Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 23

Marsa

Recommended Posts

No, meni ga je in čudeži se res dogajajo x^x

Aja, včeraj šopingirala: rezultat: blazno dobri čevlji (fajni za brcat :inocent: ) taki masivni in to (Yellow Cabs) pa še boljši CD (Earthsongs) od Secret Garden xbendx glih za pomeditirat mal xDDx

:palec: d best, vesela zate in za čudeže, jaz za svoje še molim x:)x . Za čevlje pa nadčestitka, jaz kupujem ene jesenske že od sredine avgusta, pa še nič všečnega videla :sori: ...eh sej bo....

Mich.. xrolleyesx ..đizus...si kr predstavljam, boga tvoja mami...tašči ne moreš tolk iskreno povedat, kot recimo mami, pa verjetno sam trpi in odšteva ure...

Sam nam, ki nismo udeleženi, je pa smešno brat, ko si tko živo predstavljam... x;)x

Demonstrativno sme vrgla v smeti una dva"kao še dobra" piskra, v pričakovanju, kaj bo rekel gospod.Sam, ko ne bo rekel nič, ker niti opazil ne bo... :o|o: , ko on kuha, mamo vedno "ribji dan"...(beri Cosmo) x:px x:Dx

Astra

He, tašče, na to temo sploh ne bi razpredala, Mich pa čist štekam x;)x x:Dx :vragec: in stari okrušeni počeni lonci :O: kadar moja tašča reče, da je česa škoda ji takoj nesem domov in rečem, da jaz tega itaq ne uporabljam in je škoda, njej je pa še všeč, pol se pa buni, k ni uporabno ampak stran vržt je pa res škoda x:Dx .... no sem si pa prvoščla ene par čistk, k je ni blo zraven, lonce in pokrovke, pa jogurtove lončke, še od njene mame in babice :C: fijuuuu je letel....pol je rekla ja ooooooh škoda.....ja res je škoda prostora, k zadnjih 20 let ni uporabila, odkar so izumili rostfrei lonce.

Ribji dan je pri nas zapovedan dan x:Dx nekak si nisem na ti z morsko hrano, gremo raj jest ven, kjer znajo pripravit ribo, jaz res nisem kaj hudo nadarjena v tej smeri, golaže, jote, vampe :O: pa doma cmarimo.

Zdelele letim imam en hudo dober opravek, Marsa, maserka sprašuje po tebi x:Dx x?x

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Day 3 z babi x;)x

Danes gre domov. Jaz sem spala nekoliko dlje, ona je ustala skupaj s fotrom ob petih in od takrat se sliši, da nekaj prčka v spodnjem štuku x:Dx x:Dx Sem si potem dala kar une "zamaške" v ušesa, k jih imam v knjižnici, kadar se učim. Pa saj jo imam rada, pa vse...sem tudi vesela, ko gre x;)x Pa moti me po eni strani, ker sem prejšni teden naredila totalno čistko spodnjega štuka, ona pa zdaj puca za mano. Zložila sem vse tako kot je nam všeč, ona pa zdaj dela tako, kot se njej zdi, da je funkcionalno zloženo...

Ah sej bo konec teh dogodivščin kmalu. Jaz grem pa itak v Lj... :palec:

Zdaj pa na hitro še zver na sprehod peljat, potem se pa počasi pripravit.

Pridni bodte :2src:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Jaz tud s čepki v ušesih spala dons.. sva prehlajena oba, pa se pol ljubko stisne k men in mi direkt na ušes žaga x:o)x x:Dx

clo se spravla iz postelje, da bi šla na predavanje, ki je seveda odpadlo.. tko da sem zdaj doma, se odločla, da skenslam faks še danes do konca in počivam, napišem un esej za jutri in počivam, kaj skuham vmes in počivam.. pa še en stroj perila operem, me ni blo kaj dost doma zadnje čase pa se je samo nabiralo.. likanje pa mene ne mara, jaz pa njega ne tko da se tega ne gremo x:o)x

maček neki tečen, ker nočem imet več vrat priprtih, da bi se not in ven sprehajal, je premrzlo.. bo treba nekaj pogruntat, po moje mu bom hrano na balkon dala in eno toplo gnezdece mu naredila, da bo tam spal in bodo vrata ponoči zaprta, kadar me ne bo doma.. saj je itak večino časa zunaj..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

:palec: d best, vesela zate in za čudeže, jaz za svoje še molim x:)x .

Hvala x:Ix

xsrcx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Dons je 7 let, odkar mam vozniski izpit. x^x xokx

kdo bi si mislil, tedaj se mi je zdel, da nom nikol iz zacetniske.... wow!

vcer pa je blo 6 let, odkar je fotr umrl... skoda k ni vedu, da vozm, skoda k ni vidu tima nikol.

Sta pa vcer pa dons zame posebna dneva, da ju moram prav obelezit.

Tok hepy da cist konc.... xsrcx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ma ne bom... ceprav se komaj zadrzujem. x:px xDDx

dreams come true pa to. xDDx

vse mi je slo na roko, vse je blo najboljs mozno k je lohk blo.... pa se ponoven dokaz, kako je fajn kar lepo zaupat v lajfu. x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

thank you bejbs!! :kiss:

je fajn, k cutim, ko mi privoscite da se mam fajn, dbest obcutek je to, ce ti kdo privosc, da se mas dbest. xsrcx

xsingx x;)x

Picasso

:irs: Marsa, d best, vesela zate x:Xx

...pr men ni blo kakih čudežev še za videt, računam, da se mi še pokažejo x:Dx kmalu.....

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

ma ves kok sem jaz, sam shit k ne znam bit umirjena, me odnese, vrze iz centra....

jaz pa bi rabla mal zemlje spet pocas.... x:Dx x:px

Picasso

:vragec:

morgen.... x:)x x:)x x:)x

driskica pa bruhica chudezhno izginili... x^x x:)x

verjetno posledica obzharchenja... x:Dx x:Dx x:Dx

name pa ni kej posdebi tole delovalo.... :inocent:

razen, de sm she mal povechal selekcijo med folkom.... :vio:

pa biu do enih she mal bl nashpichen, drugih pa spljoh nism shpichil... x:Dx x:Dx x:Dx

dons grem pa konchno KORG-a kupit.... x:)x x:)x x:)x

bo treba spet mal nove muske narest... x:)x

zlomk....tralala

777 ozharchenih x:Xx -ou na chudezhni rilc... x:)x

pa konchno nej se zhe chudezh zgodi pa mi SLIKO poshlte... x:Dx

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

obstaja afirmacija Vsi moji odnosi so harmonicni...

zdajle razmisljam, da to zivim. mega.

ful sem v dobrih odnosih z ljudmi. x^x

ravno sem pisala mail mitji, da sem rpav ponosna na naju! x^x

kok sva res frenda, kok sva bla dobr par, kok sva se dobr razumela in kokr sva bla norca tud in ves schtraufenpacht ki je bil... sva pa tok bla zrela zdaj... da svaka nama cast! :vtz:

16 let skup (prav zivela, drugac sva bla se od prej par) dva taka powerja! sco scena pa to, kaj vse je blo... madonca!!!

"Zivljenje - to niso dnevi, ki so minili, pac pa dnevi, ki smo si jih zapomnili". xrainbowx

Picasso

..evo me nazaj... smo neki cajta ZIVELI ZDRAVO.... x:Dx x:Dx x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

pisuka... zgleda da tale zadeva okol zeljaXmilijon v teh dneh res deluje... sm si zazelu, da bi Pika narisala srcka in voila... jebela cesta-zdaj si moram pa sam se nehat zelet, da bi ona umrla... :vragec: x:Dx x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Jp Kukica, dobr izraz si nasla! xokx x;)x

o lej ga samsona!!! x:Xx :palec:

aja ("Zivimo zdravo al kaj je ze blo")! x:px (:sori: :o|o:)

Picasso

pisuka... zgleda da tale zadeva okol zeljaXmilijon v teh dneh res deluje... sm si zazelu, da bi Pika narisala srcka in voila... jebela cesta-zdaj si moram pa sam se nehat zelet, da bi ona umrla... :vragec: x:Dx x;)x

Hudiči s(M)o neumrljivi! :vragec: x:px x:Dx

Na, še enga. xsrcx x:Xx x;)x

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...