Pika Pikica 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 Na žalost sam v glavo...ni me nben prtisnu, če zato tko čukast gledaš? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 smotkapa te še kdo bo. Ja, seveda...okol kepe 2x. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 Grem pod tuš, da bom vsaj kej pametnga dons nardila. Spet sm sitna, Samson je kriv. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 bejbi, sej se ti bo pošlihtalo..... prejle brala da vse čevlje kupujete....js bi pa bulerjeeeeee....ful jih obožujem, pa jih nek cajta ni blo za dobit....zdej so pa baje spet moderni..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 jh...veš kako je s čevlji...kje pa piše da mava enako številko in obliko noge....sam bulerje naravnost obožujem... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 a ni to za pozimi mal premraz....allstarke mislim....?.....sicer pa, kaj se afnam, ko pa js tud u telovadnih u službo hodim. pet ne nosim....mal utrgan stil mi je tud všeč....pa še moda čevljev zadnja leta mi je bla za ...in sem raj v teniskah ko da bi obula....hm...tistonekaj..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 Kul tale flamenko mi všeč postaja.. pol sem pa še na jogi ostala poskusno, sam mislim da ne bom hodila.. mi ni všeč.. preveč športno je.. preveč na hitr dela bejba, pa kar ful težke stvari in folk sploh ne dojame kako mora delat pol pa vsak mal po svoje.. pa nobene meditacije in dihanja.. nope, ne bo šlo.. ni to to, kar bi jaz.. šibam pod tuš... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 Jaz pa zdaj ugotavljam, da mi kak plašč za zraven manjka (aja, če te zanima, prid enkrat pogledat na flamenko.. sej nč kej dost ne chekirajo ) WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 hja, mors met dovolilnico za vstop, drugac varnostnik tezi... ce bos pa do telovadnice prisla, pa noben vec ne chekira... poklic, ce se odlocs, mam eno dovolilnico extra... ajd folk, jaz se spravljam pred tv, lepo noč WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 evo, čevlji odpadli...dobila račun od odvetnice..... :xx!: ...no ja, če ne bo hujšga..... mejte se fajn..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 dobro jutro moj včeraj klical odvetnika, in seveda spet ni bil dosegljiv, mu je gospa obljubila da pokliče nazaj, sigurno, ker ji je pač povedal da je to obljubila že 100. A mislite da so klicali tole me že zabava. Itak je zadeva šla po zlu, ampak me zanima kdaj bo kdo imel tolk jajc pa priznal da je konecAmis, upam, da ti ni račun pokvaril dneva... strošek na začetku, strošek na koncu - vsaj nekaj sem pametnega nardila v lajfu Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 slučajno sem šla na tjazyjev blog in sem našla tole. pa se mi zdi, da ga je en virus napadu al kaj če se komu da pogledat....http://www.lunin.net/forum/blog/tjazy/inde...mp;&st=1570 pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 Bemu, tale budilka je sam še za v smeti... včeri me je zbudila ob 4h, dons pa ob 7h, sam 5:15 k je naštimana ne ... klinc, spet bom pol ure dalj visela v službi :xx!: Jaz sem tudi zamudila v službo danes. jaz pa pogumno vstanem pred deveto, prepričana, da mam predavanje ob 11h, mam še lepo zajtrk z lubijem in pol ugotovim, da se mi je predavanje začel zdajle... pred 5 minutami jaz pa še v pižami mjah.. next time dons pa prevajanje... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 Kul tale flamenko mi všeč postaja..Flamenko ...hudoo... Juuutro vsem... xrosex Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 na štajerskem sonce... kolk je lepo... Jaz pa čist out.Pošteno sem jim razburkala dan, ker sem izjavila, da se bom odselila... je gospod komentiral, včasih sem spremljal, kdaj map PMS, pa polno luno pa take, zdaj pa mam v koledarčku napisano, kdaj maš izpit... ... Čist se mi je utrgalo... , ne zmorem vsega,pa pika x!x Pr nas živijo, kot da so v hotelu... :xx!: ..ok, saj sem sama kriva, sam lahko bi opazili, da se je pa mal spremenilo...in sem rekla, dost vas mam, saj ste vsi odrasli, pa skrbite zase, jaz grem..kolkr sem slišala, majo popoldan krizni štab... Okol sebe mam barvice, pa papir, pa rišem in rišem, malo z modro, malo z rdečo...jaz mam tak sistem učenja, da moram vse razumet v nulo, šele potem se lahko učim...in naj mi razloži nekdo, zakaj venozna kri ne teče vedno po venah...ampak včasih mal po arterijskih???? Pi***, zakaj pa potem preprosto ne rečejo, da je tista žila arterija, če po njej teče arterijska kri??? Tole si je nekdo izmislil, sam da jebe študente , da neb blo preenostavno... V bistvu me vse to ful zanima in mi je odlično tole se učit, sam rabim čas, pa miiiiiir x!x pa nimam ne enega ne drugega... :xx!: ...zdaj pa so me razveselili še z novico, da gre tašča v ponedeljek na operacijo kolena, potem pa bo nekaj časa nepokretna... ...in seveda sem jaz tista, ki bo morala skrbeti, kdo pa bo? kaj naj rečem, lej, ne bom ti skuhala, pa stregla, al kaj????še posebej, ker je tolk mila in skromna, pa ji je ves čas zopno, če je v nadlego...sam kaj pa naj? Uhhh... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 Jaz pa čist out....mater si si težko preizkušnjo naložila na ramena. me prav zanima, kako se bo izteklo.drži se! pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 Astra, itak da boš zmagala family pri njihovih letih so pa tud sposobni mal poskrbet zase, pametno si to naredila želodec boli, sem nardila en velik požirek žganja iz tavžentrože, zdaj se mi pa spi WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 Pr nas živijo, kot da so v hotelu... :xx!: ..ok, saj sem sama kriva, sam lahko bi opazili, da se je pa mal spremenilo...in sem rekla, dost vas mam, saj ste vsi odrasli, pa skrbite zase, jaz grem..kolkr sem slišala, majo popoldan krizni štab... Babe nore! Ker mislimo, da smo na svetu zato, da ustrežemo drugim. pa da nas bodo imel zaradi tega rajši. Ja valda! :xx!: Ena težjih stvari, ki se jih učim je reči ne. :xx!: Grozn zame. Pa kašne šoke povzroča. Ampak potem se pa vse nekako razvija v spoštovanje ... Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. november 2006 Avtor Prijavi Deli 7. november 2006 Včeraj sem šla mal požurat....... Dons pa ker je moj dan, sem si ga tut tazga naredila... spala do 10h ... pol pa se šla razvajat... Super! ti sploh ne veš, ampak je v bistvu zame narisana ...haha, trapast k sem jo pol mitji dala. ja, thanx, me je zanimal nekak, kaksna se bo teb zdela (pa amis tud). Marsa, še jaz opazila fotko, saj ni blo za spregledat... saj... me veseli, da ti je svec, ja, ni tok spicasta. Jaz sem se pa ravno dobr zjokala.Matr kolk je še tega v meni za prepucat.Boga, upam da je ze boljs. palačinke.. sem tud jaz razmišljala pa ugotovila, da nimam jajc Vedno, kolk se le da. Sn k froček, vsake tolk časa si ga hodm ogledovat.... haha, mick, a se zmery si cist v tem? Ne, saj ni smotan dan. v bistvu mi je dobro. Sej se hecno sliši, samo sem vesela, ker prvič sprejemam bolečino in se ne delam, da je ni. Mogoče bo pa tako minila ....ne gre za to (da bo zato tek tako minila), vendar je tako prav, cist ok ravnas, mormo sprejet najprej, osvojit, da lohk pol gre, vse kar mamo za svoje. tale flamenko mi všeč postaja.. Fajn! evo, čevlji odpadli...dobila račun od odvetnice.....jaz pa obracun za sms in so nekaj pobrkal in namest da je en manjsi znesek za dobit, ga morva placat! Pa oni text ki sem zadnjic packala, se je ful mudil, isti dan sem napisala, zdaj ko sem pa hotla placilo, pa vse tiho je bilo. :xx!:Mi niti ne odgovorijo. Tko da sem slabe zarad tega k* casha skoz, se tok drkat. cevlji pa bi itak odpadli. slučajno sem šla na tjazyjev blog in sem našla tole. pa se mi zdi, da ga je en virus napadu al kaj Thanx, sem ze dobila obvestilo o tem nekoc, ne gre za virus, gre pa sam za svinjsko spemanje (sam ni nic tacga da bi se kaj zgodil zarad tega) Jaz pa čist out.Pošteno sem jim razburkala dan, ker sem izjavila, da se bom odselila... Astra o ti shment, mal ti je film pocil, stres...Ja, namest pms, pis (Predizpitni sindrom) Drz se, saj bo slo! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 je že boljše... saj zato pa je lnf tolk fajn , da vržeš iz sebe, pa takoj mine.. Saj niti sama sebe ne razumem, sem bila velik bolj šlampšasta včasih, mi je celo frendica zadnjič rekla, kako zmorem brat knjigo,okol mene pa nepospravljeno... zdaj pa se lahko učim šele, ko imam občutek, da je vse ostalo narejeno...kot da bi imela občutek krivde, da se pa zdaj jaz grem nek študij..in zato dokazujem sebi in drugim, da zmorem vse!.. itak moram sama s sabo tole razčistit... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 Astra, sočustvujem...včasih so ene stvari tako obupno napiosane (študijsko gradivo), da imaš filing kot, da te nekdo nalašč zeza Doma pa pokaži zobe. Če so že rekli, da te podpirajo naj to tudi pokažejo x!x ...ne samo beseda, ampak dejanja.Glede tašče pa itak: takrat k je gužva, mora bit še večja...Ti se malo razkomiolči, naredi prostor in gasa. Ko bodo rezultati boš vse tole sranje pozabila Jaz se vedno potem kot putrčk raztopim ...ko enkrat mine Včeraj dan prebluzila, zvečer kitajska (še dobro, da sem spet hujšat začela).Jokala k dež...kar tam v restavraciji ...da ne bo rekel, da nič več ne jokam. Veliko razmišljam o spremembah, ki jih nujno nujno nujno potrebujem v lajfu. Pa ne samo to, da barvo las spremenim.Bi rabila kak pameten pogovor. Koga, ki bi me znal poslušat in povedat svoje. Mogoče najprej samo poslušat, da zbruham strup...potem pa naprej.Sovražim ljudi, ki ti pametujejo, ko ti je najhuje :xx!: Takrat naj človek posluša... Danes greva na pohištveni sejem Komaj čakam. Pred tem pa še malo telovadbe, učenje, naloga, tuširanje, sesanje... Ajaaaaaaaa, včeri v zari kupila en ful luškam pulovrček in jopčko Končno neki...yessssssss Resen shujševalni plan bo treba uvest, ker kadar imam takele odbluze v glavi samo še po hrani grabim Sončkeeeeeeeeeeee Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. november 2006 Avtor Prijavi Deli 7. november 2006 saj te stekam Astra, dobra si, si si ornk zastavila, sam, mas prav - ZMORES (jasno) x!x ves kok se ti bo pa pol dobr zdel, ne sam da bos mela pildek, bos mela totalen filing, nadsvetski! ... sej si pa itak vsi take *teste* izbiramo, k jih je tezko furat, ker osnovno solo smo dal ze skoz, ne mormo skoz ostat na 1+1...je treba it dalje, pol je pa seveda vse tezje... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 ne gre za to (da bo zato tek tako minila), vendar je tako prav, cist ok ravnas, mormo sprejet najprej, osvojit, da lohk pol gre, vse kar mamo za svoje. Hvala Marsa. Vem, da bolečina ne bo kar sama od sebe minila. Ampak če se hočem sprejet moram sprejet (in najprej spoznat) tudi ta del sebe, ki ga ne maram in ga obsojam. Kul je. Veliko lažje pranašam bolečino zdaj, ko vem, da se tako začenjam imeti raje. Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. november 2006 Avtor Prijavi Deli 7. november 2006 Tako je, ja, bravo! ko trpis, se smilis samemu sebe in do tu, do ene faze, je to dobro, ker sebe vzljubis, ker se pac tolazis in to...ne smes pa se predolg usedat v to oz. izgubit stika z resnicnostjo...ker nisi vsa ti samo ta bolecina, to konkretno trpljenje.Prav tako nisi samo to, kar si bila do te faze, pac pa si tudi kar se nisi, startas pa vedno od tocno zdaj. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 Saj to je to. Pri tem, kar doživljam zadnje čase, se ne smilim sama sebi. Nič več. Počutim se, kot da se sproščajo neki krči, ki sem jih dolgo držala v sebi. Izkričim in izjokam ga. Ko je val mimo začutim ljubezen do sebe. Ne znam opisati. Prvič se mi to dogaja. Ampak je dobro ... čutim to. Pa tale forum mi ful pomaga. Jaz sem človek, ki se najlažje izraža s pisanjem. Moj blog je tako poln kričanja, da sem morala ene teme dat pod privat. Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts