Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 23

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 4,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Prej sem imela vedno nizek pritisk, pa niti par ur nisem zdržala brez hrane, ne da bi se začela tresti.

a to je od tega??? :eek: :eek: sem mislila, da se to samo meni dogaja (iz povsem neznanih razlogov) ...

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Deli na socialnih omrežjih

sem iz aerobike, sicer delala stvari bolj previdno, ampak zadovoljna s seboj.

rada se imam

xsrcx x:Xx

aja da se pohvalim x:Dx

včeraj naredila prvi izpit na faxu in to z devet xDDx

šla potem s frendico na palčinke, pa še eni lunatiki prišli, tako da mega.

vsem en lep pozdrav. x:o)x

Bravo, Audente. :palec: xDDx

Hvala Pikica x:Xx

Aja pozabila napisat, da je moja Pikica imela prometno nesrečo :V:

njej na srečo nič, avto pa skoraj uničen in še sama je kriva.

joj Marsa, kolk se tvoja napoved za ta teden uresničuje :vragec: :xx!: xsrcx

a to je od tega??? :eek: :eek: sem mislila, da se to samo meni dogaja (iz povsem neznanih razlogov) ...

Predvsem se mi zdi, da je tresenje posledica odvisnosto od sladkorja. Nizek pritisk pa še pomaga.

Vsaj jaz si tako razlagam, če me je post 'pozdravil'. Zdaj vem da se ponovadi začnem hitro trest v obdobjih, ko veliko cukra pojem.

sem iz aerobike, sicer delala stvari bolj previdno, ampak zadovoljna s seboj.

rada se imam

:palec: :palec: xsrcbumx

xsrcx x:Xx

aja da se pohvalim x:Dx

včeraj naredila prvi izpit na faxu in to z devet xDDx

Čeeestiiitkeeee... :onfire::onfire::onfire:

Aja pozabila napisat, da je moja Pikica imela prometno nesrečo :V:

Samo da ji nič ni. Ko j..e pleh.

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

HVALA x:Xx kukica.....itak ko j..e pleh....bvažn da je moja lubica ok, ane xsrcx

in vsi mi....

Samo to je važno! Se spomnim, ko je meni sestra avto razbila. Na avtocesti se je na streho obrnila in bi lahko tudi umrla, pa ji razen bolečin v vratu ni bilo nič, avto pa totalka. In smotko je skrbelo, kaj bom za avto rekla. xsrcx

Sicer mi je pa še uslugo naredila, ker sem si težko privoščila strške za bencin, pa registracijo, popravila ...

Zdej me pa moje drago (=meni ljubi, drgač je čist poceni xDDx ) kolo okrog vozi in je super ... xDDx

Vse dobro.

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Dbest punce, cestitke, mystica in Audente! xokx xrosex

Audente, shit za avto! :sori: (dbest za tamalo! :detelca:)

Astra, hvalabogu, da si znate zase nastimat tud uzivanje! Dbest uzivajte, najbolj nadultradobr kar je mozno! xcheersx

(hejj!! a nisem nekaj tacga v napovexdi!!)

Ksenia, pridna in aktivna in odlocnejsa pa taka nekam bolj zadnje cajte! xokx

*

jaz pa prejsnjo noc nisem skor nic spala, sem pa zato dons skor 12 ur! :eek: x:o)x Blazota (jaz rabim kar mal spanca, povprecno 5 ur, vec kot 7 je ze redko, ene 4 je ze dost, manj kot 4 mi je pa skor mal rpemalo xDDx).

jeb* telefon!!! :angry: bit tkole odrezan! :o|o:

drugac sem pa ok, kljub temu da sem pozno vstala, sem se zbrcala telovadit (ker me je vse bolel).

aja, krch me je dons ponoc prijel v nogo cist ful.... sam zdaj nekak znam ene poze nardit pa ene pritiske izvest pa taksno. x:)x

se cudn pocutm in pravzaprav nc fajn, sam dbest k je koncno skorpijon! xokx

mal vec powerja pa tega, to! akcija, drmanje, da ves da zivis, ne pa neko spanckanje (v tehtnici x;)x). xDDx

cutim kot da se bo nekaj... hm... pomembnega al kaksnega zgodil...

tko kot da bi sanjala al pa da se cesa ne bi mogla spomnit, sam ni iz sanj al iz preteklosti... ampak od nekod drugod.. ne vem ce iz prihodnosti, lohk so sam tile moji obsvetovi, ko je vse krozhno pa ne mors tocno zinterpretirat si vedno..... skratka, nekaj.... je v zraku, nekje okol, blizu. tko nekak. xDDx

Kaksen pogled na LJ mam zdajle, v tehle barvah, blazno fejst.

Vcas tkole gledam naravo pa tud.... arhitekturo, pac delo cloveka... vse tkole okol pac mal gledam, pa se mi tok fantasticn zdi.

si mislim, wow! :2src:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Spet rinem z glavo naprej v katastrofo :o|o:

Ampak mi je w:Iw :wub: ta iluzija tok všeč :sori:

Pol pa še te pozitivke "težijo" z igro - mislm valda, da zagrabm z obema rokama, pa še z zobmi xcivx "sej je sam igra"...hudo nevarna, b djava :horro-cb: I Ching me svari :0: naj pustim zadeve pr gmah xcivx

k b se vsaj vidla za vikend

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

a ne Aalan? cist hudo! :love:

nisem hotla v oni temi osvezevat pa se izpostavljat pa to...

sam... sem nekaj razmisljajoce volje pa take, nekak tko hecno s epocutim, ko sem tko zalostno srecna al kaj...

pa sem sla prebrat se 1x Leino in Kukicino mnenje tam nekje v eni temi... in je tok blo fajn brat. xDDx

Tko, prvic je fajn ce te mal pohvalijo pa tko, drugic pa, res zanimivo, kako te kdo vidi, pa tko... kar dobis en poriv...

Recimo si tak, brezvoljen v nekem smislu al pa sebe v enem trenutku vidis nekako sibkega, potem pa tam vidis: divji jezdec!

[*mater lea, ta mi je bla tok nad, ves kok se mi dobr zdi, divji jezdec, wow! tocno to bi hotla bit! xokx sam glih nisem. x:o)x

no, samo vcas... ko vozim (tedaj ko ni glih najbolj pametno bit tak x:px no ampak saj si rekla, saj se kar nekak hendlam z vajetmi)...

Mi je dal skratka mislit. in pol pa se lastovicka! :2src: fantasticno, k glih tok shizim, pa se shizim na nogcke pa taksno in ima one krakce in to, taka graciozna, taka mala plesalkica po 'postavi' med pticki... res super....]...

skratka lea, tole tvoje mnenje mi tok pomen, tok dobr pa lepo si napisala, da nom nikol pozabla, si bom vedno rekla: a sm divji jezdec al nisem? xDDx ko bom kaj brez energy pa taksno.

in ko bom hkrati prevec robustna in taksna, prevec da me bo v prostoru, pa se bom spomnila, da saj sem tud drobna lastovicka. xDDx xsrcx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Lea, xmusicx xcheersx

x;)x

Kul Ksenia, jaz bom sla tud en giro ven najbrz. x:)x

(*sam me pol vse srbi pa oci me scemijo pa tak, zadnjic sem kar napad kashlja dobila zunaj, me je kar dushil)

Picasso

Jaz bi pa morala posaditi breskev..ful je lepa..pa se mi nekak ne da..bo zdražati morala še en dan v vodi.

Pa mala me gnjavi z Dasom. :vragec: :vragec: -zdaj že enih dvajsetič poslušam kako ni važno al so buckaste al vitke, sam da migajo sve slovenske ritke...mater.

Jaz roker, froc pa polkahonik :vragec: :vragec:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

moja pa je rokerica ;) no pa kakšna balada se tud vmes najde, kako že gre tist žilorezna :)

sem že nazaj, ful lepo je zunaj, am se mi zdi, da se tale golazen imenovana žužki preveč redi v tem vremenu... mater so nadležni

grem pospravljat :palec:

Saj ne pizdim prehudo...glede na to, da se pleše zraven..se vsaj giblje...

In okusa ji itak ne moreš spremeniti..

pač mi gre že naživce mal :inocent:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Nataly, otroc se nimajo tok oblikovanga okusa, prakticno vsi tamali recimo shizijo na Chuke, kar pomen, da majo radi preproste shtimunge pa taksno, naj te to nc ne skrbi. ce te bo prevec, postanejo se dark trash metalci pa ne vem kaj, blazotno zhaganje se uleti v igro. x:px x:Dx

Uh kok je lepo zunaj.

Sem sla en giro okol stepija pa cist v enih drugih soseskah, kjer sem prvic shetkala.

Pa je bil hec, kar neznan folk me je pozdravljal!! :eek: xDDx x8Dx

Hodim pa srecam eno gospo (z druzino, se je izkazal, sta sla otrok in moz mal za njo), mlado, prijaznega videza, me pogleda pa me ful prijazno pozdravi... x:)x pa sem mislila, valjda misli da me pozna nekak, pa ne ve od kod al pa pac, je pomislila da sem iz onega vhoda, k sem sla glih mim... In razmisljam, da kok hecn, da se z enim desetim kar tkole nasmehnes pa tko... kot v hribih ali na vasi. :vio:

No in vse to razmisljam, ko grem dalje, pa srecam dva mlada fanta, pa proti njima pogledam - pa me eden od njiju prav prijazno pozdravi! x:o)x :eek: x:Xx

a ni hec, se mi je tok odstekan zdel... morda sem se res smehljala al kaj jaz vem, sem kaj tacga razmisljala, kok sem morala hecne vibre oddajat...

Picasso

Dbest punce, cestitke, mystica in Audente! xokx xrosex

Audente, shit za avto! :sori: (dbest za tamalo! :detelca:)

Astra, hvalabogu, da si znate zase nastimat tud uzivanje! Dbest uzivajte, najbolj nadultradobr kar je mozno! xcheersx

(hejj!! a nisem nekaj tacga v napovexdi!!)

Ksenia, pridna in aktivna in odlocnejsa pa taka nekam bolj zadnje cajte! xokx

Vcas tkole gledam naravo pa tud.... arhitekturo, pac delo cloveka... vse tkole okol pac mal gledam, pa se mi tok fantasticn zdi.

si mislim, wow! :2src:

x:)x :palec: bravo bejbe.... :palec:

Dan podoben mnogim drugim, v glavnem crnčevski :o|o: x8Dx Pa spet mal ugotavljam, da človeška neumnost nima meja......pismo nek folk so eksperti kako si z brezveznimi malenkostmi zagorčit život, pa vlagat energijo za nagajanja drugim itd. :xx!: Mi pa je kul (to smatram tudi za zaslugo lnf-a), da vse to večinoma opazujem kot skor neprizadeti opazovalec, sprejmem stvari takšne kot pač so, če moram - reagiram kot pač mislim, da je prav in gremo dalje...... x:)x Na stvari, ki jih jemljem kot krivične do mene pa hvala bogu, večinoma ne reagiram.......večinoma tud oprostim.......zanimiv pa je, da pozabim pa ne.....ne mislim zdaj s tem, da bi komu vrnil, enostavno nimam zamere do njega sam pozabim ne.....tist, da bi pozabil, kot da nikoli ni bilo.......kar bi bilo (razen v primerih, ko te opozarja k previdnosti v določenih odnosih z določenimi ljudmi) prav ok....ker že nasploh sem s takim načinom zadovoljnejši, skuliranejši.....No, tko, sicer pa komaj čakam zlo verjetno prihajajočih par prostih dni v prijetni družbi..... xsrcx x:)x Pogosto lažje delam, ko vem, da me vsaj vsake tolk časa čaka mal daljši odklop od službenih stvari, čas samo zame in meni ljube..... x:)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...