klarus 4. november 2006 Prijavi Deli 4. november 2006 http://img220.imageshack.us/img220/2604/dsc04313ra0.jpg http://img216.imageshack.us/img216/5471/dsc04312ky4.jpg čokoladna torta, ki je začinjena z kavo, čilijem in cimetom naredla sem običn biskvit z kokosom, nasočila z čokoladnim likerjem, premazala z nutelo ki sem ji dodala dve noževi konici čilija v prahu(po okusu seveda) porhu sem dala nravno smetano, ki je nisem sladkala dodala pa kavo(neskafe) in cimet..seveda primerno okrasila There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 4. november 2006 Prijavi Deli 4. november 2006 Vsaj slikce bi lahko spustilal!!! Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. november 2006 Prijavi Deli 4. november 2006 si lahka vsaj predstavljaš kak je dobra There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 4. november 2006 Prijavi Deli 4. november 2006 ja, jest pa doma laaaačnaaaa in čakam in čakam na kosilo ... pa še nč sladkega nima za pol. Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. november 2006 Prijavi Deli 4. november 2006 pol pa si naredi..kako izi sladico je pa ja simpl spackat skupi There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 4. november 2006 Prijavi Deli 4. november 2006 lahko bi vsaj iz kakega manj privlačnega kota slikala BTW - full maš smisel za oblikovanje in dekoriranje, moja mami ponavad vse tko zamaže da je v nulko poravnan, da slučajno ne štrli ob strani kje kej ven, men je pa tkole velik bolj sočno in privlačno na pogled, se že vidim kako bi prst not vtaknila 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. november 2006 Prijavi Deli 4. november 2006 men so gladke linije fulare dolgočasne :xx!: taka da raš mal po svoje nardim...take zadeve fulare rada delam, mam čisti mir....enkrat sem naredla hišo iz medenjakov.....naši so skor okol padl..porabla sem pa ene 3 kg čokolade, medenjake..za okras pa še 2-3 kg bonbonov visoka je bla ene 40 cm dolga pa ene 50cm There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 4. november 2006 Prijavi Deli 4. november 2006 Kaka slikca mogoče od hiške - medenjaki mami je domov pred časom prinesla eno celo škatlo medenjakov pa mi jih ne pusti odpret smo na odvajalni, sej sm že omenla...odvajalni od preveč cukra 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. november 2006 Prijavi Deli 4. november 2006 Jebenti, Klarus, pridem vsa dobre volje na forum in pol to torto vidm in mi je vse dol padl!!!! A s mogla dat gor, a? Že k sm brala, da delaš, sm se slinla, pol pa dve sliki in me je skor kap...klinc, pa taki prjatli. :xx!: Joj, do zdejle sm poležavala in sanjarla pa mal clo meditirala...zebe me spet...kok sm jst en snežak, ej!!! Študiram, da bom šla v štacunu, nabavt futr. Pa jst bi si tud kake šuhe morala ubost...zimske, tople. Ala škornje. Take, z mucko. Bomo vidli. Zdej sm pa lačna, k ps, in grem neki maznt. Vikend...wuhuuuuuuuuuu Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. november 2006 Prijavi Deli 4. november 2006 ne, to sem naredla ene 10 let nazaj slike so senekam zguble medenjake je pa ja tak lahko nardit moja sestra itak umira za njimi..je pa res, a morjp neki časa stat, da se omedijo Jebenti, Klarus, pridem vsa dobre volje na forum in pol to torto vidm in mi je vse dol padl!!!! A s mogla dat gor, a? Že k sm brala, da delaš, sm se slinla, pol pa dve sliki in me je skor kap...klinc, pa taki prjatli. :xx!: Joj, do zdejle sm poležavala in sanjarla pa mal clo meditirala...zebe me spet...kok sm jst en snežak, ej!!! Študiram, da bom šla v štacunu, nabavt futr. Pa jst bi si tud kake šuhe morala ubost...zimske, tople. Ala škornje. Take, z mucko. Bomo vidli. Zdej sm pa lačna, k ps, in grem neki maznt. Vikend...wuhuuuuuuuuuu js mam tud tebe rada There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. november 2006 Prijavi Deli 4. november 2006 js mam tud tebe rada Kdo pa mene nima. Enako, bejbi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 4. november 2006 Prijavi Deli 4. november 2006 joj, Clarus...kako bi to zmazou, če ne bi imel preslabega želodca za cukr ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 4. november 2006 Prijavi Deli 4. november 2006 bravo za torto Klarus zgleda zelo slastno sem glih ful lačna iz službe pridirjala pol me pa ti z torto rajcaš še vedno čisto zmešana boleti nehalo včeraj okrog 21hčeprav še danes mace čutim na momente Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. november 2006 Prijavi Deli 4. november 2006 pač nisi vajena na tako dozo ljubezni There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 4. november 2006 Prijavi Deli 4. november 2006 hmm, to je dokaz da ljubezen boli Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. november 2006 Prijavi Deli 4. november 2006 ne, to je dokaz, da si se začela čistit in da se ti je začela 4. čakra v pravo smer vrtet...mogoč je bla pa včerijšna doza mal prehuda There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 4. november 2006 Prijavi Deli 4. november 2006 Kakšne imate vidve pa da bosta vedli ljubezni ni nikol preveč in tud in sploh ne boli x!x Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 4. november 2006 Prijavi Deli 4. november 2006 hmm, to je dokaz da ljubezen boli Ljubezen je bolezen..........a ne boleča Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 4. november 2006 Prijavi Deli 4. november 2006 zanimivo treba bo priviti tole natezalnico kot sem že večkrat velel kletarju ParazitijusuBoli boli, mrazi, kuha, peče Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. november 2006 Prijavi Deli 4. november 2006 Mogoč pa sam skoču k lubci na daljši obisk.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 4. november 2006 Prijavi Deli 4. november 2006 maček je zginil ne vem kako se mu je uspelo zmuznit ven popoldne ... in nikjer ga ne najdem. joj upam da ga boš našla sploh si ne predstavljam kaj bi nardila, da moj izgine Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 4. november 2006 Prijavi Deli 4. november 2006 Mogoče je res zaljubljen ratal tale maček če je tako, bo čez kakšen teden prišel ves sestradan in smrdljiv nazaj..mogoče pa je šel samo na kakšen izletek Uf kakšna hudomušnica bila danes...plačevala položnice na bankomatu -13 jih bilo..potrajalo tole in potem ena ženska vsa živčna(ker si jaz prisvojila bankomat) stopica in stopica, dedc njen trobi, jaz jezno gledam..elektro položnice ni hotlo vzet, ona vzdihuje in steguje vrat koliko jih še imam..in potem iz hudobije čiste elektro položnico vsaj še pet krat not potisnila pa dvig potem, pa še en dvigec..me je prav držalo..res..(ker bi ziher lahko na kateri drug bankomat šla..saj od nkbm jih je v naših koncih dovolj..če se je tega bala..)recimo.. Sicer pa berem prej tam v prehrani o riževem narastku - in kaj smo jedli prej rižev narastek. Dober namesto rozin orehe not dala rozine nekak moje prebivalstvo ne mara.. Peljem starejšo ven..potem pa ob treh po njo..mater sem fajn Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. november 2006 Prijavi Deli 4. november 2006 Je doma! Panika, uff ...poznam. Moja matka zna celo noč okol laufat pa klicat svojga mačkona, če ne pride domov....joj, joj.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 4. november 2006 Prijavi Deli 4. november 2006 Je doma! Panika, uff :hepko: :hepko: Zna čez kak mesec še par malih privlečt. Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. november 2006 Avtor Prijavi Deli 4. november 2006 da vidmo *** (tle se matram z enimi drugac shranjenimi fajli, jaz, ki sem bebo za racunalniske scene in to, pa mi je kar ratal... sam ne vem, kaj sem sploh nardila - kar mal sem prckala... - tko kot sm zadnjic luc popravla pa kot sem kot majhna ure popravljala.. ko sem mal shraufala pa stikala ene mini zhichkice pa vse zivo, oni mehanizemcek sem mal... se igrala z njim, pol so pa ure kar delale... - hej, pa verizce so hodile *k men popravljat* sestrine frendice, k sem jih -se tok mickene- skup nekak sestavla pa tko, ce so ble recimo strgane, a ni hec, to sem se zdajle spomnila, da kok sem znala bit tud neverjetno natancna ... no to je ta slikca, ki sem jo dala mitji, velka je kakih 12x8 al kaj jaz vem, nekaj tacga, mini...Tle je cudna, je z mobija fotkana in je bla cist temna pa taka, sem jo nekaj obdelovala (kontraste pa to), pa se vseen ni kaj prida izvedba, sam vid se linije pac.Saj, ni nic posebnega, sam po mojih kriterijih je ok - dela. ma not.... dinamiko, al kaj. ...) Drugac sem bla pa pr frendici na gorenjskem na kosilu + na sprehodu (da popravim povprecje, kajti pravi, da sem v ne vem kolk letih bla 2x al kolkrat ). no in dons sem bla tretjic (al kolkich ).Tok je blo lepo. Shizim na jesen, res, ce je pa se taksna!!!!! Tim gleda tv, jaz sem pa za racunalnik uletela. mela dons cel schtr., ze od zjutraj ful sms-ev pa telefonov pa obiske pa tak. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts