Marsa 3. november 2006 Avtor Prijavi Deli 3. november 2006 kje pa je marsa zadnje čase? tole pa moram tudi takole: MARSA, KJE SI? evo me. Hvala za skrb (in pogresanje). Nisem mela nc za pisat... al pa prevec. (pa mal sem bla sita neta pa racunalnika, pa ne da se mi jamrat v lajfu, pol sem pa rajs tih, ce nimam nc fajnga za povedat ).je pa fajn to, da sem koncno narisala eno slikco, ki dela. miceno miceno, skicka v bistvu, sam je D (vsaj pac zame, pa timu se je tud zdela).Sem jo dala Mitji za r.d. me je moral pa on klicat, da sem mu lohk voscla. Tko da so bli moji prazniki res zlo prazni. tok zanic se pa ze dolg nisem pocutla.edin svetel trenutek je bil ko je mitja uletel in sva vino pila in sva mela fajn pogovore.za svoj r.d. je klical, ce sem za obisk, pa je uletel pa sva mela mini druzhenje. kar mi je blo se vsec med prazniki, je blo pa tud vreme, narava. kaksna fantasticna jesen! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 eh bejbi...da se že dolg nisi tok zanič jst se še nikoli nisem tok zanič :xx!: itak vem, da te nisem nič potolažla, sam namen je bil pa dober ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. november 2006 Avtor Prijavi Deli 3. november 2006 pol tko tolazis kot moja mat... recimo ce me je kdaj kaj bolelo al kaj tacga, je znala rect: "ves kaj je dobr?" (da sem si mislila, kaksen dbest nasvet bo provajdala)....."Da mene ne." :xx!: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 ja, mene začne skrbet zate, ko ni nobenega glasu od tebe. no, in fajn, da si spet tu, sej veš, da me ne bo skrbel . pa dbest za slikco . a bi jo lahko mitja prijazno delil z nami pa bi jo dala na net se mi zdi, da te je treba tukaj ful vzpodbujat, ker si ful dobra, imaš še ogromno za povedat, ampak zmanjka nečesa... in zato, JA, daj nariši še kaj, naredi, si fuul kreativna. saj veš, kako je s talenti. dani so nam in v bistvu jih moramo deliti. je naša dolžnost, v bistvu. a veste, da sneži aja, pa še to. sem bila ful žalostna v sredo. prav pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 eh nea se meni podn od podna ....madona nea vem kaj bi zdaj dala, da bi imela tisto odločnost in vsevednost , kakor sem jo imela pri dvajsetih.... ampak res sn čist u k**** najhuj pa je to da niam kam pobegnit.... ka mam en čudni sindrom....to mi je na netu najbolj všeč ...daš escape pa te ni eh pustmo stat , toto zimo nekak zguramo, spomlad bo pa vse drugač.... vsaj zeblo nas ne bo ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. november 2006 Avtor Prijavi Deli 3. november 2006 je naša dolžnost, v bistvu. ja, torej nekaj zoprnega. drugac pa jaz dost slabo reagiram na spodbudo, v bistvu. ker je sam v men to not, ta poriv. ce se me spodbuja, mam sam slabo vest do sebe, sem v krchu.ce sem pa neobremenjena, ce mi *ni treba*, pol se pa sama odlocim. pa tud bolj lustno je ustvarjat. (ne res, tud tko, sicer, ne maram tega, hop hop hop, dajmo dajmo... sm bla tud v soli, pr telovadbi, taksna... jaz najrajs da se me ne gleda, pa scaram v tisini in ne-krchu.... ce se me pa spodbuja, se mi pa daje rpevelika pricakovanja in me obremenjuje, nocem fejknit za druge, pol me pa vse skup jezi in taksno... sm cudna... ) vseen pa cenim mal blage (prijateljske dobronamerne) spodbude. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 valda, čist samo dobronamerna prijateljska spodbuda . moje življenje je sestavljeno iz ogromno prisil. če mi jih ne postavijo drugi, si jih pa sama. že vstat moram zjutraj. poznam pa par takšnih, ki se zakrčijo že ob najmanjšem, najbolj mičkenem vonju po *moraš*. in živijo svoje življenje. jaz pač svojega, ja. vsaka stvar nosi s sabo svoje posledice, kar itak že vemo. pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. november 2006 Avtor Prijavi Deli 3. november 2006 saj, seveda. saj jaz si tud recem tko, sicer bi ze zgnila. ja, saj..... imas prav, vsak se je sam odlocil in jaz sem se vsekakor tud - ravno zato pa ne jamram, ker sem si sama kriva, ali bolje: kakor si posteljem, tako spim. kar si skuham, to moram pac pozret. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 spala do ...zdejle imam tako menstro, da bom verjetno. ko se konča, na transfuzijo morala :xx!: počutje temu primerno...zebe me, glava me boli, spim k polh...ob 05.00 sem se pa zbudila tako prepotena, da sem se samo še preoblekla ...nimam pojma zakaj Rudi je zadnja 2 dni spet super zajček in ga imam fullllll rada danes milion malih stvari..."lovilcev časa"...poberejo ves čas nase,,,nimaš pa kj pokazat hm...zakaj pa ste tako v bedu?mogoče je obdobje...ne? ker jaz tudi nimam najmilejše jeseni mojega življenja, samo dokler se depri izognem vse ok in pa joku....M je zadnji rekel: "veliko manj jokaš zadnje čase"jaz pa: "te nič ni doma zadnje čase" taka sem sončkeeeeeeeuživajte v tem čudovitem petku Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 Marsa, fajn za sliko jst sem pa tečna res... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. november 2006 Avtor Prijavi Deli 3. november 2006 Thanx Lea in ksenia! da je iskreno vsec nekomu al pa tko, je men najvecja spodbuda. saj ni prav Slika. v bistvu je risbica, sam ... dela pac... pac po mojih *kriterijih*.ko jo risem, ze vem, kar nervozna ratam.mam en hecen pogled na to.recimo cas stekam ful, ko risem sliko.recimo jo zacnem risat in naenkrat jo zagledam, da "JE ZE". ze obstaja, v casu, je prava, mora bit... sam do tedaj se ni bla narisana, se mora pac sam se narisat. v absolutu torej obstaja, mi pa, ce in ker gledamo cas kot premico, se nismo prisli do tja, ker se pac premikamo po premici.jaz pa gledam drugac in jo vidim, da je ze. odvisno je tud od prve linije... pa pol druge, pol ko pa vidis da je med tistimi *ki so ze*, pa je ne mors vec zaj*. ne more bit vec napake. ker *je ze*. saj po mojem nihce ne steka, sam tko to je. prav hecno.sem sam "mela v konici *copica* srce, roko in misli", kot to 'svetujejo' kitajci. saj bo, Ksenjorita. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 En hitri pofočk po dolgem času Sva se s izolirala od sveta (vmes je ona vseeno šla na Halloween party, jaz pa sem malo odležal), danes mi je pa pobegnila v MB, me čaka "osamljeni" vikendAmpak če se prav spomnem je danes v Garaži disco party in se grem vsaj naplesat in nasmejat pred tem pa še malo vas prebrat Se moram počasi vrniti v življenje, čeprav mi je tale samozadostna izolacija prav všeč Vmes mi je še GSM crknil tako da sem res bil odrezan od sveta Lep in sončen (pa čeprav hladen) dan še naprej Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. november 2006 Avtor Prijavi Deli 3. november 2006 Ola stari! fajn da si se mel/sta se mela fajn! Dons je pa sicer v mizzartu party tud. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 Itak je bil cel teden povsod žur pa mi ni pasalo biti v gužvi mi podrtki in zadetki nekako ne pašejo A prideš? Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. november 2006 Avtor Prijavi Deli 3. november 2006 men tud ne.... (sem tud jaz sita guzve, pa ze zadnjic mi ni blo dobr, tud muzka ne, pol pa nimam kej pocet, k predvsem zarad muzke pridm, ce ne morem plesat, mi je dolgcajt pa se kmal dam poberem, k cvekat se mi pa ne da, pa itak je shunder tud, pa tam vpit da si reces kako si kaj... ...)tko da, dvomim, sam nikol ne ves, morda me se pich... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 Jaz bom zih nekje tam, tako da .................... če prideš me poišči Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 Prava sco scena... ..vse je tko intenzivno,pa naj še kdo reče, da ne dela... Ful sem eksplozivna, pa prepirljiva... , nič ne znam umirjeno povedat...uspela sem se spičit z gospodom, pa s tamalo...Jan pa se je kr umaknil, vse naredil, sam komentar sem slišala, danes se ni dobro z njo kregat... preveč sem obremenjena, pogrešam kak izi dan...mal razmišljam, da bi šla zvečer ven, sam po drugi strani pa spet ne vem...v mb je festival dokumentarnega filma, pa me enih par filmčkov zanima, pa jazz festival seveda, mam karte za vse dni, pa včer nisem šla... Se imam na sumu, da se ga bom vsula do nule, če grem ven... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 Prava sco scena... ..vse je tko intenzivno,pa naj še kdo reče, da ne dela... Ful sem eksplozivna, pa prepirljiva... , nič ne znam umirjeno povedat...uspela sem se spičit z .... Se imam na sumu, da se ga bom vsula do nule, če grem ven... Astra kak si pa to dobro opisala , to je to mislem pri meni takisto ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 jst tud punce jst tud...spat bi šla do jutri... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 Včeraj sem imela spet čustveno intenziven dan. Me razmetava kot v centrifugi. Dol, gor, levo, desno...Ampak se ne dam! Tokrat bom predelala vse kar lahko ,ker se mi ne da še miljonkrat čez iste stvari.Naučit se odpuščanja sebi je trenutno na seznamu. Dane se malo smilim sama sebi, ker sem mičkeno zbolela, ampak bo že. Po službi se grem naspat, potem pa diploma. še bolj od začetka se jo moram lotit, kot sem mislila. Vsakič mi drugač reče. Ampak bo. ne dam se. Ne bom imela čira na želodcu zaradi ene diplomske. Sicer pa vidim po pisanju tule, da je smiljenje sebi te dni običajen pojav. Ne se dat! Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 ojlasem se dobla danes s klarus in lenko1975 klarus že itak prej spoznala, lenka pa tudi superpa, hvala, klarus, še enkrat za čokolado. pa za vse ostalo, ti že veš ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 a veš da sem dobla verižico in to točno takšno, kot sem si jo želela sneži There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. november 2006 Avtor Prijavi Deli 3. november 2006 a je zalostn?ja saj je res mal, naj se kar bo mal tale jesen, k je tok dzazna. sam men je tud sneg vsec, sam vse ob svojem cajtu oz, naj bo se mal barv nekaj cajta. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 a je zalostn?ja saj je res mal, naj se kar bo mal tale jesen, k je tok dzazna. sam men je tud sneg vsec, sam vse ob svojem cajtu oz, naj bo se mal barv nekaj cajta. Tega pa vsaj 20 let nisem slišal al pa prebral Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 Mrzlo ko pjes tule. Sneži občasno in tak. Mi je prej pes, ko sem spala copate nosil na posteljo da bi se vstala...madonca Moram po čevlje. Me starejša zdaj nagovarja, da bi šle v MB, ker pri nas ni nič pametnega -je šla v oglede nekaj..Tudi nekam tečna. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts