Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 23

Marsa

Recommended Posts

:vragec:

morgen..... xhypnox xhypnox xhypnox

chist sesut....zaspan....pa ne morm spat.....tooook bliskaaaaa.... :o|o: :eek: :o|o:

bom moral jst mal bl na izzy tele lampe shtimat.... :vio: :inocent:

pa spljoh zadet nism... :inocent:

sam k ochi zaprem zachne vse strobirat.... :eek: :eek:

no ja... xrolleyesx

PARTY BIU NADMEGA x^x

(marsi lohk mal zhou)

blo clo neki poznanih... x:Dx

dons pa ....ajajaj....SALOME... xrolleyesx :vio: x:o)x

no bomo vidl....oziroma slishal...mende de neki poje... :vio: :eek:

zlomk....tralala

777 x:Xx -ou tja na planince.... x:)x

pa: S L I K Abemu

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ahojcek! x:Xx :palec:

Nisem sla pol vceraj nic vec na net po zadnjem postu tule, tko da, aakhut, sem sele dons vidla, hvala ti (:kiss:), upam da me nisi prevec pogresal. x;)x x:px

sem se odlocla, da ne grem nikamor, pa se obisk sem dobila in je blo ze prav, sem se mela se boljs! xokx xyesx

Todika, skoda k nimas prostate? x:Dx

kok sem se narezala zdajle. x:px

Jaz mam tud rada klasiko, ne shizim pa zlo na tale sladkaraj, ceprav moram priznat, da so mi kar zlo vsec tako mozart kugeln kot tud mozart talern... al kako je ze. xDDx

Pujsa, men je pa gozd kar shtala za se zgubit, mesto ni nic prot gozdu, v mestu mas ulice, druge tele 'markacije' da se ti spomin usede, da lohk kaj sklepas... v gozdu je pa vse isto! xDDx :8):

Fajn se mej! Pa previdno! xrosex

skratka, prezivela lep vecercek, super se zabavala, pa se kitajca jedla (kislo pekoca je jasno bla zraven), mi je blo boljs kot pa bi mi blo lohk zunaj. x8Dx x^x

Predtem, popoldne, pa sem bla na obisku pr enih starih frendih, k se ze 1 let nismo vidl in smos e mel ful za zment pa en nad dobr terancek sem pila (pol pa skladno s tem tud ms dobila).

Dons se mi pa zdi, da sem ze 10 ur pokonc, je pa komaj mal cez 11! xokx

ena ura gratis. xDDx

Pol bom skljocala se mal tlele, pol morda sla do mat (no kar ziher).

Skoda k nimam benza, me je tok picilo, da bi se kam odpeljala, bi sla prav z avtom 'en giro' nekam. x:)x

se vedno je megla, sam se mi zdi da bo vseen lep dan.

morda pride tim, morda pa tud ne.

v tem casu ma skor vsak dan kaksen moj (dober) frend rojstni dan.

Rada mam tale cajt, ful. x8Dx

ajd lepo nedeljo vsem! :flower:

jaz tud obožujem tale čas

sem včeraj imela en zanimiv razgovor - poslovni... zanimivo kako znam prečitat namen... itak da dopovedala svoje... samo imam filing da še ni končano... haha nekateri so polni ludih poslovnih idej... predolgo časa v poslovnem svetu in knjigovodstvu, da bi nasedla. pa mal psihologa sem tud x:Dx

jst mam tud ta rdečo.... x:Dx

no saj en mikrich mi je, aakhut, ves da, saj je bil pac event dober (pa v dobrem cajtu x;)x x8Dx), sam okoliscine in situacije pa so pac nardile tko, da je blo tko kot je blo. xDDx in je blo dbest! xokx

ja, verjamem, to je shtala za ochi (in SHE za usesa) :sori: xcrossfingx

Ko sem jaz delala po teh placih al pa ko sem za bobni bla dost, mi je konstantno shumel v ushesih, eno clanico TZB pa je ornk zvil, je mela kar skor mal moten sluh za nekaj cajta (tko da je pol z onimi naushniki, k zgledas kot bebica, igrala x:o)x x:px)...

Salome! x:Dx

zadnjic sem shaltala programe in uochila tole cudo! x:px haha!

kao "sexy petje" (shepetaje pa tko, to je dostkrat, ko je pevc sam sexy, nima pa tud glasu, pol se pa kao mal zvira in sexy shepeta).

to boste mel zabavo dons! x:Dx xokx

No fino, babnce, sem namenoma napisala, da vsaj nekje vodim tale ~koledarcek~, pol pa se replyji, kul, se nou zgubl...

on cajt vmes (tapobrisan) mi je prav narobe vse hodil, nc vedla, kdaj pa to. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pri nas nekam mrko danes. Pobrala gobe s terase x:px mater važna, ker so začele tintovke rast, pa še pri frendici in pole poberem tole in mazale zraven ocvrte h kosilu..nič še ne vem, kaj bi počele. Po kostanj se mi v ta oring Hazole ne da..no..bom videla.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

...lihkar slisal "genialno" narodnozabavno vizo... par verzov:

..rad te imam kot srčke v omaki...

...jutri bo poroka, moj zvodnik se pa joka...

...phfff... x:Dx x:Dx x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

hehe....me je bobi spomnu....tole z uro

sm zjutri redarje tok sprovociru, de pojma niso mel kam uro prestavlat....pa smo mel party do 8ih.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

aakhut, kje je danes salome?

pr nas

...v K4

pridesh?

zlomk...tralala

Nedelja / 29.10.2006 / 22.00

K4 ROZA SHOW!

~večer housa in hitičev

Velika jeba:

SALOME SHOW!

Davide Manali (IT)

Marino

Mala jeba:

Duky

SALOME SHOW

Najbolj znana slovenska transeksualka, show-girl, komedijantka, predvsem pa imitatorka … je svoj rezime dopolnila še kot pevka. Njen prvenec Igra osvaja Slovenijo in marsikatere glasbene lestvice. In zdaj je kot nalašč, da jo občinstvo spozna še bolje.

Vstop:

do 23.00: 1000 SIT / 4,17 €

po 23.00: 1500 SIT / 6,25 €

Ne vem, kako to, da mi ni padlo, da je samo na roza večeru lahko x:Dx

Ne vem še. Dobim obisk in ne vem, če jima bo za it ven ali ne. Je pa fino, da vem, kje se kaj dogaja. No, saj ne, da je ob nedeljah neka jaka izbira .... xnckrivx

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Kaj ni ratal. Čist se je zalubu, a ne Samson :2src: x:px

...a tko se zdaj temu rece, vcasih se je temu reklo prebavne motnje... no pol sem se pa tok zalubu da ze eno uro kakam... x:Dx x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

nažrla sm se kt svina :o|o:

me je moj hotu u kino pelat, pa se nisma mogla zment ka bi gledala....on je hotu neko trapasto komedijo, jst pa saw 3 x:px tko da smo doma ostal x;)x x:Dx pa bomo kr kak dvd gor ruknal.......neki za spat :vragec: x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

uf.... :switz: :switz: :switz: ...ni za verjet, kolk šare se nabere....sploh glede na to, da nimam glih kakšnih sentimentalnih navad, da bi stare stvari mela za spomin.....sam je pa res, da se je "ročna zavora" odmaknila z vidnega polja in nimam ama prav nobene omejitve....tako da vse lepo v vrečke leti in via....pucanje v nulo...in če to sco reče, pol to pomen mal več kot 100% (nam je povedal bern, tako da to zagotovo drži x^x ).......

...od kje mi energija me pa še zmer čudi...sploh glede na to, da ne spim več kot 4 ure na noč..... :o|o: ...razen če mi dans uspe po kakem čudežu .... xrolleyesx .....no sej, mogoč se pa zgodi še eden..... x^x ......jutr spet ne bo nič s spanjem...se je sis napovedala.....upam, da bom prežvela......

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

...a tko se zdaj temu rece, vcasih se je temu reklo prebavne motnje... no pol sem se pa tok zalubu da ze eno uro kakam... x:Dx x;)x

x:Dx x:o)x

ful dobra tale :palec:

spala do 14.00 :fiju:

potem mal pospravla in visela cele 2 ure v kopalnici...se maza, masirala, obloge delala, masko za lase in obraz naredila... x^x zdej mam pa res tako kožo na nogah, da...eh...raje ne bom rekla x:px

imam v mislih čokoladni preliv ...pa lizanje...tko....v takem vzdušju danes...pa ni strahu, da bi se zrealiziralo :o|o:

...pa seveda imamo na programu veliko miselnih odbluzov xhypnox

Bobi je pa ljubosumn. xcivx x:Dx

sam je resssssss :P

jst mam tud ta rdečo.... x:Dx

jaz jo moram pa dobit...samo ne vem kako bo, ker je to moj prvi mesec po 7ih letih (edin 2001 sem 1 mesec skenslala) brez tabletk x8Dx

...mogoče me pa zato tkole goni...pa sem ravno brala, da tole ni res...ampak pri meniizgleda deluje xyesx

zdej brez tabletk se bom verjetno orenk glede terminov lovila...upam, da sploh bo kej :eek:

:vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

ja, vpraš mene ... čist sm zgubljena zdej, tako so me razvadile tabletke, ko sem do dneva natančno vedla kdaj jo dobim ... zdej pa ... xrolleyesx ... skoraj sredi izpita sem jo dobila. Mislim ....

ja revež...za kolk cajta se pa premika?

a pa je bl boleča?

mene je strah, da sploh ne bo nič :o|o:

jaz sem šele s tabletkami te stvari uredila

ej, sej izpit si pa nardila, ne?n ...ma nism nč brala,,,mam zadnje čase tolksama s sabo...vem, da si PP drink obljubila (al neki tazga)...verjetno zaradi izpita, ne? :vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

ja potem pa čestitke xcheersx xpartyx

...itak sem vedla, da boš :palec:

afriški pregovor

Ah, jst sploh ne bom govorila, sm se na Tripla obesila ker je tok zamujala - 2x, bla že čist panična pa klicala ginekologinji če bo David Coperfield x:px je rekla nej ne delam panike do 5. tedna x:Dx pa se je res nakonc izkazal da se je tetka sam fejst zažurala na Krvavcu pa pozabla pravočasno domov prit x;)x

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Sej vem, da sva rekla, da ne bova javna, ampak ne morm zdržat.... :2src: :2src: :2src: :lol:

..ja pol pa nov flat nabav... al pa plenice... x:Dx x;)x

Frank Zappa

:lol: Ej, če s griža, se ti ni treba obnašat direkt v skladu z imenom. :vragec: x:px

..jah sej ves de gre lubezn skoz zelodc... ne morm si pomagat, sem pac kar sem... x:px x;)x

Frank Zappa

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...