Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 23

Marsa

Recommended Posts

Druidka xsrcx

Jaz sem doma...je bilo hitreje, kot sem si mislila.

Jutri pa grem in me ne bo do petka...samo grem šele popoldne....

Pa naša družbica gremo rezervirat Brno ali Prago v Collegium :palec: x;)x Da se zdej skeširam za NL in potem decembra dokončno "bankrotiram" s tekočim denarjem za darila...prav kmalu bo spet ta čas, se veselite? x;)x

No lepo se mejte

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Fajn se mejte bejbe, Michelle in Druidka!! :palec: x8Dx

Onix, fajn, da si se spravil na sprehod, jaz sem tud prej se kar en giro nardila, ko sem smeti odnesla...

en trance nabijam z enga radia internetnega...

morda se spravim se mal risat....

kok sm lacna skoz neky... :|

aja seveda, dons je dan hrane! x;)x x:px xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

aerobika za menoj, 12 deklet plus tista ki obvlada... smeha polno, kolobocij še več... ker vem, da v ponedeljek ne izvem nič pretresljivega, grem v torek spet jesss ;) če se druge mame ne premislijo...mater bom lepa x:Dx (kolk je lažje tečt 6 km ;))

Čau folk! x:)x

uf, 10 strani ste natapkal odkar sem bila zadnjič gor :eek:

jaz pa bla na prevajalski delavnici, mal na morju, neki se celo z motorjem vozila.. fajn podaljšan vikend, čeprav kar utrudljiv.. pa zbolela sem končno na zares, se mi še od izpitov vleče.. tko da sem si zdaj vzela dan, dva dopusta in spim, spim, spim in čajčkam...

včer bla na flamenku, prvič.. jao, kok to boli moj ego xrolleyesx ko se sama seb zdim tam totalno štorasta in mam ful težave uskladit roke, noge pa še migat zraven xrolleyesx sem rekla frendici, da me bo zihr minil po dveh tednih pa da je njena naloga, da me zvleče vsakič, če se bom še tolk upirala x:px x:o)x

nič. fajn bodte, grem jaz še mal bluzit...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Jp, glih prej sem gledala: 34 strani?????????? :eek:

a ga nisem glih zadnjic odprla - novga? x:px cvekatele. xDDx

a tko, zbolela? :sori:

a kej rabis? :8):

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

thanx, nič, sej me crkljajo xsrcx

ni tko panike, prehlad pač, limonce pa med pa te fore.. pa ful, ful mi paše spat, saj po moje sam to rabim...

aja, točno, moj dragi ta vikend spoznal my family.. brez mene x:o)x ker sem bla na morju.. in je mel idejo, da bi motor dol na morju pri frendu spravla, da se bomo pozim kej vozil.. pa sem rekla ok, sam ga boš moral it iskat :inocent: svaka mu čast, jaz ne vem, če bi se lotila tega... pol bla pa še fora, da so neki čudn vžigal motor in je svečke zalil in sta pol skupi z očitom pol ure motor popravljala x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

sjeos x8Dx

matr. sm vidla tam da se mick neki kreti kok sm skliznla spet xcivx :vragec: matr dedc....k je ves cajt tam za voglom čaku da se js odstranim, pol si je šele bliz upu :vragec: x:px sam ga zajebala pol pa po drugi strani pršla, ni mel spasa x^x x;)x x:Dx ma nad ste no xsrcx x:)x sm že tih x:o)x

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Jaz vedno speljem kar si zamislim, babnca tečna nepotešena :vragec: x:px x:Dx

Bomo še vidli. :o|o:

O, Todi. xsrcx

Pršla s kina, zvedla, da moj bratranc hod z enom mojo bivšo učenko... x:o)x Kul. Upam, da je fajn dečva, si je neki koleno poškodovala. xsrcx

Hm...a čm it spat al še mal bluzit. :inocent:

Se mi zdi, da so ble zadnji mesec same lekcije v mojem življenu...šele zdej prav začenjam živet...pa še velik me čaka. :vio:

Pravkar bila deležne ene radosti zakonskega življenja... :bomb:

Prejšnji teden mi mizarji končno naredili še drug del kuhinje, mal manj fensi, ker je sam delovni prostor..danes pa sme izkoristila luno v devici in od jutra premeščam, čistim, mečem stran in tako... x^x zdaj pa pridejo gazda domov...vidi kup polnih škatel, ki sem jih sortirala po vrsti odpadkov, da jih jutr odpeljem v keson...in začne brskati po njih... :OO!: ..kaj vse to boš stran vrgla?????..in je razstavil vse škatle in pregledal vsak komad, obtolčene piskre, zguljene plastične posode in tako...potem sem stala zraven in pojasnjevala, zakaj gre kaj v smeti...no, dva lonca smo obdržali,ker sta kao še dobra... xrolleyesx

glavno, da je lev mal poorjovel po bajti, da se vidi, da ma kontrolo...zdaj pa gre lahko spat.Z mirno vestjo, ker je še enkrat pokazal, kdo je gazda in da jaz že ne bom enih piskrov brez kontrole stran metala... :xx!:

še dobro, da sem čist na izi... x:Dx ..sem se mu sam smejala..in mal siknila...lubči, če si že tolk razpoložen za delo pr bajti, pol pa greva zdajle nardit, kar te prosim že ene pol leta...pa nikol ne utegneš... x:px

Astra

Per aspera ad astra

Ojla mladina x:Xx

Dan sem začela več kot zblojeno :blink: ko je budilka začela zvonit, se nisem mogla spomnit zakaj zvoni, sem jo ugasnila in spala spanje pravičnega naprej. Sem domnevala, da prejšnji večer nisem skenslala alarma od ponedeljka :rolleyes: domneva je bila seveda hudo napačna....o stanju čez eno uro, ko sem dojela ne bi šla v detalje :fiju:

Vsa delovna vnema, ki se me je polotila čez vikend je čudežno izpuhtela :vragec: sem se milo priporočila Vsevišnjemu za več volje in delovne vneme, pa ni kaj hudega haska bilo čutiti. Med popoldansko siesto, sem uspela meditirat v soskladju z žarkom in sem se zbudila kako uro in pol kasneje :OoO: mislim, da namen je bil definitivno dosežen, ker sem se očitno res čisto sprostila.

Ker tudi volje do gospodinjenja ni bilo na spregled, sem določila ribji dan, kar pomeni, da kuhajo za nas zunaj naše enote (beri moje kuhinje). Doma imam prepoved kuhe, peke, cvrtja rib.

Ker je bil dan že itaq zblojen sem začela z desertom na začetku s Saher torto, malce jo je še od vikenda ostalo, v bistvu bolj čiščenje ostankov.

Na GR-ju opazila, da postavljajo oder, sem se že videla, kako skačem na BFM koncertu x:Dx pa očitno ne bo nič iz tega je pa Študentska arena, tako da ne zamudit, tisti, katerim je namenjena Študentska arena

Tudi jaz danes uspela dobit knjigo, ki jo čakam že nekaj časa, pa itaq me je popadlo neko besnilo kupovanja knjig, 4 so izkupiček tega tedna, od tega sem samo 1 res potrebovala, pa še konec tedna ni. No je pa že skoraj vikend, jutri je sreda x:px

Druidka, lepo se imej v ČG, sem ti kar folš za žur, ki ga boš imela x:)x

Aakhut, spljoh nisi original z bruhci in ostalo spremljavo, moja razširjena družina je imela istovrstno izkušnjo, seveda sem se jih izogibala kot :vragec: +

Drugače pa vse na juhu kot vedno, jutri je še en dan, kjer bom dirjala iz enega dela mesta v drugi del mesta, od zjutraj do zvečer se že počutim kot Modri dirkač x:o)x

Upam, da vam bo današnji žarek izpolnil vaše želje :kiss:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

čau :palec: x:Dx

Stane, itaq omladinec po veroizpovedi x:Dx :palec:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Cosma :palec: x:Dx x:Dx

K fizičnemu čiščenju spada tut psihično, ane?...zjutraj se zbudila z novim uvidom v zadeve, pa sem se mal zjokala...potem pa izpljunila ven iz sebe...tako da tisti, dobro jutro mucika :2src: ni glih mel pričakovanega učinka x:px

danes še čiščenje II.del... :o|o: ...saj ne vem, če naj bom vesela, da sem si končno uredila pralnico, 39 stopnic nižje... :xx!: ..ker zdaj pa nimam več izgovora in oni gromozanski kupi umazanega perila gredo v pranje...da sledi likanje ni treba omenjat, menda... xrolleyesx

menda bo dež od jutri dalje... :xx!: ..izkoristite sonce današnjega dneva... xsrcx

Astra

Per aspera ad astra

aja seveda, dons je dan hrane! x;)x x:px xDDx

Aha, zdaj pa vem, zakaj sem v Zvezdi podlegla torti (k jih drugače ne šljivim pet posto), pa zvečer sem se basala s hrano x:o)x

..danes pa sme izkoristila luno v devici in od jutra premeščam, čistim, mečem stran in tako...

A to je pol tut blo :eek: zato sem v službi "pometala stran" - v kletni arhiv (upsi, arhivirala) skor celo omaro starih fascikolov, pa take lepe nalepke zanje sem izdelala x^x ) pa nove fascikle pripravila...res sem bila pridna x8Dx

Upam, da vam bo današnji žarek izpolnil vaše želje :kiss:

No, meni ga je in čudeži se res dogajajo x^x

...oni gromozanski kupi umazanega perila gredo v pranje...da sledi likanje ni treba omenjat, menda... xrolleyesx

menda bo dež od jutri dalje... :xx!: ..izkoristite sonce današnjega dneva... xsrcx

Joj, jst mam tut tako situacijo :V: pa glih likat ne maram :xx!:

Zadnji dan sončka praviš...ja pol pa še skočim na bajk (tut včeraj sem x^x , lepo meditirala in to, sam v glavi se mi je pa vrtelo ful), v košarico nabašem pesjanko, pol pa wooo-hooo rajža :switz: xyesx

Aja, včeraj šopingirala: rezultat: blazno dobri čevlji (fajni za brcat :inocent: ) taki masivni in to (Yellow Cabs) pa še boljši CD (Earthsongs) od Secret Garden xbendx glih za pomeditirat mal xDDx

Tak x^x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

zdaj sem mal brala za nazaj...

Aliana... :sori: :detelca:

Selene :palec: , da uživaš, fajn, da ste se našle takole, ko imate skupne interese.. x^x

Mich.. xrolleyesx ..đizus...si kr predstavljam, boga tvoja mami...tašči ne moreš tolk iskreno povedat, kot recimo mami, pa verjetno sam trpi in odšteva ure...

Sam nam, ki nismo udeleženi, je pa smešno brat, ko si tko živo predstavljam... x;)x

---------

Demonstrativno sme vrgla v smeti una dva"kao še dobra" piskra, v pričakovanju, kaj bo rekel gospod.Sam, ko ne bo rekel nič, ker niti opazil ne bo... :o|o: , ko on kuha, mamo vedno "ribji dan"...(beri Cosmo) x:px x:Dx

Astra

Per aspera ad astra

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...