Ksenia 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 jst pa šokirana nad obnašanjem določenih osebkov (in ne nič ni tole povezano s forumom)... mogoče bom končno spregledala in ukrepala, aleluja.... Pikica upam, da si urediila aja mogoče se vpišem na fitnes... baje je čist prazen, bom še vidla... če bom končno naredila to kar nameravam, bom imela čas... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 3. oktober 2006 ti mash tako postavo....mal shpichasto... haha, pa se mal tud okroglo, ipak. Hvala ti aakhut za gesto zandjic. sory ker sem se tko hitro pobrala - mi ni blo vec za bit, pol pa, saj ves, kaksna sem - se odlocim in pichim, nic ne cincam... pa se tko kot pepelka (sam seveda ne tok kjut ).Mi je pasal it pesh dam.... noge so me kar nesle (ko jih nisem za ples tok porabla). je skratka pasal se mal zluftat, pa tud od nedelje sem pol vec mela, k sem ful nekaj okol skakala. Tko da, sory ker nisem dobr izkoristla gestoslave. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 kako opravichvanje zej to klele... si mi shpichasta bl ushech... zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 3. oktober 2006 nc hudga, seb sem pa *oboja*. (vsec - spicasta in okrogla/mehka ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 Ta teden sem pa easy Sem se sprijaznila, da bo do petka grdo vreme in sem cool Mal bom stvari poštimala po bankah in raznih uradih...........v službi so nam ene delnice šenkali in sem dobila že avgusta pošto domov, da si moram odpret račun kamor mi jih bojo nakazali in sem seveda pozabila danes pa cela panika v službi, ko se vse babe pogovarjajo, da so jih včeraj nakazali Jast pa nč in kličem kot obsedena v kadrovsko kaj zdej, pa so rekli, da ni panike............mam čas še do januarja Sam zdej morm pa res to še ta teden zrihtat, če ne bo spet prej lepo vreme, pa bo spet kriza z opravki Pa z mojim vidcem se po vsej verjetnosti dobim ........komaj čakam, on me zna tako lepo pomirit Od petka naprej, pa spet po starem Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 ... ce tole ni šala mala,To nikakor ni šala! Deloma sem tudi sam padel na finto. K sreči z enakim rezultatom. Na oni strani je bil podstavljen en EXE. Danes lahko vsak pošlje mail, tako da falsificira ime pošiljatelja itd.x!x Ker ni šala, ne poskušajte odpirati! x!x Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 3. oktober 2006 OJ!!!! Mitja ocitno se ni dobil mojga maila, jaz pa nisem hotla bit prepametna!vendar - NICESAR ne odpirajte, to posto takoj vrzte v smeti, skenslite, dilitnite!!!!!!Hvala vsem za obvestilo o tem! saj bo Mitja temo odprl in obvestil vse o tem... tema: http://www.lunin.net/forum/index.php?showtopic=7538 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 Napeto obdobje zadnjih nekaj dni na vseh področjih življenja napetosti, konflikti in "nesporazumi" v RL (na vseh področjih: od medsebojnih odnosov do prometa in tehnike ) in v @lajfu Se sicer ne dam motiti in celo uživam v vsem skupaj čeprav me je vmes že grabilo vzdušje :xx!: ampak se ne dam Dobre volje sem in tak bom ostal!!! Cashy, to obljubo mi je dala v prvi uri poznanstva ( + 38 mačk in en konj , psa mi je pa že štartu pripeljala ) Mana, take želje pridejo z leti Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 imamo obdobje a? se mi zdi, da se vse seseda kot hiša iz kart... ampak ugotavljam da postajam močna, trmasta, da me ne spravi iz tira niče... ugotavljam, da povem kar mislim (Pikica še en odgovor na neko tvoje postavljeno vprašanje) IN NE GLEDE NA ODGOVOR SEM MIRNA.. SEM POVEDALA IN NIMAM MOČI NAD IZIDOM, SEM MIRNA IN (ups velike črke) ni mi žal.. tako čutim pa basta... če se spomnim preteklosti - ful sem se zapsihirala če sem koga malce prizadela s svojim razmišljanjem in občutenji... nikomur ne želim slabo in nikogar ne želim prizadeti s tem, da povem kar čutim... in kljub temu da veliko postavljam z izrečenimi ali napisani besedami na kocko, da mogoče izpadem da dušim,se ne bremenim več... povem in pustim... pa se bolje počutim. Naj tisti ve, sej ne pričakujem nič, samo povem... zakaj že zdejle pišem to prehlad se me loteva... sej vem imunski sistem v kurcu... kri v kurcu... voda v kurcu... služba v haha kurcu, parterski odnos v - a naj napišem? in jaz uživam v trenutku - trenutno berem Rod jamskega medvedamejte se Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 hej folk! glihkar prišibala domov, komi čakam tuš...prevozile s frendico dopoldne skor v šusu iz Benetk z motorjem, prej pa 24 ur na ladji.. Krf je ful luštkan, še bolj dbest je, da sem moji naj frendici s sabo domov pripeljala in da trenutno (po 2 letih in pol) nimata več namena kam hodit... V glavnem, dogajal, jedla sem ko pujs, po 5x na dan, očitno morala nazaj dobit vse tist kar sem zdele zgubla med izpiti in tem.. se vozila z motorjem po Krfu, par ful lepih destinacij odkrila.. žurala.. travmirala, jokala, mah vsega je blo... nič, grem pod tuš, berem vas pa po moje jutr... (pa bratec me je vmes v 3. letnik vpisal skor ne morem verjet, da mi je uspelo...) WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 IN NE GLEDE NA ODGOVOR SEM MIRNA.. SEM POVEDALA IN NIMAM MOČI NAD IZIDOM, SEM MIRNA INBlagoslov na tole karma jogo There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 Sm se spravla ob 8h mafine delat. Pol sestavin mi j emanjkal, pa sm kr neki not zabrisala, pa so ok. SM že 2 zmazala. Dons je tak, mal čudn dan. Nism slabe volje, samo, zjutraj je blo kr boleče od ta rdeče...kera rima. Pol sm misnla popoldne na ene prijatelje, k so se poslovil od enega fanta... pa tko...sm pol mal žalostna. Mislim, ta dogodek me je razžalostil, k vem, kok je hudo. Nč, ne bom morila tuki. Lepo ajite. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 3. oktober 2006 j*. Napadi al kaj!Pha! da se nou kdo us*! x!x sam k folk ves vesel klikne (=nimajo0 vsi duha v sco ) Mi ko posiljamo tele scene, je tak *LN mail*... obvestilo in je vse zivo not, kar je novega pa tko, avec seveda stil svojstven , ne bi marsa tkole suhoparno napisala , tko da... v glavnem, shtala! :xx!: sam je skor hecno in duhovito, kako pridejo zadeve.matram se z *N* (sem pa recimo napisala: onesnazevanje, viroze... itd. kdo bi si bil mislil, da bomo "mi okuzevali" ).Pismu. skratka: clowk bi mel tkole (ce ne bi bil glih borc v lajfu) lohk pravzaprav dost vseh teh j* in bi se vdal in si rekel: dost mam.In ko pridem do te tocke, ko si glih recem, ej dost mam... si pa recem: ej, v bistvu pa nimam dost!!!! se se bomo zezal. a ni boljs, kot pa zatravmirat...mah.... lajf. saj je hecn. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ROTI 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 Pobožala sem našo psičko in iz njenih hvaležnih oči ,sem prebrala, da sem dobila za danes dovolj ljubezni. Ampak sem se odločila poljubiti še vse svoje drage za lahko noč. ENAKO ŽELIM VSEM,LJUDEM x!x MISLI SO ČAROBNI DEL NAS SAMIH IN VODIJO NAS NA KRAJE,KJER NI LOČNIC NITI OMEJITEV Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 skratka: clowk bi mel tkole (ce ne bi bil glih borc v lajfu) lohk pravzaprav dost vseh teh j* in bi se vdal in si rekel: dost mam.In ko pridem do te tocke, ko si glih recem, ej dost mam... si pa recem: ej, v bistvu pa nimam dost!!!! se se bomo zezal. a ni boljs, kot pa zatravmirat...mah.... lajf. saj je hecn. Fajn si to povedla. Za raznorazne lajf situacije. Na ktere se da pogledat tud k na hecne, pa še zdravo je Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 PP nisi povedala kako je bilo z vpisom? Jaz imela precej bizi, ne preveč produktivno. Letela k zdravnici, pa je imela sistematiko. Šla naju v MGL vpisat, šele 9ga vpisujejo. Začela urnik sestavljat, pol predmetov še ni razpisanih. Ql je to, da jutri štartava s salso Sem naju ponovno v začetni tečaj vpisala, ker sva že vse pozabila. Ma super bo Bila na drinku s frendico, mi je dve verižici prodala...pridna ...sva se menile za orientalske skupi, pa ne bo šlo zaradi salse Škoda... Me čaka jutri tak zoprn dan :xx!: ...moram samo pozitivno štarta ...yessssss Napisala miljon mailov upam, da bo komu kaj koristilo...če pa ne, pol nič Grem makeup dol praskat Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 men se je pa nesprejmljiv zdel dab pa z luninganeta pršu virus čprov sm taprvo na to pomisla........sam pol se mi je zdel pomota ziher al kej....zato sm pa marsi vse skp poslala, da pogleda kao no sm še kle KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 3. oktober 2006 Fajn si to povedla. Za raznorazne lajf situacije. Na ktere se da pogledat tud k na hecne, pa še zdravo je a ni hec, kot se znava bockat, kok mava v 1ih lajf situacijah cist podobna stalisca... Jp..glih dons se mi je odprla modra misl:Ko si prehodil... hm...pozabla. skratka, ko mislis da je to ze cist tumach, si glih na polovici (nekaj skandinavskega al kaksnega ) men se je pa nesprejmljiv zdel dab pa z luninganeta pršu virus that' s the spirit & loyalty! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 čaki da začne kišta štekat....moj dec ne vem č bo reku kej o lojalnosti sm mu prej pravla tole, pa je reku da škoda da ga nism fasala....če res pol gor neb mogla več pa tedi k so hekal je tud prjavu da je zihr kdo k njegova babo tolk gor visi kt js deci KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 jaz bi čist po dvojčevsko tole odprla, če ne bi tukaj prej prebrala, da gre za virus hvala za obvestilo Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 Jp..glih dons se mi je odprla modra misl:Ko si prehodil... hm...pozabla. skratka, ko mislis da je to ze cist tumach, si glih na polovici (nekaj skandinavskega al kaksnega ) that' s the spirit & loyalty! Ko si že tako daleč, da ne moreš niti koraka več, si prehodil ravno polovico razdalje, ki si jo sposoben prehoditi.Jaz tudi dons prebrala Zakaj pa jaz nisem bla nič izrebana? Svine, sigurn golfate , al se pa preveč s športom hvalim, pa delujem da že super fajn zdravo živim in ni potrebe potem po nagradi Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 a ni hec, kot se znava bockat, kok mava v 1ih lajf situacijah cist podobna stalisca... Itak No, mene sicer realizacija pri prej omenjanem včasih đebe, sam mi je pa bliz tako razmišljanje......in če ga le uspem v kritičnih trenutkih "ujet" tko tud ravnam......pa še za zlo ok se vedn izkaže. Dans, čist drgačna situacija sicer, sn npr. tud neko zgroženost in užaljenost kao čutu v konfliktu z osebo s katero se ponavad ok štekam.....če bi tko razmišljal, se bi izognu dveurnem tumbanju in (v sebi) zgražanju pa mulopasenju, pa še hecn bi mi blo. No, še dober, da imam tu tud astro varovalo, kot strelc zlo hiter pozabljam kao "slabo".....pa me vsaj do naslednjega dne najmanj mine.....Izjeme potrjujejo pravilo. čaki da začne kišta štekat....moj dec ne vem č bo reku kej o lojalnosti Hahaha, una je bla dobra, kak si že rekla nekje, nekak......da te bo zabil do nafte Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 ni potrebe potem po nagradi na de naush kle utrujala prou po svinjsko... pa she brez virusa je zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 Sej res, čist pozabila na tradiconalnih 777 večernih Tvoja loterija mi je full bolj všeč, vedno izžrebana Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 3. oktober 2006 Zakaj pa jaz nisem bla nič izrebana? Svine, sigurn golfate , al se pa preveč s športom hvalim, pa delujem da že super fajn zdravo živim in ni potrebe potem po nagradi - hejjjjjjjjjjj!!! kok se jaz rada smejem! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts