aakhut 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 Sej res, čist pozabila na tradiconalnih 777 večernih Tvoja loterija mi je full bolj všeč, vedno izžrebana to zato, k je pristranska... ....loterija.... zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 3. oktober 2006 eh mick, tebe devickica j*. ck ck, ck ck ck - hoces da je.... jaz pa bolj... plavam tud....tis bl natancen pa *tak*. Sej res, čist pozabila na tradiconalnih 777 večernih Tvoja loterija mi je full bolj všeč, vedno izžrebana na koga ali kaj? Tradicionalne vecerne. x!x = na koga ali CESA? - tradicionalnih????? ? morjo vas CG-ichi ucit slo scenchke. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 eh mick, tebe devickica j*. no...pr mick-enemu je ena posebnostche ga devica jebe....taka tut ostane zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 Hahaha, una je bla dobra, kak si že rekla nekje, nekak......da te bo zabil do nafte no ja......boma v kanado šla....kle se ne splača KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 sedim kle pa pir pijem iz flaše zlo pomembn podatek za vas vse a nje jao k bo men enkrt vamp začel rast od tega vsega pira klinc, eni si brke puščajo pa lase dolge, js si bom pa trebuh če že frizure nimam KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 sedim kle pa pir pijem iz flaše zlo pomembn podatek za vas vse a nje jao k bo men enkrt vamp začel rast od tega vsega pira klinc, eni si brke puščajo pa lase dolge, js si bom pa trebuh če že frizure nimam ejjjj..... jst tut klele na perchku... sam....bushi pa nch noche she rast zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 ejjjj..... jst tut klele na perchku... sam....bushi pa nch noche she rast zlomk...tralala sej moj tud ne hvalabogu KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 sej moj tud ne hvalabogu nch bat....she bo....prhajash pochas v "tista leta"... zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 nch bat....she bo....prhajash pochas v "tista leta"... zlomk...tralala ja sej.......pol bm pa vsa zvamplana po svetu hodla KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 ja sej.......pol bm pa vsa zvamplana po svetu hodla pa vesela bosh, che ti brki naujo rastl... zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 pa vesela bosh, che ti brki naujo rastl... zlomk...tralala sam to mi še fali........sam ti me boš še zmeri maru a ne KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 sam to mi še fali........sam ti me boš še zmeri maru a ne vechno... brkato, razvampano, s poveshenimi dudami, pleshasto, z glivicami med prsti in celulitasto... sam techna ne bit....k pol te pa nam....pa she fajn izgovor bo zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 vechno... brkato, razvampano, s poveshenimi dudami, pleshasto, z glivicami med prsti in celulitasto... sam techna ne bit....k pol te pa nam....pa she fajn izgovor bo zlomk....tralalasej tečna pa nism dobr pol, sam se vseen nom totalno zapustila, mal vesela pa tud morš met a ne KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 sej tečna pa nism dobr pol, sam se vseen nom totalno zapustila, mal vesela pa tud morš met a ne cenim... .................................tole skromnost zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 dobr, da mi tist mail na lnf ne dela več, ko bi zihr tisto zadevo z nagrado odprl tud pomislu ne bi, da bi mi z lnf-ja lahko kak virus poslali, jest naivnež ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 cenim... .................................tole skromnost zlomk...tralala kar je res je res....marskej sm, sam tečna pa definitivno ne in nadponosna na to KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 kar je res je res....marskej sm, sam tečna pa definitivno ne in nadponosna na to blagor mu.... .....ki te ima.... .......................................................................................................in mozhnost prenashat tole skromnost zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 kar je res je res....marskej sm, sam tečna pa definitivno ne V kakšni zmoti ti živiš, baba. Zdej grem pa RES spat. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 blagor mu.... .....ki te ima.... .......................................................................................................in mozhnost prenashat tole skromnost zlomk....tralala vzel si mi z jezika tole V kakšni zmoti ti živiš, baba. Zdej grem pa RES spat. živ z mano 14 dni pol pa govor KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 V kakšni zmoti ti živiš, baba. Zdej grem pa RES spat. ja... pa res no.... dej zhe zlez iz svoje zmote...no... pa zazhivi polno zhivljenje....kot recimo PIKAttrije shihti, gromozanski joshki, pa sobno kolo.... zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 Ej, sobnega kolesa pa nimam! Ne me žalt kle! Matr, ste sitni, ne date, pa ne date mi miru, da b šla poštena dečva uhka spat. Za popizdit! Nč, se bom kr v rt nabrcala, pa bo šlo...pa zdej sm še aakhutu dala spet kako dobro domislico, da me bo nazaj zabil, k sm svojo rit omenla, tko da že kr vidm, da bo kej v stilu....da je itak ne morm falit al pa kej....no, jaaaaaaaa Nočko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 Ej, sobnega kolesa pa nimam! Ne me žalt kle! Matr, ste sitni, ne date, pa ne date mi miru, da b šla poštena dečva uhka spat. Za popizdit! Nč, se bom kr v rt nabrcala, pa bo šlo...pa zdej sm še aakhutu dala spet kako dobro domislico, da me bo nazaj zabil, k sm svojo rit omenla, tko da že kr vidm, da bo kej v stilu....da je itak ne morm falit al pa kej....no, jaaaaaaaa Nočko. pa chokolade ne pozab pojest.... zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 Dobro jutro "folk" Danes moram napisat, kaj vse se je zgodilo včeraj, je bil res pester dan. Torej, v službi totalni kaos, ane. Konec zimske akcije, vsi hočejo ravno tisto, kar je že zmanjkalo ali kar se še ni delat začelo, ko jim omenim, ja, zakaj niste vzeli že savgusta, ko je bilo robe čez glavo in še več, pa rečejo, ja ni bilo denarja :xx!: si mislim, posojilo bi vzel, pa bi mel zdajle zalogo Potem prvi dan faxa in ne da bi šla par minut prej, da si dobim en platz, kjer bi imela vse pod kontrolo, uletim skoraj kot zadnja in samo še prve dve klopi proste in sem celo predavanje opazovala profesorja je bilo kar kaj za videt simpatico......no in tudi vtis je ostal, ko tako zadnji uletiš, te itak vsi opazijo prvi vtis super, kolegi moškega sploa tudi niso od muh In potem date z Girly joj kolk je to eno simpatično bitje sva šli v Kavala na eno sladico prideva tja, itak da vse zasedeno in kaj zdaj. Pravi en mlad pobič (natakar), bo treba počakat. Ga vprašav, kaj pa tista mala mizica tam za šankom in reče, ja je frej, in se počiva dol..........potem pa kot da sva dim.....naju noben ne opazi ene 10 min......haaaaaaalllllllllllllllllllo dve Levinje, neopazne :xx!: in končno se prikaže en simpatičen natakar......u, vaju sem zgrešil in midve v smeh, valjda naročiva Samo sladico..podarek je bil na Samo...in dobiva tako porcijo Sadnega tiramisuja. da bi se lahko posladkal kar nekaj lunatikov potem se nama je ta natakar stalno smejal in opravičeval, kao ker sem vaju zgrešu zato taka velika porcija .....midve pa čvekali in čvekali in čvekali.............da nisem opazla noro veliko neodgovorjenih klicov in na koncu pristali na urgenci Girly, hvala šeenkrat za vse. Carica si............. ej toliko, danes nevem kako bom delala, me že zdajle noro glava boli, bo treba en Lekadol vzet. Pikica, ti si pa pridno dete, pozno spat, zgodaj vstat.....to te bo vesel tvoj bodoči, ker si tako vzorna ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 Pikica, ti si pa pridno dete, pozno spat, zgodaj vstat.....to te bo vesel tvoj bodoči, ker si tako vzorna Ja, še dobr, da mi ne udar na podočnjake...s tem pa res nism mela nikol problemov. Ja, bodoči, ja...boh ve, kje se skriva. Zakaj pa na urgenci? Upam, da ni blo nč hujšga. Kdaj boš pa mene na tiramisu pelala? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 Oj, evo mene Ena par strani prebrala, da se mal vklopim Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts