Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 23

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 4,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Drz se, stara, saj zdaj je najbrz ze mim! :detelca:

Jaz pa glih dam prisla, sem nesla 2 sliki okvirt.

[*se od zadnjic, ki sem ju ze prodala, sam sem ju jaz nesla sama (ker se mi je kul zdel, da sem zraven, drugac bi ble komplikacije z usklajevanjem 3 ritmov), pa sem se se mal zapricala s starim zlo dobrim znancem, se rada vidiva in se mava ful za zment vedno, pa ceprav se (pa res, hec!) nekak *poslovno* sam srecujeva oz. so najini odnosi ze skoz nekak tko obarvani.

Super tip pa se dbest touch ma za okvirjanje, Car, se nisem vidla da bi kdo mel vec filinga in osebne note, doprinosa dal zraven, brez da bi sebe tural in nikol ne ubije slike, pac pa jo se nadgradi, nevsiljivo, res jack! x^x]...

zdaj bo pa tamal uletel bas igrat mal. x:)x

Jaz pa se s cotami ubadam, perem oz. obesam deke pa tak, k je tok lepo pa veter je in se mi super cote susijo in pol tok fenomenalno disijo. x:)x

Obozujem jesen, od vedno, itak, Moj cas, sam takale kot je pa letos...!!! :love:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

sej tam ni nič bolel nemorešverjameš ampak zdej pa...

sita sem vsega sranja res....

aja Uz imam 10.11 in ženska ki sprejema naročila verjetno med.sestra na UZ je krasna,res. Redko naletiš na tako topel prijazen pomirjujoč glas, ki si poleg vsega še vzame čas za nekaj kratkih besed....

tko zadeva se odvija ;) pismo al se men tretje oko odpira, al vidim vzporedne svetove al se mi pa skoz megli x:o)x kr ene like skoz vidim :inocent:

aja hvala za vzpodbudo (sem boječka kar se zobarja tiče)

aja pa upam, da sem nekomu polepšala dan če ne današnji pa prihodnje x:Dx

No fino, pa je za tabo! xokx

Pa fajn je naletet na prijaznost in vse to, prec manj boli in prec vse pozitivnejse zgleda. xDDx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ja, stekam, ampak vseen, mas prec boljsi filing, lazje bos sla tja, ko bos mela, ko si naletela na prijaznost. x:)x :palec:

Picasso

danes sem popolnoma izžeta...me veseli, da ste se imeli lepo

sončkeeeeeeee

pri nas jih imamo x^x

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

sej to sestro ki je bila prijazna srečam 10.11 - takrat se šele glavno začenja...

jaz pa dobila datum 7.11., pa fajn dohtar je x:Dx me sestra niti ne zanima x;)x in spet od začetka

moj dohtarček je tko simpatičen, da potem samo od Paga in navtike razpravljava xcivx

Ksenija. Sam da je zobar za tabo. Jaz se ga bojim, pa pol sočustvujem ... Pa super za zdravniško sestro. velik del moje diplome predstavlja 'komuniciranje pri zdravljenju' pa pol take stvari ful opazim. Predvsem to, da je ponavadi človek res presenečen, ko se v zdravstveni ustanovi nekdo dejansko pogovarja z njim!

Marsa. Ti si me pa na mojega okvirjalca spomnila, ki me je zapustil za en teden. :sori: Pa sem drgač vesela kadar kam gre, zdaj me pa taka melanholijca daje. Uzivaj jesen...

Men se je pa ze jutro zacelo tko, da me je en gospod, kar mal brezveze kregal. :sori: Zdej pa cakam na konc sluzbe, pol bo pa lepse... soncek!

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Predvsem to, da je ponavadi človek res presenečen, ko se v zdravstveni ustanovi nekdo dejansko pogovarja z njim!

:palec: xyesx

Jaz imam s tem osebjem praviloma blazno dobre odnose (izjema je blo ravno ene par zobarjev, pod kritiko vsako, res! :sick: :xx!:)

Se mi zdi, da je odvisno tud od nas in od nasega odnosa.

recimo jaz sem ful komunikativna, sprasujem (ko sem tam, a ne, brez veze je sam cakat kaj ti bodo rekl, valjda recimo jaz najbolj poznam svoje telo oz. simptome ko gre za tezave, saj so moje) - oni se na to odzivajo razlicno: vcas jih moti, ko si "tok pameten", pri nekaterih pa je to celo zelo dobrodoslo.

Vendar pa jaz ne grem tja delat vtisa, pac pa se pridem zdravit, torej moram sprejet njihovo igro - poshteno. :palec:

Pac pa, ker gre zame, se lohk vtikam, sprasujem, cesa ne sprejmem, ce ni dobr zame.. in tako dalje.

sem zlo krotek pacient, sicer - KO se me ze zdravi - recimo pri zobarju, pac sodelujem, odpiram usta karseda na stezhaj in vse to. xDDx

sam ce mi pa kaj ni, pa tud povem, ker, kot receno, gre zame, pa se placujem to. x!x

Sicer pa imam do bolecine (npr. pri zobarju) takle odnos: jemljem jo kot bolecino, ki bo prinesla olajsanje, torej komaj cakam, da se me lotijo. grem do konca.

podobno kot ce bi imel trn... ajde, vse razmesarim, pa ceprav me boli, sam da ga dam VEN. x!x xyesx x;)x

skratka, ko vem, da bo nekaj prineslo rezultate, da mi bo zato boljs, da me bo pol manj bolel, prenesem vsako bolecino.

Picasso

haha kuga sem zdejle nardila... eno uro ne smem jest nihče ni rekel da ne smem pit...mal me boli pa mal mi je zapasala borovnička x:o)x fak, potem se pa spomnim da nisem še nič danes jedla... tko da danes mi je ravno za vse x;)x

sej ni hudo, kuham x8Dx

jaz bi tud zdajle kaj tacga, sam ne bi borovnicke. :vio:

bi kaksno viljamovko al kaj tacga.

Na zdravje, starina! xcheersx

Picasso

jaaaaaaa...jaz bi pa medico al pa campari

:yumy:

na zdravje xcheersx

...pa na ljubezen..pa na boljše počutje...pa tko x;)x

sam ne preveč Ksenia...je šele 16.00...no, al pa tut, odvisno kaj maš še na sporedu danes :vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

...evo, na domačo medico bi pa lahko enkrat povabla x:Dx

to pa jaz dol padam na medico...prej in pol x:o)

afriški pregovor

:vragec:

bohdej... x:)x x:)x x:)x

evo....zlomk se vrnu iz sonchne gorenske.... x:)x

blo jako fletno... x:o)x x:)x

she clo gobe rastejo... :eek: :eek: :eek:

ne sicer nevemkok...ampak so!...hehe... :vio:

zej pa spet en vikend do konca gasa... x:px x:px x:px

zlomk....tralala

777 X nevemkolk x:Xx -ou....na tistole.... x:)x

a chem???....ma ja..: S L I K A

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Guest mačona
:vragec:

bohdej... x:)x x:)x x:)x

evo....zlomk se vrnu iz sonchne gorenske.... x:)x

blo jako fletno... x:o)x x:)x

she clo gobe rastejo... :eek: :eek: :eek:

ne sicer nevemkok...ampak so!...hehe... :vio:

zej pa spet en vikend do konca gasa... x:px x:px x:px

zlomk....tralala

777 X nevemkolk x:Xx -ou....na tistole.... x:)x

a chem???....ma ja..: S L I K A

na Gorenjskem rastejo gobice ... fajn. slaba tolažba. glede na to, da so tvoje splesnivile ali karkoli že se jim je zgodilo. x:Dx

ti kar ... kdor čaka, dočaka. x:Dx x^x :palec:

O Enja, glih dons sem pomislila, da kam si se pa ti izgubila! x8Dx x:Xx :palec:

(*blagorchek, sicer ne vem, za kaj gre oz. ne poznam via bone, sam slis se neky nad dobrga xDDx)

Picasso

O Enja, glih dons sem pomislila, da kam si se pa ti izgubila! x8Dx x:Xx :palec:

(*blagorchek, sicer ne vem, za kaj gre oz. ne poznam via bone, sam slis se neky nad dobrga xDDx)

Marsa...nisem se izgubila...pridno vas na brzino preberem....časa in volje za komentiranje pa nekako ni.Čez dober teden odhajam KONČNO na dopust(prvi letos)...

Ne poznaš Via bone?...se zmeniva?

...ob prvi priliki te "zvlečem tja"!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...