Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 23

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 4,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Oči pa mami ja x:Dx tko sta se moja babi pa dedi po očijevi strani klicala. Men osebno to full ni heh, včasih se moj oči zagovori pa reče mami "mama" ona pa čist ven pade, no vsaj doma mi tega ne bo treba poslušat x:o)x

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Deli na socialnih omrežjih

nekje sem slisala al prebrala, da oni ki se tko klicejo, majo slab sex. :8):

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Lea, tebe sem itak dal na tak piedestal, da b mogu že gasilske lojtre met,če bi te hotel dol skinit xsrcx

ohh, veš kako enostavno je takole virtualno bit lep pa prijazen pa pameten pa topel pa srčen pa .....

ampak v živo .... :fiju: xrolleyesgx :OoO:

samo, je pa tole *klicanje* drug drugega fuuul pogosto. tudi med ljudi, ki imajo drugačne sorodstvene relacije. in potlej bratje kličejo svoje sestre teta, pa snahe tašče mama pa .... :eek:

U :inocent: tega pa res nism hotla vedet zdej o babi pa dediju x:Dx čeprav otrok sta pa imela dost - tri x;)x pol že ni bil tok slab a x:px

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

U :inocent: tega pa res nism hotla vedet zdej o babi pa dediju

:lol:

aja ne sej ne!!! Haha x:Dx sory!! :sori:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

no pri meni trenutno ni bojazni da se imamo radi ;)

danes nisem ok, ampak morajo bit tudi takšni dnevi... verjetno me pms daje, pa vse v povezavi s temi zadevami...

zdejle si grem naredit solatko, potem pa malce v banjo, verjetno če bo glavobol popustil grem zvečer na študijsko... razmišljam da bi rabila eno podobno zadevo kot je Rod jamskega medveda in nadaljevanja ter Gospodar prstanov za v sobo kjer gledaš sam bele halje pa sotrpinke;) kakšen fajn namig... pa čimbolj napeto in debelo prosim :)

DOBRO JUTRO x:)x

Več kot očitno je, da so naše škorpije včeraj zasedle Ljubljano.

Kot vedno, se nisem mogla upreti, da se jim ne pridružim. Dobile smo se v Abecedariumu.

Jaz sem bila tam prvič zadnjič in nikoli več. Morda lastnik tega lokalčka bere: Osebje pod kritiko :att: naročim kavo s smetano ( lunatke so takrat še jedle), dobim jo ko je Valkira pokadila že en cigaret :vio: seveda je bilo brumetko treba na to opozorit preje 2x :vragec:

ja kava je mela res potem dodatke :xx!:

Na koncu me je skor pobiralo od žeje ( silno smo čvekale) mi ni prinesla jabija, računala nam ga je :o|o: :vragec: :vragec: Punca je imela slab dan.

Pikica full fajna punca si, čedna, simpatična, zabavna,

Valkira me pribije na realna tla

Klarus je sonček in nima smisla kaj preveč razglabljat xsrcx

Pol pa šok. Ker ni bilo nikjer parkirnega prostora, sem ga parkirala v rumeni coni in hopla konopla lisice in sem zabluzila 13500sit. Fak, kolk bi imela dobro torbico za ta denar. :xx!:

Ma ne se sekirat, life gre naprej, plačam, z avta odstranijo lisice in gas proti Via Boni na spoznavni večer z mojimi novimi kolegi s Faxa xDDx

Ej je bilo carsko xDDx nasmejala kot že dolgo ne se zabavala in :palec: :palec: :palec:

To bodo sedaj naša redna mesečna srečanja x:px x:px x:px

Zdaj pa pot pod noge..........delat je treba xsrcx

Ej, včeri je blo krasno. :2src:

NE morem verjet, da so škorpije tok fejst bejbe, res, kapo dol. xsrcx

Klarus, Valkira, Amis, Silki, Contesa x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx

Bern je itak model totaln. xDDx :palec:

Ja, pa Audente sm spoznala...madona, ma hude ustnce in zobe... x:Ix Mi je blo žal, da si pol tisto kazen fasala. :sori:

Ja, postrežba v Abecedarium daleč med najslabšimi v lajfu...počasnost in neka jebiveternost, ki si je tak lokal NE bi smel privoščit. :xx!:

V glavnem, resno razmišljam, da bo treba enkrat res na tole Mavrično prit pogledat, ker je bilo res zanimivo in poučno predavanje...pa tud vseh ostalih 11 znamenj ne bi blo švoh poslušat. x:px Bi si lahko to nekak poklonila al pa kej, a ne? :inocent:

Zalimana sm pa, k 100 matr, spala 4 ure...si ne morm sploh mislt, kako je blo šele z Amis, k se je še na primorsko peljala...bejbi, javi se. xsrcx

No, zdej pa naprej delat. x;)x

kaj sem zamudila :V: jst se bom v Lj preselila, majke mi

tko, včerajšnji dan za pozabit... čeprav sem ob jogiranju dobila fleš, bum tresk in spoznala kaj vlečem iz otroštva, kul... zdej me čaka pa delo (vsaj ne bom mrtvilo). grem gledat če je v napovedi omenjeno otekanje... grrrr

upam, da Astra uživa na polno

danes spet kličem za zmenek z enim od belih halj (menstra prišla)

Danes mam zobarja, jebelasenca dva zoba mi rihta že cel let - pa je še iz unga ki ga je odprl po nesreči odpadla plomba... pa to ni res. Sem brala v napovedi - težave z zobmi...a čem it, al prestavim (sej iščem sam izgovor ker se bom polulala od strahu)

he he...amis že drugo noč spi sam 4 ure...prešlo mi u naviku.... :vragec: x:Dx ...včasih se res mal čudim od česa žvim zadnje cajte.....pomlad me ne daje....ampak čudeži so zgleda vsakdanja zadeva......pa še opazim jih, kar je pr vsem skup pravzaprav najboljše..... x^x x:px

madonca, res je blo fajn.....

pika...faca si.... x:Xx

ksenia.... xsrcx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

he he...amis že drugo noč spi sam 4 ure...prešlo mi u naviku.... :vragec: x:Dx ...včasih se res mal čudim od česa žvim zadnje cajte.....pomlad me ne daje....ampak čudeži so zgleda vsakdanja zadeva......pa še opazim jih, kar je pr vsem skup pravzaprav najboljše..... x^x x:px

madonca, res je blo fajn.....

pika...faca si.... x:Xx

ksenia.... xsrcx

Amis, kolk mi je žal, da se nisva srečali x:Dx

meni je žal, da nisem mogla priti.me je tista kazen mal zjezila :vragec:

me zanima kaj so o škorpijah povedal x:px x:px

Pikica tko hudo pa spet niiiiiii x:px :eek: x:px x:px x:px x:px

no pri meni trenutno ni bojazni da se imamo radi ;)

... razmišljam da bi rabila eno podobno zadevo kot je Rod jamskega medveda in nadaljevanja ter Gospodar prstanov za v sobo kjer gledaš sam bele halje pa sotrpinke;) kakšen fajn namig... pa čimbolj napeto in debelo prosim :)

Pullman: Njegova temna tvar (trilogija); obvezno!! Boljši od Harrya pa Gospodarja x^x

...a čem it, al prestavim (sej iščem sam izgovor ker se bom polulala od strahu)

Marš h zobarju! :vtz: A ti sploh veš, kolk problemov povzročajo nesanirani zobje?!? Takoj h zobarju! Pa ma, da ti ustrezno sanira; drgač mu glavo odtrgi!

včeri bla na depilaciji bikinija :O: đizus, tolk sm se tresla, kt Ksenia za zobarja :OO!: Bolelo kt svina (sam pa lepo zgleda), če odmislim blazotno reakcijo depiliranega predela (aloja ne pomaga, zdej mam talk, pa zamašene pore gor al dol); je pa še vseeno boljše, da hodim v kozmetičnega (bolj podnošljivo), kt da se mrcvarim sama (to počela vrsto let) xcivx

Na brazilsko ne grem ni v ludilu :vtz:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Že od zjutri, mam ful toplo pr srcu...v bistvu srčno čakro, no...in ful študiram od kje, zakaj kako...nč jasn blo. xnckrivx In pol v žep dam roko, pa not zatipam zelen kristal, k sm ga programirala s tem namenom...ej, jst ful drgač ne čutm tok teh energij, tole pa... :2src: Res, k da bi mi en skoz s toplo sapo pihal tja. x:)x xsrcx

Hvala, Klarus. x:Xx

Pa kaj tok strašite s to brazilsko :O: ... jst jo mam kao v planu x:((x pa ne vem, če ne bo res kar šuma ostala :OoO:

Ti kar pejt, nič se ne boj! :vtz: (jst sm prpa) :shsh:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Očitno bilo pol lunatkov v mestu :) Jaz sem se po naključju znašla v Gajotu in srečala 5trco, El Nina, Cashyja in Mačonko (a še koga :inocent: )

Bil ful fajn koncert, sam sčasoma je postalo mal preveč zakajeno, pa sva šla z dragim domov..

še po mačka spotoma, je danes prvič tlele prespal.. zdaj pa čez balkon pobegnil ven, se potepa mal.. upam, da bo našel nazaj :inocent: grem ga mal klicat zdajle..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Miting ste mel, pa nc rekl? :o|o:

pa sem se zadnjic pomislila, da kdaj se mislte se kej dobit, da bi tud jaz kdaj uletela... no ja, saj vcer sem itak mela cist en spesl vecercek, tko da je ze prav, sam vseen - lohk bi civknil. :|||

Fajn pa da ste se mel fajn! :palec:

Jaz sem se mela tud dbest! cist noro, pravzaprav. xokx

mam guzvo dons se kar, kavo spijem zdajle (sele), pol pa sibam.

lep petek vsem! xrosex

(V LJ je ful lepckano :2src:)

Picasso

Morm prav pohvalt... mačka x:)x

Joooj, kok mam jaz to žvau rada xsrcx Zgine za eno uro, na čist tujemmestu zanj, vsake tolk ga grem mal na balkon poklicat, da ne bo slučajn orientacije zgubu x:o)x pol se pa kar naenkrat pod balkonom prikaže. x^x

pa da je stvar še boljša, uspel mu je na točno določenem mestu (kjer je mal nižje) skočit na balkon in se zrint pod ograjo :palec: tko da zdaj zna domov pridt x^x x^x x^x kok sem pa ponosna x:)x x:px x:px

zdele greva pa do Le Petita na kofe.. frendica povabla, pa ga ne bi še samga tlele puščala, ker ful skoz chekira a sem blizu al nisem...

nič, blog bo treba spet začet pisat... pa še tisto za nazaj sem dolžna popravt, iz Španije..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...