Marsa 5. november 2006 Avtor Prijavi Deli 5. november 2006 Zakaj jih ne mroes nosit?me veseli ko ti je vsec slikca! Bombo mas? prid k men da vidis kaj je bomba! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 preveč ozki model spredaj... ena noga gre leva pa s težavo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. november 2006 Avtor Prijavi Deli 5. november 2006 a pol ti tud ne znas cevljev probavat! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 kriva priznam... zadnje čase sploh ne , troje sem zajebala... une za v hribe groza... dvoje pa ene so ble 15.000 rjavo usnje (ful so mi bile všeč) druge pa Nike za 20.000 pa očitno vedno desno nogo sprobavam... sej nike še gre, tele pa ni šans... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 Jst pa vedno oba čevlja sprobam. K hočm čutt, kako je hodt v njih. Če sam z eno nogo štancam okol po štacuni, ni vse skp nč. Čevljčki moji, kje ste??? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 ampak jst do zdej nisem imela problemov sej bom zdej po tanovem oba.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 ja, boš figo oba stara navada je železna srajca ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 zame ne velja tole... sem morala že mariskaj spremenit v lajfu to ti pa leta prinesejo veš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 čist dovolj da vem da se na svojih napakah učim ...a veš da sem zadnjič ob eni glasbeni oddaji razmišljala, če spet kaj bobnaš? zjutri..prvo letela v trgovino z kristali tole me zanima... a to v Lj al v Mb? jst bi tud mela nekaj lepega... pa tule pri nas ni druzga kot tisti kristali na vrvici... tole vajin z Mystico pa prav super izgleda... glede na to, da bom v četrtek pop. in v petek dopoldne v ljubljani bi mogoče mojga celo shecala za obisk kakšne trgovine za mojo dušo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 Nič cool, včeraj mi je ušel moj kuža Riki, zvečer med vrati, ko sem se odpravljala, pa ga še sedaj ni nazaj. Ne vem, sem ga že iskala zvečer, je že večkrat to naredil, se izgleda spet ena psička gon. Samo da ga pa tako dolgo ni,....i realy do not like it. Upam, da je kje pri katerih doma not, da so ga kao najdl, to je še edina, lepa možnost. Pa da bodo po čipu jutri zvedeli čigav je:) Pravkar je prišel domov, zgodba je rešena. Naključje pač!!!! Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 Meni tudi slika všeč Me je takoj na Marso nekak spomnila -valjda zaradi drže babnice tam gor(ukazovalna se mi je zazdela. )in seveda rdeča Zdaj bom pa še gibanico naredila. Omesila sem prej testo, zdaj še mora zrast, pa sir s snegom..pol pa smetana...pa bo..mah..pol se pa čudim zakaj se nekaj redim Kakšen mir pri hiši..starejša pestuje tigra(ji je še prej ušlo, da se sploh ne spomni prav včerajšnjega dogajanja..ve pa, da je ful bruhala :xx!: ) Mlajša pa se uči..nekaj še nemčino sva vadile prej..pes zunaj..mačkov nimam še...muzike ne smem navijat, ker bi ju motila, tv tudi ne, ker bi potem pozabile na učenje..in zijale zraven mene..dedca ni, da bi ga gnjavila..boga,boga sem res A tudi psi so že zaljubljeni?? No, saj pes pa zna domov prit..tudi mogoče v kakšnem čudnem stanju(shujšan in smrdljiv) ampak zelo zadovoljen sam s sabo Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. november 2006 Avtor Prijavi Deli 5. november 2006 Pravkar je prišel domov, zgodba je rešena. Meni tudi slika všeč Me je takoj na Marso nekak spomnila -valjda zaradi drže babnice tam gor(ukazovalna se mi je zazdela. )in seveda rdeča ( ) a tko, gibanico? tega pa nisem milijon let ze jedla, obvladas, stara, cesa vsega se ne lotis, mate res pestro tam pr vas.... pa vse te zivali. pa hec, zdej smo ze tok cajta *skup*, da bodo "tamale" ze cist "tavelke" pa vse.. hec, to vse spremljat. aha, cist zgazhene pridejo dam zivali, haha. pozabla sem napisat v napovedi, opozorit na to - drug teden tud velja! Jaz pa hodim tam po stacuni mal v cevljih, sam 5 metrov narest al pa pol ce dejansko mal dlje hodis je cist neky druzga.Mam nekak na pol cifre, pa tezko dobim pravo (38.5, nekak, zdej vcas ze 39, Nikice kaksne mam pa clo 40).jaz sme po merah cist najbolj mozno povprecna sicer. vcer sem bla pr frendi in jo obtozla, da ma "suh spegu" (kot druga frendica zadnjic, k ma prav tko suh spegu )... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 končala s sobo. si je mami omislila, da bi v sobi, kjer je geja (mačka), dala tapete dol in prebarvala stene. ker v spalnici in v mačji sobi so ble še vedno tapete. naprej sem vrgla stran eno omaro, ki mi je šla tak na živce. in pol dva dni se mučla, da sva dali vse tapete dol. danes ponoči samo to sanjala,kak špahtlam tapete dol s stene, mislim in pol še vse z izravnalno maso izravnala, prebelila z belo in danes vrgla gor tako nežno rumeno barvo. sem sama barvo zmešala. pa žulje sem staknila samo, je pa fajn prišlo tole ven. razmišljam, da bom kar s.p odprla, pleskanje, če se slučajno naveličam delat v šoli ,prakse imam itak dovolj, že tri leta imam jaz malanje čez pri nam doma zdajle pa zmučena. aja, pa naslednji teden pride pa še spalnica na vrsto grem malo zadremat. pol moram pa še priprave za jutri za šolo napisat. pa lase si moram barvat. sem že obupna v glavo ja, jaz si tudi moram ene čevlje kupit, da ne bom še naprej v bulerjih strašla po šoli jp, marsa, prav lušna ona tvoja slika ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 čist dovolj da vem da se na svojih napakah učim ...a veš da sem zadnjič ob eni glasbeni oddaji razmišljala, če spet kaj bobnaš?tole me zanima... a to v Lj al v Mb? jst bi tud mela nekaj lepega... pa tule pri nas ni druzga kot tisti kristali na vrvici... tole vajin z Mystico pa prav super izgleda... glede na to, da bom v četrtek pop. in v petek dopoldne v ljubljani bi mogoče mojga celo shecala za obisk kakšne trgovine za mojo dušov ahatu majo tudi obeske iz kristalčkov There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 Heh se že peče -gibanica. Upam, samo, da me bo pečica ubogala Joj ja..toliko časa že tule gor, da bom še babica ratala ....tamale so tavelike...iz osnovnošolskih problemov v srednješolske scene..in tako..mater res beži čas..Nečak mi zdaj menjuje gume -goodyearke bom imela spet gor fajn tole..-mucyka -tole je tako, kot da svojo ta starejšo berem nič bat..ful stvari pride na plan.. Jaz pa ne maram malarije..niti slučajno.. :xx!: Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 Sem spet kar nekaj tukaj gor visela.Ampak za razliko od včeraj tudi velik stvari nardila. Malo za diplomco, skuhala kosilo, pospravla perilo. (skor pesmica že )Bojim se postavit hipoteze, ker če spet ne bodo dobre, sem zaj... na celi črti.Ampak bom - danes ali jutri - in čez nekaj dni ima sestavljeno anket... potem bo lažje, ker ne bo poti nazaj.Zdaj sem se pa odločila, da rabim malo sproščanja in grem v banjo.Pa še borovo eterično olje bom uporabila za moj prehlad - imam take dobre oljčke. Čist natur.Pa hvala za današnje OS-je. Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 Čevlje kupujete a no jst pa škornje - že ene 3 leta ma ja mal sm zbirčna, ne maram visokih špičastih pet in ne maram špičakov pri prstih. Ampak se ogrevam počasi tut za to tko da, mogoče v kratkem... Drugače sem pa v MASSu vidla ene tkoooo lepe čeveljce 10 jurjev samo so mi ta trenutek čist neuporabni tko da, I'll skip 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 pa ene zimske ... al bol praktične ... če že moram ... zaradi snega in ledu. sam morajo bit not mucasti, pa topli. sam še vedno taki, da se v njih počutim žensko.Če take vidš, sporoč, k jst tud take iščem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 No jst se pa lih zato izogibam špičakom (petam) ker bi bla totalno nestabilna v njih pozimi - pa tut preveč mi je preveč. So mi pa bolj všeč tisti ki imajo mal nižjo ampak vseen tanko petko 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 Ma ja, mačona, kot si rekla..vse je iz semiša, kar je sicer krasno, samo, če jih bo pa sneg dobil. Usnjenih pa nbenih takih, k bi mi ble všeč...sami špičaki, pa do kolena, pa take fore. Eh. :xx!: Jamr, jamr, bi rekla šefica. Pa še prov bi mela. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 za pozimi pa pete res nisojaz sem včasih fil visoke pete nosila, zdej mam pa vse max 5cm špičaki pa zakon ma lani si take škornje prodajali z zajčjim krznom...pa nekako nisem mogla tega nost...tudi jaz namreč že 3 leta škornje kupujem kak dan sem imela raje ne komentirajm včeri taka bl fensi večerja pol pa preveč upokojenska scena za moj ukus ŽE 100LET NOBENEGA PAMETNEGA ŽURA Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 A si znorela 6 cm, v tem grem jst sam še na kliničnega z obema polomljenima nogama I was thinking more like 2 cm - TOPS!!! Kaj na ta način pete - http://www.peko.si/images/DARE_ERIN%20213285.jpg 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 marija pomagi, kakšen oduren čevl :xx!: sori, sam res...bi mi noga odpadla, če bi tole obula Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 Men tud ni všeč, pa sm bla raj tih. Pa še rjav...bljak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 Ljudje - a je kdo videl da sem napisala TAKŠEN STIL PETE!!! Ja ta čevelj jst tut nebi obula pa prov no 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts