Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 23

Marsa

Recommended Posts

Eh, to spet nek čudn rek......pr nas rečemo.....kar se mora je težko! :vragec: x:px x:Dx

Štajerci mate neke svoje finte! x;)x x:Dx :vragec:

Kdaj bo otvoritev tvojga fleta? x:px x:Dx x;)x

Behind every bitch there is a guy that made her that way.

Sheakespeare

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Heh....se pa vam dopadejo, zgleda, Ksantipa..... :inocent: Mislim, halo, če nekaj moraš, je vedno težko, logika. Tko k če si nekaj želiš pa ne smeš....... :vragec: x:Dx Ne bo otvoritve, sn že povedu! Sam kak obisk kdaj......darila zaželjena. :vragec: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Heh....se pa vam dopadejo, zgleda, Ksantipa..... :inocent: Mislim, halo, če nekaj moraš, je vedno težko, logika. Tko k če si nekaj želiš pa ne smeš....... :vragec: x:Dx Ne bo otvoritve, sn že povedu! Sam kak obisk kdaj......darila zaželjena. :vragec: x:Dx

Sej pravm, štajerske finte! x:Dx x;)x :vragec: Sem imela darilo, pa ga nisi hotel! :vragec: x:Dx

Sheakespeare

Okidoki. Pa glej, da boš ti tud................pr močeh. :vragec: x:Dx

Jst sm zmer pr močeh...a pol lohk kot darilo sebe prnesem? :inocent: x:Dx Bemu, Mickeni, v tvoji družbi zmer pokvarjena ratam...dej gmah! :vragec: Dobr, da maš tok razumevajočo bejbo, jst bi te že zdavni nalomila. :vragec: x:Dx

Mana.. :sori: , v bistvu ne morem reči nič pametnega na tole..Samo želja, da boš dovolj močna, da prestaneš, kar vam je namenjeno... :detelca:

______

V mb ste bili ? :ermm: ..pa noben javil... :o|o:

Astra

Per aspera ad astra

Jst sm zmer pr močeh...a pol lohk kot darilo sebe prnesem? :inocent: x:Dx Bemu, Mickeni, v tvoji družbi zmer pokvarjena ratam...dej gmah! :vragec: Dobr, da maš tok razumevajočo bejbo, jst bi te že zdavni nalomila. :vragec: x:Dx

Lohk. x:px :vragec: Pismo, zakaj le, kaj sn te spet všpiču? :inocent: Babe xrolleyesx x:Dx

Si morm sama vzet! x:px x:Dx :vragec:

No, ta bo težka. x^x Bi reku skor mal utopična ideja..... :vragec: x:Dx

K. Čapek

:vragec: xcivx pazi, da te ne začaram v žabo :frog:

:OO!: :switz:

No, ajd. In ko me bo pol ena kušnla se bom spremenu v princa na beumu konju......pa še bogatga povrh. Se bi dal tko zment? :inocent: x:Dx

K. Čapek

No, ajd. In ko me bo pol ena kušnla se bom spremenu v princa na beumu konju......pa še bogatga povrh. Se bi dal tko zment? :inocent: x:Dx

ne, če te bo kera kušnala...boš krastača x^x če te bo pa keri kušnu, boš pa konj v belem mercedezu :vragec: :o|o: x:o)x x^x xcivx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Odvisn ktera bi te mogla, da bi to ratal! x:px x:Dx x;)x :vragec:

ne, če te bo kera kušnala...boš krastača x^x če te bo pa keri kušnu, boš pa konj v belem mercedezu :vragec: :o|o: x:o)x x^x xcivx

:palec: Hehehehe! x:Dx xsmx

Sheakespeare

:o|o: x:Dx x:Dx Čarovnica, pa še zlobna povrh. Bog dej, da ti mašina na metli zruži.... x:px :vragec: x:Dx

Odvisn ktera bi te mogla, da bi to ratal! x:px x:Dx x;)x :vragec:

:palec: Hehehehe! x:Dx xsmx

Prava.... x;)x x^x

Da si neuš čeljusti izpahnla..... :o|o: x:Dx

K. Čapek

V mb ste bili ? :ermm: ..pa noben javil... :o|o:

Astra

Eh, zanč sm se ti ponujala, k s bla v Lj, pa s bla u iber bizi, zdej pa...pozabla :inocent: ...že tko sm se s tremi različnimi menla in sm kumi uskladila tole...porka fix...pa naslednjič...mislim, da bomo kr kmal spet gor...so se eni neki duvali, da bi blo treba mal skp it čagat. x:px

...že tko sm se s tremi različnimi menla in sm kumi uskladila tole...porka fix...pa naslednjič...mislim, da bomo kr kmal spet gor...so se eni neki duvali, da bi blo treba mal skp it čagat. x:px

Verjetn ni treba vprašat kteri? x:Dx :vragec: x;)x

Sheakespeare

Eh, Pika, tole sam mal škorpijonsko želo pičilo... x:px

Sem bila še včeraj zmačkana od nedelje... x:Ix :inocent: , potem pa me je tamala zvlekla v shoping, ker kao nekaj nujno rabi... xrolleyesx ..in se je zavleklo na debele tri ure, gospod pa je sam komentiral...lepo, lepo, kolk pa je tole koštalo????..sam je tamala rešila situacijo,ko je rekla, ati, a nisem lepa v temle xflirtx ...pa so moje lacost teniske in njihova cena zdrknile v pozabo... x:px

Astra

Per aspera ad astra

Ksantipa nekam gobcna zadnje cajte! x;)x x8Dx

Jaz pa se spravljam pod tus, k mam pol ginija. Joj kok je tecn to, se po vseh teh letih mi je tecno. :o|o:

sam je pa fajn to opravt, ce mas moznost, jaz sem si jo nekak pravzaprav izsilila x:px - ker se ni oni cajt minil...

ampak sem kar mal nervozna, a si predstavljate, kar mal treme mam! xrolleyesx x:o)x

sam se kavo spijem... x;)x (se mal odlasat je lustn xDDx)...

aja Mana - drzte se! xcrossfingx

(*nimas kaj razen dobrega posiljat, ne nase naveshat nic, ti kar dihaj, bo za vse dobr x;)x xyesx :palec:)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Mana :sori:

Marsa, fajn zrihti... jst sem zadnjič v enem obisku tolkrat noge gor pa dala da imam za deset let v dobrem (naredil okrog 10 ultrazvokov, neki ne štimam, sem baje izziv - blagor men vsaj enmu... haha v ponedeljek grem spet)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...