Samson23 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 In jst te mam tazga rada. A s že pogledu po kartah, kako bo tole fural? ...do konca in naprej... skozi zelodec kakopak... drugace povedano: direkt v kanalizacijo... ..hehe, se sem killer You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 ...do konca in naprej... skozi zelodec kakopak... drugace povedano: direkt v kanalizacijo... ..hehe, se sem killer To ni smešn. Se vid, da s premal gor in maš premal vaje. Za izboljšanje stanja ti predpisujem naslednjo kuro (pa ne mene):- vsak dan po minimalno 10 ur foruma, - druženje z Morenom, Aakhutom in Bobijem (teli so te nadomeščal, pa ti lohk updejtajo zadevo mal), - nič umivanja ust z milom... Pol pa počas bo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 Pikola - jaz sem pa si tiste en mesec ko ne tabletk jemala -prejšnji tole bilo, čisto hormoski sistem porušila. Bila zato na krvodajalski akciji skoraj cel mesec..tako, da se ne igram več s tem. Pravzaprav vedno bolj o neki sterilizaciji razmišljam..no bom videla. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 Za izboljšanje stanja ti predpisujem naslednjo kuro (pa ne mene):...vem, da nisi sam kura... ti si noj, born&raised in Chernobil... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 To tud ni blo smešn. C'mon, ju ken du betr. K se nom šla več. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 To tud ni blo smešn. C'mon, ju ken du betr. K se nom šla več. ...nocem, zaradi tvojega custvenga stanja... pol bos pa s5 s 30-imi tavelkimi milkami kompenzirala bolecino... morm mislit mal na vas druzinski budzet... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 Bolš. Vztrajn pa si, k griža. Se je ne znebiš zlepa. Kdaj greva na Šmarno? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 Kdaj greva na Šmarno? ...taX k bodo naredl tak helikopter k bo lahko tvojo kilazo nosil... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 ...taX k bodo naredl tak helikopter k bo lahko tvojo kilazo nosil... Sej si reku, da b rd gnar zame zapravu! Do it! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 Sej si reku, da b rd gnar zame zapravu! Do it! ..za to bi rabu proracun vecine afriskih drzav+amaeriski javni dolg... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 ..za to bi rabu proracun vecine afriskih drzav+amaeriski javni dolg... A nimaš tolk dnarja al kaj? Eh, pol me pa ne zanimaš več. NEEEEXT! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 Pravzaprav vedno bolj o neki sterilizaciji razmišljam..no bom videla. men je pa moj dragi šel po kokice na pumpo pridennnnnnnn...k se je prej tko kretensko obnašal...me pa zdej mal razvaja Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 Ful pojem zdele....kok mi sede...res, prov mravljinci mi grejo pr Georgiju...tok ma hude...pa deep. Kva b jest brez muzke. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 Razmišljam še samo o tem..pač tudi varianta, ki se mi sicer vedno bolj nekam sveti..bomo videli kaj bo prihodnost prinesla..Sicer pa danes izkušnjo s tervolom imela - vlačila ga popoldan na podstrešje - v kratkih rokavih..me je vse pikalo. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 Kok mi je hud dan, ej....tok dobra energijia, nč bla zaspana zzjutri, polna energije, s tem, da sm vstala ob 2h, k sm mela ubijalsko migreno, da sm vzela tablet in se pol še kako uro premetavala v postli, da je prjel, k nism mogla spat. :xx!: Pol pa ob 5h vuf, vstala, se oblekla in v avtu nabijala Gibonnija Mirakul, prov drla sm se navsezgodi zjutri in pol pred službo ta veter K je topel in ti tko mrš lase...k ena čarovnca sm se počutla....tko bi zdele na metli letela...reeeeeeeeeees NORO!!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 Ops ops še ena ki ji je uspelo pobegniti pred božjimi vojščaki Keč mi if ju ken. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 slabo spala, ker je pri nas tko pihljal da to ni res, prav fajn mi je bilo poslušat zvok vetra...pa mal me ura matra, sem bila že ob budna čist, nič zato, imam tolk materiala za predelat, da je vsaka prosta ura ddobrodošla... včeraj nadaljevala s čiščenjem, fajn se počutim. aja sanjala sem da imam ogromnega prijaznega psa (sej verjetno ta pasma v resnici ne obstaja), joj kolk je bil prijazen, topel mehak....sem že proti koncu sanj ugotovila, da ga moram kaj ven peljat lulat pa kakt, pa da bi blo dobro da kaj vode dobi ... me zanima kaj pomenijo te sanje. Če bi imela hišo bi sedajle iskala pasmo, ki mu je najbližja, škoda da nimam prostora...Nataly, upam, da se je ustavilo. Danes delam pa z mojo najljubšo sodelavko... čakam da me pokliče greva na kofetka. Potem sem pa spet dva dni frej. Jutri aerobika, če se bo tale krvadajalska kej ustavla Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 V polni bojni opremi , šibam proti Korošici, ne vem, če jo bom osvojila Grem v naravo, na svež zrak, parkeljčke razmigat, da me kaka parkljevka ne napade, mal orientacijo vadit - zanimivo, se sama v gozdu še nisem zgubila, v Ljubljani pa glih en teden nazaj . No mi je ratal, zgubit se namreč , mater ti vodiči planinski, tko trapasto opisujejo . No ja saj itak nič hudega, ker do Korošice včeraj definitivno ne bi prilezla. Me je narava zeznila (vidim, da se vodi LNF menstrualni koledarček ) in glede na to,da sem ponavadi imela bruhalne vaje in crkavala od krčev, sem več kot zadovoljna, da sem lahko na tak dan zunaj 5 ob zložni hoji, ni nujno, da naredim vzpon na Korošico . Skratka sem se potepala od izvira Bistrice navzdol, kok je blo lepo . Vmes pa pogruntala še en trik. Če vidim markacijo, ni nujno, da je glih za ono pot, kero imam jaz v mislih . Korošica preložena na vikend naslednji, vems grem pa še na eno bolj izi zadevico. Pujsa, men je pa gozd kar shtala za se zgubit, mesto ni nic prot gozdu, v mestu mas ulice, druge tele 'markacije' da se ti spomin usede, da lohk kaj sklepas... v gozdu je pa vse isto! Fajn se mej! Pa previdno! xrosex Jah, s postaje Brinje sem se namenila v Šiško, znašla sem se pa za Bežigradom . Je pa res, da več folka srečaš, pa loh vprašaš. Sem že razmišljala s čim v horoskopu je povezana tale orientacija, ker nikakor ne gre po logiki. Recmo da sem kar precej večja od Trudija, sam on se ni še nikoli kar sva skupaj nikjer izgubil , tudi če je prvič nekje, celo Hazole in Nataly našel takoj, prevoznik iz Intereurope pa skoraj obupal , jaz pa se non stop izgubljam. Sama sreča da se pol tudi najdem 666 Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 Kok mi je hud dan, ej....tok dobra energijia, nč bla zaspana zzjutri, polna energije, s tem, da sm vstala ob 2h, k sm mela ubijalsko migreno, da sm vzela tablet in se pol še kako uro premetavala v postli, da je prjel, k nism mogla spat. :xx!: Pol pa ob 5h vuf, vstala, se oblekla in v avtu nabijala Gibonnija Mirakul, prov drla sm se navsezgodi zjutri in pol pred službo ta veter K je topel in ti tko mrš lase...k ena čarovnca sm se počutla....tko bi zdele na metli letela...reeeeeeeeeees NORO!!!!! Ob temle mi je yal, da sem frej danes...sele vstala. matr je lustn. Se mal se pockrklam, pa tibetancke narest. jaz sem pa vceraj se samo po sprehodih lajhala, pa nič drugega neredila. Ampak dobr, sem vsaj tečnobo zbila in se lahko danes na polno lotim ... Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 jaz sem pa včeraj sčistila shrambo. zmetala stran en miljon reči. zložila vse v vrsto in skoraj po abecedi. da je red tečna sem bila pa za bruhat :xx!: vse mi je šlo na živce in najrajši bi koga zgrizla . še danes me malo drži. no, še dobro, da sem v službi, da tukaj sikam in sitnarim, doma bi me najbrž poslali podstrešje spucat . v bistvu sem pa vesela, da je danes en tak petek .mejte se in izkoristite tale dan, ker je fuul lep.jaz še ne vem, kako ga bom :OO!: lea pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 mi smo imeli pa žur ob 04.30, je Rudi tako po tleh udarjal s svojo šapico, da sva se oba zbudila.Potem je pa M čakal, da ustanem...in sem rea...šla k Rudiju in se do ene 05 igrala mal z njim pa ga cartala...in potem se je umiril veter je bil nor ponoč ...ko sem se spet vlegla sem oken priprla in solno lučko prižgala, pa je Mja motilo...sem hitro zaključila eksperiment: spanje ob poslušanju vetrajaz imam pa sploh poseben odnos do vetra uh...dost bo tega danes:pospravljanje (likanje tu, in čiščenje v 2 nadstropju)učenjeobisk knjižniceBTC (Merkur...grem ožemalec limon kupit)zvečer drink počutje:miselni odbluz....popolni sončkeeeeeeeeeee Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 DAAAN! včeraj sem šla pozno spat, ker me je premamila knjiga. ampak mi je ni uspelo prebrati do konca, ker me je prej pobralo. danes sem se zgodaj zbudila. sem šla po opravkih. potem pa v službo. danes 10 ur. ampak bo jutri in pojutrišnjem toliko bolj fajn in zaslužen počitek. fajn se mi zdijo taka jesenska topla jutra ... brez megle ... ampak s sončkom in toploto ... in koliko listja toplih odtenkov leži pod drevesi. meni se zdi škoda, da ga pometajo. bi se kar zakopala vanj. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 Ah kok sm jst blond, šele zdj poštekala - ja krvodajalka tut tuki ena, punce preveč se kle skup držimo, to se pol tko uskladi pri "prjatlcah" pa tut če je sam prek neta Ja današnja noč je blo prov res čudna, so ble vse živali zgleda mal vigule, mene je ob 3.30 zbudila polhovka, ki ponavad prov celo noč spi in je hotla ven - na velko potrebo no veter je tko pihal da mi je blo kot iz najhujše grozljivke, povsod sem neki slišala, še ko sem nazaj v stanovanje prišla sem mela feeling kot da se kak duhec sprehaja okol, čist grozn. Zaspala sm presenetljivo vredu potem nazaj po teh občutkih, valda sem "termofor" povabla k seb (ki ponavad samo proti jutru pride) da se je mal k men stisnila pa me pomirila to je pa tko če nimaš moškega Drugač se dans spet začnem "postit" ...no ja dietit pa res. Mal spet nazaj da se ufuram v bolj zdravo prehrano, verjetno bom še mal tečt začela nazaj (če se mi bo dal). Sem si šla vse potrebščine nabavit zjutri in cel kaos v trgovini, na banki in pred bančkomatom. Kartice niso delale v kakem svetu dons živimo ej - se pokvarijo terminali pa nimamo ficka pri sebi, včas je pa sam gotovina laufala - PA ŠTUNF!!! Pujsa - ne sikiri se, jst mam tut čist OFF orientacijo, najhuj je kadar koga prepričujem da smo prišli iz TISTE smeri in ne iz tiste PRAVE druge ampak domače poti kar dobr poznam tko da vsaj to neki šteje - vizualno si zapomnem določene stvari tut če je sredi noči tko da se vsaj po tem lahko orientiram No pa lep dan vsem sončen!!! 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 valda sem "termofor" povabla k seb (ki ponavad samo proti jutru pride) da se je mal k men stisnila pa me pomirila to je pa tko če nimaš moškega hja, jaz imam moškerga v postli, pa renči name, če ga gnjavim ponoči...tko da sva dejansko skoraj na istem a si singlca pšo t'novem jaz bom pa v četrtek začela s postom, tako da do nedelje, k je polna luna, zdržim sem delala take prekrške zadnje čase, da me je kar sram ...samo k pa takooooooo paše Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 morgen... spat she zmeri ne gre chist od rok.... ampak bo zhe... ucheri blo megabombastichno... bombastichne so predvsaem salomejkine joshke... prave granate... show biu kulski... pa fletno je blo spet po dolgmu cajtu srechat vso to sodrgo... kompletne sestre, pa salome, pa usa una banda od rozavizije... blo smeha s temilemi pedrulami... tkojutr pa astrodisco....umek & co.bomo vidl....je reku taslep tagluhmu....pol k ga je tahrom u rt brcnu.... zlomk....tralala777 -ou....na tisto izgubljanje... S L I K A tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts