Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 23

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 4,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:V: Ta rdečo šele dons fasala, boliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, pa delaaaaaaaaaaaam. :C: x:Dx Sej bo....kaki 2 uri boli, pol je pa mir...jebemti dece, kok vam je luštn, k nimate tega. :vragec: x:Dx

Au, au, au. :xx!:

boh je tole lih zate ustvaru. da loh iz prve roke vidš, kuko zgleda s tečno pičko okol hodt x^x

Mene pa zanima, zakaj se imenuje dan mrtvih in ne dan spomina na mrtve? Saj morda se, ampak vsi pravijo dan mrtvih...in celo v mex tako pravijo. A ni to mal mem, glede na to, da je ta dan poln prometnih zamaskov, letanja, srecanj,....moral bi biti pa miren, saj baje da je dan mrtvih. Kaj torej zivi razgrajamo na ta dan? :inocent:

Pa lep dan vsem skupaj.....mislim vsem! :vio: :palec:

čaw stari...

to so si naši osvoboditelji zmislil. drgač je to praznik vseh svetnikov.

ja, pa prou maš. usi se mejmo fajn x:)x

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....
Deli na socialnih omrežjih

oj astra :palec:

kolk se zdejle sama seb smejim.... oz. tkole je bilo - zadnjič mi mami reče, da baje nosim preveč dekoltirane cunje (pri nas je bilo vedno kaj bodo drugi rekli in je na vsa mnenja ful občutljiva ;)) in mi da eno majčko črno, ful dober kroj ampak pazi to - dekoltirana ko sam vrag x:o)x x:Dx :vragec: al pa sam na men tko pride jebote :vragec: :inocent: x:Dx

grem v tej mikici na pokopališče... sej smem ane ;)

Me tudi gremo zdaj. Prvi krog.

Sicer pa ful lepo pri nas - če ven gledaš..zunaj pa piha ledeno kot sam vrag. :vragec:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Guest mačona

prva runda pospravljanja in čiščenja je mimo ...oz. večina. še kopalnico zrihtam in smeti odnesem. za cunje me pa ne skrbi. niso samo moje. tokrat se ne bom počutila krivo, če jih bom zanemarila. x^x nisem nobena Putzfrau nekomu, ki je fin in utrujen od brezdelja, posedanja in poležavanja in ne more poskrbeti za osnovne stvari. tako da bom pobrala, zlikala in pospravila svoje cunjice, ostalo pa kot da ni. :vragec:

nohte mam čist uničene. kot bi mi jih miška zgrizla. x:Dx

:vragec:

morgen... :o|o: :o|o: :o|o: .... :xx!:

prehlajen u nulo.... :xx!:

kashlam....smrkam.....pa she mal vrochine mam... :xx!:

pa delat dons....astrodisco.... xrolleyesx

vcher sam padu u postlo (she kle dol se nism odjavu)....skratka metelkova chist odpadla... :o|o: :C:

pizda...she cele vrstice ne morm v enmu shusu natipkat.l...treba vmes kashlat... :xx!:

zlomk....krehkrehkreh

777 tkole na delch nalezljivih x:Xx -ou.....tja.... x:)x

pa pizda SLIKO mi zhe poshlte

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Guest mačona

kako je možno, da si zviješ gleženj zaradi mikice? :eek: je kakšna posebna? x:Dx

no, da se ti gleženj čimprej povrne v normalno stanje. xsrcx :palec:

Tako lepe buče uštimale s tamalo, da se folk ustavlja :palec: :palec: ter jih gleda. mala res domislena - se spomnila, kako jih naj razvrsti, da bo dobro zgledalo..ni kaj :palec:

Sicer pa bila na enem pokopališču - bil grob popolnoma prazen še..mah..nekdo mora biti prvi..

in prst me boli, se tresnila ful prej..ja mi bi spet okoli kostanja morali pograbljati..je že spet kaj..

zebe zunaj k svina x:Ix in zdaj se mala odpravlja v čarovniški pohod. Mene pa mika, da bi jih malo presenetila kje med potjo(hudomušnica jaz)

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Guest mačona
za kidanje preko študentskega servisa plačajo jurja na uro. ne bi šla, tudi če bi rabili punce. x:Dx

Ne vem prav dobr kaj se dogaja z mano, ampak jokica sem zadnje dni.

Preteklost se vrača, pa to.

Drugač sem pa kar ponosna nase, ker zadnje čase kar nekaj stvari od teh, za katere rečem, da jih bom, dejansko tudi storim. :palec:

Dons delal tibetančke, brala za diplomo, kuhala, obiskala sorodnike, se mal skregala s sestro, ampak mi je uspel, da se z mami nisem :palec: , ...

Zdej pa ne vem, a klicat koga za na drink, al kar doma pridno naprej delat. :o|o:

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

kar pa se tice tega - otroc vse, jaz pa nic (oz. jaz pa pridem drugic na vrsto), mam pa eno svoje mnenje. mi gre na jetra.

tolk se blazn vedno odrekat. xrolleyesx

a mat ne rab plasca??? xnckrivx ne sam froc ga rab al kaj. xrolleyesx

To vse babe delajo! xrolleyesx

Jasno da za dojencka se poskrbi, jasno da za froca se poskrbi, jasn da za mladostnika se poskrbi, in, ja, jasn: ima prednost, valjda! x!x

sam! xrolleyesx

ene frendice grejo kupvat pa sam za froca kupujejo (ob tem, da frocu se stari starsi kupujejo, od sestricen in bratrancev dobi in vse to) - k "je tok lustn kupvt" za tamale, pa nadnujno se vse rabi, kar se oglasuje, s cimer nas vse dneve poslijujejo.

Mas skratka folk, k seb NIC, otrocku pa VSE. In pol drugi recejo: glej ga x^x kok kul stars, pozrtvovalen.

ja, ja, pazi pol ti tega starsa pozrtvovalnega, ko bo pa zacel z: "vse smo ti dal, vsemu smo se odrekl, sam da si mel..."

Tko da, folk, starsi, dejte tud se SEB privoscit kdaj kej, tamali imajo (vecinoma seveda) itak polno rit vsega.

Tud ce pa nimajo, majo ziher vec kot vi, njihovi starsi.

ZASE je treba TUD poskrbet! x!x xyesx :palec:

:palec: :palec: :palec: xyesx

drugač pa... bla na morju 3 dni, jadrala gor in dol po slovenski obali, se sončla, jedla čevapčiče, se mela super fajn, pol še mal hrvaške obale, mal z motorjem se vozit.. dbest prazniki :palec: dons šla spoznavat Štajersko kje mam korenine; pelala mamo in ata + mami in očija svečke prižigat gor, jedla v Prekmurju noro dober bograč in ajdove palačinke, v avtu me čaka vreča Trojanskih krofov, tlele dajem cunje prat in preoblečt sem se prišla, pol me pa lubi čaka..

ma kok je men fajn v lajfu xsrcx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

P.S. neki poslušala radio.. me je blo zelo sram, da živim, kjer živim in z ljudmi... :V:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

the best Aliana,

kolk luštn lajf imaš sedaj xsrcx :palec:

se tud sam nimam kaj pritoževat, nič mi ne manjka, razen mal zdravja.

Letos sem ful neodporen, bo treba nekaj narest xscratchx samo še ne vem, še kaj x:o)x

jutri me spet čaka govor na proslavi za 1. 11. (če ni že četrtič zapored) počas mi zmanjkuje idej, o čem pisat

Ksenia, a je gleženj res zvit, ali se ti samo zdi, da je zvit? pocajtej se x:)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...