natrixred 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 Men se pa fuul dogaja! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 Oj, evo mene pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 Oj, evo mene Ena par strani prebrala, da se mal vklopim Astra Men se pa fuul dogaja! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 Ja, še dobr, da mi ne udar na podočnjake...s tem pa res nism mela nikol problemov. Ja, bodoči, ja...boh ve, kje se skriva. Zakaj pa na urgenci? Upam, da ni blo nč hujšga. Kdaj boš pa mene na tiramisu pelala? Nič bat za bodočega pravi se res še skriva a te bo našel ko bo pravi Babica si je kolk zlomila, pri 91 letih bogica Mene je na Tiramisu povabla Girly, jaz sem se povabilu odzvala peljali sva se pa vsaka z svojo makino vsak torek in četrtek sem sedaaj v Lj, ti izbiraj PS: ta četrtek že ZASEDENA ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 Čez vikend sem bila se na morju, si 1. oktobra privoscila se zadnje plavanje... ...in potem se tam sred morja spomnim, da sem verjetno izbranka, da sem si lahko še tele zadnje zamahljaje privoscila, potem pa sem plavala in si govorila...tale je za marso, tale za leo, tale za...itd, itd...mislim, da nisem nikogar izpustila...sam me mal moti, ko nihce ni omenil, kako vam je bilo fajn... Vidm, da bi vsi radi nekam zdravo ziveli ...maila niti povohala nisem...ja, ja, duh v sco... Drugace pa, nic posebno novega, lajf pac... malo gori,malo doli, malo naokoli... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 vsak torek in četrtek sem sedaaj v Lj, ti izbiraj PS: ta četrtek že ZASEDENA A pol te je treba kr bukirat al kaj? Hmmmm....nasledn tedn mi oba dneva odgovarjata. potem pa sem plavala in si govorila...tale je za marso, tale za leo, tale za...itd, itd...mislim, da nisem nikogar izpustila...sam me mal moti, ko nihce ni omenil, kako vam je bilo fajn... AstraUf, a to je blo tist zanč... Dons čutm, da bo krasen dan, kaj pa vem, fajn se mi zdi, da bo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 vem, da danes bo srečen dan, to sem začutil že zjutraj Audente, kdaj se pa lahko jest najavim? hmm, danes imam bolj ali manj prost dan. Še razmišljam, če bi se podal v Maribor k Nicky in peacehikerju, ko imata predstavitev knjige samo potem bi naredil še kak obisk spotoma, ali izletek, pa še kaka družbica bi mi prav prišla. A bi šel kdo zraven? ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 mam goro dela še najmanj cel teden, ne pridejo v poštev spljoh taki daljši izletki pa še brum brum imam vmes. Cashy, zakaj si vidva z bratom ne naštimata dva različna uporabniška imena na računalniku al no pač na Yahoo msn-ju, kadarkol pridem je on gor pod tvojim imenom haloooo, sej imaš samo sign out in sign in as different user Na tvoja vprašanja ti bom pa odgovorila ko boš na messengerju mah sej Juretu kej pojamram kdaj pa je včeri rekel, da me ima že poln kufer, hvala da si se javil da te zanima 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 e (=nimajo0 vsi duha v sco ) a uni z duhom v biku pa naivčine, a ne Ko si že tako daleč, da ne moreš niti koraka več, si prehodil ravno polovico razdalje, ki si jo sposoben prehoditi. ***********Svine, sigurn golfate...una gor mi je všeč.no, pa ta spodnja tudi ...tale je za marso, tale za leo, tale za... čutila, čutila.... hvala! Dons čutm, da bo krasen dan, kaj pa vem, fajn se mi zdi, da bo. de bi že prišel uni na belem konju.... pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 de bi že prišel uni na belem konju.... Aja, sej nimam nč tazga v planu....se bi pa z veseljem pustila v presenetit....sam, da ne bo samo konj pršu. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 ...sej nimam nč tazga v planu....no, pol si pa že na pravi poti pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 Oj, evo mene Ena par strani prebrala, da se mal vklopim Astra jaz sem se pa že spraševala kam si pobegnila, sem ful nate mislila...mislim, da sem te celo v temi pogrešani enkrat omenila, da bi mi kdo povedal kje pohajkuješ me veseli, da uživaš v življenju in se zavedaš te sreče ***** mene čaka ob 12.00 neka ful težka preizkušnja in raje ne razmišljam preveč do tistega trenutkaitak vem kako stvari stojijo, sem odrasla ženska, ki se zaveda sebe in svoje stvarnosti...včasih je težko, načeloma pa hvala bogu, da je tako zvečer pa salsa...yesssssssss aja, spala sem NIČ...do 01.00 nism zaspala, potem me je ob 03.30 komar (in izgleda cela njegova družina) zbudil...sem bila čist popikanaob 04.00 motor...cajtng se mi zdi, pa je imel dečko nekoga sabo in se je pod oknom glasno pogovarjalpotem sem okol 05 vstala in šla iskat neko mašino za komarje, šla ob 05.30 nazaj v postlo, nazadnje pogledala na uro ob 06.00 *****PP kaj je bilo z vpisom???? Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 Astra jaz sem si kar določila, da si enih sto metrov še zame preplavala Imam mobi v klincu..tak, da če si me slučajno kaj pogrešala..sem še par dni nedosegljiva. Če bo pa kaj gobjega v šumi ti pa itak javim Ja, vem, da bi bilo bolje tole na os napisat..pa saj ni nič takega Sicer pa - so moje ljube Hazole ratale predmestje pekla. Moja preljuba sestrica naredila kaos totalni..in jaz kot prava kukavica včeraj pobegnila do frendice, spila en orng veliko rum kolo in boljše volje prišla nazaj. mater -bom še alkoholik ratala..No takole je situejšen - se sestra odloči, da se loči in se preseli na vikend s sinom. Ampak možek se ne da kar tako in ji prinese nekaj keša - 50.000 sit kao ji je tole bil dolžan - sin je bil službeno odsoten - ji ponudi en ali pa očitno več dober seks..in ženskica si premisli. Sledi pa nadaljevanje - svak se spomni, da bi bilo pametno malo premešati juho tudi pri nas in v soboto, ko jaz v službi se spravi na gospodiča - kako to, da mi zaupa denar, kako to, da jaz gospodarim s kešem, kako to, da imamo lahko po tri kredite, kako to, da je foter vzel kredit in kako to, da gospodič so stoprocenti da se jaz v tem času ne bom s kom dol dala. že zaradi maščevanja recimo..In včeraj pridrvi na pomoč moj foter..v bistvu prišel po mošt - v pogodbi imamo zapisano(in itak bi dala, kaj pa naj hudiča z moštom) da vsaka da po 100 l. mošta..in svak se odloči, da pa morebiti zdaj ne bi več dal..nastalo kričanje(kje si bil celo leto, ko se delalo..) skoraj so pesti popadale...jaz pa hitro na rumkolo..in se tresla kot šiba na vodi.Upam, da se bojo s svojimi problemi odselili nazaj v Maribor. Ker moj raj ne rabi kače..bogami da ne..(sestra me več ne pogleda..bog ve zakaj..sin pride ves besen - ker v osnovi postal brezdomec...in tak..)Cirkusi..Jaz pa hočem svoj mir nazaj..mater sem skromna Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 4. oktober 2006 O astroslava!! Thanx za plavckanje... *Drugac pa: :xx!: cela shtala, prekleti caplji, pol pa se shusast folk, k majo vsi duh v ovnu al kaj pa sam pichi miki odpirat fajl! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 4. oktober 2006 Hazole Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 Pozdravljeni po daljšem času Tule spodaj "pod linkom" je vzrok za mojo odsotnost marsikje pa tudi med vami. S pomočjo naše Robide je nastal moj foto album, pa če je treba veselje porazdeliti med prijatelji ste to tudi vi.HVALA! Eno lepo sredo, vse dobro, Eh Antes, Amar Nat* Boris FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 4. oktober 2006 o haj, Boris, Hvala za povabilo! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 Nat, kaj misliš, da jaz maratonec? Dobila si en zamah, kot vsi ostali.. Marsa, sam da dogaja, dej no, a ni fino, kolk Ln priljubljen, da se da enim s tem tolk ukvarjat... Mana, sem tudi jaz mislila... lea.. Pika.. -------- A kdo ve, kje lahko kupim skelet? okostje človeka...preklicala vse trgovine, brskala po netu, nimam pojma...ali pa mi ga kdo lahko celo posodi? saj ga ne rabim dolgo, sam tolk, da se naučim, potem ko ene zadeve skapiram, jih bom itak ohranila v spominu...Mal sem se sklenila izobraževati, pa si na glavo nakopala eno kr komplicirano šolanje... ..zdaj se moram pod NUJNO učit, pa počnem vse drugo...čistim, likam..berem...še en bronhitis sem si nakopala, da zdaj pa kao ne morem študirat... sam sem ponoči sanjala lopatico, pa ključnico, se mi zdi, da bi mi sanje nekaj želele povedat... Sicer pa...jeb** tak lajf, da pred spanjem ponavljaš kosti glave v latinščini, namesto, da bi mislila na kak manj koščen organ... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 dan ful sem fino fajn. končno sem se mal naspala. po ene parih mescih sem prvič spala brez da bi se enkrat zbudila ponoč razn zjutri mal prezgodi k se mi je tok mudl na wc jutr je že četrtek... pol pa petek in gremooooo in to vn iz lj. komi čakam.. .štajerska here i com kr pestro. skoz neki. nasled vikend pol pa že grem spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 4. oktober 2006 Vprasaj v Ucila al kaj tacga Astra! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 Morning O, Astra!!! Kok pa tebe fajn videt si bla pogrešana.. jaz nič čutila plavanja (no ja, sicer rajš ne povem, da sem bla cel teden ob morju pa mi ni uspelo prit do morske vode.. 3 dni deževalo, en dan blo premraz, ostalo smo mel pa druge plane.. sem bla pa v Aqualandu ) Lubi ušel že pred 9h, mel nekaj.. heh, očitno se da tud objet spat, če se en teden ne vidiš da ne omenjam Tristana, ki se že od včeraj skoz po men valja in mi sledi everywhere... fajn bit pogrešan Jaz pa podaljšala do 11h, čajčka pijem zdajle.. pa v trgovino se bo treba spravit, zdajle pride za mano un prehlad, ki ga dol zabijam že 3 tedne... limone, med in to... Marsa, hvala za SMS zadnjič WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 4. oktober 2006 anytime! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 Jutrček Tale mail je osvežil uporabnike LNF nekatere "prijetneje" kot druge, ampak .................. če si šel s kurzorjem na link je itak dal naslov IP/lunin.net malo zdrave paranoje in preverjanja ne škodi Berem da se življenje vrača v stare struge spet nas je en kup gor, strani se množijo ...... bo vsaj kaj za brat v deževnih večerih Grem s kokrpsom na sprehod, rabim še malo gibanja Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 4. oktober 2006 jaz itak nic ne odpiram. sam jaz mam duh v sco, torej sem po defoltu mal sumnicava pa taka. Pa ta mail je 'prehladen', ni v najinem stilu (cesar pa seveda ne morjo vedet PRAV VSI obiskovalci Luninega neta). jaz sem cist v offu. prav vse mi gre na *** ( ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 a tebi se je pa še stopnjevalo od včeraj :xx!: jaz sem se včeraj potlej zdrla in zvečer zaspala kot angelček, kao, nič kriva ne dužna, no, danes me pa malo tišči. lahko se opravičim, samo, a je to zadosti ampak, kaj pa čem, gremo dalje.no, pa namesto, da bi tebi, o sebi... jah, nič! drži se! pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts