Samson23 18. oktober 2006 Prijavi Deli 18. oktober 2006 o lej ga samsona!!! aja ("Zivimo zdravo al kaj je ze blo")! ( )..jah sem pa ke dobr post res blagodejno vpliva na clovekovo zdravje, cetudi le LNF-jevski... ..P.S.: rabim se dodatne studije, da bom tole lahko statisticno dokazu... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. oktober 2006 Prijavi Deli 18. oktober 2006 ...js pa čist naspidirana....pa dneve sem že vse pomešala.....počutje odlično..... .... marsa...dbest.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. oktober 2006 Prijavi Deli 18. oktober 2006 piiiizdaaaaa..... :!!: :!!: :!!: sm shu gobe zalit....pa vse splesnil.... :xx!: od ucheri... fak!!! zlomk....grrrrr tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. oktober 2006 Prijavi Deli 18. oktober 2006 ...pa je šel pridelek.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. oktober 2006 Prijavi Deli 18. oktober 2006 ...pa je šel pridelek.... jap... :xx!: ampak.....zdej vem, kje sm napako naredu... nam vech... mam pa she dva hobaka....tko de bo she kej pridelka... zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. oktober 2006 Prijavi Deli 18. oktober 2006 Kaj ti to, šampinjone gojiš? Ful fajn, čist not sem padla v tale znanstveni esej al kaj naj bi že to blo o spolu in razlikah.. sam sem zdaj mal čez polovico, pa sem se spomnila, da bi še nekaj nt vtaknila, pa ne vem kam naj še eno urco sem si dala cajta, pol pa šibam.. mačkonu sem košaro ovila z armafleksom in jo postavla na balkon, da vidmo kaj bo porekel na to drugač sem pa spala ful danes, do 5h s par krajšimi prekinitvami... Marsa.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 18. oktober 2006 Prijavi Deli 18. oktober 2006 mačkonu sem košaro ovila z armafleksom in jo postavla na balkon, da vidmo kaj bo porekel na to iiiiiiiii jaz bi tudi mela mačkona. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 mačkonu sem košaro ovila z armafleksom in jo postavla na balkon, da vidmo kaj bo porekel na to jao mi smo pa našega psa v zamrzovalni skrinji imeli, zarad izolacije pa ni nič rekel , da mu neb pasal...res je malo čudno zgledalo, ko so ljudje prišli prvič k hiši, sam pol ko so pa vidli, da smo mu še grelec namontirali ej to so se pa prav čudli eh grem spat, se niši neče kregat zaj....zgleda da vsi blodijo za srečnim kozmičnim žarkom....jaz mam totiga oblivanja z gama žarki puno kapo, zarad mene naj me kr preskoč ajd bogec idima zaj spat, nea vidiš kak so ludi ftrujeni ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Faca, lia. Kok se men zeha...pa sm že 2 uri pokonc. Joj, dons bo spet pestro...delam do 11h, pol grem v mesto zrihtat zavarovanje, pa končno kupit zvarek za moje ledvice, potem grem za naš klub ene stvari po bankah rihtat, potem grem delat v drugo službo do 19h, ob 20h pa na sestank...če nommela srečo, bom ob 22h doma, šla pod tuš in padla dol. Krasno. V soboto sm zmenjena za drink, pa ... eh... No, ja...sej bo dogajal, k bom jst hotla tko, a ne? Lep dan..jutr je že itak petk. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Samson, lej ga Pika, kaj je spet s tvojimi ledvicami??? Pr nas se tudi nekaj močno okol mačke govori, nekako kaže, da bomo novega člana dobili... Včeraj sem gledala 9/11...čist pretresena.In se čudim, kako američani ne spregledajo, pozabljajo, da je moč v množicah...potem pa se na domačo sceno spomnim... zadnjič se pogovarjala z nekom v mb o teh lokalnih volitvah...je rekel, naša lista bo dala glas Pivcu.Sem rekla, ok, sam saj veš, da človek rad preveč popije? Pssst, se je oziral okoli, tole pred volitvami ne sme na dan...itak pa je tak človek potem lažje vodljiv... :xx!: In berem izjavo Petra Jančiča, glavnega urednika Dela, zakaj se posvečajo predvsem Jankoviču...v smislu, da delajo afero za afero?..ker je Jankovič najverjetnejši novi župan Lj in je treba ljudem povedati, kakšen je, zato brskamo in brskamo...in poslušam izjavo Stojana zdolška na TV...kako komentira najnovejšo afero, ko je "slučajno" prišel na dan predčasno osnutek revizijskega poročila o jankovičevem delovanju v času Mercatorja...pričakovala sem, da bo rekel, da je treba TAKOJ raziskati, kako je poročilo nepravilno prišlo na dan...on pa govori o tem, da so tam noter resne obtožbe(mimgrede, kolk sem brala, same za lase privlečene zgodbe)...in da morajo ljudje razmisliti,če želijo takšnega župana...me zanima, kolk bo TV namenila časa jankoviču, da razjasni obtožbe... Money makes the world goes round.... :xx!: ...in ne rabim gledati filmov o Ameriki, dovolj je, da se ozrem okoli sebe... režim se, kako je Jan resno vzel volitve, letos prvič voli....zdaj pa preučuje vse letake, bere, kaj kdo obljublja...in komentira.Je rekel, najraje bi volil Pivca, vedno, ko grem skozi mesto, mi dajo na njegovem štantu kruh z zaseko in kozarec mošta... Delam se, da je luna še vedno v devici... ...še današnji dan bom posvetila bajti...sem že zjutraj spraznila ogromno vzidano omaro na hodniku, svašta, kaj vse je tam noter... ...zdaj sem si vse zložila na hodnik, da ne moreš niti hoditi, to je edini način,da naredim, kot je treba...prisilim samo sebe... učit bi se morala, da ne bom potem spet jokala, kako mi zmanjkuje časa... na štajerskem še vedno sonce... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Pika, kaj je spet s tvojimi ledvicami???Eh, kaj bi blo...neki jim ni prov. Mal me na levi strani boli, pa sm mela že ena dva mesca nazaj vnetje in antibiotike, pa mi vsi govorijo, da naj se bl s tekočino pucam...mam pa zdej en zvark ogledan, k baje dobro dene, pa grem dons sestavine kupt...koprivo in zlato rozgo. Sej bo vredi, čuj. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 meni pa nekaj prostata nagaja, a je kak zvarek tut poti tovrstnim tegobam?Haha...ja, en strupen. pika, poštimi si ledvice! da si mi v sredo zdrava ko drenAh, to ti sploh ne uide. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 A oleander?Ne, cianid. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 cianid? a to je un Bayerjev proizvod k pomaga tut proti migreni? No, vidš, sej poznaš...kaj me pol sprašuješ? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Eh, kaj bi blo...neki jim ni prov. Mal me na levi strani boli, pa sm mela že ena dva mesca nazaj vnetje in antibiotike, pa mi vsi govorijo, da naj se bl s tekočino pucam...mam pa zdej en zvark ogledan, k baje dobro dene, pa grem dons sestavine kupt...koprivo in zlato rozgo. Sej bo vredi, čuj. če ni prehudo, men pomagajo herbion kapljice za mehur in ledvice. moja zdravnica pravi, da če jih pravočasno pričneš jemat, se vse lepo pocajta brez antibiotikov. probaj. http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 če ni prehudo, men pomagajo herbion kapljice za mehur in ledvice. moja zdravnica pravi, da če jih pravočasno pričneš jemat, se vse lepo pocajta brez antibiotikov. probaj.U, sej to pa mensezdi mam že doma. Hvala, bom pogledala. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Čak, čak, jst zdej tega žarka ne zastopim A še zmeri traja (tko me je "informirala" prjatlca, baje je blo na TV), da bo trajal nekak do tega vikenda?K jst sm mislila, da je zadeva že passé... Drgač pa...jst bla tut pridna: zvečer sem oprala žehto, ki se pere na roke , skuhala bobiče (bodo gveral vsaj 3 dni), očistila in dala sušit listje stebelne zelene (za zimske župce)...sm strašno ponosna nase Tak You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Evo, poročilo: maček preživel, prišibal iz grmovja, ko sem dvignila ruleto, drugač sem ga pa včer zvečer vidla, da se je zrinil v košaro in spal not, tko da je očitno poštekal kako in kaj.. ma ja, kolkor ga poznam, mu je še vedno boljš bit zunaj zaprt, kot pa noter... zdaj pa leži na mojih kolenih in na ves glas prede Hehe, Lia, zmrzovalnik WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 ...pogrešam mojga mačkona Nasploh mi je tečn, k mi nič štirinožnega razposajenga ne bluzi po flatu.... Sam kaj k sn tolk mal doma. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 meni pa nekaj prostata nagaja, a je kak zvarek tut poti tovrstnim tegobam? menda pomaga analni seks, da stimulura delovanje prostate... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 ...pogrešam mojga mačkona Nasploh mi je tečn, k mi nič štirinožnega razposajenga ne bluzi po flatu.... Sam kaj k sn tolk mal doma. jp, jaz mam tud zdaj ful slabo vest, ko me nič ni, pa ful malo spim doma sam se trudim ga vozit s sabo, kadar se le da pa kvalitetno izkoristit skupni čas... sej se ma čist fajn... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 menda pomaga analni seks, da stimulura delovanje prostate... Astra Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 jp, jaz mam tud zdaj ful slabo vest, ko me nič ni, pa ful malo spim doma sam se trudim ga vozit s sabo, kadar se le da pa kvalitetno izkoristit skupni čas... sej se ma čist fajn...Ma ja, saj mačkoni znajo zlo koristno in nedajimjedolgčas preživljat čas tud sami s seboj.....spanje do nezavesti. Le kak lohk tolk spijo, modeli? Hehe, v pozi k jo maš na ikonci je moj znal ure in ure na napi poležavat..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 utrujena sem... ful sem utrujena... sploh ne spravim železa k pravim vrednostim... ne razumem zakaj še vedno pada...grem zdejle mali kosilo pripravit, pa ful dobre bularje sem ji kupla, je ful hepi... pa včeri dva odbita puloverja... jo razvajam mejte se Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 19. oktober 2006 menda pomaga analni seks, da stimulura delovanje prostate... Astra utrujena sem... ful sem utrujena... sploh ne spravim železa k pravim vrednostim... ne razumem zakaj še vedno pada...grem zdejle mali kosilo pripravit, pa ful dobre bularje sem ji kupla, je ful hepi... pa včeri dva odbita puloverja... jo razvajam mejte se oj ksenia, ves, zelezo se blazno tezko nalozi, mors ohoho se matrat, ce ces z naravnimi zadevami (s hrano, pijaco itd.) ga nadomestit oz. manko... tko da - ne obupat!! to je normalno, da se dolg nic ne pozna. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts