Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 23

Marsa

Recommended Posts

Čevlje kupujete a :inocent: no jst pa škornje - že ene 3 leta x:Dx ma ja mal sm zbirčna, ne maram visokih špičastih pet in ne maram špičakov pri prstih. Ampak se ogrevam počasi tut za to tko da, mogoče v kratkem...

xyesx xyesx

točno to... ful mi niso špičasti prsti, če so pete nad 5 cm in tanke, pristanem po moje po 10 m v kliničnem centru...

jaz tud, ene polškornje, muckaste, z mal petke za pod kavbojke in to, za pozim.. v bitvu so lahk tud brez pete, sam da so prbližn vsaj mal elegantni.. pa usnje, ne plastika, ne semiš...

pa ene čeveljčke za na kiklo pa ta lepe hlače.. evo našla včer v Alpini perfekt varianto, pa majo samo še rjave, oziroma ene menda še v Kopru (cifro 38 za katero sem spraševala)... Šla danes še enkrat probat, pa blo zaprto, tko da skočim jutr.. še enkrat jih obut na najlonke, ker mam filing, da bi mi ble 37 prav, pa za te vprašat, če imajo kje črne.. pol pa na lov po Sloveniji.. saj sporočim tle gor, če bodo v kakšnem čudnem kraju, bom verjetno koga ful, ful lepo prosila, če mi jih gre iskat x:Ix :inocent:

Kok mam fajn vikend.. lubi je na regati, jaz pa frendico tle že dva dni, sva včer ob 2h prišle iz kina, vstale ob 12h, šle nakupit hrano, jedle filane paprike, mele siesto, zdajle se pa v savno spravljava x:px kok nam je fajn x8Dx :palec:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ljudje - a je kdo videl da sem napisala TAKŠEN STIL PETE!!! Ja ta čevelj jst tut nebi obula pa prov no :o|o: xDDx

eh, kaj se zdej ven vadiš...raj povej kje si jih kupla, pa da jih zdej pod postlo čuvaš in vsak večer pred spanjem zloščiš x:Dx x:Dx x:o)x :vragec:

se prav vidi, da so tvoji sanjski šuheci xsmx

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Mal me buča hoče bolet.

Pa počas bom šla v zmrzovalnik mal porabutat uno sladico, k sm jo dons pacala. :yumy. Prov svinja sm. x:o)x x^x

hm, a ti nism že miljaužntkrat rekla, da ne cukra jest, če te glava boli :att:

...joj...tebe bi blo treba čez kolen pa po nagi riti natepst x:Dx

smrkla, nč ne poslušaš :o|o:

nč cukra in nič beljakovin, ko so glavoboli na vidiku :palec:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

eh, kaj se zdej ven vadiš...raj povej kje si jih kupla, pa da jih zdej pod postlo čuvaš in vsak večer pred spanjem zloščiš x:Dx x:Dx x:o)x :vragec:

se prav vidi, da so tvoji sanjski šuheci xsmx

Ja prov no, a morš vse tko naglas povedat x:Ix x:Dx kukrkol ne me zdej postavlat v nerodno situacijo glede teh modnih muh tko kt me je zadnjič mami z enimi 3/4 hlačami x:Dx sej sem rekla da sem bolj kmečko dekle x:o)x

Pa :palec: Aliana, jst nekak nikol nism čist upicanjena tko da rabim prov neki za na "fino" ampak spet ne tko fino da lahko sam 2x na let obujem x:)x

Zdej pa se opravičujem, Pikica me je zrajcala s sladico pa grem ostanek svojega proseno kašastega narastka pojest :yumy:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

hm, a ti nism že miljaužntkrat rekla, da ne cukra jest, če te glava boli :att:

...joj...tebe bi blo treba čez kolen pa po nagi riti natepst x:Dx

smrkla, nč ne poslušaš :o|o:

nč cukra in nič beljakovin, ko so glavoboli na vidiku :palec:

x:Dx Eh, to men ne škod, verjem. x:px x:Dx

marsa...slika je super.... :palec: ...nedvomno v živo še bolj (barve).....

mene pa en kup ljudi presenetilo letos....vsak v svojo smer...eni v + eni v -....je že tako v lajfu....sej pravim, da je treba met tud čase sprememb....ne sam da je za nas osebno zelo koristno....izkaže se, da se tud po frendovskih linijah marsikaj pokaže v zanimivi luči......in oboje mi je fajn.....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

kje pa je slika?

nič videla xnckrivx

afriški pregovor

o hvala mačona...jaz sem pa na blogu iskala :palec: x:Dx

na kaj pa si risala marsa?

barva je ful močna, samo se mi zdi drugačna od ostalih tvojih slik... :palec: vsekakor

afriški pregovor

Joj hvala vam :kiss: xsrcx, mi je kar nerodno, kot da je ne vem kaj, je pa v resnic ena skichka sam pac, jaz pa taksno zganjam x:Ix :8):. sam se mi je tok pac dobr zdel... xDDx

Mana, na en papir, tak mal 'boljsi', brez veze, nic posebnega, nisem nic planirala kake D slikce, sam pac kar zacela sem risat, nadnujno sem jo morala, sam papir sem potegnila. xDDx

ja, drugacna, saj kul, hvalabogu v bistvu, saj ne mroem skoz istega risat, itak pa ne risem tko, da kao zdej bom pa to in to narisala, pac pa si izberem tehniko, tist kar mi potegne v mojem temle zabojcku, pol pa temu prilagodim sliko oz. risbo. zlo rada risem z ogljem recimo tud (sam je storast, k vse spackam x:px).

hecn, k sem glih slikco narisala, pa sem dobila en mail, k eno zanimajo moje slike. x:)x

cist slucajno glih zdaj, a ni hecno nakljucje...

Prej sem pisala napoved, pol sem sla gledat Dnevnik Bridget Jones (k ga se nisem), zdaj sem pa nazaj prisla, da dokoncam napoved, se mi ne da glih blazno, sam nimam vec tok zlo velik.

skljoc skljoc. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

A tudi psi so že zaljubljeni?? No, saj pes pa zna domov prit..tudi mogoče v kakšnem čudnem stanju(shujšan in smrdljiv) ampak zelo zadovoljen sam s sabo x:px

Ja zgleda, da je spet jesenska sezona Romantice v igri. xsrcx

Ja ko ga sedajle gledam, no že cel dan, je res zadovoljen, vendar kar kinka vmes, no zdele leži ko klada. Je čisto sje..... xrolleyesx x:Dx Pa na "tistem" predelu je umazan. x;)x

No grem še jaz spat. x^x Nočko vsem! xsrcx

Kako čemo? Lako čemo.

"tistem"

x:Dx

Gudnajt! x:Xx

Uh saj res da ne pozabim:

Vse najboljse, Valkira, uzivaj v novem lajfu in srecno! xcheersx xrosex xmusicx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Matr mam dobr dan za sabo... rojstni dan x^x ... pa še to v nedeljo, na dan k sem se rodila x^x ... pa še plna luna x^x x^x

Včeraj sem šla mal požurat, pa sploh nisem bila v tem žurerskem filingu... bilo mi je super, sam kaj k sem "vidla v duše" ljudi... tut za največjo nastavljaško kokoš na plesišču mi je bilo, češ boga punca kako je željna ljubezni, moški pa to izrabljajo xrolleyesx ... matr, sem bla poduhovljena... sam cem pa vseen uspela zdržat v kokr tolk žurerskem filingu do pol 4h...

Dons pa ker je moj dan, sem si ga tut tazga naredila... spala do 10h x^x ... pol pa se šla razvajat... šla sem na tajsko masažo, ki je trajala uro in pol x:px , minila pa kot 10 minut... pol sem se pa 3,5 ur savnala x:px ... pa solarij... skratka mega je bilo :vio:

x:px x:px x:px ...jaz bi tud to :inocent:

Sam, da si se lepo mela! x:Xx xsrcx

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

Sm mal mn sintna. x:px x:Dx

NE, sej sm kul, no. Tko, kaj pa vem (spet samogovori xrolleyesx ), včas mi vse dol pade, kr tko, pa mal bi zjala, pa nism zadovoljna z ničemer, pol pa spet gre. x:)x

Eh, pa zmedena sm tud mal. x:Ix Nč novga, a ne. x:Dx

Ma, tale post tud že pol ure pišm, tko, da bom nehala. x;)x

Ja, res boljs, da nisi referata napisala, ker bi se koga pokoncal z branjem x:Dx x;)x

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

da vidmo ***

xsuperx

ti sploh ne veš, ampak je v bistvu zame narisana x:px x;)x . no, vsaj meni se je zdelo, da je točno takšna zame. trenutno se namreč učim sprejemat tisti del sebe, tak obilno ženstveni rdeč. hecno, ampak ne vem, če bom znala povedati, ampak zadnjič sem združevala oba moja dela sebe. enega nežnega eteričnega v bistvu brezspolnega in drugega oprijemljivega ženskega konkretnega, takega: minoška venera varianta, z obilnim mamastim naročjem.

no, kakorkoli že, meni je ful všeč! :palec:

včeri po vsem tem razvajanju

ej, valkira vse najboljše x!x

xloveyx xpartyx xpresentx xpresentx :hapyb: xcheersx xsmokex :flower:

a pol praviš da sitnoba še vedno aktualna kul...

nič br jutr folk :palec:

xyesx x^x x:o)x x;)x

Ja, res boljs, da nisi referata napisala, ker bi se koga pokoncal z branjem x:Dx x;)x

:vragec: Mulc, sam zate posebi bo kake 2 strani dolg, pošljem na os. x:Dx x:px

Marsa, še jaz opazila fotko, saj ni blo za spregledat... x;)x , kul, me zelooo všeč... :palec: :palec: :palec:

Se vidi sprememba v tebi...tako ženska slika je, mal manj špičata... x;)x x:px

Valkira... :palec: a ni dobro, taka kombinacija, žur, potem pa razvajanje samega sebe...dobr si tole... :palec:

lea, pot je dobra... :palec: , jaz pa sebe ravno obratno, kadarkoli se pogledam, vidim plasti, ki se luščijo z mene, hecno, verjetno gre za kaj drugega, ker kg ostajajo... x:Dx

Mal se me je depresija lotevala, pa sem si rekla, a daj, no...pa menda ja ne, saj poznam te svoje zimske štose, sam da pa kr takole... x?x :eek: ...na pamet poznam vse znake. veliko bi spala, nikamor mi ni za iti, sem imal karte za tri koncerte, pa nisem šla na nobenega, še telefon molči, mi ni niti za pogovarjanje...

Potem pa sme si pred spanjem narihtala drug program, nimam časa za depro... x:Dx ..in se zjutraj zbudila čist v drugem filingu... :palec: ...zdaj pa tole držati do pomladi... :o|o: težka bo.

Mal me učenje preganja, spet zmanjkuje časa... xrolleyesx itak.Sam bo, mi tale snov leži, pa kr potegne, tako, da mi vsaj tečno ni... x^x

Lep dan xsrcx

Astra

Per aspera ad astra

lea, pot je dobra... :palec: , jaz pa sebe ravno obratno, kadarkoli se pogledam, vidim plasti, ki se luščijo z mene, hecno, verjetno gre za kaj drugega, ker kg ostajajo... x:Dx

pot je dobra, ja. saj vem. v četrtek sem imela tako močno izkušnjo v tem smislu...telesnem. me je čisto zasukalo. sem prav čutila, kako mi telo kriči in mi hoče povedat, naj neham delat proti njemu. zvenelo je kot zadnje opozorilo. prav grozljiva izkušnja, res. tako, da se zdaj učim jesti in piti. znova.

ja, ja, programčki, a ne. sem vesela, da se vozim vsaj 20 minut v službo, da se lahko vsako jutro sprogramiram.

sicer pa: drži se. pa pridno se uči. bomo kdaj še rabili tvoje znanje x;)x x:px :palec:

brrrrr x:o)x

mrzl je, ne morš da verjameš x;)x x:Dx

mal vas berem, sam pisat se mi pa ne da glih......neko čudno obdobje, sj ne pogrešate prevč mojih mojstrskih umotvorov :inocent:

pa ne glih da neb mela kej, dogajajo se stvari blazne x:px xcivx x:Dx sam je tolk vsega da komi prebavim, pa prevč na hitr se odvija vse, vsaj zame, k sm bol na počas in flegma...bo že a ne....pol pa taki rukerji :O:

v resni dilemi sm dons, ne vem a bi bla tečna al nebi......zdi se mi zlo primerno dab bla, sploh zato k sm cel dan sama in noben ne bo nejebu glih zarad tega.....bi mogla izkoristit x;)x sam se nism odločla še čist fiksno :8):

fajn bodte ludeki x;)x

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Evo, mam čevlje rezervirane v Domžalah :palec: grem iskat popoldne..

obupno spala dons :sori:

ja, kr mraz je zunaj.. kr neki :xx!:

sitnobe pol al kako x:o)x x:Dx :vragec:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...