Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 23

Marsa

Recommended Posts

Tradicionalno bil na nočnem potepu na mb pokopališču x:)x , no, žal imam že dobri 2 leti tam tud komu (frendu) svečko za prižgat.....mal postat, en čik skadit, rečt kako z njim in odit......naprej v lajf. Tako to je, tako mora bit.... x^x

Zdej pa grem mal filme gledat....... x:)x :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

prešpricala čist vsa družinska srečanja...odnesla rože s fotrom že en dan prej in sva se družno zmenla, da na "uradne procedure" ne bova šla...pa najraj bi bla še dva dni doma in si pošlihtala stvari do konca....pa me čaka delo ...

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Dala skoz družinska srečanja xDDx ma ja, itak nas je večino to čakalo dons x:Ix

včer je blo pa vračanje preteklosti xrolleyesx sem se super držala x^x mela par zanimivih pogovorov ... dobila komplimentov en kup od ljudi, od katerih tega sploh ne bi pričakovala :eek: .... se nism počutla nevem kolk dobr ob tem ... ne maram vpletat v svoje probleme folka, k se jih to ne tiče xrolleyesx :inocent: vem, da sem naredila prav ... vsaj zase, drugače ni šlo, in to je to. in ne vem, zakaj je treba vpletat en kup enih ljudi zravn xrolleyesx :o|o: pa še trezna sem bla xcivx ne vem ... očitno folk ni navajen, da poveš, kar misliš :inocent: pol so pa še šokirani, k ni alkohol kriv, da poveš direkt, da ne zavijaš v celofan vsega xrolleyesx ma, zlajat se je treba včas x:Ix

sej žurka je bla pa fajna xDDx je blo tudi en kup super folka xsrcx pa krasnih čvekov xDDx

vidla mojo kužiko xsrcx ji ni fajn :C: pa res ne vem, kaj naj nardim :sori: sva se pocrkljali xsrcx

................. to je to ..................... vsak dan sproti pa ugotavljam, da se imam lepo xsrcx

jutri se učim x^x

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

x:Dx

Najboljše od lazenja na pokopališče je turški med x:px Orehov bil ful dober, karamelni malo manj. Pa lecnati kekseki. x:px

Danes pa že klicala mizare..mater tale retro :xx!: nič glede malarjev bom počakala da merkur tale mine..

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Pismo je veter tule in listja s plastičnega kostanja ogromno. če ga grem grabljat mi ga bo sproti odnašalo in evo ideja - s kosilnico nadenj.

Bomo videli kako bo tole ratalo x:)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Guest mačona
spet sem bla pridna danes na obeh šihtih. x:Ix dnarček bo. x:)x mi bo lepše. paše mi delat. glavno, da sem koristna, da nekaj počnem ... v vsakem primeru bom nekaj mela od tega. izpiti pa bodo tudi. vem, da bodo ... ker sem padla not ... v delovne navade najprej ... pa trmasta sem postala, na vsak način hočem diplomirati ... zato vem, da tudi izpiti bojo. x:)x :palec:

Guest mačona

xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

glavni material: masivna orehovina, lak, lazura

nachwachsend: tak, ki spet zraste; Rohstoff: surovina; Holz-les

masivni les - ni iz intaktnih gozdov

Dons kupila Batmanu sobico... totalno kul sobco sem našla... masivni les, čeprav mi pa niso všeč tiste grče :o|o: ... je pa mal dvignjena postelja, ala pograd, gor gre po lojtri, dol po tobuganu... pa še omarica... vse takoj dobavljivo, pa še totalen popust sem zdilala x^x ... matr tale šoping mi pa res dobr laufa x:px

Aja, a kdo ve kako se reče po nemško HRAST???... bemu 4 leta nemščine mi zgleda ni nič koristilo, pa še slovarja nimam tuki :o|o:

hrast-eiche, eichholz

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Kaj pa pol to pomen:

- Hauptmaterial: massives Walnussholz, Klarlack auf Lasur

al pa to:

- Nachwachsender Rohstoff (Holz).

- Massivholz - nicht aus intakten Naturwäldern

Ikea x:o)x

glavni material: masivni orehov les, prozoren lak na lazuri

dodatna surovina (les)

masivni les - ni pridobljen v nedotaknjenem, naravnem gozdu

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

spet sem bla pridna danes na obeh šihtih. x:Ix dnarček bo. x:)x mi bo lepše. paše mi delat. glavno, da sem koristna, da nekaj počnem ... v vsakem primeru bom nekaj mela od tega. izpiti pa bodo tudi. vem, da bodo ... ker sem padla not ... v delovne navade najprej ... pa trmasta sem postala, na vsak način hočem diplomirati ... zato vem, da tudi izpiti bojo. x:)x :palec:

trme od nekdaj nism razumel. če nekej veš, kwa hočeš in temu slediš, čeprou težko, to zame ni trma,ampak zdrava pamet. kapo dol, pa velik sreče. k je itak neizbežna x:)x

Matr ste se angažiral... hvala vam x:Xx

... grem kombinirat... bemu hrast pa oreh, pa nein za skupaj :o|o: x:Dx

k bo use fertik, za en milimetr bl na levo x^x x^x x^x

Guest mačona
Čist sm out!

U3 na hr... k sm že sita sendvičv... odoh ja k mtki da me nahran :P

potovt 5 ur... :rolleyes: yao ker fuck**g day :( lačnaaaaa :/

kaj bi dala, da bi bila tvojih let. x:Ix

kaj je pa narobe? :o|o: kdo pa ne bi hotel biti brez skrbi? x:)x

vrata ki vodijo v skrb in žalost so ista kot tista ki vodijo v bližino in radost, kdor zapre, ta vrata , ta nima več dostopa ne do prvega in ne do drugega x;)x

nočko lunatkeraj x:Ix x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...