Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 23

Marsa

Recommended Posts

utrujena sem... ful sem utrujena... sploh ne spravim železa k pravim vrednostim... ne razumem zakaj še vedno pada...

grem zdejle mali kosilo pripravit, pa ful dobre bularje sem ji kupla, je ful hepi... pa včeri dva odbita puloverja... jo razvajam ;)

mejte se :palec:

Ksenija, si slabokrvna?

Pri nas je to v družini, kot mala sem bila tudi jaz, trenutno pa je ok. Moja mama pa je bila pred leti 2 meseca v bolnici zaradi tega. lansko leto pa je spoznala enega zdravnika, ki ji je kri 'dofilu' ali pa nekaj takega. Ji je zelo pomagalo.

Če imaš velike težave, lahko povprašam, kako je s tem. Vem edino, da je prek vez hitro prišla na vrsto.

Če te zanima, pošlji OS.

x:Xx

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

trenutno bi jaz morala bit tam ;)

mam en svoj način zdravljenja... pa vidit moram kaj bo v ponedeljek povedal ginekolog, hvala, če bom potrebovala ti javim na os...

Marsa, fora je v tem da kljub tabletom, sokovom, dodatkom železa mi je v 3 tednih vrednost še padla.

in ja tud tamala je slabokrvna :sori:

hvala vama...

sem pa se zaradi počutja odpovedala teku... z glavo skozi zid pa ne morem... v glavnem vrednost hemoglobina neverjetno nizka, da železo ne omenjam... jutri grem spet ta hudo kri dat...

pol se pa sprašujem zakaj imam skoz občutek da sem zadeta x:Dx

grem zdejle fatirat ;)

:vragec:

moirgen.... x:)x x:)x

hecn dan tole dons.... :vio:

kr ene bivsjhe se najavljajo.... xrolleyesx

pa na kavico, pa kosilo v nedeljo....babe trapaste... xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

bomo vidl...hehe... x:Dx

drgach pa priprave na vikend... x:px

spet bo jako fejst zhur... x:o)x x8Dx x:px

3 nochi pa modna v soboto...sfukan bom k prasc... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk...tralala

777 jutranjih x:Xx -ou na rilcheta.... x:)x

S L I K A

aja ASTRA....rezultati revizije so bli napovedani , da pridejo ven pred volitvami in niso prishli "SLUCHAJNO"....tko de napachno pishesh...kot vedno ko je kak VASH v igri :xx!:

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

mam en svoj način zdravljenja... pa vidit moram kaj bo v ponedeljek povedal ginekolog, hvala, če bom potrebovala ti javim na os...

Marsa, fora je v tem da kljub tabletom, sokovom, dodatkom železa mi je v 3 tednih vrednost še padla.

hvala vama...

sem pa se zaradi počutja odpovedala teku... z glavo skozi zid pa ne morem... v glavnem vrednost hemoglobina neverjetno nizka, da železo ne omenjam... jutri grem spet ta hudo kri dat...

A imaš slučajno tudi pogoste glavobole?

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

hvala vama...

pol se pa sprašujem zakaj imam skoz občutek da sem zadeta x:Dx

grem zdejle fatirat ;)

TI čist preveč Fatiraš :vragec:

bi morala Vatirat x^x in se razvajat x:px

:D vatirat!! a to mislis - v vatkico zavita scena pa to? :8): xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

utrujena sem... ful sem utrujena... sploh ne spravim železa k pravim vrednostim... ne razumem zakaj še vedno pada...

Ksenia, sodelavka je imela pol leta nazaj podobne probleme (ful nizek železo, kljub dnevnem doziranju s kelati - žel.pripravki). Gini. je pogruntal miome (so baje ful pogosti pri ženskah), u glavnem, šla jih je izrezat (k so ful porabljal kri pa to) in je bila takoj boljša (nič na smrt utrujena, s podočnjaki, pošastno kožo barve mrliča...

U glavnem, dej giniju namign kva če so miomi (baje se vidijo z UZ - nism expert, vpraši TriplaX) - zadevce izrežejo in je pol boljše; slaba stran je, da se nekaterim ženskam miomi ponavljajo :sori:

Čestitke za bulerje x:)x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Aakhut, itak, da ne bova prišla nikamor s tole temo, zato sam mal pojasnila...

poročilo je bilo napovedano, vendar revizija še ni končana in ker so volitve pred vrati, pa mal zamujajo, je delno revizijsko poročilo, ki še ni niti uradno niti končno...po"nevemopokakšnipoti"... :inocent: prišlo v javnost.

In omenila sem Stojana Zdolška zato, ker ima zdaj neverjetno velik za povedat, kako tole diši na kriminal in tako, bil pa je 8 let x!x odvetnik Mercatorja, torej prav v tem času, pa tudi osebni Jankovčev odvetnik....in do pred dvema dnevoma tudi odvetnik firme Elekta, torej firme, ki je v lasti jankoviča mlajšega...do pred dvema dnevoma, jasno?

v bistvu mi dol visi, sploh pa ker nisem iz lj...je bil sam komentar povezan s filmom...

---------še vedno sonce na štajerskem... x^x

Astra

Per aspera ad astra

Aakhut, itak, da ne bova prišla nikamor s tole temo, zato sam mal pojasnila...

poročilo je bilo napovedano, vendar revizija še ni končana in ker so volitve pred vrati, pa mal zamujajo, je delno revizijsko poročilo, ki še ni niti uradno niti končno...po"nevemopokakšnipoti"... :inocent: prišlo v javnost.

In omenila sem Stojana Zdolška zato, ker ima zdaj neverjetno velik za povedat, kako tole diši na kriminal in tako, bil pa je 8 let x!x odvetnik Mercatorja, torej prav v tem času, pa tudi osebni Jankovčev odvetnik....in do pred dvema dnevoma tudi odvetnik firme Elekta, torej firme, ki je v lasti jankoviča mlajšega...do pred dvema dnevoma, jasno?

v bistvu mi dol visi, sploh pa ker nisem iz lj...je bil sam komentar povezan s filmom...

---------še vedno sonce na štajerskem... x^x

Astra

hvala za podrobne informacije....sm gledal na na TV SLO 1 dnevnik...dfrgach pa itaq ne mislim da bi lahko s tabo kam prishel x:Dx ...kaj shele odshel x:Dx ...pa s temo ali brez nje... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Mene prav čudi, da ne razkrijejo vse pi.darije enga mb kandidata, k bi Direkt meu 14 dni kaj pisat..... xcivx x:Dx Sam sem slišal o njem od ljudi iz njegove neposredne bližine, pa ne morm verjet, da si nekdo tak spljoh dovoli kandidirat, niti da ga podpira ktera od strank. Ko to slišiš in uvidiš, uvidiš tud, da je vse skupaj ena velika farsa, volilna kampanija in vsi dogodki povezani z njo pa larifari na kubik....... x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Mene prav čudi, da ne razkrijejo vse pi.darije enga mb kandidata, k bi Direkt meu 14 dni kaj pisat..... xcivx x:Dx Sam sem slišal o njem od ljudi iz njegove neposredne bližine, pa ne morm verjet, da si nekdo tak spljoh dovoli kandidirat, niti da ga podpira ktera od strank. Ko to slišiš in uvidiš, uvidiš tud, da je vse skupaj ena velika farsa, volilna kampanija in vsi dogodki povezani z njo pa larifari na kubik....... x^x

da o drnovsjhkovem "nevtikanju" ne zgublamo besed... :xx!: :xx!: :xx!:

zlomk...tralala

a ma kdo danes popoldne težave s SIMOBILOM ? al se je mene telefon naveličal?????

mogoche se je pa sam sebe...pa je samomor naredu... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk...tralala

Utrujena...že cel dan okol letam, zdej pa še na en sestank..vmes sam za pol ure dam pršla, da sm eno solatko vase vrgla, zdej pa naprej. :xx!:

Včasih si grem prov na živce, k mam tok stvari na kupu... xrolleyesx

Ma, sej bolš to, k pa doma sedet in gnit za računalnikom. :o|o:

Še jutr, pol pa vikend...pa izležavanje. x:px x;)x x:Dx

jaz sem pa po dolgem času mal sama doma.

Svečke gorijo po celem stanovanju .. muzika na cd-ju ... mal plešem .. pa pospravljam .. pa tipkam .. tolk luštn mije, da sploh ne vem kaj vse zdajle bi.

Pol pa k draggiju po kovter ...

Joj, joj, kadar se tko počutim ponavad kontra sledi. x:Dx x:Dx

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Ful sm utrujena...Mantis, zna bit tud....se pravi, glavo pokonci. :palec:

Mal sm spet udne volje. x:Ix Pa FUL me špika desno, v pljučah...pa kva hudiča je zdej to? Kr naenkrat je začel...mislm, dej, stegn se že baba, pa dej gmh. :vragec: xrolleyesx

Oči se mi ful zapirajo, tko, da morm vsaj še pod tuš, pol pa v večni pokoj. x:Dx x;)x

Ma, jutr bo bolš...ponavad me zmer ob večerih kej prime, da mam kr ene glupe napade. Eh, ja...staramo se. x:Ix

jao pika xrolleyesx kakšne maš

A ne. xrolleyesx x:Dx

Piki, mogoče bi pa mogla mal smanjit svoj urnik :o|o: ... cel dan se ženeš, zvečer pa vse pride za tabo...

Eh, ne, ne, še kej si naložit...pol maš manj cajta za razmišlat in sam padeš v postlo. x:Ix

Končno sem se zbudil :eek:

Me je Aiwek v torek zvečer na en drink povabila in ................. sem prišel domov v četrtek zjutraj xnckrivx neprespan in (že) mačkast

Vmes, v sredo, sem za dobro uro celo odspal pri xsrcx zdaj bi mi njen objem napolnil baterije, sam v pojstli se bom bolj slabo spočil in naspal xrolleyesx

Ampak naju čaka nadvse prijeten vikend x:px xcrossfingx

Grem vas malo brat in (upam) nadaljevat zasluženi spanec

Gomilo x:Xx v sanjsko deželo, pa še en nahrbtnik x:Xx naj šerpa odnese proti strehi sveta za eno lunatko

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Ok ledvice gor ledvice dol, a obstaja še kak lek za prostato, domač čaj, ne vem pomada, zvarek, asana, al moram pod mus spremenit spolno usmeritev?

Glej na to kot na skrb za zdravje in razširjanje obzorij x;)x (pa še česa drugega) x:Dx

Luxury can be bought but class is a natural attitude

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...