5rca 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 hja, jaz imam moškerga v postli, pa renči name, če ga gnjavim ponoči...tko da sva dejansko skoraj na istem a si singlca pšo t'novem jaz bom pa v četrtek začela s postom, tako da do nedelje, k je polna luna, zdržim sem delala take prekrške zadnje čase, da me je kar sram ...samo k pa takooooooo paše a res ej, mogoče to z leti pride da začnejo renčat pr men prej ni blo problemov ker se mi je dostikrat zgodil da sem kej cviknila sredi noči pa sm se pol kr stisnila pa kej požokala, ni nč renčal enkrat se spomnim dogodka ko sem ga sred noči zbudila pa rekla, da me lulat pa me je strah na wc (k me je prej neki napumpal da v njihovi bajti strašita ena tetka pa njegov stric) pa če gre z mano ker ma wc v spodnjem nadstropju valda je gentlemansko vstal tam ob 4h zjutri pa me pospremil sam to so bli še cajti ja... Drugač ne vem kaj sm zdej... singlca, swingrca, kaj pa vem se še nism(va) odločla, če imaš kakega kandidata sm lahko tut singlca 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 hja, ja lušna si, smisu za humor maš...lohk sem jaz kandidatka, sam kako se pa kej v kuhni znajdš? ja M je tudi že z mano poniči v wc hodu...ene 2x...pol me je mel pa dost, zdej pa grozlivk ne smem več gledat zvečer od the ring naprej je tkole sem imela obupne napade panike potem v sledečem letu...sam verjetno ne zaradi filma...ampak vseeno...preventivno evo...grem bajk napumpat, pa v btc po ožemalec limon Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 hja, ja lušna si, smisu za humor maš...lohk sem jaz kandidatka, sam kako se pa kej v kuhni znajdš? ja M je tudi že z mano poniči v wc hodu...ene 2x...pol me je mel pa dost, zdej pa grozlivk ne smem več gledat zvečer od the ring naprej je tkole sem imela obupne napade panike potem v sledečem letu...sam verjetno ne zaradi filma...ampak vseeno...preventivno evo...grem bajk napumpat, pa v btc po ožemalec limon Haha ja v kuhni se baje zlo dobr znajdem, dunajski zrezk znam narest, restan krompir tut, govejo župo, palačinke, zelenjava in riž, sladice mi še ne grejo ajde ampak to se da tut kupit pa sčasoma naučit Ja grozljivk pa jst ne gledam SPLOH, dej veš kolkrat se mi zgodi ko sam kako reklamo kričečo vidim pa si ne upam zvečer v ogledal pogledat ker mam feeling da bom kako spako not uzrla, npr. ko grem ponoči vodo pit v kopalnico, dvakrat premislim kako se bom špegla izognila Mah sej pomoje pa je moškim čist všečno, da jih tkole v "zvezde" kujemo pa da nas je kdaj treba pocrkljat pol to vrnemo na tok različnih načinov ane sej mogoče se bo javil kak mačo klele gor pa potrdil PS: Ožemalec za limone imajo verjetno tut v najbližji Mercatorjevi trgovini, za čimveč soka jih pa prej dobro povaljaj da ratajo mehke, zdej sploh ko so vse trde in nesočne zadnjič sem stisnila vsega skupi en pljunek soka iz ene od Mercatorjevih limon 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 Po malem bom zahtevala avtorstvo nekaterih besed:krvodajalske akcije, Hazole. in take...Ja, eni se pač izgubljamo - meni je tole čisto normalno ratalo, če se slučajno že kje ne, je ziher kaj narobe Ksenč ta mesec še nisem glih krvodajalsko razpoložena. Upam, da tudi enih štirinajst dni še ne bom Sicer pa tečna, kot danes sem se uspela zelo skragati s taščo. Me kliče, ko vsa slabe volje lezem v avto -da so njej z mobitela poslali položnico in da je ne bo plačala. Pa jo vprašam: kdaj ste pa te že katero? Ja saj nisem, pa te tudi ne bom..ker nimam tolke penzije..in ni odnehala..madonca..jaz pa že čisto razpiz. popenim potem: še nikoli je niste pa je tudi zdaj ne bo treba. zakaj so jo k vam poslali nimam pojma, se pa to ziher lahko drugače reče..ne pa takoj v napad..jaz pa ne bom plačala...mater.In za ziher še vpraša: ja zakaj pa pol kliče Š. toliko? Ji čisto divja že pol rečem: to pa njega vprašajte..mogoče vam bo celo povedal.. In kuhala mulo malo zatem.. Šla na banko -oropala malo račun, nabavila pri svečaruju sveče, pa po ikebano za tasta - z nageljčki(za inat, vem da jih je imel rad -pa še strelec bil..)Pa nekaj rož še za moje pokojne..pa spet v trgovino in mi zmanjka keša..mater...opet na banko...se mi tam že režijo: smo ti rekli, da več dvigni in ker tako priden varčevalec dobila še celo majčko..tako simpatico..za deco..In cvrla ocvirke prej - mi mati reče, da je dobro vliti malo vode zraven, se baje ne primejo in res se niso..Jih imam ful rada na kakšnih ajdovih žgancih recimo..in zdaj bo čas po malem za take jedi.. še vedno me malo jeza drži..in kar v skaldu z napovedjo -bi nekaj sumničeva bila in nekaj brskala nekje..pa hudir. če se je v retru merkurjih vedno kaj odkrilo, kar mogoče ne bi smelo... Za jutri planiram obisk mojih -mlajša bi rada nabavila več buč, za izrezovanje pa noč čarovnic seveda. Se bom očitno jutri počitila čisto normalno. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 uživaj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 kOK MI MORI TA MIGRENA, EJ. Pun kufr jo mam. SPIDZDI!!!!! Grem pod tuš, k me zebe, k psa, pa še glavo si grem umit, k mi ponavad paše, da mi voda po buči teče, k me boli. Ajd pol. Se bom potrudla, da b om pol bolš vole. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 ko se boš tuširala, misleno speri migreno stran, kot umazanijo iz telesa There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 k mi ponavad paše, da mi voda po buči teče, k me boli. previdno ob tem praznichnem chasu z buchami... zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 ko se boš tuširala, misleno speri migreno stran, kot umazanijo iz telesa Sej sm, je bolje, samo najbrž ni fajn zdej, da kle sedim in v ekran buljim, ne? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 Sej sm, je bolje, samo najbrž ni fajn zdej, da kle sedim in v ekran buljim, ne? ja...ja....jazej so pa vsi drugi za tvoje migrene krivi.......................che pa zhe glih ne najdesh kerga............................je pa tut ekran dobr... zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 ja...ja....jazej so pa vsi drugi za tvoje migrene krivi.......................che pa zhe glih ne najdesh kerga............................je pa tut ekran dobr... zlomk....tralalaAki, a ti ni še nben povedu, da ni dobr s sumoborkami češenj zobat, k majo migreno? No, zdej veš. Zdej pa grem, k sm še zmer sitna. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 Aki, a ti ni še nben povedu, da ni dobr s sumoborkami češenj zobat, k majo migreno? No, zdej veš. Zdej pa grem, k sm še zmer sitna. kje si pa zej cheshnje najdla.....a mash ulozhene ti kr veselo technar daljesej tko drugim... zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 Komaj ne čakam, da grem v kratkem s familjo na "pokopališče party". Če ne druzga, bo vsaj kaj za videt. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 meni pa ni treba, haha, ker nisem doma. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 meni pa ni treba, haha, ker nisem doma. Pa boš še kdaj doma? Vsaj razglednico jim pošlji... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 bom, bom. saj mirno shajajo brez mene in jaz brez njih. enkrat na mesec je čisto dovolj, da grem na izletek domov. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Mene pa zanima, zakaj se imenuje dan mrtvih in ne dan spomina na mrtve? Saj morda se, ampak vsi pravijo dan mrtvih...in celo v mex tako pravijo. A ni to mal mem, glede na to, da je ta dan poln prometnih zamaskov, letanja, srecanj,....moral bi biti pa miren, saj baje da je dan mrtvih. Kaj torej zivi razgrajamo na ta dan? Pa lep dan vsem skupaj.....mislim vsem! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Ta rdečo šele dons fasala, boliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, pa delaaaaaaaaaaaam. Sej bo....kaki 2 uri boli, pol je pa mir...jebemti dece, kok vam je luštn, k nimate tega. Au, au, au. :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Piki, bolje, da boli ko satan 2 uri kot pa da bi se bolečina vlekla par dni. mene tudi zaštiha v križu in špika v trebuhu. če je le možno, se pravi, če sem takrat doma, si skuham tavžentrožo (vem, ogabno, ampak če si sladkaš z žličko meda, je kar užitno ) in po možnosti dam termofor izmenično na trebuh in križ. pomaga. pa malo potulim v blazino. saj zadnje čase niti ni potrebno, včasih me obišče samo topa kratkotrajna bolečina v križu, tega pa itak ne opazim, oz. si ne dovolim, ves čas misliti na to ali se obremenjevati z bolečino. pač počnem, oz. se zaposlim z zadevami, da niti nimam časa, razmišljati o kakšnih bolečinah. jaz sem pa spala samo 6 ur. pravzaprav sem imela grozne sanje in sem se vsa panična prebudila. potem sem pa še pol ure poležala in malo premišljevala o enih zadevah ... ki so povezane tudi s temi mojimi nočnimi morami ... zaspati pa nisem mogla nazaj. in sem si naredila načrt, kaj bom danes počela. še fajn mi bo. malce bom potelovadila, pospravila stanovanje, prebrala knjigo do konca in začela brati novo. zvečer pa na literarni večer ... frendica bo prebrala eno svojo pesem. ravno včeraj mi je razlagala, kako se ji to zdi butasto ... da itak vsak lahko napiše pesem ... in da to itak ni pesem-poezija, ampak "navodila za življenje". I can´t wait. to bo še luštno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 br jutr...sem že s sestrico kavo spila, sem ji jo nepričakovano v studio prinesla, pa vsi kupujejo rožice za tiste mrtve ki so jih imeli radi (ali pa tudi ne) no za tasta sem jaz en luškan aranžma iz lesa in suhega cvetja pred tremi tedni nabavila, za ata in mamo bom pa čez dva tedna... v teh dneh pa kupujem rožice za tiste ki so mi blizu in živi... jebiga takšna pač sem... in sem sestrico fulll razveselila s simpatičnim šopkom za domov...ugotavljam da imam točno na tale dan pa kakšen dan prej neko prav psoebno željo že nekaj let (pa sem v napovedi prebrala da je tako čist prav ) sem vzela kot prijetno spominjanje na nekaj...grem pospravit, pa stanovanje v svečke odet, danes je ja čarovniški dan... upam da se krvodajalstvo do večera umiri, ker bi res šla rada na aerobiko... če ne bomo pa pač v knjigo se zabubil... vmes še kakšno mineštrico skuhala zase, pa mogoče eno meditacijo. pester dan me čaka...naj bodo spomini ki jih boste danes obujali na ljudi ki ste jih imeli radi, lepi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Sm že bolš, sam je blo res boleče. AU. Ksenia, a pol jst tud rožco dobim? No, še tebi eno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Ja, tist, v soboto je bla predpriprava očitno. Sje, ta tedn bi jo mogla dobit...vse bp. Me zelo veseli, da si tolk dobre volje, srči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 počak, Piki, pol boš šele paniko zganjala, če je predolgo ne bo...sploh, če se boš pretekli mesec predajala sladkostim življenja ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 počak, Piki, pol boš šele paniko zganjala, če je predolgo ne bo...sploh, če se boš pretekli mesec predajala sladkostim življenja Mislim, da si sprožil salvo smeha pri določenih forumovcih. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts