Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 23

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 4,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Waaaa... dones je blo res lepo... clo 2x o madona B) ... pa uno use kr je blo... :wub: I want more and more... :)

:vragec:

jutr ti bo 4X prshlo.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Deli na socialnih omrežjih

nisem zih, de bojo baterije vzdrzhale vse tole... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

a od tvojega srčnega spodbujevalnika :vragec: x:Dx

:inocent: Sej se te že en mau. x:Dx :palec: xsrcx

pridna :vragec: x^x drgač bo http://www.cosgan.de/images/midi/boese/k030.gif x^x x:o)x

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

a od tvojega srčnega spodbujevalnika :vragec: x:Dx

pridna :vragec: x^x drgač bo http://www.cosgan.de/images/midi/boese/k030.gif x^x x:o)x

nimam jst srca....jst ma kamen.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

tko banda

zdej grem pa jst u "sluzhbo".... x:o)x x:px :vio:

tist, k misl prit, nej poshlje SMS de ga dam na gesto

MARSA je itaQ gor,....pa chike tut dobi x:)x

zlomk....tralala

Dans bla pridna, sčesala polho v nulo, menja dlako zdej tko da študiram, da bi ji kar sesalc na rep privezala pa da bi to ona čistla pol sama za sabo - je kr mal pain in the a** x:o)x

No kaj se je razvilo iz tistega tečnega popoldneva - udarila sem sprehod, se res razmigala, sonček je naravnost božanski dokler ga še je kaj, toplo je blo fuuuuull zuni, šelestenje listkov, prava jesen :2src: :palec:

PS: Pa danes mi je uspel da nisem v kakec stopila - YES x:Ix x:Dx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

uf....fatiranja za dans konc....jutri pa dalje.....pa zmer bolš zgleda vse skup....kolk bo šele pol dobro..... x:Dx x:px x:Dx

pika pikica....za sanje ti je pa že marsa povedala.... xDDx

marsa uživaj..... :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

kaj, Pikica, ti tudi bolna? :sori:

mene je tudi včeraj nekaj zagrabilo...je že prejšnje dni cel faks nekaj kašljal in kihal...ni čudno, da sem se nalezel :vragec: jutri bom sigurno ležal x:(x pa še kak dan več....

sicer sem pa postal ful neodporen letos...

premalo sem na svežem zraku nasploh...

bom moral malo v hribe začet hodit xyesx

a gre katera z mano na šmarno goro?

mogoče kaka Pikica in Samson? :inocent:

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

uf x8Dx

gledla let nad kukavičjim gnezdom, ne vem takolkič že........ta film mi je pa zakon :palec: pa jack x:px jao kak dedc je bil....mmmmm...človeku se kr stoži xrolleyesx x:Dx za u vitrino x^x

požrla tono skor kostanja, prej pa bučnce tud, one golice, nč slane al pražene, kr tko natur, so mi fajne in zadnje cajte jih ogromno pofrezam x;)x tak da sm že študirala da škoda kr nimam prostate, ker bi zihr mela ful zdravo :inocent: :vio: x:Dx

jutr zabušavam, sm se odločla, vse štir od sebe in delam nič x^x morm si mal baterije nafilat, pa resno razmišljam dab se kak dan z veseljem predajala žalosti x:o)x ne vprašte zakaj x;)x

mal sm zmedena in hecna....spet ja xrolleyesx

grem na čik x:Dx x;)x pa pir sm si odprla x:px

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

x:Dx nje nje........sm skor zihr da sm bla zmedena ž prej :vio: pa č dobr pomislim.....sploh nism zihr da gdaj nism bla :o|o: a vidiš zj kam si me prpelu :vragec: :O: x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

x:Dx nje nje........sm skor zihr da sm bla zmedena ž prej :vio: pa č dobr pomislim.....sploh nism zihr da gdaj nism bla :o|o: a vidiš zj kam si me prpelu :vragec: :O: x:Dx

Skratka al pa z dolzga...torej zmedeno si se v bistvo zmedla, da neveš več točna al si bla zedena že praj al skoz in zato tako zmedeno odgovarjaš....jasno mi je zdej, da je nekaj v zvezi z zmedenostjo x:Dx x:Dx :inocent: x:Dx x;)x

V polni bojni opremi x:px x:Dx , šibam proti Korošici, ne vem, če jo bom osvojila, ker imam časovno omejeno zadevo zaradi busov, Trudiček :2src: žal ne more uletet z logističnimi storitvami :o|o: , tko da busek. Sam ko gre ob 17.15 zadnji od treh x:Dx , jaz pa po celem dnevu ne bi še iz Bistrice domov pešačila. Pa itak se bo že stemnilo, tako da ne bi z baterijo po gozdu markacije iskala x:o)x x:Dx .

Grem v naravo, na svež zrak, parkeljčke razmigat, da me kaka parkljevka ne napade, mal orientacijo vadit - zanimivo, se sama v gozdu še nisem zgubila, v Ljubljani pa glih en teden nazaj x:o)x x:Dx .

666 planinskih x:Xx :vragec: x;)x

Naj se vam naredi lepa nedelja :palec:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Le glej, da se ne izgubis :palec:

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

Ahojcek! x:Xx :palec:

Nisem sla pol vceraj nic vec na net po zadnjem postu tule, tko da, aakhut, sem sele dons vidla, hvala ti (:kiss:), upam da me nisi prevec pogresal. x;)x x:px

sem se odlocla, da ne grem nikamor, pa se obisk sem dobila in je blo ze prav, sem se mela se boljs! xokx xyesx

Todika, skoda k nimas prostate? x:Dx

kok sem se narezala zdajle. x:px

Jaz mam tud rada klasiko, ne shizim pa zlo na tale sladkaraj, ceprav moram priznat, da so mi kar zlo vsec tako mozart kugeln kot tud mozart talern... al kako je ze. xDDx

Pujsa, men je pa gozd kar shtala za se zgubit, mesto ni nic prot gozdu, v mestu mas ulice, druge tele 'markacije' da se ti spomin usede, da lohk kaj sklepas... v gozdu je pa vse isto! xDDx :8):

Fajn se mej! Pa previdno! xrosex

skratka, prezivela lep vecercek, super se zabavala, pa se kitajca jedla (kislo pekoca je jasno bla zraven), mi je blo boljs kot pa bi mi blo lohk zunaj. x8Dx x^x

Predtem, popoldne, pa sem bla na obisku pr enih starih frendih, k se ze 1 let nismo vidl in smos e mel ful za zment pa en nad dobr terancek sem pila (pol pa skladno s tem tud ms dobila).

Dons se mi pa zdi, da sem ze 10 ur pokonc, je pa komaj mal cez 11! xokx

ena ura gratis. xDDx

Pol bom skljocala se mal tlele, pol morda sla do mat (no kar ziher).

Skoda k nimam benza, me je tok picilo, da bi se kam odpeljala, bi sla prav z avtom 'en giro' nekam. x:)x

se vedno je megla, sam se mi zdi da bo vseen lep dan.

morda pride tim, morda pa tud ne.

v tem casu ma skor vsak dan kaksen moj (dober) frend rojstni dan.

Rada mam tale cajt, ful. x8Dx

ajd lepo nedeljo vsem! :flower:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...