem maš ti vrhovnega poveljnika, k ga morš ubogat, tko da ne piš zdej tu si z mano..... :vragec: x:Dx

Sva skregana xrolleyesx tko da kr bo, pa bo! :vragec: x:Dx x;)x

Sheakespeare

:lol: No, pol pa ok. x;)x A s pozdravu ženo? :vragec:

Ne sam pozdravu, še par lubčkov sn ji odstopu...... x:px x:Dx Škoda, da jih ji nisi sama prenesla, bi nam blo prav lepo.... xcivx :vragec: x:Dx

Sva skregana xrolleyesx tko da kr bo, pa bo! :vragec: x:Dx x;)x

Že spet? :inocent: Ja bo, ja, spet boš piz.la pa klela pa jamrala...... x:px :vragec: x:Dx

K. Čapek

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...