Ksantipa007 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Eh, to spet nek čudn rek......pr nas rečemo.....kar se mora je težko! Štajerci mate neke svoje finte! Kdaj bo otvoritev tvojga fleta? Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Ne sam pozdravu, še par lubčkov sn ji odstopu...... Škoda, da jih ji nisi sama prenesla, bi nam blo prav lepo.... Drugič, k bo bl pr močeh. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Heh....se pa vam dopadejo, zgleda, Ksantipa..... Mislim, halo, če nekaj moraš, je vedno težko, logika. Tko k če si nekaj želiš pa ne smeš....... Ne bo otvoritve, sn že povedu! Sam kak obisk kdaj......darila zaželjena. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Drugič, k bo bl pr močeh. Okidoki. Pa glej, da boš ti tud................pr močeh. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Heh....se pa vam dopadejo, zgleda, Ksantipa..... Mislim, halo, če nekaj moraš, je vedno težko, logika. Tko k če si nekaj želiš pa ne smeš....... Ne bo otvoritve, sn že povedu! Sam kak obisk kdaj......darila zaželjena. Sej pravm, štajerske finte! Sem imela darilo, pa ga nisi hotel! Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 ...pač ne dam vsaki! Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Okidoki. Pa glej, da boš ti tud................pr močeh. Jst sm zmer pr močeh...a pol lohk kot darilo sebe prnesem? Bemu, Mickeni, v tvoji družbi zmer pokvarjena ratam...dej gmah! Dobr, da maš tok razumevajočo bejbo, jst bi te že zdavni nalomila. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Mana.. , v bistvu ne morem reči nič pametnega na tole..Samo želja, da boš dovolj močna, da prestaneš, kar vam je namenjeno... ______ V mb ste bili ? ..pa noben javil... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 ...pač ne dam vsaki! Si morm sama vzet! Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Jst sm zmer pr močeh...a pol lohk kot darilo sebe prnesem? Bemu, Mickeni, v tvoji družbi zmer pokvarjena ratam...dej gmah! Dobr, da maš tok razumevajočo bejbo, jst bi te že zdavni nalomila. Lohk. Pismo, zakaj le, kaj sn te spet všpiču? Babe Si morm sama vzet! No, ta bo težka. Bi reku skor mal utopična ideja..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 eno čarovnico klarus spet poslušat pazi, da te ne začaram v žabo There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 pazi, da te ne začaram v žabo :OO!: No, ajd. In ko me bo pol ena kušnla se bom spremenu v princa na beumu konju......pa še bogatga povrh. Se bi dal tko zment? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 :OO!: No, ajd. In ko me bo pol ena kušnla se bom spremenu v princa na beumu konju......pa še bogatga povrh. Se bi dal tko zment? ne, če te bo kera kušnala...boš krastača če te bo pa keri kušnu, boš pa konj v belem mercedezu There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 :OO!: No, ajd. In ko me bo pol ena kušnla se bom spremenu v princa na beumu konju......pa še bogatga povrh. Se bi dal tko zment? Odvisn ktera bi te mogla, da bi to ratal! ne, če te bo kera kušnala...boš krastača če te bo pa keri kušnu, boš pa konj v belem mercedezu Hehehehe! Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Ti tudi? sam kaj ko je to eno tako nemogoče bije There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Tole sem včeraj slišala, pa mi je ostalo v spominu... Najprej se rodimo,potem umremo, vmes pa mal živimo...(Woody Allen) Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 ne, če te bo kera kušnala...boš krastača če te bo pa keri kušnu, boš pa konj v belem mercedezu Čarovnica, pa še zlobna povrh. Bog dej, da ti mašina na metli zruži.... Odvisn ktera bi te mogla, da bi to ratal! Hehehehe! Prava.... Da si neuš čeljusti izpahnla..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 V mb ste bili ? ..pa noben javil... AstraEh, zanč sm se ti ponujala, k s bla v Lj, pa s bla u iber bizi, zdej pa...pozabla ...že tko sm se s tremi različnimi menla in sm kumi uskladila tole...porka fix...pa naslednjič...mislim, da bomo kr kmal spet gor...so se eni neki duvali, da bi blo treba mal skp it čagat. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 ...že tko sm se s tremi različnimi menla in sm kumi uskladila tole...porka fix...pa naslednjič...mislim, da bomo kr kmal spet gor...so se eni neki duvali, da bi blo treba mal skp it čagat. Verjetn ni treba vprašat kteri? Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Eh, Pika, tole sam mal škorpijonsko želo pičilo... Sem bila še včeraj zmačkana od nedelje... , potem pa me je tamala zvlekla v shoping, ker kao nekaj nujno rabi... ..in se je zavleklo na debele tri ure, gospod pa je sam komentiral...lepo, lepo, kolk pa je tole koštalo????..sam je tamala rešila situacijo,ko je rekla, ati, a nisem lepa v temle ...pa so moje lacost teniske in njihova cena zdrknile v pozabo... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 hops hops kaj to počujejo moji eksterni avdiokolektorjičaramo There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Verjetn ni treba vprašat kteri? NNajbrž res ne. Gremo delat...čau. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 NNajbrž res ne. Gremo delat...čau. Čauči! Naslednič pa ne pozabte name! Bomo dar mar nardile! Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 17. oktober 2006 Ksantipa nekam gobcna zadnje cajte! Jaz pa se spravljam pod tus, k mam pol ginija. Joj kok je tecn to, se po vseh teh letih mi je tecno. sam je pa fajn to opravt, ce mas moznost, jaz sem si jo nekak pravzaprav izsilila - ker se ni oni cajt minil...ampak sem kar mal nervozna, a si predstavljate, kar mal treme mam! sam se kavo spijem... (se mal odlasat je lustn )... aja Mana - drzte se! (*nimas kaj razen dobrega posiljat, ne nase naveshat nic, ti kar dihaj, bo za vse dobr ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Mana Marsa, fajn zrihti... jst sem zadnjič v enem obisku tolkrat noge gor pa dala da imam za deset let v dobrem (naredil okrog 10 ultrazvokov, neki ne štimam, sem baje izziv - blagor men vsaj enmu... haha v ponedeljek grem spet) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts