anarhist 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 Danes sem odkril svoj Jaz in jasno dobil vizijo svoje prihodnosti. Najprej bom nekaj napisal, da dobim denar, potem pa nabavim veliko bajto v Lj in v njej odprem dom za brezposelne in zapuščene živali. To je to. Brezposelni bojo v zameno skrbel za živalce, v prostem cajtu bomo pa špilali na Prešecu.Zlata prihodnost... Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 cel popoldne sem tuhtala kakšna plava priporoka mene čaka.... in grem na pošto in dobim obvestilo Volilne komisije hvala bogu Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 Danes sem odkril svoj Jaz in jasno dobil vizijo svoje prihodnosti. Najprej bom nekaj napisal, da dobim denar, potem pa nabavim veliko bajto v Lj in v njej odprem dom za brezposelne in zapuščene živali. To je to. Brezposelni bojo v zameno skrbel za živalce, v prostem cajtu bomo pa špilali na Prešecu.Zlata prihodnost... A Tarok kdaj pa cel popoldne sem tuhtala kakšna plava priporoka mene čaka.... in grem na pošto in dobim obvestilo Volilne komisije hvala bogu samo da ni kaj hujšega pa sporoči kdaj si v Lj grem domov vsem en čudovit vikend ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 A Tarok kdaj pa Ne, kot v ranih cajtih klateški vitezi bomo s cimbalami, goslimi, trobentami in pozavnami služili kruhek vsakdanji. Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 Ne, kot v ranih cajtih klateški vitezi bomo s cimbalami, goslimi, trobentami in pozavnami služili kruhek vsakdanji. Kje si rekel, da boste zašpilali? Da vam primaknem kak Euro za zlato bodočnost ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 kaj mene zadnje cajte gor drži še zmer ne vem......več kot ne ni nobenih pretiranih rolov....sej tu pa tam me prime, sam ne za dolgo, ker nimam cajta. v službi je durh marš en kažin in se skoz mudi....ko pridem domov pa tud ista scena......in če hočem normalno funkcionirat je pač treba stvari nardit......pa vse pošlihtam /se pošlihta....ziher majo tud tazgornji prstke vmes in je res lepo od njih.......po drugi strani je pa super dril se v dobrem filingu držat.....samodisciplina na višku......jutri grem pa na indijansko savno....še zame mal čiščenja in ne sam za okolico.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 Hej folk...hvala za tolažbo, jaz tud grizla dons cel dan pa neki me melanholija daje... smo mal shopingiral.. mam novo spalko, ker sem uno ta dobro pametno pustila na trajektu zadnjic iz Grčije Sva obdelala z dragim vse tele štacune in ugotovila, da ni neke bistvene razlike med uno v Intersparu za 6 jurjev in uno v Anapurni za 20.. tud en prodajalc tko nekak rekel.. za res dobro puhasto pa pač nimam 50 jurjev trenutno.. bo enkrat.. ko bom velika Sva pol iste kupila, bo lubi sprobal čez vikend na mrazu, če vsaj približno deluje... Jaz pa ostajam doma.. bi mela en bolj ali manj samski vikend spet.. sploh tako tečna, kot sem.. jutri se sicer menimo nekaj, da gremo do Italije pogledat za čevlje (a ma kdo kako dobro idejo kam se splača it? od Trsta do Palmanove nekje planiramo vožnjo...) Neki se menim doma, bi po moje nekoga mal razveselila.. sam ne bom razlagala nič, mora bit zihr najprej.. ne maram obljubljat, sploh če ni od mene odvisno.. Valkira, fouš jaz bi tud svoj flat opremljala pa privoščim tud, ful.. lepo si naredta s tamalim (jaaa, jaz bi tud tako postlo s toboganom dol, zaaaakoooonnnn ) tolk no, en stroj cunj dala že oprat, Tristan je šel chekirat kaj je novga (v bistvu se prevažal med dvema domovoma cel teden, tule pa sploh nisva uspela pristat...), mal vas grem še prebrat pol pa un prevod pregledat še enkrat, da pošljem naprej.. pol pa.. mogoč mal televizije al pa kaj takega lenobnega.. mah.. moram priznat.. kljub vsemu paše bit mal sam... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 Jst pa nč melanholičpna dons. Zdele bla pridna in sm se mal popedenala...cela podepilirala, pedikuro, stušala. Sladka sm, k bonbon. Lahk bi si še obrvi populla, sam, pol bi bla pa že kičasta. Tok sm vesela, da je vikend, k nism bla nč frej čez praznike in bom zdele mal brala, pol kak filmič pogledala, pol pa šla spat. Prov sede mi. 5rca, na naši spletni strani si veš, od včeri. Jst sm se pa stran obrnla. Ja, zdej si muvi star. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 ...kolko gremenja za prazen nic.... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 Kje si rekel, da boste zašpilali? Da vam primaknem kak Euro za zlato bodočnost "Daj klošarju jurja" - ZVEZANITrenutno imam v mislih 'bolje biti pijan nego star' pa za veliki finale še solo roknrol odigram. Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 "Daj klošarju jurja" - ZVEZANITrenutno imam v mislih 'bolje biti pijan nego star' pa za veliki finale še solo roknrol odigram. Anarhist, a te bo treba privezat ali zvezat ......je pa dobra tale čorba , ane ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 ,,,neki sem žalostna grem gledat routrip, pol pa salsaupam, da me bo razpoložilo Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 Jst pa nč melanholičpna dons. Zdele bla pridna in sm se mal popedenala...cela podepilirala, pedikuro, stušala. Sladka sm, k bonbon. Lahk bi si še obrvi populla, sam, pol bi bla pa že kičasta. Tok sm vesela, da je vikend, k nism bla nč frej čez praznike in bom zdele mal brala, pol kak filmič pogledala, pol pa šla spat. Prov sede mi. 5rca, na naši spletni strani si veš, od včeri. Jst sm se pa stran obrnla. Ja, zdej si muvi star. pridi meni to naredit ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 NO, tak. Kupile čevlje, pa nogavice pa špecarijo..in slabe volje prišla domov. Nismo šle v Maribor -ampak prvič šla v tole Qlandijo(valjda sem prav napisala)..napol prazen trgovski center prevelik za naše velemesto..pač..mater ne maram teh centrov, dvomim, da me bojo tam spet hitro videli..Raje imam moje male prodajalnice..No..vreme pač takšno kakršno je..mislim, da si bom tudi jaz danes privoščila dolg izhod v kopalnico Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 pridi meni to naredit Neeeeeeee...tega ne maram drugim delat, k že mene boli. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 Jst pa nč melanholičpna dons. Zdele bla pridna in sm se mal popedenala...cela podepilirala, pedikuro, stušala. Sladka sm, k bonbon. Lahk bi si še obrvi populla, sam, pol bi bla pa že kičasta. Tok sm vesela, da je vikend, k nism bla nč frej čez praznike in bom zdele mal brala, pol kak filmič pogledala, pol pa šla spat. Prov sede mi. 5rca, na naši spletni strani si veš, od včeri. Jst sm se pa stran obrnla. Ja, zdej si muvi star. sladka ko bombon O - ja sem šla pogledat, zgledam tko kt da bi se koga mal bala kok maš ti grozne sodelavce - grozno kjut that is Jst grem pa zdej en čokolatinček od Cashyja pojest qrc jo gleda - vest trka 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 Anarhist, a te bo treba privezat ali zvezat ......je pa dobra tale čorba , ane A?Zlomek. Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 A?Zlomek. in to hudičev ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 zjutri..prvo letela v trgovino z kristali nabavla darilce za lenčico z zamudo priletela druidka čvekale 100/h potem šla z druidko še enkra v trgovino s kristali nabavla ubijalsko dobr obesek z labradoritom(bemti mickeni, tvoja izjava da je to labradorec mi ne gre iz misli ) nabavla še verižico, prstan za sekico(sicer ma šele decembra god, ampak vem da si je tak prestan žlela ) domov..kao prprave za peko torte kliče prijatlca, da grema dans nabavo za jutrišni žur zvem da pride še en prijatu in grem dans že tretič v trgovino z minerali nabavim obesek, pridem domov..dam sestrci prstan je bla čist mam čvek z audente ..pride prijatlca in gremo v nabavo....in pristanemo pri prijatlci, kje spijemo 2 boci vina začinim meso..probam en mali čili skor se mi je iz ušes pokadi...še ko sem probala en liker ko ma 50% alkota nč ne občutim no zdele pa rahlo dobre volje delam torto upam, da bo užitna There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 huh, klarus, meni se tolk ne zgodi v celem letu, kot tebi danes ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 počaki še en mal...še vedu ne boš, kje se te glava drži There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 ljubim ta divji škorpijonski čas, zjutraj ne vem kaj me bo čakalo zvečer še je upanje...dva ki sta leta svojega življenja podarila heroinu....eden izmed njih pokopal dva otroka lastna, prestopil vse okvire , ki se jih da...... če je njima uspelo iz tega pekla, zakaj ne bi še nam iz naših lokalnih peklov živita z veliko pisano, nasmejana in odprta, nimata časa za žalost in obup , ker sta prišla na rob, kjer skorajda ni bilo več povratka in jima je uspelo najti smisel in veselje..... orka motorka kakšen lep zaključek že čist čudnega tedna včasih ko je najbolj temno ti nebo pošlje kake lepe čudake na pot dan za zapomnit ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 čast in slava jima..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 počaki še en mal...še vedu ne boš, kje se te glava drži če pa ti to rečeš, pol pa zihr drži ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 če pa ti to rečeš, pol pa zihr drži sam to še ne pomeni, da pa lahka ti čičaš in čakaš, da se kaj zgodi There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts